Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
normális az ha a steam majdnem minden nap vagy minden másnap frissíti nekem a játékot? létezik ennyi egyáltalán? igazából különbséget/ javulást nem veszek észre egyik után se..
Az a kérdésem lenne felétek,persze aki tudja mi a megoldás rá,hogy 1.18-nál próbáltam már nem egy pályát kiválasztani egy bizonyos oldalról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a Scaniad akkor is szebb, gondold el kerék nélkül..........<#merges2>#merges2><#zavart2>#zavart2>
OFF
Sebaj, átnyergeltem autóversenyzésre, mivel nincs PC-m. 😞
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha arra gondolsz hogy a nyerges mögé a tandemet fel lehet-e a tandem pótot akasztani? Sajnos nem.
Gratula a szép gépekhez/képekhez! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ha ilyen tandem pótos járgányt bepakolok a játékba, akkor AI nyergesvontatók is fel fogják venni, vagy csak a pótos vontatók? Haulinba, meg elődeiben felvették, mivel ott egy gyári pótot írtak felül vele, itt mi a helyzet?
Köszi!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Megkaptam a drágát egy pár körre.<#hawaii>#hawaii>
Szép gépek/képek!
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.21. 13:31:30
Instant megoldás: visszamenni 1.18.1.3 verzióra a játékkal (igen, a szintén béta Going East! bővítés így nem fog menni - valamit valamiért)
Instant megoldás 2.: elviselni a piros székeket
Macerásabb megoldás: írni rá hotfixet
Időigényesebb megoldás: várni, hátha valaki ír rá hotfixet
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.07.20. 23:26:27
Isten nem bottal, hanem VMware.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.07.20. 22:55:10
Mi lehet a baj?

Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.20. 22:44:50
Szép képek/gépek! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.07.20. 21:33:37
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
szerk:
Lehetne rá opció a beállításokban, hogy akarod-e használni vagy sem...
Utoljára szerkesztette: Desert, 2015.07.20. 20:53:36
Elkészítése: https://www.youtube.com/watch?v=NcuSQm7PFJo
Akit érdekel innen letöltheti: Letöltés

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ja és ha már itt vagyok, felteszem még egyszer a kérdésemet amit valamiért soha senki nem vesz észre😄 ha birtokomban van egy saját pót, akkor csak azzal fuvarozok? Vagy ez, hogy van? Ja és, hogy tehetek rá szert? 😊
Ez van ezen én sem tudok segíteni.<#shakehead>#shakehead>Ilyen amikor egy velem egyidős motor hajtja a játékokat.
s eleinte semmi baja nem volt, gta 5 telepítés közben 60fps-el játszottam vele, úgy hogy ment a net, torrent minden, de az még scandinavia előtt volt, lehet hogy az új dlc-vel van a baj?