52665
-
#10545 jó lenne ha adnának valami tátdumot amikor tényleg megjelenik mert most csak találgatni lehet remélem még az idén -
rgida666 #10544 Sziasztok! Eddig augusztusi megjelenésről tudtam, viszont az új "trailer" szerint 2012 Q4, ami lehet december is. Akkor hogy is van ez? 2 hét szabi után kicsit lemaradtam... -
#10543 Én (is) szidtam őket, de tisztában voltam vele, hogy a kiadót. A kiadó ezzel a szar videóval a fejlesztőket járatja le, nem kicsit. Arról nem is beszélve, hogy a terméket el akarják adni, amihez egy olyan promo videó kellene, ami alapján megveszik a játékot. Ez alapján nem biztos, hogy meg fogják. -
#10542 Látom te is a legnagyobb gondon bírsz fennakadni. Mivan akkor, ha jobbkormányos? -
#10541 Na majd szeptemberben meglátjuk, amit meg kell hogy lássunk. -
#10540 Minek csinálnak másik olyan videót, ami szinte ugyan az??! Ebbe a nagy csiszolgatásba már ők se tudják mit csinálnak. -
#10539 Épp most olvastam egy bejegyzést egy külföldi oldalon a béte teszteléséről, ahol felhívták a figyelmet arra a BugTrack screenshot-ra amit az SCS publikált a blogján nem is oly rég, h azon látszik, h összesen 1725 db bejegyzés történt a "hiba keresésben", ami azóta felduzzadt 1900 db-ra! OMG!
Oké, h írták utána, h ebből sok megjegyzés csak és, h a hibák többségének a megszüntetéshez pár perces művelet elegendő, de van olyan is ami napokig tart.
Mindenesetre ez a szám akkor is meglepően magas és sokat elárul arról is, h miért jogos az SCS részéről a megjelenés csúsztatása! Szal most gőzerővel folyik a hibajavítás...
Más: 1-2 hsz-ben olvastam, h csapnivaló a videók "összeállítása", meg, h egy kormányra sincs pénzük, ehhez csak annyit tennék hozzá, h ne felejtsük el, h ezeket nem az SCS tette közzé, hanem az angliai kiadó partnerük!
Csak, h ha már szidunk vkit vmiért akkor ne legyen ebből félreértés, h most a játék feljesztő céget szidjuk a videó miatt, vagy egy kiadót, aki összebarkácsolta a bétából!
Mellesleg nekem fel se tűnt, h nincs árnyéka a trailernek a videóban, de ez így ténylég elég tré! -
vajo #10538 Úristen de szar snittek+zene. Ráadásul egy trailerbe minek kell belerakni, hogy nem fér el a táblától? Ez már szánalom a köbön... -.- -
Ubi52 #10537 Gyönyörű, hogy pótkocsinak nincs árnyéka, csak a kerekeinek. :) De reméljük, hogy sok-sok rögtön észrevett hibát javítani is fogják, hiszen van még egy hónapjuk.
Reméljük, hogy ennyire nem igénytelenek SCS-ék, hogy így dobják ki a játékot.. :) -
#10536 Új feltöltés,de kb ugyanaz.
