Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is igaz. Csak az õ szavaival akartam válaszolni azoknak aki leszólnak. Én nem Pixxel-t akartam leszólni.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

NNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nohab
Õ pont a te oldaladat pártolta...
attila49
Reméljük a legjobbakat és hajrá SCS Software!!!!!!!!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Nem unjátok, hogy állandóan beleszóltok olyan dolgokba amirõl lövésetek sincsen? nem? nem? És az ETS 2 az nem peccs, hanem egy új játék! ok?csõ

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hát igen, európában szép nagy sivatagok vannak. <#taps><#banplz>

Narxis
yeeeeeeeeeeeeeeeeee, én várom. Remélem lehet majd sivatagban is menni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tommygear
na ne, NEEEEEEEEEEEE
tuzfal3
Ott a pont!

Opel Movano 2.8DTi

pxxl
nem unjátok még? nfs sorozatnak miért vannak új topikok nyitva? tdu-nak miért vannak topikok? cod-nak miért? miért? miért? miért?
MERT MÁS JÁTÉK nem dlc, nem peccs stb <#wilting>

All hail the double x!

DJKonya
Ennek most miért kellett új témát nyitni?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ismerem. A legújabb meg is van belõle, és jó játék, de a régebbiekkel nem játszottam, de lehet igazad van. Itt a kamionos játékaik terén mindegyikben van újdonság, de a leglényegesebb dolgokat felejtik ki állandóan.

DeerHunter01
Nem tudom ismeritek-e a Hunting Unlimited nevû játékot, azt is a SCS Software csinálta.
Van belõle vagy 5 rész de MINDEGYIK ugyanaz , grafikában sem különbözik és még a pályák is ugyanazok :D
Persze nem rossz játék el lehet vele lenni, de újdonságokkal nem árasztanak el finoman szólva.

\"Errõl van szó!\"

Reménykedni merek benne, de a képek csak az ETS 2-ben lévõ kamionokat akarja szerintem szemléltetni, mert a táj, meg minden GTS-es. De minden játékuk egyre jobb lesz.

Rob02
Remélem ebben már jobb lesz a kamionok irányíthatósága meg érezhetõbb lesz a kisebb nagyobb tömegû szállítmányok közötti különbség! Így képek alapján nem sok változás van!

Úgy tûnik, ismét két játékot hegesztenek egyszerre az SCS Software-nél. Az Euro Truck Simulatornak, és az Extreme Truckernek készül a folytatása. Elõreláthatólag mindkét játék 2011-ben fog megjelenni. A két játék közül az ETS 2 a fõ projekt. Sok információ nincs, csak pár képet láthatunk. Ebbõl nekünk az ETS 2 a fõ témánk.

Íme pár kép.