Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hazucc!még mindig lopkodod a homokozó lapátot<#idiota><#idiota>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

gumikacsa
Üdv!

De rá gondoltam, és így már tudom is nagyjából kicsoda. remélem, tényleg megváltozott. Eddig úgy néz ki.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Gerypapa 95
áhh holigaz ? 😄DD

Így igaz. 😄 Amúgy 18 évesen az embernek csak nem a baromkodással kéne kitûnnie, meg megtanultam a normális fórumozás alapjait is. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

yokel
Hm, elsõre azt hittem, h ilyen lesz, de aztán elolvastam amit aláírtál... <#sniffles>

#714: Hogy "vajo" kicsoda? Hát nem emlékszel rá a régi szép idõbõl ETS topikból? Rengeteg multireg, topik rombolás, Magyarország legjobb ETS moddere, rengeteg bannolás, vita kiváltók királya, anyázások sorozata, zárt pmg feltöréssel való megvádolás, stb. Nem ismerõs? <#hehe>

Én bízom benne, hogy tényleg változik a srác ahogy "idõsebb" lesz és már nem az a 15 éves gyerek aki itt anno "tombolt" SG-n.

Ha esetleg nem õ rá gondoltál akkor viszont passz! <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

gumikacsa
Most már fel kell tennem a kérdést:

Mer' amúgy ki ez he?

Még abban az idõben amikor anno én voltam az ETS topik házigazdája...
Arról jobb nem is beszélni XD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

szabii98
Jajj mi volt itt régen :F

I met God. She's black

RS
Így igaz, ezért mondom hogy reméljük a legjobbakat!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Sok embernek van itt sg-n rossz múltja. Ide keveredtem, hülyültem, rongáltam. Ez volt. Kaptam érte pár büntipontot. Aztán abba hagytam és fórumoztam normálisan. Most se rongálok, max néha ki jön belõlem is a hülyeség. A Múlt múlt. A téma a jelen. A tét a jövõ.

😄

RS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem a Te múltaddal nem leszel HG egy ilyen kaliberû topikban.
Legalábbis a modik nem adják meg, de reméljük a legjobbakat!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Nyugi. GTS topikba szabad, de itt nincs szekálás. Majd ha HG leszek(ráérek..)akkor majd kap 1 felkiáltó jelet amíg nem tud írni.

szabii98
Madzsarul comprende?Vagy esetleg románul írjam le?

I met God. She's black

kutizsolt
en vagyok magyarorszagi hogy urizaljak

V-Power Shell

Hát nem lenne rossz...
Szobi30
tanulj már meg írni PLS...

#700:szép álom...mellesleg TÉK-ed volt 😉

www.szobi.picturepush.com

kutizsolt
pfff mar a volvot tesztelike h nezzem meg hogy milyen a belseje😛😄

V-Power Shell

Ilyen grafika kéne. 😄

kutizsolt
bocs de 90 es 91 elozeskor egy percen at

V-Power Shell

Még sehol.

Gerypapa 95
és szerinted van olyan kamion ami leszabályoz 84-nél ? minden sofõr amelyik szervizbe megy egyböl a gépre rakatja és 88-ra húzzák

kutizsolt
az meg hol van es mit kell atirni

V-Power Shell

<#idiota> Szerintem felesleges. Majd átírod a chasis fájlokat, aztán kész.

És légyszíves a magyar helyesírásnak megfelelõen írjál. Köszi.<#eljen>

gumikacsa
Hö?

Még a rábák is jobban kotornak, nemhogy a mai kamionok... (tudom, le vannak szabályozva, de akkor is...)

kutizsolt
scs-nek

V-Power Shell

kutizsolt
valaki az scs meg irna hogy a kamionok vegsebesege 84-89-92km/h legyen (szeriankent)

V-Power Shell

Szobi30
még nagyon keveset lehet róla tudni...de amit eddig tudunk, azok alapján jó 😊

Sziasztok!
Ez most egy új euro truck lesz?
Ez milyen lesz?

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

gumikacsa
Ez annak fényében fõleg érthetetlen, hogy a modderek úgyis telenyomják a játékot szebnél szebb pótokkal...

le vannak a pótok is licenszelve..rajta van a schmitz logo mindegyiken...meg ez megint egy marha nagy hülyeség h azok is legyenek licenszelve...meg amúgy is az xD
nem tökmind1 mi van ráírva?

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

gomze
Jó lenne ha az ETS2-ben a pótkocsik is megkapnák a licenceket,és valósághûbben megcsinálnák õket, de abból semmi nem lesz szerintem, mert eddig sem foglalkozott vele az SCS, és úgy néz ki hogy egy darabig nem is fog.

This asset still has not been textured obviously, so it's just displayed with basic shading. With the help of hi-res photos that we took in Hannover a few weeks ago, texturing it should not be such a big problem hopefully.

One of the comments from a previous post raised the question if we have all the brands licensed already. Sadly, we don't yet - it's a long process with uncertain result. We are trying to talk to the "big guys" of the truck industry now, keep your fingers crossed for us!

At the moment, the work on any truck models that we do is based on the assumption that we will eventually persuade the brands owners to be officially involved. However, we may end up the same way as before releasing Euro Truck or German Truck/UK Truck generation games, and have to hastily remove all the brands and all the real names shortly before release so that we don't risk being sued.

Well if this blog happens to be followed by anyone with access to employees or even decision makers in the transportation industry and you can help us connect, or if you have any tips of whom to contact about brand licensing, we would certainly appreciate hearing your suggestions.

Csak a végét írom le magyarul:

Nos, az SCS szotver szeretné megkérni azokat a rajongókat, akik tudnak nekik segíteni abban, hogy eredeti licenceket kapjanak a kamionok, vagy ennek elérésében segíteni tudnak, azok írjanak neki. (nem pont ilyen szavakkal írták.)

Tárgyalnak a licencekrõl.

szabii98
Nem lenne rossz, pláne ha licensz-t szereznének...<#eljen>

I met God. She's black

csak lenne highpolybb 😄 de am fasza

Szobi30
jaja...én már csak arra leszek kíváncsi, hogy a DAF/MAN/Iveco fülkéket is újratervezik e, vagy azok maradnak a régiek...
bár a DAF-ra igazán rakhatnának rámpatükröket 😄

és igaz ez nemide tartozik, de úgylátom h írnak egy utolsó patch-ról a GTS-hez...vagy ATS-hez 😊

Készülõ Volvo fülke. 😄 fasza lesz, csak texteljék már fel 😄

<#eljen>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

jó lenne, mert régen láttam a munkáidat 😄

Kezdheted befejezni szerintem 😊😊

szabii98
jóleszez<#eljen><#eljen>

I met God. She's black

gumikacsa
Az biz az. Ha tényleg jól sikerül a játék, talán befejezem, ami már majdnem kész.

Az érdekes lenne szerintem. 😊

gumikacsa
én meg S22-re

scania is jó volt gts-be... de ez még jobb. ilyen szintûre is meg lehet a merciét. De még akár a DAF, meg a MAN-t is tudják javítani...és tuti hogy fogják is! Ez a dolguk! 😊

Gerypapa 95
szerintem a mercin nem sok mindent fognak már csinálni 😊 az már az ets-be is jól sikerült nekik szerintem , max egy háttérvilágítást vagy a fed computeren alakitanak picit
kb ez lesz a volvoval is .

Én meg Mercire 😄

kutizsolt
mar egy volvo inetriorra lennek kivancsi

V-Power Shell