Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még annyi kérdésem van,hogy ha törlöm a "mod" mappát,és újra telepítem az ETS2öt,akkor autómatikusan újra ott lesz az a mappa? (EREDETI jákékom van...)
a 2.számú tipp volt a gyanús és egyben a bűnös 😄
az igazolódott be 😊 még meg is néztem és ott volt 7 db.mod,most töröltem
úgyhogy köszönöm a segítséget sokat segített,remélem most már jó lesz
fuszhi
Új Mercedes-Benz Actros teherautó kicsivel Scandinavia DLC kibocsátás után lesz elérhető minden Euro Truck Simulator 2 tulajdonosnak ingyen a játékfrissítés részeként.Scandinaviának bővítő kibocsátás, több új utánfutómodellt a játékosok számára fogunk hozzáadni húzáshoz, szintén több mint 80 új opcióval kiterjesztjük a rakományok listáját.A megtervezett megjelenési dátumunkkal kapcsolatos kérdések ömlenek nálunk mindennap. Mi nyugodtak vagyunk miközben tesztelünk és megszilárdulunk és javulunk, de reméljük, hogy az a minőség, amit elvárunk magunktól, hatókörzeten belül van, reméljük hogy rátermettek legyünk hogy hamarosan hivatalos megjelenési dátumot jelentsünk be. A célunknak a következő két hónapon belül a kezeidbe kell tennie Scandinavia DLC-et. kb 2 hónap írnak 3/18/2015 03:19:00 PM tehát ötödik hónapban jelenik meg és még egy kicsit várni kell rá. Addig is ide süssetek , nekem tetszene az elképzelés. a vonat hogy telibe nyomja 😊

Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.03.27. 02:21:35

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Nekem nem volt rá időm hogy időben induljak, és sietség nagy közepette figyelmetlen az ember. Ezért törött a szekér. 😊)) Mire odaértem a munkafelvételhez már -5 ezressel kevesebbet adott és utána még jobban megszívtam, mert elvállaltam a fuvart , de olyan álmos voltam hogy összetörtem megint , és az összes lé a javíttatásra ment 😊 Egyébként MAN-nal tolom. Ezt egy sofőrnek vettem és kicsit felújítottam. Azért hogy hozza a "zsét".

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Zeller01
Üdv,
Töröld a c:/user/NEVED/Documents mappából az egész ETS2 könyvtárat. Steam-el nézd meg hiányzik e valami.
Utána menni fog, nekem is így lett jó!

. : Z E L L E R : .

sure
a mappában szinte semmi...

a "mod'" mappa tök üres

A "szinte semmi" és a "tök üres" között azért van némi különbség...

Tippek:

1. nincsenek véletlenül rejtett vagy rendszerfájl attribútummal ellátva a mod mappa fájljai? Ezeket alapértelmezetten nem mutatja a fájlkezelő, de lehet, hogy az ETS2 mégis "látja" őket

2. a játék által használt mod mappa lehet, hogy nem a sztenderd C:\Users\xxcsabi1987xx\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod útvonalon van, hanem másik helyen (ez esetleg korábbi tört verzió használatából is eredhet)

3. Másik Windows felhasználóval vagy belépve, mint amivel az ETS2 telepítve lett
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.26. 23:02:31

Isten nem bottal, hanem VMware.

Szia.

Ez akkor fordul elő, ha a zeneszámok nincsenek normalizálva. A normalizálás gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden zene hangerejét közel azonosra állítja be, plusz-mínusz 1dB eltéréssel. Vannak erre ingyenes programok is, például én régebben az MP3Gain-t használtam ehhez. Különálló zenék vagy akár egy teljes mappa tartalmát tudja normalizálni rövid idő alatt.

http://csillagpor.hu/remek/programok/mp3gain-letoltese
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2015.03.26. 22:57:29

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

mi van,ha törlöm a "mod" mappát? újra telepítéskor létre jön egy ugyan ilyen mappa?
magyarul ott maradt nekem 7 db.mod de mondom a "mod'" mappa tök üres
összesen 7 db.mod van ott a profil kezdésnél,de a mappában szinte semmi...
ilyet még nem láttam nekem ez fura
tutuhawer
újratelepítés, mentett adatok, beállításokat nem megtartva. Idegen nyelven re-install. Ha nem akarod, elpusztítod , nem kéred, eltörlöd,stb stb, akkor újratelpítés, és kész

