Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az igazolódott be 😊 még meg is néztem és ott volt 7 db.mod,most töröltem
úgyhogy köszönöm a segítséget sokat segített,remélem most már jó lesz
Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.03.27. 02:21:35
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Töröld a c:/user/NEVED/Documents mappából az egész ETS2 könyvtárat. Steam-el nézd meg hiányzik e valami.
Utána menni fog, nekem is így lett jó!
. : Z E L L E R : .
a mappában szinte semmi...
a "mod'" mappa tök üres
A "szinte semmi" és a "tök üres" között azért van némi különbség...
Tippek:
1. nincsenek véletlenül rejtett vagy rendszerfájl attribútummal ellátva a mod mappa fájljai? Ezeket alapértelmezetten nem mutatja a fájlkezelő, de lehet, hogy az ETS2 mégis "látja" őket
2. a játék által használt mod mappa lehet, hogy nem a sztenderd C:\Users\xxcsabi1987xx\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod útvonalon van, hanem másik helyen (ez esetleg korábbi tört verzió használatából is eredhet)
3. Másik Windows felhasználóval vagy belépve, mint amivel az ETS2 telepítve lett
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.26. 23:02:31
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ez akkor fordul elő, ha a zeneszámok nincsenek normalizálva. A normalizálás gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden zene hangerejét közel azonosra állítja be, plusz-mínusz 1dB eltéréssel. Vannak erre ingyenes programok is, például én régebben az MP3Gain-t használtam ehhez. Különálló zenék vagy akár egy teljes mappa tartalmát tudja normalizálni rövid idő alatt.
http://csillagpor.hu/remek/programok/mp3gain-letoltese
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2015.03.26. 22:57:29
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
ilyet még nem láttam nekem ez fura
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ki szedtem a mod mappából az összes létező modot (ráadásul töröltem az összes profilomat is) teljesen újat szeretnék kezdeni... szóval az van,hogy profil kezdésnél még mindig vannak ott modok de a mod mappában már nincs semmi,ez miért lehet? mit lehetne tenni,hogy ott se legyen egy mod se? valaki valami tanács? normális válaszokat várok el
köszönöm előre is a segítséget
Nem emlékszem, hogy frissítés hozta-e vagy alap, de benne van. De ha eredeti a játék akkor úgy is lefrissíti, és úgy benne lesz 100%
Downhill!!
~30-al tötymörögni és majdnem félig összetörve...ejnye bejnye 😊
Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.03.26. 18:48:54
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Az eredeti nem elég? 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nagyon szép autó: <#wow1>#wow1>
Tőlem is két kép:
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
MANci TGX 8x4 Irány Lyon ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.03.25. 18:06:59

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.03.25. 06:09:23
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
mi a teendő?
folyamatosan laggol nálam a game (TSM MAP 5.4-en játszok) mellesleg sokféle moddal ráadásul menet közben úgy másfél percre be fagy mint az állat főleg ha városba érek vagy ha éppen mellék utakon megyek
kulturált,értelmes választ kérek
köszönöm.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Punky Köszi szépen 😊
<#integet2>#integet2>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
<#integet2>#integet2>
amúgy köszönöm a segítséged 😊
nem tudom írhatok egy privát üzit?
(lenne egy kérdésem)
Adott a játék ahol NINCS semmiféle mod. Felveszed fraps-sel vagy bármilyen videórögzítő programmal. Ezt a nyers videót megnyitod egy videószerkesztőbe (pl. Movie Maker, Sony Vegas). Most megnyitod mellé (a szerkesztőben) a hangot amit be szeretnél vágni. Ezek után kedvedre bevágod úgy ahogy szeretnéd. De ettől függetlenül NEM A JÁTÉKBAN LESZ BENNE. EZ CSAK EGY VIDEÓ.
Remélem tudtam segíteni.<#wave>#wave>
nem fogok pont itt veled vitázni
különben is itt csak lehet valakitől segítséget kérni