Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legnépszerűbb térkép modok amúgy TSM, ProMods, Russian map és Hungary map talán, járművek pedig ízlés szerint ami neked tetszik. Trailers and Cargo Pack by Jazzycat szintén népszerű. Mindegyik esetnél megfelelő verziót szedd le, és olvasd el leírást, illetve hogy kompatibilisek-e egymással (ez utóbbi csak térképeknél szokott gond lenni).
szerk.: Amúgy azért ajánlom mod nélküli kezdést, mert ha menet közbe hibába futsz, akkor elmehet kedved játéktól, és jobban kiszűrhető mely mod(ok) nem jók esetleg ha csak fokozatosan rakod be, ismerkedsz velük.
Utoljára szerkesztette: Sordoran, 2015.06.17. 14:01:29
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Általam favorizált mod-letöltési oldalak:
Modhoster
ETS2.lt
ETS2Mods
ETS2mods.net
illetve GOOGLE
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
milyen a vélemény róla? vannak láthatatlan falak benne?
full alap 😊
Nagyon jó képek, gratula <#taps>#taps>
Lehet szépítgetni a végleges kombót:
További jó gurit <#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Vagy ha létezik esetleg magyar céges trailerpack, az még jobb lenne. :-)
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2015.06.15. 23:40:44
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
valaki ötlet ???
előre is kössz
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Elvállaltam egy fuvart (62t) és még a telephelyről sem bírtam kimenni, mert nem fordul a szerelvény, tolja előre magát.
Valaki találkozott már ilyennel?
Régebben is vittem már ezt a trailert de akkor nem volt gond. Lehet változott valami azóta ilyen téren?
<#integet2>#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megjelent a telemetria app újabb frissítése, jelen esetben a 3.03, és a Mobile Route Advisor 2.01 verziója, amiket szokás szerint magyarítottam, és a route advisort integráltam a telemetriába. Aki még használja és igényt tart rá innen leszedheti. jó játékot:
ETS2 Telemetria
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Arról nincs infód, hogy csak verzió frissítés lesz, vagy érkeznek a korábban beígért új városok "tucatjai" is ?
Köszi, nagyon jó kis merci <#taps>#taps>
Alakúl. elég szépen :3
<#integet2>#integet2>

Gigamen, Wabidriver, bullseye - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#46896 - Ez a pack van bent! 😊
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.06.12. 00:36:28
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Aki használja, ő mivel éri el, hogy vasak nélkül tud lámpákat elhelyezni a kamion elején?
Nagyon szép <#taps>#taps>
Készül a drágám is:
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Most amikor elindítanám a játékot akkor valamiért azt írja ki, hogy a steam működése leállt
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.