52664
-
kcstbp #47776 Köszönöm, ez jó gondolat, de nem. Blenderben megnyitottam szerkesztésre és nincsenek benne a fények "gyárilag" sem. Programozói trehányság. Vagy annak idején rohantak vele és kifelejtődött, nem tudom. Nektek fel sem tűnt, hogy amikor este tankoltok, sötét van a kútnál? :) -
hangacsi #47775 Nálam nem jelentkezik ez a hiba.
Nem lehetséges, hogy valamelyik mod okozza?
-
kcstbp #47774 Sziasztok!
Ezt a hibát szerintetek javítják? Amióta megjelent a Skandinávia kiegészítő, ez fennáll és elég zavaró: a svéd és a dán benzinkutakon nincs világítás, csak a norvégokon...
Hol lehet ilyet jelezni?
Utoljára szerkesztette: kcstbp, 2015.09.20. 18:41:52 -
Bukephalos #47773 Tökéletesen igazad van, nem is akarok veled vitatkozni, pláne nem háborogtam
Csak már beleöltem egy csomó időt, garázs, sofőr pénz stb. szóval sz@r dolog lenne azért feladni, mert a játék nem kompatibilis vele. De lehet, meg van a karácsonyi ajándék magamnak
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2015.09.20. 16:16:28 -
Ricsike95 #47772 Köszönöm szépen! Ha vhol el tévedek akkor majd jelentkezem még! :D -
PetiM44 #47771 Egyfelől nem vagy rákényszerítve a megvásárlására, mert ha nem használsz modokat, akkor továbbra is tudsz játszani. Másrészt 4000 forintba kerül a kiegészítő, az pedig egyáltalán nem drága, főleg a kidolgozottsági szintjéhez képest. Ha megveszed, lehet hogy nem is akarsz utána map modokat használni.
Azt nagyon sokan elfelejtik, hogy a modok folyamatos kompatibilitását nem mindig lehet garantálni, pont azért, mert nem hivatalos kiegészítők. Utána meg nekiállnak háborogni, hogy "miért nem kompatibilis ez meg az", és miért kell hozzá a kiegészítő. A mod készítőjének a saját dolga, hogy eldöntse, merre akar terjeszkedni a pályával, viszont ez adott esetben az összekötések miatt igényelheti a hivatalos térképkiegészítőket. Mondhatni ez van, ezt kell szeretni. -
Bukephalos #47770 Hát, ebben az esetben maradnak a standalone mappák! Azért ez nagy szívás lenne! Nem igazán értem, miért kell rákényszeríteni az embereket egy kiegészítő, ráadásul nekrm nem is olcsó, megvételére. -
szaboz80 #47769 Viszont a TSM következő kiadásához is kelleni fog már... -
#47768 Üdv
Öreg kokasom :):
-
WIM #47767
-
Bukephalos #47766 Ez a baj! köszi! -
Fdm019 #47765 Igen. -
Bukephalos #47764 De a ProMods-hoz kell a Scandi DLC is, nem? -
szaboz80 #47763 Én lemondtam róla, inkább váltottam ProMods-ra. Nem bántam meg! -
LiTTLee #47762 Egyszer láttalak osztrákban,jöttem hazafelé te mentél kifelé,meg egyszer az M1-en fotózgattam és akkor.Dátumot ne kérdezz,mert már nem emlékszek :D -
Tikudvar #47761 Beállítások-Billentyűzet-s ott beállítsz magadnak egy gombot -
Tommacska #47760 "TSM map 1.20 ETS2 -re való frissítésről tudtok valamit?"
-Ez engem is érdekelne! Készül egyáltalán? Várható, hogy lesz 1.20-ra?
-Van esetleg valami update, ami a hiányzó textúrákat pótolja?
Utoljára szerkesztette: Tommacska, 2015.09.18. 18:48:12 -
Bukephalos #47759 Nem hiszem, legutóbb városon belül jártam így, Dorogon letettem a pótot, kiválasztottam egy új fuvart Dorog - Esztergom vonalon, mire felvettem, már Dorog-Kecskemét lett belőle -
swadawa senpai #47758 Sziasztok, hogy lehet "real" automata váltási módba belenyúlni a váltásokba? Úgy tudom az uj patchel lehet nem? -
Carl Davies #47757 Nem jár le véletlenül a fuvar? -
Bukephalos #47756 Sziasztok!