-
komiki #10535 Vajo,én is megveszem.De mint irtam is nekem nem a simulator részével van a gond hanem az apróságokkal amihez aztán nem kellene sok pénz megcsinálni.valaki már írta réggebben és igaza volt"az a szerencséjük hogy nincs konkurencia "mert ennyi év és játék után még mindig ezeken a ócska elcsépelt megoldásokon lovagolni felesleges.Aztán majd ezután jön az Amerikai változat és abban is minden úgyan úgy lesz,Azt hiszem nekem is ez az utolsó játékuk egyébként. -
vajo #10534 Lehet olyan kamion szimet csinálni, ami mindenkinek az álma. :D Projektet fel Kickstarterre és várni a tőkét. Simán lehetne olyan valódi hardcore simet kreálni, hogy a 10 év kispöcs azt se tudná, hogyan kell az árut felvenni. De egyenlőre amit az SCS csinál az egy hulladék a Simulatorozáshoz" képest. De az eddigi játékaikhoz az ETS2 előrelépés. Én megveszem, támogatom őket. De ha a következő játékukban meglátok bármit is az elődjeikből, én soha többet nem fogok meg venni egy SCS játékot sem. -
komiki #10533 Udv.Egyetértek veled Yokel.Nem tudom és nem értem hogy miért nem lehet pici dolgokra figyelni.Miért nem lehet pl megoldani hogy a kutaknál a jól megszokot pénzcsörgés helyett ,lenne egy animált tank a szinttel ,csak is azért, hogy ne a nemtudomhányéves dolgokat keljen bámulni amit már ki tudja hányszor ellőtek.Az az idióta ásítozás is volt már valamelyik játékukban nem emlékszem pontosan.Az iparterületek is sivárnak tünnek az STDS-hez képest.A potkocsik is unalmasak már.Az Angolokhoz való átjutás,hm nem tudom de nem tetszik.A patcheket én nem említeném hibának ,ma már szinte az összes game ilyen,már megszoktam őket.Az pedig szégyen és gyalázat hogy egy kormányra vagy egy gamepadra sem telt ennyi idő alatt.Szerintem mutatja a hozzáállást. A szövegelés meg egyszerü marketing dolog.UI:A rövidke szösszenet csak az én véleményemet tükrözi senkire nem akarom ráeröltetni,es vitatkozni sem szeretnék,de ez a játék még nem az lesz amire sokan várunk,és kitudja hogy lesz-e olyan egyáltalán. -
#10532 Ezért:
ExcaliburPubVideos's channel
Ország Egyesült Királyság
-
#10531 Azt nem értem miért erőltetik ezt a jobb kormányos megoldást köszi láttam hagyják már a fe..be , de most tényleg. -
#10530 Figyelj mindenki nekem tökéletesen bejön ez a kamionos szimuláció "féle". Tökély hogy elhiteti velem tök penge vagyok ha kicsit odafigyelek parkolásnál. Ez nagyon bejön tényleg. Este mikor vezetek szeretném ha nem mindig kivilágított úton mennék az autópályán.Gondolom ezt az ets 2 be jól megügyködik. A "kockulós" záróvonal teljesen hazavág , mert az mindig belerondít az összképbe ezt én se tudom tényleg elhinni hogy nem lehetne már folytonos ív. Tényleg itt grafikáznak akkor ne csak a kamiont grafikázzák meg a stb. De tényleg. Azt tényleg csinálják meg 2012van. Ehhez többet nincs is értelme hozzáfűzzek. Az állítható tükörnek nagyon örültem jó ötlet mert nem vagyok rákényszerítve egy fixen beállított szögre. Jó van mikor más hogy álltam be mert láttam a külső kamera használatra is ad pontot.Asszem ennyi.(nem szeretném ezek mellett mindig hozzátenni hogy ettől független jó) -
#10529 "A másik agyhalálom az a kibaszott vonal. 2012-ben nem tudnak még egy folytonos vonalat felfesteni a kanyarban? Mi az már, hogy a kanyarban szögletes a záróvonal! Úristen. Kész vicc. " Teljesen egyet tudok csak érteni. Mieeeez? hoooogy? Kiérti ezt? :))) -
#10528 Amúgy egyáltalán nem vészes a helyzet, nekem baromira bejön az STDS is, annál meg csak jobb lehet az ETS2, szóval nem panaszkodom. Jó lesz az. :) -
#10527 ... visszaolvasva (125 446 hozzászólást) épp ezt taglaltam fuszhi kollégának, hogy minél inkább promotálják a játékot, annál inkább jönnek a lehúzó nyilatkozatok. Szerintem én várok türelemmel, és amikor megjelenik örömmel fogok vele játszani. Akinek pedig nem tetszik majd, az maradjon az eredeti kormány mögött... :D -
#10526 Még 2 apró megjegyzés tőlem is. 5 perc körül a benzinkútnál tankolás közben úgy pattog a fülke, mintha 10 hülye gyerek ugrálna odabent..
