52665
-
KingStone90 #10180 Jah mert én sok ijet láttam! -
KingStone90 #10179 hahó mért csak én? Engem emel ki mindenki ez már nem igaz!! Nézz szét és emelj ki mást is aki így ír! kérem a neveket!! -
SlaCker #10178 Nah mi van emberek? Kezdünk visszamenni a bölcsibe? Tittta dedó. Cumit a szájba és csicsa! :DD
Jó lenne, ha nem cset szerű lenne a fórum. Teli írkáljátok minden ökörséggel (KingStone90) és a lényeget meg elviszitek.
Kb 1 hónapja akarok írni, hogy kipróbáztam az STDS demot, de olyan rest volta, hogy jajj. Most azért szakítok rá időt és jól lehurrogok mindenkit.
Olvasom a forumot. Sokan itt seggre vannak ülve a grafikától. Nagyon örülök, hogy sokaknak ez bejön, de az inkább másszon már át a Crysis meg a többi buta agyatlan "csili-vili" játékra. Hol a tartalom 0 alatt, de a graf nagyon szép. Óóó jee! Ez a lényeg.
Volt itt egy két nagyokos is. Valaki(k) írta(ák), hogy a grafika helyet a szimulátor részre kellet volna ráfeküdni. Erre jöttek az ostobák. Válaszuk. "Ez nem szimulátor." Felhívnám a figyelmüket, hogy kövessék nagyobb figyelemmel a formut és a játékot, mert a nevében is elég erőteljesen van jelen a Simulator szócska. A Szimulátor szó egy normálisan gondolkodó halandó emberke fejében egyenlő a realitás, valóság fogalmával.
Az, hogy józsika 6 évesen nem tud játszani a játékkal meg kit érdekel. A 6 éves gyerek ne egy kamionSZIMULÁTOR elé üljön le játszani. (Azt a szülőt is nyakon vágnám aki 10 éves kor alatt a gépen neveli fel a gyerekét.) Szóval a játék nagyon is készülhetne 16-18+ felett. Amúgy sem online. Így 1x-i vásárlás lenne. A pénz meglenne nekik így is úgy is.
Visszakanyarodnék (mekkora szójáték xD ) a grafikára. Talán, ha nem abba ölnék az energiát akkor nyugodtan csinálhatnának Arcade illetve Simulator szintet. Már a Sega Rally-ban is választható volt ez a két opció. Ugye ugye. Így kiválaszthatná mindenki a magának valót.
Volt nekem korábbi hozzászólásom, mikor a kamion motorhangját mutatták be. Ott elrontottam, mert a Turbót kritizáltam, hol ott valóban az első gázfröccsnél is már fütyül. Azért az okosabbak kijavíthatták volna a mondatom, mikor azt mondtam, hogy "a turbó csak bizonyos fordulatszám után lép érvénybe."
Tovább megyek, hogy jó hosszú legyen a komment! :D
Versenyek. Nagyon kíváncsi lennék, hogy az emberek hogyan csinálják meg olyan rövid idő alatt a sofőrversenyeket. The Garden pálya 00:15 másodperc. Perszehogyne!! Annyira simulátor, hogy arcad már. Megnézném, hogy 15 sec alatt, hogy a viharba nyomják le igaziból a versenypályán. Már csak a kormány tekergetése több mint 20 sec. Persze mindezt hibátlanul. Mindegy nem is ragozom. Semmi köze a szimulációhoz. Csupa árkád az egész.
Nem tudom, hogy a Scania hogy adhatta a nevét. (bár biztos nagy pénze lett ebből.)
Engem továbbra is idegesít a szerencsétlen, kötött fülkenézet. Az valami borzalom. 2012-ben most már eljuthatnánk oda, hogy mi magunk választhassunk ki 3-4 pozíciót. pl.: Beállítod az első lehetőséget majd save és mondjuk ütsz 1-es gombot. És így tovább. Ez gondolom nagyon komplikált. Viszont annál jobban kényelmesebbé tenné a vezetést. A cukormázas kamioncsillogás helyet nyugodtan dolgozhatnának ezen.
