Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rögtön le is töröltem,ahogy feltelepíti automatikusan.
Sajnos a probléma továbbra is fent áll.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
újratelepítettem a win7-et, felraktam a legfrissebb amd drivert, egyből teszteltem és megint belassult
akkor vettem észre hogy a raptr lassította a játékokat, kikapcsoltam a játékba való beépülését, azóta minden játék normáliasn megy
nem is kellett volna újratelepítenem a gépet 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Ui: írtam egy privátot.!
Más játékban nem jelentkezik. Ez az érdekes. Köszi a segítséget!
Tankolás
Amíg vártam a felrakóra elbeszélgettem a csajokkal <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: CzUKi, 2015.08.13. 13:16:30
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Ha nem Steames vagy (ha az vagy akkor is meglehet).Na, szóval az ikonra jobb klikk és Tulajdonságok, majd Cél és ott a szöveg végére beírod ezt de azelőtt nyomsz egy Space-t és: -mmc_pool_size 400 nekem 400 van de te írj be 700-at 800-at ahány gigát akar használni a játék annyit írj be.Remélem segíteni fog, ez már itt a fórumon nekem és még kb 6 embernek segített.
Carl Én ajánlom neked hogy ne 150 GB-t particiózz a és abba rakj minden jót!Hanem mint nekem 56 Gb-s a C meghajtóm de abba csak a Win van benne.A másik particióm 900 valahány Giga abba aztán minden van, kb van 9 játékom összesen kb. 250 Gb és nekem nem lassul a rendszer, és használj vírusirtót mert a vírus szereti felhasználni a processzor erőforrását.
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.08.13. 09:04:25

Nekem is lowon volt 19fps-em, múlt héten újratettem a gépet, most egész jó beállítások mellett van 25-35fps-em. (városban mondjuk leesik, ha nagy a forgalom)
(nincs valami jó gépem)
Köszi!

Hát gondoltam hozok én is egy képet.<#hamm>#hamm>
Szép gépek!.
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy a játékom nem igazán hozná az elvártakat teljesítmény ügyileg,.
Problémám: A játék körülbelül 7-11 Fpssel fut.. Egy szerintem,elég korrekt kis gépen.
Gépem Specifikációi:
Jelenleg egy Intel
I7 4770-es processor van bent (16% pörgés)
8 gb 1600mhz Ram (szabad/ felhasználható 5000mb + )
R9 390 8gb videokártya (100%-os kihasználtság, Riva tuner, Catalyst szerint)
Bármilyen ötletet szívesen várok.
Köszönöm: Oli!

Csak random kamion elhelyezés, de nincs a játékba.Az a baj amíg az SCS nem ad lehetőségeket addig a térképfejlesztők se tudnak mást csinálni mint az adott lehetőségeket kifigurázzák.
A városok 1 kaptafára készülnek, mind a TSM mind a ProMods mapon.
Frank magyar map-ja is hangulatos, bár ott is vannak olyan kanyarok, hogy ihaj..
Fejleszteni kell, ne egy 2000-ben Sulinetre vásárolt géppel próbáljunk 400%-s renderrel játszani..35 féle moddal megspékelve.
Az, hogy egy map 1-2Gb...hát leszarom...GTA V. 75Gb...egy 8-10Gb-os térképpel még bírkóznék is 😊
Remélem előbb utóbb lesz egy normális map, amiben kicsit is átérződik majd a valódi kamionos élet.
A szűk utcák, a rakodási területek, útszéli parkolók, esetleg kurvák...hosszú egyenes utak, jól kidolgozott pihenők...
Ha lenne hozzá tudásom, biz'isten megpróbálkoznék egy értelmes térkép összepakolásában...
Végtelennek tűnő hosszú egyenes sztrádán...nem kacskaringós szarokon mint ami most van...
TSM, ProMods is elbújhat az oroszok kreativitását illetően... :/
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

csak a liter nézzétek!
Szép gépek!.
"Nulla tenaci invia est via"
Tudnátok valamit mondani erről? Előre is köszönöm!
- MS Stein (Norway)
- Kristiansand (west from the city)
- Stavanger (north from the city)
- Oslo (south from the city)
Nordic Stenbrott (Sweden)
- Linköping (north-west direction Örebro)
- Växjö (west from the city)
- Jönköping (west from the city)
- Kalmar (direction north to Jönköping)

Jó képek srácok <#eljen>#eljen>
Újabb varjú...
<#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"