Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.07.20. 22:55:10
Mi lehet a baj?

Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.20. 22:44:50
Szép képek/gépek! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.07.20. 21:33:37
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
szerk:
Lehetne rá opció a beállításokban, hogy akarod-e használni vagy sem...
Utoljára szerkesztette: Desert, 2015.07.20. 20:53:36
Elkészítése: https://www.youtube.com/watch?v=NcuSQm7PFJo
Akit érdekel innen letöltheti: Letöltés

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ja és ha már itt vagyok, felteszem még egyszer a kérdésemet amit valamiért soha senki nem vesz észre😄 ha birtokomban van egy saját pót, akkor csak azzal fuvarozok? Vagy ez, hogy van? Ja és, hogy tehetek rá szert? 😊
Ez van ezen én sem tudok segíteni.<#shakehead>#shakehead>Ilyen amikor egy velem egyidős motor hajtja a játékokat.
s eleinte semmi baja nem volt, gta 5 telepítés közben 60fps-el játszottam vele, úgy hogy ment a net, torrent minden, de az még scandinavia előtt volt, lehet hogy az új dlc-vel van a baj?

Meg az idézőjelen belülre kell írni?
Nálatok is rohadt lassan indul a játék az 1.19 -el? Nem a mod -ok betöltésére gondolok, hanem magának a játéknak az indulására! 3-4 perc eltellik, mire bejön a főképernyő, holott 1.18 -nál pikk-pakk indult.
Írtátok, hogy az 1.19-nél különböző útburkolat esetén más-más hangot ad(na) a játék. Ennek működni kellene kamion mod esetén is, mert nem nagyon tapasztaltam eddig. Egy Peterbiltet hajtok...
Előre is köszönöm a segítséget!
Neked is köszönöm a választ. Biztosan én fogalmaztam rosszul, nekiszaladok még egyszer <#crazya>#crazya>
A magyarországi helyzetet (azt hiszem) ismerem: a Steam nevű formáció vette meg a kizárólagos forgalmazási jogot, így akár a CDGalaxisnál, akár a Media Marktban veszed meg, föl kell mászni erre a Steam nevű oldalra és lényegében azon keresztül kell aktiválni vagy letölteni. Ugye, így van?
Nos: nekem megvan egy ősi alapjáték DVD-n, amit dobhatnék a kukába, ha a kis magyar valóság szerint vásárolnám meg a Going East-e és a Skandináv kiegészítőt, ugyanis (idézek a magyar forgalmazású csoda leírásából): "Fontos tudni: Futtatásához szükséges az Euro Truck Simulator 2 magyar feliratos teljes, Steam-es változatának megléte."
Na, ez az, ami vérlázító és pofátlan, ugyanis ez a szép mondat valójában ezt jelenti: "Jól rábasztál, hülye magyar paraszt, hogy becsületes voltál és megvetted boltban az alapjátékot, de most húzzál a pénztárhoz és vedd meg még egyszer újra, ha kellenek a kiegészítők!!!"
Ezért gondoltam én ki azt, hogy Amazonon megvenném a meglévő alapjátékomhoz csak a kiegészítőket DVD lemezen (nem Steam-tagságot szeretnék vásárolni!). A Going Eastnél Biztosan lehet választani, ha jól értelmezem az alábbi amazonos termékleírást (nemzetbiztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be hivatkozást, mókás, a 31. napon azonnal biztonságossá válok <#taps>#taps>). Jobban megnézve sajnos Skandinávia kiegészítőt nem találtam DVD-s változatban <#falbav>#falbav>. Ha ez így van, még jobb a helyzet: a játék fele használható DVD-sen (alapjáték + Going East), a másik meg nem. Lehet, hogy a Going Eastet is kétszer kell megvennie például annak, aki korábban már megvette DVD-n? Ez aztán a marketing!
És ezért kérdeztelek meg Titeket, hogy van-e valaki, aki már eljátszotta ezt és működik is (vagy épp megbukott valahol a dolog). De szerintem mindketten, akik válaszoltatok (amit még egyszer köszönök!), itthon vásároltátok a kiegészítőket, így nincs tapasztalatotok abban, amire a kérdésem vonatkozott.
Szóval ez az én gondom. Ha becsületes akarok lenni, vehetem meg újra az alapjátékot Steam-en csak a kiegészítők miatt. <#rinya>#rinya>
Üdv

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy vezetés közben hangyányit akadozik a kép folyamatosan.
Korábban ezt csak fülke nézetben produkálta, most már mindenhogy.
Scandinavia DLC rajta.
Gép:
MSI970 GAMING
AMD FX8350
Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz Vengeance Pro Blue-->UEFIben felhúzva az OC-nél 1866-ra
WD BLACK SATAIII 2TB
ASUS BD olvasó/író
RADEON R9 290 Vapor-X TRI-X UEFI 4GB
Corsair 750W CX750
ZALMAN Z11
DARK ROCK 3 HŰTŐ
SAMSUNG UE32H6400 32"
GTAV, Watch Dogs, s nagyobb játékok semmi lagg, F12015 80-100 FPS, s nem értem mi lehet a baja.
Köszönöm szépen a segítséget!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Esetleg ebben a verzióban még megtalálható a GE DVD-n, de a többi csak kódos.
Az Amazons-os változat is működni fog, csak legfeljebb az alapértelmezett nyelv nem a magyar lesz, azt neked kell átkonfigurálni. De lehet, hogy már ezt is automatikusan felismeri a program az operációs rendszerből. Ezt pontosan nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.07.18. 14:22:44
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Üdv srácok, jó képek/gépek <#taps>#taps>
Tőlem is kettő:
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
Én going east-et steamen vettem tehát azt nemtudom hogy kapható-e adathordozóval!
Viszont skandit dobozost vettem és abban is csak letöltő kód volt!
Szóval szerintem vedd steamen! És még a futárt sem kell várni!
Használ valaki közületek nem Steam-es játékot? A régi alapjátékom van meg DVD-n, megvenném hozzá a Going East!-et és a Skandináviát. Rendelt valaki közületek pl. Amazonról NEM LETÖLTŐS változatot? Használható minden gond nélkül Magyarországon is, nincs semmilyen régiókódolás benne?
Köszönöm