Hungary map esetén már többször előfordult, hogy kiválasztok egy fuvart, elmegyek érte, de két eset is lehetséges:
1. nincs is ott trailer, azaz üres a depó
2. van fuvar, de teljesen máshová szól
a map és a játék is a legfrissebb. Van ötletetek?
TSM map 1.20 ETS2 -re való frissítésről tudtok valamit? -
smog15 #47755 Jobb oldalt felül van a steam telepítése. Létre kell hoznod egy profilt, ha ez megvan akkor bal alul van a +játék hozzáadása ott rámész, hogy termék aktiválása steamen és először az alap ETS2 kódját írd be le fogja tölteni a legfrissebb verzióját utána ha ez meg van írd be a DLC kódját is azt is le fogja tölteni aztán irány Skandinávia! :)
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.09.18. 11:23:04 -
Ricsike95 #47754 Sziasztok. Megvettem a skandináv dlc-t viszont az aktiválásához steam kell. Nekem steam eddig nem volt, viszont akkor most kénytelen vagyok azt is használni. Ebben kérem a segítségeteket. Honnan, és hogy tudom feltelepíteni? Ha feltelepítettem akkor utána mi a teendő?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
Carl Davies #47753 Action. Vagy ha erősebb géped van akkor Fraps is jó. -
smog15 #47752 Ha nVidia-s vagy akkor ott a shadowplay ha meg nem akkor pl. xsplit gamecaster igaz ez nem full verziós de megteszi.
Újabb videóm:
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.09.17. 22:05:24 -
Stefan28 #47751 sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy mond nekem egy FULL verziós INGYENES egycerű képernyő felvevőt?
Próbáltam az OBS-t de az csak úgy veszi fel hogy az asztal is ott van mert magyarán ablakosra kell állítani a játékot mert ha teljes képernyős akkor nem veszi fel ez mért van?
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.09.17. 21:49:47 -
CsiziTrucker #47750 Hol láttál kolléga????
-
#47749 Köszi -
LiTTLee #47748 Nagyon szar
CsiziTrucker-Akkor legközelebb vigyorogni ha fényképeznek,mert a múltkor nem sikerült rólad a kép -
CsiziTrucker #47747 Üdvözlet mindenkinek!
Ezzel járok!
A játékba viszont csak is a pete389!!!
-
-
szaboz80 #47745 Már a vasúti szállítmányokra méretezve...
-
Bazsio #47744 Én is úgy vagyok ha csinálni kell akkor jó....de amikor nézni akkor meg úgy unom mint amikor valaki hosszú úton vezet, nem tudom miért van...de nézni nem tudom. -
smog15 #47743 Köszi! Szerintem ez jobb lett ebből nincs kivágva a fuvarhoz vezető út igaz így kicsit uncsi :)
-
Bazsio #47742 Óóóóó, hányszor volt hogy el is vittem őket, főleg a franciáknál!80-as tábla, na nyomassad 25 T-markolóval nem baj, és így kitolta a képét az AI és bumm vittem magam előtt míg meg nem álltam, 80-nal nem lehet megállni 2 m-ren.Még 48-nal is vittem így el.De nagyon jó videó igazi minőség! -
smog15 #47741 Tegnap este félkómában gurulgatok erre az AI rám hozza a frászt :D (18:32-nél)
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.09.16. 16:05:28 -
Hudini1988 #47740
Segítséget kérek!! Mi a hiba? Pontosabban tudom valami textura hiánya van de azt hogyan tudom megoldani?
Utoljára szerkesztette: Hudini1988, 2015.09.15. 17:41:22 -
Bebe59 #47739 Szevasztok!
Az eredeti MP4 motorhangja nagyon tetszik, viszont használok egy nagyobb motorválasztékot, ami felülírja a hangokat. Meg lehet-e (és ha igen, hogyan)
oldani azt, hogy erősebb motorral, de eredeti hanggal legyen felszerelve?
Előre is köszönöm! -
Tharus #47738 Sziasztok
Segítsetek légyszi, frissítettem a játékot 1.20.0.1-re és azóta mikor már gyorsabban megyek van szél hang, de engem nagyon zavar.
Hogyan lehet kikapcsolni??? Már megörülök tőle. -
Jancsika1016 #47737 asztali inditó ikon rl is probáltam és a steam ból is de semmi engedélyeztem neki a hozzáférést is