Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvállaltam egy fuvart (62t) és még a telephelyről sem bírtam kimenni, mert nem fordul a szerelvény, tolja előre magát.
Valaki találkozott már ilyennel?
Régebben is vittem már ezt a trailert de akkor nem volt gond. Lehet változott valami azóta ilyen téren?
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megjelent a telemetria app újabb frissítése, jelen esetben a 3.03, és a Mobile Route Advisor 2.01 verziója, amiket szokás szerint magyarítottam, és a route advisort integráltam a telemetriába. Aki még használja és igényt tart rá innen leszedheti. jó játékot:
ETS2 Telemetria
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Arról nincs infód, hogy csak verzió frissítés lesz, vagy érkeznek a korábban beígért új városok "tucatjai" is ?
Köszi, nagyon jó kis merci <#taps>#taps>
Alakúl. elég szépen :3
<#integet2>#integet2>

Gigamen, Wabidriver, bullseye - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#46896 - Ez a pack van bent! 😊
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.06.12. 00:36:28
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Aki használja, ő mivel éri el, hogy vasak nélkül tud lámpákat elhelyezni a kamion elején?
Nagyon szép <#taps>#taps>
Készül a drágám is:
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Most amikor elindítanám a játékot akkor valamiért azt írja ki, hogy a steam működése leállt
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Az lenne a kérdésem hogy a steam elmenti a játék állását mert újrarakom a gépet? vagy inkább mentsem a?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9