Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg az idézőjelen belülre kell írni?
Nálatok is rohadt lassan indul a játék az 1.19 -el? Nem a mod -ok betöltésére gondolok, hanem magának a játéknak az indulására! 3-4 perc eltellik, mire bejön a főképernyő, holott 1.18 -nál pikk-pakk indult.
Írtátok, hogy az 1.19-nél különböző útburkolat esetén más-más hangot ad(na) a játék. Ennek működni kellene kamion mod esetén is, mert nem nagyon tapasztaltam eddig. Egy Peterbiltet hajtok...
Előre is köszönöm a segítséget!
Neked is köszönöm a választ. Biztosan én fogalmaztam rosszul, nekiszaladok még egyszer <#crazya>#crazya>
A magyarországi helyzetet (azt hiszem) ismerem: a Steam nevű formáció vette meg a kizárólagos forgalmazási jogot, így akár a CDGalaxisnál, akár a Media Marktban veszed meg, föl kell mászni erre a Steam nevű oldalra és lényegében azon keresztül kell aktiválni vagy letölteni. Ugye, így van?
Nos: nekem megvan egy ősi alapjáték DVD-n, amit dobhatnék a kukába, ha a kis magyar valóság szerint vásárolnám meg a Going East-e és a Skandináv kiegészítőt, ugyanis (idézek a magyar forgalmazású csoda leírásából): "Fontos tudni: Futtatásához szükséges az Euro Truck Simulator 2 magyar feliratos teljes, Steam-es változatának megléte."
Na, ez az, ami vérlázító és pofátlan, ugyanis ez a szép mondat valójában ezt jelenti: "Jól rábasztál, hülye magyar paraszt, hogy becsületes voltál és megvetted boltban az alapjátékot, de most húzzál a pénztárhoz és vedd meg még egyszer újra, ha kellenek a kiegészítők!!!"
Ezért gondoltam én ki azt, hogy Amazonon megvenném a meglévő alapjátékomhoz csak a kiegészítőket DVD lemezen (nem Steam-tagságot szeretnék vásárolni!). A Going Eastnél Biztosan lehet választani, ha jól értelmezem az alábbi amazonos termékleírást (nemzetbiztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be hivatkozást, mókás, a 31. napon azonnal biztonságossá válok <#taps>#taps>). Jobban megnézve sajnos Skandinávia kiegészítőt nem találtam DVD-s változatban <#falbav>#falbav>. Ha ez így van, még jobb a helyzet: a játék fele használható DVD-sen (alapjáték + Going East), a másik meg nem. Lehet, hogy a Going Eastet is kétszer kell megvennie például annak, aki korábban már megvette DVD-n? Ez aztán a marketing!
És ezért kérdeztelek meg Titeket, hogy van-e valaki, aki már eljátszotta ezt és működik is (vagy épp megbukott valahol a dolog). De szerintem mindketten, akik válaszoltatok (amit még egyszer köszönök!), itthon vásároltátok a kiegészítőket, így nincs tapasztalatotok abban, amire a kérdésem vonatkozott.
Szóval ez az én gondom. Ha becsületes akarok lenni, vehetem meg újra az alapjátékot Steam-en csak a kiegészítők miatt. <#rinya>#rinya>
Üdv

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy vezetés közben hangyányit akadozik a kép folyamatosan.
Korábban ezt csak fülke nézetben produkálta, most már mindenhogy.
Scandinavia DLC rajta.
Gép:
MSI970 GAMING
AMD FX8350
Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz Vengeance Pro Blue-->UEFIben felhúzva az OC-nél 1866-ra
WD BLACK SATAIII 2TB
ASUS BD olvasó/író
RADEON R9 290 Vapor-X TRI-X UEFI 4GB
Corsair 750W CX750
ZALMAN Z11
DARK ROCK 3 HŰTŐ
SAMSUNG UE32H6400 32"
GTAV, Watch Dogs, s nagyobb játékok semmi lagg, F12015 80-100 FPS, s nem értem mi lehet a baja.
Köszönöm szépen a segítséget!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Esetleg ebben a verzióban még megtalálható a GE DVD-n, de a többi csak kódos.
Az Amazons-os változat is működni fog, csak legfeljebb az alapértelmezett nyelv nem a magyar lesz, azt neked kell átkonfigurálni. De lehet, hogy már ezt is automatikusan felismeri a program az operációs rendszerből. Ezt pontosan nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.07.18. 14:22:44
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Üdv srácok, jó képek/gépek <#taps>#taps>
Tőlem is kettő:
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
Én going east-et steamen vettem tehát azt nemtudom hogy kapható-e adathordozóval!
Viszont skandit dobozost vettem és abban is csak letöltő kód volt!
Szóval szerintem vedd steamen! És még a futárt sem kell várni!
Használ valaki közületek nem Steam-es játékot? A régi alapjátékom van meg DVD-n, megvenném hozzá a Going East!-et és a Skandináviát. Rendelt valaki közületek pl. Amazonról NEM LETÖLTŐS változatot? Használható minden gond nélkül Magyarországon is, nincs semmilyen régiókódolás benne?
Köszönöm

Nagyon jó képek srácok, grat<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Tőlem is kettő:
<#integet2>#integet2>
Persze nincs mindig faáru, ilyenkor azt kell elhúzni amit találunk :-) :

Wabidriver: Széép, bárcsak már az enyém is kész lenne. 😄
Kisfüsi: Pacek! 😊
Norbee46: Szép nagyon!! 😊
<#integet2>#integet2>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
hogy az új beta (1.19) verzióban tapasztaltam
egy kis kellemetlenséget. "Erővisszacsatolás" =
0. Értsük hogy mit mondok: eddig mielőtt
beindítottam a motort, erővel tudtam csak
elfordítani a kormányt (motorindítás után
ellenállás nélkül, kisujjal tekerhetem, hisz a szervo teszi a dolgát),
valamint menet közben volt ellenállása. Na hát
most semmi.. Kormány középre igazítása persze off, de
eddig is az volt.. Valami ötlet hogy mitől lehet ez
a hiba?! Valaki tapasztalt ilyen hibát vagy csak nálam vacakol?
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
A többi újítás viszont tetszik.
Immár lehetséges kikapcsolni, illetve nagyítani a műszerfali GPS-t.
A menetinformációkat (megtett távolság, fogyasztás) immár eltárolja a fedélzeti komputer.
Javítások az editorban.
A vásárolt beltér immár belső és külső nézetben is azonos.
Javítottak több kamiontípus műszerfalának olvashatóságán (pl. a fedélzeti komputer és a GPS láthatóságán).
Normalizálták a hangeffeketeket, eltérő hangeffekteket adtak a különböző anyagú felszíneknek (pl. aszfalt, murva, homok).
Új beltéri hangeffekteket kapott több kapcsoló és gomb is.
Plusz bővült Mo. Péccsel és Szegeddel akinek megvan a Going east DLC
<#integet2>#integet2>

Utoljára szerkesztette: kisfüsi, 2015.07.14. 08:19:33