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

valaki segítene?
ki szedtem a mod mappából az összes létező modot (ráadásul töröltem az összes profilomat is) teljesen újat szeretnék kezdeni... szóval az van,hogy profil kezdésnél még mindig vannak ott modok de a mod mappában már nincs semmi,ez miért lehet? mit lehetne tenni,hogy ott se legyen egy mod se? valaki valami tanács? normális válaszokat várok el
köszönöm előre is a segítséget
hello! most frissítette a steam a játékot láttam belekerült az új mercedes de a merci szalonban nem látom sehol. hol tudom megvenni?
gordon 24
Elvileg a játék alapból tartalmazza. Beállításoknál keresgélj van ilyen gomb amit ha legörgetsz benne van a forint. (huf).

Nem emlékszem, hogy frissítés hozta-e vagy alap, de benne van. De ha eredeti a játék akkor úgy is lefrissíti, és úgy benne lesz 100%

Downhill!!

Sziasztok! Sok idő után eldöntöttem hogy abba a kevés szabadidőmben amiben nem dolgozok vagy a suliba unatkozok, ETS-ezek. Csak h egy kis változatosságot vigyek a játékba, arra lennék kíváncsi honnan szerezhetném meg azt a mod-ot, ami az árfolyamot forintja állítja. Tudja valaki? Vagy lemaradtam valami update féleségről és ezt az SCS adta ki? Köszi előre is a segítséget 😊

Nekem még kamion ennyire összetörve nem volt, de nekem is vannak ilyen látványaim az úton.
SimaSuna
'...A pancserek, időben kell elindulni és nem vezetés közben behozni a lemaradást..." - Önmagad ellen ne beszélj 😊
~30-al tötymörögni és majdnem félig összetörve...ejnye bejnye 😊
fuszhi
Most olvastam ingyenessé teszik a mercit. Annyi örült vezető van az utakon hogy érdemes előrelátó módon vezetni, mert csak előzgetnek és kész a baleset. Gondolom mielőtt odaértem volna itt is ez történhetett. A pancserek,<#hawaii> időben kell elindulni és nem vezetés közben behozni a lemaradást.
Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.03.26. 18:48:54

fuszhi
köszönöm !!! Általánosságban megemlíteném hogy szerettem volna a magyar módot kipróbálni , de nem sikerült. Ekkor gondoltam befrissítem hátha majd úgy működik, de sajnos úgy se sikerült. Ám legnagyobb meglepetésemre olyasmit tapasztaltam ami nagyon megörvendeztetett. Az erő vissza csatolást végre érezni. Új kocsikat látok , buszokat, és a menü elképesztő. Nagyot dobott az hogy a kormányzást megcsinálták , és az hogy extrákat is hozzá dobtak. Amúgy a Merci kamionhoz hogy lehet hozzá jutni? Fizetni kell érte? Kiegészítés (DLC) ? Ha igen, mennyibe kerül, és mit adnak még hozzá? Üdv

Peet81
Sziasztok. Én még csak nem rég kezdtem el játszani ezzel a játékkal de nagyon jó 😊 Lenne egy kérdésem felétek hátha van aki tud segíteni benne. Az a problémám, hogy azokat a zenéket amiket beraktam a játékba nem szólnak rendesen, egyszer nagyon halk utána meg a következő zene normálisan szól aztán megint halk a köv. zene. Lehet ezt valahogy orvosolni vagy hagyjam a francba? Előre is köszönöm a válaszokat

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

köszönöm a választ 😊
Minek töltötted fel újra? xD
Az eredeti nem elég? 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Wabidriver
<#integet2>

Nagyon szép autó: <#wow1>
Tőlem is két kép:

<#integet2>

Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"

norbee46
Hajóra várva.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

R420
Ausztria.<#hawaii>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Nesuten

MANci TGX 8x4 Irány Lyon ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Jól fog kinézni és ez legalább nem lesz bug-os, mint a külsősök által hegesztett darabok.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.03.25. 18:06:59
Wabidriver
<#integet2><#integet2>