A másik viszont az éjszaka az nekem nagyon bejön :D -
#10525 Nem lesz ez rossz.
Egyszerűen ezek az angol majmok ennyire balfaszok, hogy normális videót sem tudnak készíteni. -
#10524 Nem létezik tökéletes játék. Ezt el kell fogadnunk.. -
#10523 Háát az igaz,hogy ez nem Ea games,de azért a 2004-es pttm óta 8 év alatt csak ennyire futotta.. Ezek szerint elfogadható állapotú játékot majd 2020 ra várhatunk.Bár kétlem,hogy valaha is lenne konkurencia. -
endy papp #10522 Akkor hogy én is.... fikázzam picit.
Azon nem csodálkozom ha az én felbontásomon (5800x1080)picit közbe akadni fog és micro lagokat látok.
Ez van azSTDS-nél is.
De elnézve a vidit ,folyamatosan akad ,pici lagok vannak benne,pedig gondolom messze nem olyan a felbontásuk mint nálam.
1920x1080-ra sem tudják rendesen optimalizálni a játékot ,akkor mit várok komolyabb felbontásnál.
Többet meg nem is mondok mert aki nem vak és nem elfogult az látja hogy azért nem lesz ez akkora durranás(de ne legyen igazam) mint aminek beharangozzák.
"Főleg ha még szilveszterkor sem durran" -
SlaCker #10521 Jó nagy ellentmondás. Itt reklámozzák a grafikát és kiderül, hogy ugyan az minden? :DD
Szégyen. Ezeken kéne dolgozni. Nem azon, hogy kisüsse az effektek halma az ember szemét. -
SlaCker #10520 Kalee: Azt én is észrevettem, csak elfelejtettem leírni. :D
Amúgy az AI is ugyan olyan szar. Nézzétek meg a kamiont mikor a beton elemes pótal fordul. Ráhúzza a pótot a szalagkorlátra. Kúrva jó lesz Angliában, mikor long hault szállít az Ai. Te állsz a pirosnál és látod ahogy a szerelvény vége az arcodba köt ki. Az AI kamion ugyan azon az íven fordul mint a személygépkocsi. Kár, hogy még a kamion mögött ott van egy 10 méteres szerelvény.
Amúgy elrontotta. Akkora gyík vagyok, hogy most esett le. Az nem komp, hanem a Csalagút. :D A lényeg ugyan az. Semmi extra. Egy lendülettel beállsz és kész. Mért nem kell pl felállni a vonatra? -
#10519 Egyébként még mindig megvan ez a Prism3D motoros mikro-lag, ha megfigyelitek. Pl. mikor oldalról veszi a kamiont a fix kamera és elmegy előtte a kamion. Picit ilyen morse kód feeling.
Slacker: Visszapillantóban valószínűleg teljesítménybeli okok miatt nincs árnyék (az árnyék elég teljesítményigényes feladat). Ennek a motornak mindig is gondot okozott a tükörképet lerenderelni. Régi SCS játékoknál is ha bekapcsoltad szabályosan 10 FPS-t lecsípett. -
#10518 Az volt az első, ami szemet szúrt, de inkább elszégyelltem magam az SCS helyett is és csöndben maradtam! :D -
SlaCker #10517 Én nem tudom, de ez a Bloor vagy milyen effekt kivégez. Ez nem napsütés! Nagyon ratyi.
Remélem nem csak nekem tűnt fel, hogy a visszapillantóban nem létezik az árnyék! Érdekes visszapillantó. :D
A komp nem rossz gondolat, de hogy milyen rossz kivitelezés. :S A STDS-ben mikor a kompra kell felállni. Nah valami ahoz hasonló kihívás lehetne benne. Meg a parkoló helyek megint hót szarok. Vagy egyből behúzod a lepakolási helyre, vagy akkora helyed van, hogy lazán elforogsz és rükvercbe beteszed a helyére. Szintién nem nagy kihívás.
