52664
-
noelets #48576 Az nekem nem jön be, utálom a halk motorokat, azért köszi :-) -
Maceehun13 #48575 Figyelj én találtam 1-gyet E5 DAF-ra csak a motor nem jó ahogy beinditod a motort a hang nincsen és ha elindulsz egyre hallkabb a motor hangja
az index viszont tökéletes .Ha kell linkelem -
noelets #48574 Sziasztok, jó reggelt!
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a különbség a Scania R, RJL és Streamline közt? Gondolom felszereltség, stb. kellene, hogy legyen, de nem igazán látom a különbséget, vagy csak lusta vagyok alaposan megnézni.... -
noelets #48573 Csatlakozom, sajnos nekem se működik, pedig brutál... Ezért választottam az E6-ot, ahhoz van brutális hang, de valamiért a kormányzása nem jött be nekem... Keresek hozzá egy physics modot, hátha azzal jobb lesz... -
Maceehun13 #48572 Jó reggelt mindenkinek!!!!
Tudom kérdeztem már de muszáj megkérdeznem,hogy van-e valakinek DAF E5-re motor,index hangja
a motorból,indexböl olyan kell mint az igazi ha van olyan légyszíves irjátok le a linket
én találtam egyet : http://ets2.lt/en/daf-xf-sound-update-v2-0/ ami sajna nem müködik pedig nekem az a fura hang amikor beinditod a motort és pittyen 4-gyet az szerintem nagyon király hang .
Szóval aki tud ilyen motor,index hangot ami jó és müködik annak nagyon megköszönném
-
Tsaba01 #48571 Nem szoktam DAF-al játszani. -
Maceehun13 #48570 Pihenő aztán go Kiskunfélegyháza
-
#48569 -
Maceehun13 #48568 Néztem csak te profi vagy és gondolom te tudsz 1-2 -t ajánlani -
Tsaba01 #48567 Nincsen.
ets2.lt honlapon nézz szét.
Utoljára szerkesztette: Tsaba01, 2016.01.09. 22:06:34 -
Maceehun13 #48566 DAF-ra is van pár mod-od? -
Tsaba01 #48565 Saját modok, 50keda acc mod, Kelsa hibar mod. -
szaboz80 #48564 Oulu (FIN) - Düsseldorf (GER), röpke 2547 km...
@Tsaba01: Milyen kiegekkel érted el ezt a vonót? Linket tudsz dobni? -
Tsaba01 #48563
Pezzaioli SBA31 V2.0
-
Maceehun13 #48562 Sziasztok tudna valaki küldeni nekem egy olyan DAF E5 hang mod-ot ahol az index,motor hasonló vagy olyan mint az igazi kamion hangja?Elöre is köszi
-
Maceehun13 #48561 Sziasztok leszedtem ezt a DAF XF motor updetet de valamiért nem akar müködni http://ets2.lt/en/daf-xf-sound-update-v2-0/#more-92396 .
Tudnátok segíteni abban,hogy mit kell csinálni ahoz,hogy müködjön ?Mert nekem vmiért nem müködik .Válaszotokat elöre is köszi -
#48560 -
Maceehun13 #48559 Az AI-k már csak ilyenek -
noelets #48558
Először a DAF-fal kezdtem, de annak nem tetszett a kormányzása, váltottam a képen látható Magnum-ra, annak jó volt a kormányzása, de amúgy egy borzalom, így maradtam a jó "öreg" Scania-val, egy olasz-lengyel (1600 km) útra. 1500 km-en keresztül még koccanásom se volt, pedig 50!!!! tonna volt az a gép amit vittem. A lengyeleknél az utolsó km-ken, 4-en fordultak ki elém, 3-an kezdtek előzésbe mikor már nem kellett volna, és ezt az egyet nem tudtam elkerülni.... KIAKASZT
Utoljára szerkesztette: noelets, 2016.01.09. 13:15:12 -
noelets #48557 Semmi gond, köszönöm, hogy válaszoltál és, hogy elküldöd!
Kellemes hétvégét! -
Maceehun13 #48556
(Na sikerült) M7-ES autópálya velencei pihenö a kollégával
Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2016.01.09. 12:35:54 -
Maceehun13 #48555 Köszi
-
szaboz80 #48554 Fényképet a játék fényképezőjével készítem, majd a http://kephost.com/-ra feldobom és a teljes BB Code-t bemásolom ide. Kész -
Maceehun13 #48553 Sziasztok ti mivel készititek a fényképeket mert én fotoztam párat de amikor kiakarnám ide rakni akkor azt írja ki,hogy túl nagy .Tudnátok egy-két alkalmazás nevet leírni,hogy melyikkel fotoztok .Elöre is köszi további balesetmentes gurulást !!!! -
szaboz80 #48552 Én nem akartam ilyen "drasztikusan" beírni... -
Bukephalos #48551 noelets és BigdaweM12 -től elnézést kérek, csak most olvastam az üzeneteiket. Ha még aktuális a mod kérés e-mailre természetesen nagyon szívesen elküldöm! -
Bukephalos #48550 Nálam gond nélkül megjelennek AI-ként az USA kamionok
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2016.01.09. 10:27:17 -
Puhos #48549 Szerintem te nem jó játékkal játszol! Inkább küzdj valamilyen F1-es játékkal ott lehet száguldani. -
bekojocoka #48548 Halihó! Látom itt igazi profik vannak, ezért bátorkodom feltenni pár kérdést a MODOLT tartalommal kapcsolatban:
-Előfordult már veletek, hogy a kamionok a közlekedésből eltűntek?
