52665
-
#10421 egy érdekes dolgot vettem észre a videót megtekintve az állítólagos ets 2 londoni videóját vagy mit.
A lényeg hogy néztem az egyik kamion mozgását és még rosszabb az ai mint a scania truck simulátorban a másik amit ebből esetlegesen lelehetne vonni következtetést úgy gondolom hogy még nincs kész az ets 2 ennek tudható be. Viszont szerintem ez így nem álja meg a helyét hiszen az ai -t már elkészítették a scania truck simulátorhoz és kötve hinném hogy saját magukkat gáncsolnák ki direkt azzal hogy nem spórolnak időt energiát azzal amivel lehet. Hiszen ha állítanak ezt azt , akkor már a meglévő scanias dolgot másolják le és bővítik ki az ets 2 hőz nem pedig új ai-t és a többit. Tehát gondolom ezt a videót csak egy viccnek szánta valaki még ha eredeti oldalon is kitették. Nekem a helymeghatározó nagyn nem is jött be és mintha régi textúrák lettek volna régi kamionokkal. Persze nem olvastam róla, ha csak a régi skineket gyorsan összedobták az új motorral hogy kábé hogyan fog kinézni a ets2 akkor ezidáig nem nyerte el a tetszésem. Valaki kicsit világosítson már fel , de úgy kulturáltan ha kérhetném.Köszi üdv -
#10420 Nekem is hibát ír ki az oldal! :( -
#10419 A magyarázat. Egyszerre csak egy oldalt költöztetek, ezért jelenleg csak a fórumunk érhető el. -
landwir #10418 Nekem azt dobja ki hogy fejlesztés alatt -
endy papp #10417 Nekem a JohnBart által leírt link nem működik ,hibát ír.
Nálatok bejön? -
vajo #10416 MAN-on is javíthattak volna... -
JohnBart #10415 Pár lengyel meg angol arc igen szerencsés, ők már most az ETS2-t tolják... ;) -
#10414 Modderek tuti csinálnak. Am majd az ETS 4:retro editionban.. -
#10413 Ne egy pont iet, persze a darut leszámítva -
#10412 Szerinted jó lenne ha az F2000-ret is lemodelleznék? Tudom egy kicsit régi, de nekem tetszik. :-) -
#10411 Nemakartam,hogy ezzel a tudattal élj tovább :)) -
#10410 :) "nagy kő esett le a szívemről " :))) -
#10409 Amikor veszed a kamiont,lehet állítani jobbos-balos ;) -
#10408 Valóban jó a MAN. Nagyon be is jön. Én inkább "MAN os" vagyok , de ez a jobbos kormány teljesen elrontja az egész szépségét. Tulajdon kép ha jobbos kormánnyal adják ki meg se veszem nem is érdekel ez egy "okádék". -
#10407 Nem tudnád normálisan beilleszteni?? Videó -
DANIELTRUCKER #10406 Nézd meg itt is:
http://hardverapro.hu/index.html
Én G25-ömet itt vettem! -
#10405 Lassú vagy.. :) Olvasni is kell a fórumot.. -
#10404 Na akkor a mediába nem veszek. Az aerolive azt írta nekem hogy 60 lehet máshpl kapni. :) -
Gubi1014 #10403 békéscsabán 100.000ft ! -
Gubi1014 #10402 http://www.youtube.com/watch?v=YffQuNk51ZY&feature=player_embedded -
#10401 A STDS-ben is elég kezes már a le és felhajtó... Szóval nem csinálja azt a marhaságot, mint az ETS-ben, hogy ráfordulsz 30-40 km/h -val, majd nem győzöd alászedni satufékkel párosítva, hogy a rakomány ne toljon rá a korlátra... :) Ha az ETS2-ben is olyan lesz mint a STDS-ben, már ki is leszek vele békülve. Optikailag keskenynek tűnik, de amíg a tükörben a trailer C tengelye csíkon belül van, addig nincs gond. -
DANIELTRUCKER #10400 Kár hogy még mindig ezeket a régi csatlakozókat használják! Legalábbis itt ez angol mapon! Bár mivel ezt csak ráncfelvarták lehet hogy azért vannak még mimdíg ezek. -
#10399 Akit érdekel... az megnézheti a Randomedia összefoglalóját a 27. Truck Grand Prix apropóján rendezett promóciójukról. -
#10398 InGame szösszenet... Még nem sokan látták... -
#10397 Az is érdekes, hogy a Volvo ford.számmérőjéről hiányzik a skálázás. Mintha a régebbi képeken meg ott lett volna. -
#10396 Gondolom lehet majd venni rá többfélét :) -
#10395 Elég tré a MAN-nak a holttér tükre. :S -
#10394 Én is azt gondolom 117-ért baki, de hidd el ez volt kiírva. Ha legközelebb arra járok, és még meg lesz, lefényképezem és felrakom hogy lássátok. -
#10393 40-ért sehol nem kapsz, 53 felett minimum, de ott meg nincs raktáron. Ha azonnal kell akkor 60k körül kapsz csak. De 117-ért, ne haragudj, az év vicce. -
#10392 Ebben a topikban tudnak segíteni. -
#10391 Csak azért kérdezem mert a neten is nézegettem, ott 40-től kezdődnek. Hol és mennyiért éri meg? -
#10390 Felőlem ott is megveheted, de jelezném, hogy a médiaba vásárolni számítástechnikai cikket ősi román szokás. ;) -
-
#10388 Aha ok. -
#10387 Már linkeltem az excaliburt vmelyik nap,direkt azért h itt lesznek új képek.. -
#10386 Hol találtad ezeket a képeket? :)) -
#10385 Hmm.. Jóleszez :)
-
#10384 Venni akarok logitech G27-et, voltam Kecskeméten a media markt-ba. 119,990 ft-ért láttam kitéve, szerintetek megéri megvenni ennyiért? -
vajo #10383 Nincsen, de ha akkora a gubanc, lehet szólni a moderátoroknak, és ők majd cselekednek. Én is max hsz-t törölni tudok, ha valami szájkaratés betéved. -
#10382 Esetleg van rá mód, hogy moderátort vegyél fel magad mellé? Olyat, aki naponta többször is fent van.
Nem kimondottan magamra gondoltam... Van a nyakamon 3 weblap, plusz egy komplett cég közel 5000 gumiköpennyel, és egy hozzá tartozó jó kövér ügyfélkör...