Az meg már nekem is bassza az agyam, hogy nincsen pénzük egy kibaszott momora! Meg milyen dolog már ez a videó is. Legalább ha ők készítik. Akkor ugyan oldják már meg, hogy van bent egy spectator és ő filmez miközben a másik a momo vagy jobb kormánnyal nyugodtan tud vezetni.
A másik agyhalálom az a kibaszott vonal. 2012-ben nem tudnak még egy folytonos vonalat felfesteni a kanyarban? Mi az már, hogy a kanyarban szögletes a záróvonal! Úristen. Kész vicc. Annyira grafikáznak, de olyan ordenáré hibák vannak, hogy borzalom. Igazából ami itt előrelépés (a videók, képek alapján) az a térkép bősége. Itt ki is fújt a dolog. -
#10516 Az senkinek nem is tűnt fel, hogy az előbb említett hibákon és észrevételeken felül, a középen lévő tálcán az Actros felirat helyett sortcA van???Nem elég csak tükrözni a textúrákat kedves SCS... -
#10515 Itt van van 2db válassz :)) : #10444 #10137. Majd még keresek, most alszok egyet a hosszú út után. -
vajo #10514 De 07:58-tól éjjel qvajo. :DDD -
Plett #10513 Engem a fények zavarnak, hogy továbbra sem látok javulást... :( -
#10512 A helyzet az, h egyre inkább kezd szertefoszlani a "rózsaszín köd" a szemem előtt és sztem egyre többek szeme előtt is, h nem azt fogjuk kapni, mint amire "rég óta várunk".
A szivárogtatott videókból tisztán látszik, h nem véletlen, h más sokadszorra tolják ki a megjelenés dátumát, szinte kivétel nélkül mindig arra hivatkozva, h nem akarnak "szart" kiadni. Hát sztem meg megjelenés után ETS2nél is lesznek ám szép számmal záros határidőn belül patch-ek kiadva, óriási bakot lőve ezzel az SCS részéről, hisz mindig ez a fő indok, h még csiszolnak rajta, de már most lehet tudni, h tökéletes úgy sem lesz, de ez sztem nem is várható el, de már most elmondható, így STDS-t "letesztelve", h bizony nem volt az STDS kiadása sem "zökkenőmentes", lásd a sok-sok patch-et egy hónapon belül, akkor itt is lehet ilyenre számítani.
Mellesleg már most lehet tudni STDS után, h túl sok új vizuális élményben már nem lesz részünk, max. több hely specifikus objektum, reptér, stb., de kinézetre már tudjuk milyen lesz az ETS2, meg azt is, h GTS-ből rengeteg minden megmaradt.
Ezzel csak azt akarom mondani, h nem fog olyan nagyot ütni, mint amennyire várják már a rajongók a játékot!
-
#10511 Akkor egy rossz mapot...csak ne az alapot.
Am köszi. -
#10510 Jó mapot nem tudok, berakni pedik ugyan úgy kell mint egy rendes módot. Dokumentumok > ott tallálsz egy STDS mappát > azon belül egy 'mod' mappát. Aletöltött módot kicsomagolod, és benne lévő scs fájlot bemásolod 'mod' mappába. Ha úgy töltöd le hogy nincs becsomagolva akkor csak simán másolod. :)) -
#10509 Honnan tudok leszedni valami jó mapot hozzá?
És hogyan kel berakni? -
#10508 A fordulást nem javították ki, ahogy régebben írták, 'mintha sinen menne'. Ha tovább halogatják a kiadást,(mert még módosítanak rajta) akkor az ieneket miért nem tudják kijavítani! Az év eleji videókon nem volt ien gond a fordulással. -
#10507 Nem akarom az ördögöt a falra feteni, de asziszem 1 éve várunk rá, ha így fojtatják az idén nem lesz meg. -
#10506 Az nagyon jó lesz.