Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt Steam-essel is meglehet? Ugye a parancsikon ugyan úgy kint van.
Meg az idézőjelen belülre kell írni?
Egy jó nagy bug!! Ilyen amikor valaki hamar megcsinál valami.
Pécsről Graz felé folyton 50-es tábla van, de miért? Az M7 felől Pécsre nincs egy darab se.
Szuper, ezt nem tudtam! Nagyon köszönöm <#worship>
A játék rosszabul van optimalizálva mint a Unity.Optimalizáld a ramot, nekem is annyi volt a baja (igaz nekem csak 4 GB Ramom van) de nekem megy akárhol 30-35 fps-sel. Ha nem Steames vagy akkor az indító ikonra jobb klikk és tulajdonságok, majd az indítás helye és ott pedig CÉL na ott amit ír utána nyomsz egy spacet és ezt beírod -mmc_pool_size 400 a 400-at te tedd annyira amennyire akarod az a ram mennyiség, tehát ha te beírod 800 akkor 8 GB Ramot fog használni.Tehát a mennyiséget te választod.Na ez kb ez hivatott arra hogy ne irreálisan sok ramot használjon.Próbáld meg!<#awink>
Sziasztok!

Nálatok is rohadt lassan indul a játék az 1.19 -el? Nem a mod -ok betöltésére gondolok, hanem magának a játéknak az indulására! 3-4 perc eltellik, mire bejön a főképernyő, holott 1.18 -nál pikk-pakk indult.
Írtátok, hogy az 1.19-nél különböző útburkolat esetén más-más hangot ad(na) a játék. Ennek működni kellene kamion mod esetén is, mert nem nagyon tapasztaltam eddig. Egy Peterbiltet hajtok...

Előre is köszönöm a segítséget!
Az alapjátékot be lehet regisztrálni steam-re, nem kell kétszer megvenni. Ugyanazt a kódot kell beírnod, amit a játék telepítésekor megadtál, és már töltheted is le steam-ről. Az alapjáték nekem is dobozos, de ahogy megvettem, a kódot beregisztráltam steam-re, és már töltöttem is le a játékot. Szerintem te is próbáld meg, ha működik, akkor nem kell megvenned mégegyszer, és a kiegészítőkkel se lenne problémád. Meg a javításokat is mindig automatikusan letölti a steam, azzal sincs semmi macera.
Ez a 15 éves engine hozománya.
Kedves Axtros!

Neked is köszönöm a választ. Biztosan én fogalmaztam rosszul, nekiszaladok még egyszer <#crazya>
A magyarországi helyzetet (azt hiszem) ismerem: a Steam nevű formáció vette meg a kizárólagos forgalmazási jogot, így akár a CDGalaxisnál, akár a Media Marktban veszed meg, föl kell mászni erre a Steam nevű oldalra és lényegében azon keresztül kell aktiválni vagy letölteni. Ugye, így van?

Nos: nekem megvan egy ősi alapjáték DVD-n, amit dobhatnék a kukába, ha a kis magyar valóság szerint vásárolnám meg a Going East-e és a Skandináv kiegészítőt, ugyanis (idézek a magyar forgalmazású csoda leírásából): "Fontos tudni: Futtatásához szükséges az Euro Truck Simulator 2 magyar feliratos teljes, Steam-es változatának megléte."

Na, ez az, ami vérlázító és pofátlan, ugyanis ez a szép mondat valójában ezt jelenti: "Jól rábasztál, hülye magyar paraszt, hogy becsületes voltál és megvetted boltban az alapjátékot, de most húzzál a pénztárhoz és vedd meg még egyszer újra, ha kellenek a kiegészítők!!!"

Ezért gondoltam én ki azt, hogy Amazonon megvenném a meglévő alapjátékomhoz csak a kiegészítőket DVD lemezen (nem Steam-tagságot szeretnék vásárolni!). A Going Eastnél Biztosan lehet választani, ha jól értelmezem az alábbi amazonos termékleírást (nemzetbiztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be hivatkozást, mókás, a 31. napon azonnal biztonságossá válok <#taps>). Jobban megnézve sajnos Skandinávia kiegészítőt nem találtam DVD-s változatban <#falbav>. Ha ez így van, még jobb a helyzet: a játék fele használható DVD-sen (alapjáték + Going East), a másik meg nem. Lehet, hogy a Going Eastet is kétszer kell megvennie például annak, aki korábban már megvette DVD-n? Ez aztán a marketing!