-Ennek lehet köze a modolt tartalmú kamionokhoz?
-Ha teszek be mod-ot pl egy Amerikai típusú kamiont ami a játékban lévőt cseréli, megtörténhet ez az eset /eltűnnek a kamionok a közlekedésből/ vagy mindenképp megtörténik, nem lehet ellene tenni semmit?
-Ha modolt kamiont teszek be, miért csökken általánosságban a kamionok Le/t értéke /kisebb lesz tapasztalatom szerint az összesnek a végsebessége/
-Nálatok is csökken a végsebesség ha modolt tartalmú kamiont teszel be? PL: csak a 855 Le Peterbit 389-esem éri éppen a 140 km/h /Német Auto pálya, van bele 830 Le-s motor is azzal már csak 130km/h-ra képes. A régi alap Volvom 700Le-s motorral is 150 km/h-vall ment./
Na és akkor egy komolyabb kérdés amire már szakik is kellenek:
-Hogyan lehet egy XYZ.scs Kamion motor hangját cserélni??? A 855Le-s motor a Cat C15 Sound-dal ANNYIRA Sípol hogy belefájdul a fejem, mikor eléri a 12 ezredik fokozatot élni nem lehet a gép előtt, nem hogy még vezetni. De így akár még 140-150 is megy és szeretem előzgetni a tetves autósokat, a kisebb motornak szép hangja van de azzal csiga vagyok /max130/ és folyton nekem jönnek a kocsik.
CAT C15 Sound
Amerikai tipusú Kamionokkal játszok ez a Peterbit az egyik kedvencem.
Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is ;) -
hangacsi #48547 Nálam is gond nélkül működik. -
Maceehun13 #48546 Sziasztok köszönöm amit irtatok bevált és minden jól megy !!! További balesetmentes gurulást !!! -
Stefan28 #48545 Igen ezt néztem csak sajnos ki dob. De köszönöm! :) -
DIESEL DOG #48544 Egyelőre még csak egy hotfix készült a Hun maphoz amelyet innen tudsz letölteni. Csak a hungary_dm.scs fájlt kell kicserélni. Tehát az előzőt töröld vagy tedd ki valahova a mod mappából /jobb egy biztonsági másolat/ és amit letöltöttél azt rakd be a mod mappába. Személy szerint én még nem próbáltam, mert még 1.21-es játékkal játszok, majd frissítek akkor ha Frank és csapata elkészíti és publikálja a végleges 1.22-höz való Hun mapot.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.01.08. 16:32:32 -
Stefan28 #48543 Sziasztok valaki tudna egy linket adni a Hungary map legfrissebb verzióról 1.22. -
#48542 Tárgytalan az írásom meg oldottam a problémámat az egyik módom zavart be az eső módom. -
#48541 Üdv!
Nemrég le szedtem a ProMods map 2.0-ás verziót és azt látom hogy a térkép elvan csúszva kb. 10 cm-rel arrébb minden.
pl. Debrecen valahol Ukrajnába van.
Erre van valami javítás?
Előre is köszönöm válaszotokat. -
#48540 Didergős, motormelegítős, beindítós jó reggelt! :)
-
cxaxoxc #48539
@Maceehun13: Amit LiTTLee is írt kulcsfontosságú: csak .scs fájlokat másolj a "mod" mappába. Amit oda bemásolsz és a kiterjesztése is megfelelő meg kell hogy jelenjen a modkezelőben. Ha valami nem lenne esetleg kompatibilis azt jelezni fogja neked és természetesen aktiválni sem tudod majd. -
LiTTLee #48538 Kicsomagoltad őket és az .scs kirejesztésű fájlt másoltad a Mods mappába? -
Maceehun13 #48537 Szia dszó nekem valamiért ez a szutyok modkezelő szinte semit nem talál .Beraktam egy csomó potkocsi modot de nem tajálja a potkocsi böngészöben vagy már ott a modkezelöben sem .Mi lehet az oka? Nem hiszem,hogy kb 25 potkocsi mod már nem jó ehez a játékhoz .Válaszod/otok elöre is köszönöm!!!