Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, tied is pacek nagyon!! :D Am küldök akkor újat, nézzed pls. :D
Hali <#integet2>#integet2>
Wim fasza a daf <#taps>#taps> nem kaptam privát üzenetet...
Apróbb hibák még javításra várnak de szépen alakul:
<#integet2>#integet2>
Wim fasza a daf <#taps>#taps> nem kaptam privát üzenetet...
Apróbb hibák még javításra várnak de szépen alakul:
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
<#whatever>#whatever>

Szép estét kívánok mindenkinek!

utoljára írtam ide valamit azt már most tudom ;)
Na takarodj :D Szép lett nagyon! Am, írtam új privit. :)
<#integet2>#integet2>
Grat srácok jó képek <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Első interior szerkesztésem, rengeteg munkája van Martin Tippanucz barátomnak is benne:
<#integet2>#integet2>
Grat srácok jó képek <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Első interior szerkesztésem, rengeteg munkája van Martin Tippanucz barátomnak is benne:
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
Akkor másnak is eszébe jutott már... Egyetlen rakománnyal nem működik: a tégla- (és lőszer-)szállítóval, ott ugyanis az egyik kupac tégla textúrája valamiért egybe van építve a pótkocsi többi részével :-(
Ezt a rönk szállító pótot én már így vittem üresen.<#hawaii>#hawaii>
Ja és nekem Jazzycat modom van, azért lehet hogy volt ilyen fuvarom, ez igazából a GTS-ből van kiszedve mert ott láttam először.
ForceindiaFisi Ez az oldal nem támogatja a warezt!!Ha ilyen sufni meg fekete piaci, maszek próblémáid vannak akkor vagy ott az OFF.TOPIK vagy keress olyan helyet ahol evvel foglalkoznak.(Nem sértésnek szántam)<#circling>#circling>
Ja és nekem Jazzycat modom van, azért lehet hogy volt ilyen fuvarom, ez igazából a GTS-ből van kiszedve mert ott láttam először.
ForceindiaFisi Ez az oldal nem támogatja a warezt!!Ha ilyen sufni meg fekete piaci, maszek próblémáid vannak akkor vagy ott az OFF.TOPIK vagy keress olyan helyet ahol evvel foglalkoznak.(Nem sértésnek szántam)<#circling>#circling>
Nekem ki válaszol? #47296
Azt szándékosan írtam úgy, poénból :-) Lehet, hogy igazad van a francia bővítéssel kapcsolatban, de Pécs is nagyon hosszú időn át benne volt a játékban, sokáig "Pecs"-ként szerepelt a def fájlban, amin nagyon meg voltam sértődve... Ki tudja, mikorra lesz belőle valami?
Nincs mit! <#papakacsint>#papakacsint>
De azért itt tedd majd vissza magyarra, azt könnyebb olvasni! <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy majd nézz szét a Content Browser-ben, ha jól tudom van már bent pár "fr" elő- vagy utótaggal rendelkező modell, ami arra enged következtetni, hogy a Skandi DLC után a franciákat "veszik elő"? Ki tudja?! <#papakacsint>#papakacsint>
De azért itt tedd majd vissza magyarra, azt könnyebb olvasni! <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy majd nézz szét a Content Browser-ben, ha jól tudom van már bent pár "fr" elő- vagy utótaggal rendelkező modell, ami arra enged következtetni, hogy a Skandi DLC után a franciákat "veszik elő"? Ki tudja?! <#papakacsint>#papakacsint>
Akkor csak nekem volt újdonság. De az valamilyen mod volt, nem? Vagy te bütykölted meg? Egyébként lehet játszani a rakományokkal. Készítettem üres pótokat (aminek nincs rakománya). Nyilván a zártaknál nem olyan izgalmas, de például a betonkeverőnél kiszedtem a betont és leállítottam a forgást, a többinél meg eltüntettem a rakományt, és persze a súlyokat is csökkentettem. pl:

