52658
-
TomStorm #52218 Ok.Köszi! -
#52217 Olyan nincs.
-
TomStorm #52216 Na úgy nagyjából megvannak a mod-ok amiket kigondoltam.Hát ez a priorítás igencsak megzavart az elején(hozzászoktam FS19-hez:)
Amit még nagyon szeretnék és nem találok ill.nem tudom létezik e az a valós idő vagyis 24/24 nem pedig ahogy a program méri -
JohnBart #52215 Ez sajna egy ismert ProMods és/vagy Middle East Addon hiba. A játék valamiért újraépiti a teljes navigációs cache-t ha régebbi manuális mentést töltesz újra, ami eltarthat egy ideig. -
#52214 BUG.
Indítsd újra a játékot.
-
TomStorm #52213 Vagy nem mindegyikbe van? -
TomStorm #52212 Eltünt a GPS az összes kamionból:/
Hangja van de nem látható.
Megint elnyomkodtam valamit? -
TomStorm #52211 Köszi az volt csak én elállítottam:) -
RaKmaTakaTa #52210 F3 -
TomStorm #52209 Ja és ezt a route advisor tabot kikapcsolni lehet?Max pause modban jöjjön elő -
TomStorm #52208 Üdv.
Nemrég vettem meg Steamen és kidob egy idő után.
Kicsit gyanakszok a rádióra.Az lehetséges hogy attól van ez? -
JonasSandor #52207 Na csak túl volt terhelve a masina most már 145 végig. -
JonasSandor #52206 Leteszteltem de nagyon sok benne a mikrólaggok mért? -
kejfeljancsi #52205 Sziasztok már rég voltam itt a forumon, de most muszáj úgy érzem :) Kérdésem lenne. Az új játék frissítés óta csinálja e másnak is a játék hogy előző elmentést nem akar betölteni, és semmire se reagál a játék. Egyszerűen be kell zárjam de azt is úgy tudom hogy kijelentkezem a gépen a profilomból. Vagy esetleg a Pro mods hibás? És nem teljesen kompatibilis a játék verzióval? -
JonasSandor #52204 naturalux ezt a modot használja valaki?,mi a sorrend? -
AwesomeZoll #52203 Én is hasonlóan érzem. Talán az a baj, hogy - ahogy hangacsi is írta - maga a motorhang valósághű, de én pl. billentyűzetről játszom, ha itt "rálépek" a gázra, akkor padlógáz, tényleg felpörög a motor, erőteljesen szól. Amikor elengedem, akkor meg "leugrom" a pedálról, azonal leesik a fordulat és a motorhang. Valódi pedállal nyilván sokkal finomabban, hosszabb átmenetekkel történne mindez, és valósághűbbnek hatna...
Minden esetre én ezt használom az új frissítés óta: Truck Sound-X002 és sokkal jobb lett, bár talán így minden kamion egyforma hangon szól. De a gyári motorhang szerintem is nagyon élvezhetetlen lett. -
hangacsi #52202 Napi 9-10 óra vezetésnél elég fárasztó lenne a folyamatosan hangosan hallható motorhang. A mai kamionoknál gyorsításkor hallod csak a motorhangot, egyenletes tempónál tempomattal csak egy nagyon halk morajlást hallani, vagy szinte még azt sem. -
Deviome #52201 Akkor csak nekem bassza szét a fülem, hogy nincsen motor hang? Mikor rálépsz a gázra üvölt aztán elengeded és 0 hang!
Mikor a motor felpörög és elveszed a lábad a gázról akkor az a hang visszafele lejátszódik. Most jelen pillanatban olyan a hang, hogy megnyomod a gázt és ha elengeded akkor kirakja üresbe és nincsen hangja a motornak. De akkor ez csak nekem bassza a fülemet és teszi tönkre a játékélményemet. Én konkrétan még 10 percet nem játszottam az új frissítéssel. Elviselhetetlen az egész. Lehet modolni tudom, de amióta megvettem nem modoltam semmit.
Meg mi már az, hogy megveszek valamit pénzért ami szar, de sebaj. Kidobom a lóvét rá és majd mások munkájával kijavítom ingyen. Ez csak nekem abszurd teljesen??!?
Na de nem sírok. Átnéztem a topikot, de nem nagyon találtam semmit a hangal kapcsolatban. -
RaKmaTakaTa #52200 Személy szerint nem vezetek teherautókat, de a turbo hangok elég erőteljesen, élesen kijönnek nem csak scania-nál (nálam a Ford F-max hangját tette tönkre), plusz a tempomat irritálóan működik az 1.37-nél: folyamatosan, fluktuálva ingázik föl-le, a turbót ki-be kapcsolgatja. Ez a kettő együtt phhh...
A scania hangok ilyenek voltak 1.36-on: https://youtu.be/Y2r0JAzmMJU?t=410 azt nem mondom, hogy jó, de elviselhető, szemben a következővel:
Scania hang 1.37-en: https://youtu.be/Axn9avvgU_Y?t=134
A Ford nyergesnél is hasonló a helyzet. Egyeseknek ez nem jön be. Ha legalább a turbó hangerejét is külön lehetne szabályozni, asszem megoldódna a problémánk! :-) Most maradt az, hogy keresnem kell hang mod-okat a kamionokhoz, amit eddig elkerültem.