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

2X-er F4.
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.03.25. 06:09:23
fuszhi
Tényleg ezzel mi lett? Vagy csak én vagyok annyira pancser hogy idáig a játékba/szimulációba nem is találkoztam vele? Hogy kell előhozni a tükör menüt? Van egyáltalán ilyen? Előre is köszi ha valaki tudja. Üdv.

fuszhi
Üdv a sok mód több memóriát is emészthet fel hiszen az objektumok száma is nagymértékben megemelkedhet. Lehet városon kívül nem esik le az fps értéke, de ahol a tereptárgy is több a kamionéval együtt már megeshet, hogy több memóriát emészt fel. Illetve nem biztos hogy mindegyik mód optimálisan lett elkészítve. Lényegében az objektum számának emelkedése és azok valós időben történő kiszámítása az ami memória igényes, a programokat ha elkészítik igyekeznek optimálisan elkészíteni, így a tereptárgyakat optimálisan elhelyezni egymástól és amennyire lehet alacsony felbontású textúrával minél primitívebb alacsony vertext vagy ha jobban teszik alacsony poligonszámú modellel dolgozni. Az utólagos módolgatás esetében előfordulhat hogy az ilyesmire lelkes amatőr modellerek nem biztos hogy oda figyeltek, esetleg ha oda is figyeltek , az is megeshet hogy attól független egy programot nem túl jó agyon módolni. Érdemes lehet vissza venni a felbontásból, hogy kompenzálja a sok mód egyidejű használatát, illetve az se rossz ha kiválaszt az ember egy maximum két módot és azt használja csak. Üdv.

fuszhi

tutuhawer
Én nem tudom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

skacok
mi a teendő?
folyamatosan laggol nálam a game (TSM MAP 5.4-en játszok) mellesleg sokféle moddal ráadásul menet közben úgy másfél percre be fagy mint az állat főleg ha városba érek vagy ha éppen mellék utakon megyek
kulturált,értelmes választ kérek
köszönöm.
SimaSuna
Papírozás, aztán beletaposunk...

Norby646
A moddolt actros kívülről ugyan jól néz ki de belül elég gagyi. Az scs változat meg mint ahogy vártam, kívül-belül egyaránt nagyon szép. Remélem a hangot is eltalálják hozzá. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Sordoran
Csodálatos! Nagyon jól néz ki, az a belső is remek. Ha kijön újra nekilátok multizni, szívem csücske ez a gép. És végre magyar map-on is megvehetem első kamionom. (lehet hülye dolog, de mod-osat nem akartam venni, mert annak az ára is alacsonyabb, és kisebb szinten elérhető minden hozzá, én meg folyamatosan akarom építgetni majd)

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Norby646

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

norbee46
Klagenfurt-Brüsszel

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Wabidriver
<#integet2>

Punky Köszi szépen 😊

<#integet2>

Nem, hanem röviddel a Skandináv DLC után, letölthető update formájában.
Nesuten
A Skandináv kiegészítővel érkezik a Mercédesz

Norby646
<#szeret><#wow1><#eljen>

Bővebben: Link

hotwheels
<#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Wabidriver
<#integet2>

<#integet2>

na végre valaki,aki vette a fáradtságot arra,hogy segít nekem ebben...
amúgy köszönöm a segítséged 😊
nem tudom írhatok egy privát üzit?
(lenne egy kérdésem)
Hali!
Adott a játék ahol NINCS semmiféle mod. Felveszed fraps-sel vagy bármilyen videórögzítő programmal. Ezt a nyers videót megnyitod egy videószerkesztőbe (pl. Movie Maker, Sony Vegas). Most megnyitod mellé (a szerkesztőben) a hangot amit be szeretnél vágni. Ezek után kedvedre bevágod úgy ahogy szeretnéd. De ettől függetlenül NEM A JÁTÉKBAN LESZ BENNE. EZ CSAK EGY VIDEÓ.
Remélem tudtam segíteni.<#wave>
ne verd itt magad 😉
nem fogok pont itt veled vitázni
különben is itt csak lehet valakitől segítséget kérni