Isten vagz, t;nzleg ey a megold's <#nevetes1>#nevetes1> K0sy
Tudtam <#nevetes1>#nevetes1>, már vittem ilyent.
Hello,
a magyar bill. kiosztást tedd át angolra a windowsba és úgy használd az editort! <#papakacsint>#papakacsint>
a magyar bill. kiosztást tedd át angolra a windowsba és úgy használd az editort! <#papakacsint>#papakacsint>
Azt tudtátok, hogy van a játékban forgódobos betonkeverő, csak rejtett? <#awink>#awink> (Nincs kiosztva egyetlen céghez sem fuvarként, a pótkocsiböngészőben pedig nem forog a keverődob.)
Megpróbálom animgifként megmutatni:

Megpróbálom animgifként megmutatni:

Sziasztok!
Tapasztalt már más is ilyen hibát az 1.19.1 térképszerkesztőjében? Beragad a konzol: megnyomom a 0-át, konzol megjelenik, ezután akár az edit, akár az edit europe parancsot adom ki, nem tüntethető el a konzol a 0 újra megnyomásával. És eddig nem látott hibaüzenetek is vannak (ld. sárga sorok).

Tapasztalt már más is ilyen hibát az 1.19.1 térképszerkesztőjében? Beragad a konzol: megnyomom a 0-át, konzol megjelenik, ezután akár az edit, akár az edit europe parancsot adom ki, nem tüntethető el a konzol a 0 újra megnyomásával. És eddig nem látott hibaüzenetek is vannak (ld. sárga sorok).

Át mentem belföldezni a Waberer's-szemerey-hez mert a tandembe nem volt sajna pénz jó volt de kaptam egy vadonatúj szerelvényt.

Nem tudom. Más mod van bekapcsolva esetleg? De amúgy nem Európa helyett kell, hanem ez az mellé van pluszba.
már megvettem,elveszett a kézikönyv amiben ott volt a jelszó...szóval továbbra is kérek segítséget légyszi...új crack-et próbálok letölteni, hátha úgy jó lesz a térkép
Itt van például ez ezt próbáltam,és hiába jelöltem ki aktívvá,akkor sem lehetett kiválasztani a profilnál
Europe helyett. De ezen kívül próbáltam még a Tasmania Ezek azok amiket nem lehetett kiválasztani.
Ets2 játék megvásárolt,és hozzátettem a 1.18.1.3. patch-t.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.07.25. 16:07:41
Europe helyett. De ezen kívül próbáltam még a Tasmania Ezek azok amiket nem lehetett kiválasztani.
Ets2 játék megvásárolt,és hozzátettem a 1.18.1.3. patch-t.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.07.25. 16:07:41
Vedd meg eredetibe először is.
Mit tegyek,miután letöltöttem az 1.18-as módosító csomagot, utána meg crack-eltem hogy ne demoba fusson,utána viszont eltűnt a térképről a széle...tehát a gps-en nem látom az észak afrikai útvonalat + a görög résznél is keveset
Sziasztok szép napot. Tud valaki multiban normális céget ahol kulturált a viselkedés és nem 12-13 évesek arcoskodnak meg osszák az észt ? Hanem akikkel rendesen lehet multizni. Köszi
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy miután felraktam az 1.19-es frissítést, az általam használt áru módosítás ( minden áru egy póthoz volt rendelve) nem működik... Kiszedtem a játék eredeti def fájljából a rakomány def fájljait, és saját kezűleg átirkáltam őket ahogy eddig is csináltam, majd a mod mappában lévő rakomány mod helyére tettem. Na most itt jelentkezett a probléma, mivel amikor először indítottam a játékot, még jó volt, viszont másodjára történő indításnál megint nem fogadta el a módosítást... Az egész folyamatot megismételtem, akkor is ugyan ez történt... Valaki járt már hasonlóképp?
Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy miután felraktam az 1.19-es frissítést, az általam használt áru módosítás ( minden áru egy póthoz volt rendelve) nem működik... Kiszedtem a játék eredeti def fájljából a rakomány def fájljait, és saját kezűleg átirkáltam őket ahogy eddig is csináltam, majd a mod mappában lévő rakomány mod helyére tettem. Na most itt jelentkezett a probléma, mivel amikor először indítottam a játékot, még jó volt, viszont másodjára történő indításnál megint nem fogadta el a módosítást... Az egész folyamatot megismételtem, akkor is ugyan ez történt... Valaki járt már hasonlóképp?
Nem az van hogy kell a Skandinávia DLC?Ja és TSM-et vagy Promods ezek jók meg....valami Eumap.
Esetleg belinkelnél egyet, amit próbáltál?
Üdv!
Az a kérdésem lenne felétek,persze aki tudja mi a megoldás rá,hogy 1.18-nál próbáltam már nem egy pályát kiválasztani egy bizonyos oldalról.
de nem lehet,nem engedi, hiába van kijelölve a pálya aktívra. Mi lehet ilyen esetben a probléma?.
Az a kérdésem lenne felétek,persze aki tudja mi a megoldás rá,hogy 1.18-nál próbáltam már nem egy pályát kiválasztani egy bizonyos oldalról.
de nem lehet,nem engedi, hiába van kijelölve a pálya aktívra. Mi lehet ilyen esetben a probléma?.
Azt hiszem félreértettél. Nem azt mondtam, hogy a STDS megegyezik az ETS2-vel, csak javasoltam mint gyakorlási "felületet", mert vannak benne direkt a manőverek tanulására/begyakorlására való feladatok. A tolatás menetének gyakorlására bőven megteszik a STDS feladatai is szerintem <#vigyor0>#vigyor0>
belföldes gépem