Sorolhatnám még, de nem akarok többet írni. :D Ennyi elég már. Persze azért fejlődik is a cég. Ne csak lehurrogjam már. :P Pozitívumnak: Villogás, realisztikusabb hangok, végre kihajol a "sofőr" az ablakon. A fék sziszegése nagyon tetszik. Pont ezek miatt imádom a kamionokat. :) Megint egy rossz dolog. Nagyon iritál, hogy a kamion hang nélkül vált. A szakértők kicsit okosítsanak már fel. :P Tudom, hogy vannak olyan kamionok amik gyakorlatilag hang nélkül helyezik az áttéteket. Viszont van ami sziszeg vagy hatalmasat "reccsen" ahogy beugrik a helyére. Aszem a Merciknek "reccsen", koppan a váltása. Valamint a Scania is sziszegéssel vált. Persze nem értek hozzájuk. Okosítsatok ki. :P
Amúgy egy 16 éves is játszhat egy szimulátor játékkal.Érdekelheti és lekötheti a kihívás. Legalább fejlődik.
Valaki itt említette, hogy akinek ez nem tetszik az csinálja meg a vizsgákat és vezessen igazit. Neked üzenném, hogy nem mindenkinek van 1+ millió forintja. Örülök, hogy sok embernek megvan és volt ennyi pénze. Irigy is vagyok rájuk, de ha neked megvan a jogsid akkor ne dobálózz vele, mert mint mondta, nagyon sok mindenki nem teheti meg, akár mennyire is szeretné. Én is nagyon szeretnék kamiont vezetni, de ebből a retkes 60K Ft-ból nekem soha nem lesz meg a jogsi ára. És 1000%, hogy nem csak én vagyok így ezzel itt a forumon. -
KingStone90 #10177 Oké szerintem hosszú, mehetsz nyugodtan aludni, elég ha hétvégén segítesz Szia! -
#10176 Én egy jó alvást javasolnék, későre jár már.
-
KingStone90 #10175 Ez már megvan, és utánna mit csináljak?
-
#10174 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=10093]#10093[/URL] -
KingStone90 #10173 Oké ez a téma a multé. Tudsz nekem segíteni hogy a base.scs-t hogy kell kicsomagolni? -
#10172 Semmi gond, de ez itt nem a f@szbúk.
Elég egy kérdőjel, egy nagybetű, az is a mondat elején. Ja, és a végén meg pont. Pont.
De ezeket nyelvtanórán úgyis vetted már, úgyhogy lépjünk tovább. -
KingStone90 #10171 csak így szoktam meg mert facebook.on így szoktunk egymásnak írni RENGETEG KÉRDŐJELLEL -
#10170 Pehely volt, de látom, leesett. -
KingStone90 #10169 nem arra érttem hogy nem takarítod, hanem a sok ?-jelre :) -
KingStone90 #10168 én is, főleg evés után -
#10167 De, én szoktam billentyűzetet takarítani, de hát én már csak "ien" vagyok. ;) -
KingStone90 #10166 ja értem ez itt nem szokás, oké nem lesz ien többet. -
#10165 Nincs, feltéve, hogy kitakarítod a billentyűzeted is (főleg a kérdőjelnél lehet benne valami ragacs, mert ahogy látom, folyton leragad). -
KingStone90 #10164 köszi,, akk nincs harag???? -
#10163 ...meg. -
KingStone90 #10162 Nem tudom hogy akivel öszzekaptunk az haragszike rám, de én őszintén bocsánatot szeretnék kérni?????? remélem megbocsáltotok????????? -
KingStone90 #10161 én nem haragszok rád és senkire nem tom hogy olvastad e ,de én irtam hogy értek a kamionokhoz és ők meg lehetetlen meg ieneket irtak stb. szó szerint beszoltak most szerinted kinek van igaza nekem vagy nekik???? őszintés -
vajo #10160 Senki nem szekál, csak vannak elvárások a kulturált fórumozással kapcsolatban. Ha valaki valamit megemlít vagy felhoz, nem megsértődni kell, hanem megbeszélni normálisan. De ha agresszívan és sértően válaszolsz, jó hogy mindenki neked fog esni. -
KingStone90 #10159 meg én többet nem jövök ide, ez volt az utolsó nap hogy itt vagyok , erre is ird oda hogy rossz a helyesírásom , (utóirat: nem egy helyesírás problémás emberkét láttam itt a fórumon) csak annak nem szoltok csak az újaknak ,Én erre azt tuodm mondano hogy tetű munka, hogy csak ezt az 1 emberkét szekáljátok vagyis 'engem' -
KingStone90 #10158 te vag a házigazda????