Vagy ha valakinek van jó ötlete, akkor hajrá, tájékoztasson! :-) -
hangacsi #52199 Nekem hitelesebbnek tűnnek az új hangok. Persze csak azokat tudom megítélni, amiket vezettem a valóságban is. -
#52198 SCS forum. -
Deviome #52197 Hali!
Van az SCS-nek valami hivatalos foruma ahol beszélnek vagy akármilyen szinten kommunikálnak a játékosokkal?
Mert jó szétbaszták a hangot az új frissítéssel.Semmi jelét nem látok annak, hogy dolgoznának a problémán, de az új szarokat posztolgatják és jópofiznak miközben játszhatatlan a játék momentán. -
#52196 THX !!!! -
#52195 Azóta változott sokminden.
Promods oldalán fent van, hogy minden DLC kell a működéshez. -
#52194 A Francia,Olasz,Skandináv van meg.Kell a Black Sea is? Azelőtt,működött csont nélkűl.
Utoljára szerkesztette: lacica, 2020.05.25. 17:18:00 -
#52193 Nincs meg minden térkép DLC-d.
-
#52192 Üdv.Mi lehet az oka,hogy a 2.46-os Promods nem kompatibilis az 1.37-el?? -
#52191 Helyrejött tegnapra magától, nem tudom mi lehetett a nyavajája. Annyi különbség volt, hogy tegnap kontrollerrel játszottam ellenben amikor fagyott akkor kormánnyal. -
RaKmaTakaTa #52190 Próbálj ki egy új profilt (természetesen mod-ok nélkül) és utána már Te is többet fogsz tudni, merre lehet a baki... -
#52189 Truckersmp oldalán mindig fent van a legfrissebb infó erről.
Legyél türelemmel, vagy downgrade-eld vissza 1.36-ra ha nagyon multiznál. -
#52188 Az mitől lehet, hogy az ATS ha vállalkozói fuvart szeretnék elvállalni, kivág az asztalra szó nélkül azonnal amint betöltötte a térképet ahol kiválasztanám a várost. Gyors fuvarnál illetve külső megbízásoknál semmi probléma, kikapcsolt-bekapcsolt modokkal ugyanaz a hiba (de nincs is szét moddolva a játék, csak egy időjárás meg két ai autó pakk van fent). Múlt héten játszottam utoljára akkor még kutya baja nem volt és azóta nem is történt semmi tudtommal.
Szerk.: Most már külső megbízás választásakor is kidobott, csak ott nem azonnal hanem vár 20-30 másodpercet. :(
Utoljára szerkesztette: WinT, 2020.05.21. 21:10:25 -
Bal0924 #52187 Sziasztok
Játszik itt valaki multiban (truckersmp)?
Van róla hír, hogy mikorra várható 1.37el a multi verzió? -
#52186 Igen, de még nem megy 1.37-el, ezért nem írtam :)
-
Maceehun13 #52185 Mercihez van Schuminak a modja -
#52184 ETS2.LT - itt van szinte minden.
Scania-hoz a Scania Addon, remoled amit javaslok...
MAN-hoz a MADSter modot..
Mercihez nem nagyon van semmi... -
#52183 Valaki tud 1.37-hez magyar GPS hangokat?? A válaszokat előre is Köszönöm!
Negatív válaszokra NEM VAGYOK KíVÁNCSI! -
#52182 Sziasztok!
Én nem nagyon használtam eddig modokat, egy pár apróságot viszont most letöltöttem. (Realisztikusabb fények, táblák fényvisszaverődése, Sound Fixes v20.33-as verzióját)
Meg mivel én tökéletesen megelégszem az alapjáték kamionjaival, ezekhez keresnék kisebb tuning modokat (pl. belső világítás, vagy a Spoilerre felrakható piros ledeket hátra). Mercit, új Scaniat és EURO 6-os MAN-t használok a játékban, így inkább ezekhez keresnék valami kis extrát..
Nem célom agyonmoddolni a gamet, mert nem szeretném, hogy egy-egy frissítés hazavágjon mindent utána, de javítsatok ki ha tévedek, hogy amiket most használok és használnék, azokkal nem nagyon szokott lenni ilyen kompatibilitási probléma.
Csupán csak picit "realisztikusabbá" szeretném varázsolni a játékot, nincsenek nagy igényeim. Nem célom mindig valamivel geccsolni, úgy vagyok vele, hogy a kevesebb jobb olykor.
Ha valaki tud ilyen "realisztikus" modokat, az belinkelne párat? (minőségi kamion hangok, fizika, forgalomsűrűség)
Nézegettem a letöltő oldalakat, de úgy vagyok vele, hogy itt úgy is vagytok páran akik már használtok ezt-azt régebb óta, így legalább van megbízható vélemény/tapasztalat ezekről.
Előre is köszi a segítséget! :) -
cooi11 #52181 Köszönöm! -
SirDannyL #52180 Megoldódott a gondom... -
AwesomeZoll #52179 Szia!
Én eddig mindent külföldi oldalról vettem, és minden tud magyarul.