És ezért kérdeztelek meg Titeket, hogy van-e valaki, aki már eljátszotta ezt és működik is (vagy épp megbukott valahol a dolog). De szerintem mindketten, akik válaszoltatok (amit még egyszer köszönök!), itthon vásároltátok a kiegészítőket, így nincs tapasztalatotok abban, amire a kérdésem vonatkozott.

Szóval ez az én gondom. Ha becsületes akarok lenni, vehetem meg újra az alapjátékot Steam-en csak a kiegészítők miatt. <#rinya>

Üdv
norbee46
Szép képek! <#eljen>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Sziasztok!
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy vezetés közben hangyányit akadozik a kép folyamatosan.
Korábban ezt csak fülke nézetben produkálta, most már mindenhogy.
Scandinavia DLC rajta.
Gép:
MSI970 GAMING
AMD FX8350
Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz Vengeance Pro Blue-->UEFIben felhúzva az OC-nél 1866-ra
WD BLACK SATAIII 2TB
ASUS BD olvasó/író
RADEON R9 290 Vapor-X TRI-X UEFI 4GB
Corsair 750W CX750
ZALMAN Z11
DARK ROCK 3 HŰTŐ
SAMSUNG UE32H6400 32"

GTAV, Watch Dogs, s nagyobb játékok semmi lagg, F12015 80-100 FPS, s nem értem mi lehet a baja.
Köszönöm szépen a segítséget!
norbee46
Mi az hogy mind??? Nem tudsz olvasni? A skandi dobozos és abban is csak letöltő kód van!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

A Going East anno még - a megjelenése utána közvetlenül - kapható volt DVD verzióban, de ma már nem. A Skandináv DLC és minden további DLC már csak letöltős - steam-es - változatban kapható. Lokalizációs probléma nincs, minden gond nélkül használható.
Esetleg ebben a verzióban még megtalálható a GE DVD-n, de a többi csak kódos.
Az Amazons-os változat is működni fog, csak legfeljebb az alapértelmezett nyelv nem a magyar lesz, azt neked kell átkonfigurálni. De lehet, hogy már ezt is automatikusan felismeri a program az operációs rendszerből. Ezt pontosan nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.07.18. 14:22:44
Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Renault T - irány Eldorádó <#integet2>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Köszönöm, hogy fáradtál a válasszal, de nem ezt kérdeztem :-) Amiket te vettél, az mind Steam-es. Akár onnan töltöd le közvetlenül, akár az üres "DVD-tok"-ban fityegő papírdarab a kóddal.
Wabidriver
<#integet2>

Üdv srácok, jó képek/gépek <#taps>
Tőlem is kettő:

<#integet2>

Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"

norbee46
Hali!
Én going east-et steamen vettem tehát azt nemtudom hogy kapható-e adathordozóval!
Viszont skandit dobozost vettem és abban is csak letöltő kód volt!
Szóval szerintem vedd steamen! És még a futárt sem kell várni!

Sziasztok!! Kérdeznék. Tudja valaki hogy 1.18 -ban az IVECO-nak miért sima az oldal tank védője vagy hogy hívják, és a fülke hátsó fala is tök sík... Ez miért van szerintetek. Néztem a módokat ott mindenkinek jó.Teljesen mód nélkül menne a gép. Lehet hogy a mappából is törölnöm kell valamit nem elég csak nem használn?
Üdv mindenkinek!

Használ valaki közületek nem Steam-es játékot? A régi alapjátékom van meg DVD-n, megvenném hozzá a Going East!-et és a Skandináviát. Rendelt valaki közületek pl. Amazonról NEM LETÖLTŐS változatot? Használható minden gond nélkül Magyarországon is, nincs semmilyen régiókódolás benne?

Köszönöm
Toby0501
Új traktor.

<#vigyor0>

Sztivi05
Üdv ! Felraktam Renault Magnum updates v13.20 Modot, és az lenne a kérdése,m hogy hogyan tudok fuvart elvállalni ? mert sehol nem találok pótkocsit hozzá. vagy fell kell még raknom más modot is ?
SimaSuna
ezért keresek egy moddert, aki picit emelne rajta..
macleody
Ezzel a verdával kerüld el Magyarországot. Még felakadsz valahol 😄
SimaSuna
Leláncolva, indulás...
Köszi, a tied is széép <#taps>
SimaSuna
DAF Euro6 szerkesztésben jártas usert keresek.
50K kiegészítői nem hajlandóak működni...

