52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    egy érdekes dolgot vettem észre a videót megtekintve az állítólagos ets 2 londoni videóját vagy mit.
    A lényeg hogy néztem az egyik kamion mozgását és még rosszabb az ai mint a scania truck simulátorban a másik amit ebből esetlegesen lelehetne vonni következtetést úgy gondolom hogy még nincs kész az ets 2 ennek tudható be. Viszont szerintem ez így nem álja meg a helyét hiszen az ai -t már elkészítették a scania truck simulátorhoz és kötve hinném hogy saját magukkat gáncsolnák ki direkt azzal hogy nem spórolnak időt energiát azzal amivel lehet. Hiszen ha állítanak ezt azt , akkor már a meglévő scanias dolgot másolják le és bővítik ki az ets 2 hőz nem pedig új ai-t és a többit. Tehát gondolom ezt a videót csak egy viccnek szánta valaki még ha eredeti oldalon is kitették. Nekem a helymeghatározó nagyn nem is jött be és mintha régi textúrák lettek volna régi kamionokkal. Persze nem olvastam róla, ha csak a régi skineket gyorsan összedobták az új motorral hogy kábé hogyan fog kinézni a ets2 akkor ezidáig nem nyerte el a tetszésem. Valaki kicsit világosítson már fel , de úgy kulturáltan ha kérhetném.Köszi üdv
    Nekem is hibát ír ki az oldal! :(
  • Boxer HUN
    A magyarázat. Egyszerre csak egy oldalt költöztetek, ezért jelenleg csak a fórumunk érhető el.
  • landwir
    Nekem azt dobja ki hogy fejlesztés alatt
  • endy papp
    Nekem a JohnBart által leírt link nem működik ,hibát ír.
    Nálatok bejön?
  • vajo
    MAN-on is javíthattak volna...
  • JohnBart
    Pár lengyel meg angol arc igen szerencsés, ők már most az ETS2-t tolják... ;)
  • AudiQuattro
    Modderek tuti csinálnak. Am majd az ETS 4:retro editionban..
    Ne egy pont iet, persze a darut leszámítva
    Szerinted jó lenne ha az F2000-ret is lemodelleznék? Tudom egy kicsit régi, de nekem tetszik. :-)
  • AudiQuattro
    Nemakartam,hogy ezzel a tudattal élj tovább :))
  • fuszhi
    :) "nagy kő esett le a szívemről " :)))
  • AudiQuattro
    Amikor veszed a kamiont,lehet állítani jobbos-balos ;)
  • fuszhi
    Valóban jó a MAN. Nagyon be is jön. Én inkább "MAN os" vagyok , de ez a jobbos kormány teljesen elrontja az egész szépségét. Tulajdon kép ha jobbos kormánnyal adják ki meg se veszem nem is érdekel ez egy "okádék".
  • Kistódi
    Nem tudnád normálisan beilleszteni?? Videó
  • DANIELTRUCKER
    Nézd meg itt is:
    http://hardverapro.hu/index.html
    Én G25-ömet itt vettem!
  • Boxer HUN
    Lassú vagy.. :) Olvasni is kell a fórumot..
    Na akkor a mediába nem veszek. Az aerolive azt írta nekem hogy 60 lehet máshpl kapni. :)
  • Gubi1014
    békéscsabán 100.000ft !
  • Gubi1014
    http://www.youtube.com/watch?v=YffQuNk51ZY&feature=player_embedded
  • Boxer HUN
    A STDS-ben is elég kezes már a le és felhajtó... Szóval nem csinálja azt a marhaságot, mint az ETS-ben, hogy ráfordulsz 30-40 km/h -val, majd nem győzöd alászedni satufékkel párosítva, hogy a rakomány ne toljon rá a korlátra... :) Ha az ETS2-ben is olyan lesz mint a STDS-ben, már ki is leszek vele békülve. Optikailag keskenynek tűnik, de amíg a tükörben a trailer C tengelye csíkon belül van, addig nincs gond.
  • DANIELTRUCKER
    Kár hogy még mindig ezeket a régi csatlakozókat használják! Legalábbis itt ez angol mapon! Bár mivel ezt csak ráncfelvarták lehet hogy azért vannak még mimdíg ezek.
  • Boxer HUN
    Akit érdekel... az megnézheti a Randomedia összefoglalóját a 27. Truck Grand Prix apropóján rendezett promóciójukról.
  • Boxer HUN
    InGame szösszenet... Még nem sokan látták...
  • aerolive
    Az is érdekes, hogy a Volvo ford.számmérőjéről hiányzik a skálázás. Mintha a régebbi képeken meg ott lett volna.
  • v43 001
    Gondolom lehet majd venni rá többfélét :)
  • MANos Viktor
    Elég tré a MAN-nak a holttér tükre. :S
    Én is azt gondolom 117-ért baki, de hidd el ez volt kiírva. Ha legközelebb arra járok, és még meg lesz, lefényképezem és felrakom hogy lássátok.
  • aerolive
    40-ért sehol nem kapsz, 53 felett minimum, de ott meg nincs raktáron. Ha azonnal kell akkor 60k körül kapsz csak. De 117-ért, ne haragudj, az év vicce.
  • Stig95
    Ebben a topikban tudnak segíteni.
    Csak azért kérdezem mert a neten is nézegettem, ott 40-től kezdődnek. Hol és mennyiért éri meg?
  • aerolive
    Felőlem ott is megveheted, de jelezném, hogy a médiaba vásárolni számítástechnikai cikket ősi román szokás. ;)
  • AudiQuattro

Aha ok.
  • AudiQuattro
    Már linkeltem az excaliburt vmelyik nap,direkt azért h itt lesznek új képek..
    Hol találtad ezeket a képeket? :))
  • AudiQuattro
    Hmm.. Jóleszez :)

Venni akarok logitech G27-et, voltam Kecskeméten a media markt-ba. 119,990 ft-ért láttam kitéve, szerintetek megéri megvenni ennyiért?
  • vajo
    Nincsen, de ha akkora a gubanc, lehet szólni a moderátoroknak, és ők majd cselekednek. Én is max hsz-t törölni tudok, ha valami szájkaratés betéved.
  • Boxer HUN
    Esetleg van rá mód, hogy moderátort vegyél fel magad mellé? Olyat, aki naponta többször is fent van.

Nem kimondottan magamra gondoltam... Van a nyakamon 3 weblap, plusz egy komplett cég közel 5000 gumiköpennyel, és egy hozzá tartozó jó kövér ügyfélkör...