Ti is találkoztatok helikopterrel?
Én Pestet elhagyva Szeged felé a pálya felett,csak kicsit későn tudtam lekapni,de azért a háttérbe ha ráközelítek látszik.<#eljen>#eljen>
Helikopter
Én Pestet elhagyva Szeged felé a pálya felett,csak kicsit későn tudtam lekapni,de azért a háttérbe ha ráközelítek látszik.<#eljen>#eljen>
Helikopter
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
A STDS azért nem teljesen olyan, mint az ETS2. A szimuláció, a fizika, stb. más. Az alapokat el lehet sajátítani, de a környezet miatt inkább az ets-ben maradnék gyakorolni. :-)
Csakis tükörből!<#hawaii>#hawaii>
E célra ajánlom a Scania Truck Driving Simulatort. Vannak direkt erre is feladatok benne fuvar nélkül (no meg még sok minden más, ami utána az ETS2-ben még jól jöhet). <#kacsint>#kacsint>
Köszönöm
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Az új típusok motor hangját már elszúrták, mégis miért ne tették volna ugyan ezt a talaj hangokkal is. Szerintem is kissé idegesítő lettek az új effektek.
Sajna nem lehet. Pótkocsi csak fuvarral lehet felakasztani. Csinálj egy mentést, vegyél fel egy pótot, gyakorolj, aztán ha már megy töltsd vissza. Egyszerű, de működik. :)
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szabad vezetésben. Lehet pótkocsit felakasztani? A tolatást szeretném vele gyakorolni. Köszönöm
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Köszi a válaszokat Fdm019-nek és peti79-nek. Most, hogy megnyitottam már tölti is a Steam. Nem értem hogyan nem vettem eddig észre a béták között... De mivel ez meg már a hivatalos patch nem is baj, legalább nem töltöttem feleslegesen le a bétát<#eplus2>#eplus2>
ez igaz nincs mit
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.23. 20:51:55
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.23. 20:51:55
köszi a választ,de ez marhaidegesítő,olyan,mintha kerékcsapágyas lenne az autód,bizonyos fordulatszám után hallani igazán.
Szia ezek az ujj hangok benne van az 1.19-es frissítésben nincs semmi baj a kamionnal.
Sziasztok,nem nagyon szólok a játékhoz,de most furcsa kerékzajokat hallok,amint felgyorsul a kamion.Mi a baja a járgánynak?Patch elött ezt nem csinálta.Ja Volvo FH-val járok.
1.19 patch és going east kell.
peti79: Nálam is, de emiatt (is) kiszedtem.
És kijött a rendes 1.19-es patch.
Bigdawe: Bétáknál van csak így.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.07.23. 17:42:12
peti79: Nálam is, de emiatt (is) kiszedtem.
És kijött a rendes 1.19-es patch.
Bigdawe: Bétáknál van csak így.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.07.23. 17:42:12
bocsánat kivéve az utolsó frissítést abban találtam különbséget: beszaggat a játék kb fél percenként aztán felgyorsítja mintha 250nel szaggatnék a pályán.. valaki erre valamit?