Észtország

Szép DAF-ok WIM és Wabi <#awink>
Kalee-Nagyon durva combo <#eljen>

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Wabidriver
<#integet2>

Nagyon jó képek srácok, grat<#eljen><#eljen>
Tőlem is kettő:

<#integet2>

kalee
Új szekér a cégnél :-) :

Persze nincs mindig faáru, ilyenkor azt kell elhúzni amit találunk :-) :

Srácok, látom mindenkinél a saját pót skineket meg minden féle jóságot. A kérdésem az lenne, hogy ha birtokomban van egy olyan akkor csak azzal fuvarozok? Vagy ez, hogy van? Ja és, hogy tehetek rá szert? 😊
norbee46
Köszi szépen a tiéd is! <#awink>

<#hawaii>

Wabidriver: Széép, bárcsak már az enyém is kész lenne. 😄
Kisfüsi: Pacek! 😊
Norbee46: Szép nagyon!! 😊
Wabidriver
<#integet2>

<#integet2>

Balaton körül:

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Még nem.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

zsee69
Elsősorban a G25/27 használóktól kérdezném,
hogy az új beta (1.19) verzióban tapasztaltam
egy kis kellemetlenséget. "Erővisszacsatolás" =
0. Értsük hogy mit mondok: eddig mielőtt
beindítottam a motort, erővel tudtam csak
elfordítani a kormányt (motorindítás után
ellenállás nélkül, kisujjal tekerhetem, hisz a szervo teszi a dolgát),
valamint menet közben volt ellenállása. Na hát
most semmi.. Kormány középre igazítása persze off, de
eddig is az volt.. Valami ötlet hogy mitől lehet ez
a hiba?! Valaki tapasztalt ilyen hibát vagy csak nálam vacakol?

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

norbee46

Működik az új magyar térképpel?

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Nekem van ai csak elég hülye eddig egy előzés közben rám húzta egy busz kikanyarodott elém egy kamion meg a jobb szélső sáv amikor elfogyott belém jött oldalról, M7 Balatonnál egyik felüljáró alatt eltűnt a csíkozás az útról. De amúgy tetszik jó a gumi hang menet közben, kapcsolók hangja is jó igaz egyenlőre csak új Volvoval mentem, van már benne turbónyomás mérő ezt idáig nem láttam, műszerfal GPS-n jobban látszódik a km/h korlátozás, az GPS nézet nekem meg jó úgy ahogy van 😊

Én is leszedtem a public bétát hát mit ne mondjak jól taccsra vágta a játékot az ai autói meg sem jelennek csak a kamionok jönnek elvétve... O.o<#fejvakaras>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Lementem egy fuvart Pécsre. Hát ... átcsúszik Szerbiába az út, van 3 alagút, Mohács közelében egy nagy autópálya kereszteződés. Olyan nehéz lenne ránézni a google mapra, hogy mégis mit kellene odarakni?
A többi újítás viszont tetszik.
Na egyre jobban hangzik!<#eljen>
1.19 patch public béta mától: Immár lehetséges manuálisan váltani a menetfokozatok között automata váltók esetén is, illetve egyetlen gombnyomással váltani manuális és automata váltó között.

Immár lehetséges kikapcsolni, illetve nagyítani a műszerfali GPS-t.

A menetinformációkat (megtett távolság, fogyasztás) immár eltárolja a fedélzeti komputer.

Javítások az editorban.

A vásárolt beltér immár belső és külső nézetben is azonos.

Javítottak több kamiontípus műszerfalának olvashatóságán (pl. a fedélzeti komputer és a GPS láthatóságán).

Normalizálták a hangeffeketeket, eltérő hangeffekteket adtak a különböző anyagú felszíneknek (pl. aszfalt, murva, homok).

Új beltéri hangeffekteket kapott több kapcsoló és gomb is.

Plusz bővült Mo. Péccsel és Szegeddel akinek megvan a Going east DLC

Wabidriver
<#integet2>

<#integet2>

Üdv! Rég hoztam képet 😊
Utoljára szerkesztette: kisfüsi, 2015.07.14. 08:19:33
SimaSuna
Oroszországból szeretettel..

Lassan kész. <#hawaii>