-
vajo #10157 A Helyesírás szabályait vedd a kezedbe először, és utána gyere vissza okoskodni, illetve feleslegesen feszült légkört teremteni. Ha megy a normális fórumozás, szívesen látunk.
# A többi suttyónak üzenném, hogy ne kéregessenek kulcsokat, mert száműzöm őket innen!! -
#10156 Gyerekek, máshol kunyizzatok serial kódot, ebben a topikban tilos. Majd jön a házigazda, és jól se....őő hátsón lesztek rúgva. -
#10154 akkor biza jóó..
-
dgufoplast #10151 El nézést el írtam javítom helyesen így van :) Scania Truck Driving Simulator :) -
#10149 Hát az enyém működik, de az eredeti, ezért nem is adom oda. Más kódot nem ismerek, és szerintem nem is fogok. Sajnálom. -
dgufoplast #10148 Még nem jelent meg de képek ebből a játékból vannak :Scani truck driving simulator -
#10146 Sziasztok ! Nem nagyon kísértem figyelemmel az eddigi hozzászólásokat, de próbáltam keresni az 1.2.1-es verzióhoz egy működő serial kódot és nem találtam sehol a sima verzióét pedig nem fogadja el. Nem szeretnék itt felfordulást meg botrányt csak egy működő kódot szeretnék kérni tőletek. :D Köszönöm előre is. -
5martin85 #10145 már megjelent az ets2?vagy melyikkel játszotok épp?jok a képek amiket raktok:) -
#10144 Ez így is van helyén szerintem. -
#10143 Nem igen kürtölnek, mert a magyar jogszabályok kijelentik, a kürtöt csak veszély megelőzésére lehet használni. Ellenkező esetben, elég drága lenne az üdvözlés... -
#10142 Az Amerikai verziókba visszadudáltak, mióta európában játszódik azóta egyszer sem. Itt nem szokás szerintem, de én se vettem észre eddig az utakon. -
#10141 ...unlock password... Megmondva.. -
#10139 physics mod
Ezt tegye be mindenki, picit jobban dől vele a fülke :) -
#10138 Amúgy nyomathatnának valami demó félét amit kilehet próbálni szűk keretek között :) höhe :)))hehehe
-
KingStone90 #10137 új térkép link:http://www.mediafire.com/?orwjnf6ykleyejw -
#10135 Nekem egyébként még egyetlen észrevételem van. Hamarabb el kotródhatna a helyszínről az autós aki balesetet szenvedett. Illetve nagyon remek hogy villantanak , néha azonban dudálhatnának is ha feltartjuk a forgalmat a zöld lámpánál. Ezek nem nagy dolgok. Végül egy történet ami megesett velem baleset is lett belőle.
Épp kiszerettem volna fordulni, mikor a kétsávosról villantott egy kamion és meg állt csak villogott mondom frankó öcsém kimegyek , de már akkor átvillant a fejemen hogy mi van a másik sávval amire nem látok rá? Ott még jöhet egy félbolond. Hát jött is :))) és puff rögtön ott volt a csatt. ))) Mutatom Amúgy had ne tegyem hozzá ettől független hogy nem kotródik el a balesetet szenvedett fél az útról és ha feltartod a sort a zöld lámpánál nem dudálnak rád - meg a kamion pajtik visszadudálhatnának ha rájuk kürtölünk - , ettől független nagyon megcsinálták a gamet. Ha az ETS2 kijön ilyen fizikával kormányzással meg grafikával , ráadásként ott megmarad a standard ETS életérzés akkor nagyon nagyot alkottak a srácok. -
KingStone90 #10134 ezt nézzétek egy új térkép ,,, most találtam: http://danyielwest.blogspot.hu/2012/07/scania-truck-driving-simulator-mods.html letölteni alatta tudjátok