52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Maceehun13
    Igen,igen én is nagy Lacika fan vagyok
  • Szabi #48535
    plusz amíg nincs saját kamionja, addig feltankolt kamionokat kap :D
  • Carl Davies
    Mivel az elején vagy, persze hogy 15 fuvart leviszel egy tankkal, mert kb 300km-esek a fuvarok. Egyébként tényleg nézd meg a Valós üzemanyag fogyasztást a beállításokban.
  • smog15
    Tankolás működik az csak elég nagy tankjuk van ezeknek a kamionoknak akár 1400 liter gázolaj is elfér bennük, esetleg ha nincs bekapcsolva a valós fogyasztás a menüben kapcsold be. Hitelt nem tudom mért nem vonja de ha nincs elég fedezet akkor nem tudsz felvenni új hitelt. Vezess, gyűjtsd a pénzt és megoldódik minden :) (Ha háromtengelyes alvázat veszel a kamionra kisebb lesz a tank, sűrűbben kell megállni tankolni...)
    Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.01.07. 08:52:19
  • Balazs02
    Sziasztok !

Segítséget szeretnék kérni. Steam-en megvettem az Euro Truck Simulator 2 - Going East! ot és hozzá a skandináviát meg a speciális vontatmányokat. És játszottam vele 48 órát. Utána sajnos meghalt a C:\ meghajtóm ezáltal elszálltak a mentéseim. Új merevlemezt kellett vennem. Vettem egy SSD - t a steamról leszedtem a játékot és beregisztráltam magam az ETS2 - re. Megadtam a fényképemet, meg a kocsi rendszámát.

Játék közbe tapasztaltam, hogy az alvás pihenő az egyetlen egy dolog ami működik. A tankolás az szinte lehetetlen, mert majdnem, hogy nem fogy az üzemanyag. Vagy 10-15 fuvart tettem meg 1 tankolással. A másik problémám az, hogy ha felveszek hitelt, hogy megtudjam venni az első kamiont abban az esetben menet közben nem vonja le. Addig nem tudok új hitelt felvenni míg egyben vissza nem fizetem az adott összeget.

Ilyenkor szerintetek mit csináljak.
  • Frequency
    Látom te is ST22 LACIKA fan vagy ;)
    Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.01.07. 04:47:11
  • kamionos dzsó
    Itt van: http://ets2.lt/en/transkona-combo-pack-2/
  • Maceehun13
    Sziasztok van valakinek TRANSKONA-s potkocsi, traktor ?Akinek van az küldje el légyszives .Elöre is köszi
  • Puhos
    Irány Finnország. Az árú pedig pacal (báránygyomor):
  • kisfüsi
  • hotwheels
  • IkarusMan
    Hello
    Segítséget szeretnék kérni. A játék frissített nekem az 1.22-re és nem enged játszani mert összeomlik. mindent kivettem a mods mappából de úgyse ha újat kezdek akkor szaggat a játék. Ez mitől van? Valami megoldás?
    Előre köszi a választ
  • kamionos dzsó
    Imádom ezt az új grafikát! :3 :)

Zoci eszméletlenül jól néz ki a Mercid! :)
  • urfika
    Sziasztok, egy olyan pótkocsit szeretnék amelyik minden lerakóba megtalálható v 1.22.x előre is köszönöm.
  • johnnydirteen
    Sziasztok

Az lenne a problémám hogy az 1.22-es verzióhoz leszedtem a TSM 6.2-es modot el is indul viszont folyamatosan éjszaka van valakinek van ötlete miért? Más mod nincs felrakva

Köszi
    Utoljára szerkesztette: johnnydirteen, 2016.01.05. 04:28:33
  • BigdaweM12
    sziasztok! hajt itt valaki merci sprintert ami működik is a legfrissebb verzióval és ki is néz valahogy? gondolok arra mint például amit én találtam külsőleg nagyon szép de a belső fele teljesen matt műszerfal homályos, kapcsolók nem működnek, világítás csúnya stb... előre is köszi
  • SimaSuna #48520
    Szép járgány :)

Esett a hó! Vigyázzatok!

• kamionos dzsó
    Csak úgy :)
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Az miért van, hogy 1.22 alatt amikor profilt akarok csinálni akkor lefagy a játék és nem csinál semmit.
  • DIESEL DOG #48517
    Hali!

Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.01.04. 10:50:03
  • Maceehun13
    Sziasztok van köztetek még olyan aki még használja a peterbilt 389 mod ot ? Mert én kerestem de egyik se müködik .Ha meg van valakinek vhogy át tudja adni nekem is ? Elöre is köszi
  • Puhos
    Nekem 44 évesen elsőre sikerült, szerintem akkor másnak is sikerülnie kell.
  • Stefan28
    úgy tűnik sikerülni fog! Köszönöm.
  • Stefan28
    Eddig értem de azt a hat elemet scs fájlba tölti le ha nem hogy kell azt csinálni belőle?
  • Puhos
    Kicsit szájbarágósan:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.03. 22:24:40
  • Stefan28
    Na mindegy nem tudom mindegy de köszi a segítséget.
  • szaboz80
    Ha tudsz németül, akkor ENNÉL könnyebben senki nem tudja elmagyarázni. Az oldalon van angol nyelvű is, de én nem kerestem soha
  • Ashyn
    Összeilleszted. Ha a free letöltést választod, akkor lesz 6db file-od, amit egyesítve kapsz egy 7zip kiterjesztésű file-t, azt kell kicsomagolnod a mod mappába. Mellé másolod a def file-t. Játékban a profilodnál engedélyezed a promods modokat, és mehet a zúzás.
  • Stefan28
    Magyarán össze tömörítem őket és ki bontom?
  • Stefan28
    Van köszi megnézem.
  • Hunter of Deer
    gondolom te is a 6db fájt szedted le. Total commanderben rányomsz az egyikre 2szer és akkor összerakja neked 1db tömörített fájlnak, amit aztán kicsomagolsz a mod mappába + beteszed a def fájlt amit csináltál és kész is. (remélem van Total commandered, szomoruan tapasztaltam hogy manapság is még sokan bohóckodnak intézőben... :) )
  • Stefan28
    De mellé le kell még tölteni egy pár dolgot azzal mi a teendő?
  • Hunter of Deer
    ha beregeltél a Promods.net honlapjukon, akkor ott a downloads résznél a nyelvet magyarra állíthatod és szépen leírja mi a teendőd. a lényeg hogy nem elég csak a map fájlokat bemásolni, hanem létre kell hozni egy saját def fájlt amihez ad linket és 2 kattintással megvan. viszont ha nem csinálod meg akkor nem fog működni a mod.
  • Stefan28
    Sziasztok!
    A Promapot azt hogy kell fel rakni tudom le van írva de hogy kell SCS Formátumba rakni a dolgokat valaki el meséli?
  • szaboz80
    Igen, Izlandon csak a déli út nem havas... (1.98-as verzión, a 2.0-t még nem raktam fel)
    Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2016.01.03. 12:42:59
  • Hunter of Deer
    Promods mapon van olyan rész ahol gyárilag hó van?
  • Stefan28
  • Zsolt7411
    Köszönöm a segítségeteket így már sikerűlt. :D
  • KiseF
    Én ezt még csak most veszem meg az első kamionom. Egyből leeszi a pénzem. 82 misi az ára.
  • Carl Davies
    Ez ilyen. @ Másold ki, és amikor jelentkezel be, akkor másold be. (Ctrl+v)