Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atikah
Nem értem mér kell leszólni.. úgyis kicserélitek majd ..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

gumikacsa
Hát, komolyan mondom, ...... inkább le se írom.

Ez a gép teljesen jó, ne azzal csesszék el a drága idõt, hogy minden egyes csavar a helyén legyen, minden él tökéletes szögben álljon.

Renault magnum http://kamionszim.hu

ebben igazad van, de akkor is furcsán néz ki..

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Falkon
ÁÁÁ milyen finnyás banda!!!!
Jó ez így! Sokkal szebb mint a régiek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

maradjunk annál hogy alakul

94mike
Hááát:D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

szabii98
+1
szvsz jóez nem?:D

I met God. She's black

94mike
Igen, a kilincs nekemis bejön:D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

akár mi is az, ezen még dolgozzanak.. mellesleg a komplett hátulja + az 1. sárvédõ meg a kilincs brutáljó

szabii98
most hogy megmondod a tetõ spoiler hülyén áll :/ de legalább eddig eljutottak.

I met God. She's black

94mike
talán a kipufft akarták oda?:S
vagy lehet fellépõ..nemtudom:/

de mi az a trepni ott a takarónál?

szabii98
nekem csak az elsõ lökhárító nem tetszik, sztem lehetne lejjebb is, am egész jó...:)

I met God. She's black

meghát a rács is.. mintha nem 90° lenne hanem legalább 100°

de azért ment háttérnek xD

94mike
A tetõ tényleg elég gány lett:S
túljót akartak..

fújjmár... milyen alakja van már ennek?
ha ilyen marad akkor majd átalakítom, mert ez szvsz shit

Szobi30
énis...remélem nem marad az ami GTS-ben volt...:D

www.szobi.picturepush.com

Gell97 kolega
#_Nagyon fasza!<#wow1>

Felhívás Yokel-nek! Mivel te penge vagy PS-bõl, így nem akarsz összdobni egy jó bannert, ami megy az új (mostani, ha a modik már berakták) dizájnhoz.?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fasza..<#eljen><#eljen> DAF-ra lennék kiváncsi már.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

v43 001
Ez igen!<#eljen><#worship>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

kutizsolt
k*va jo a scania <#taps>

V-Power Shell

luspaydavid
Szerintem csinálják meg szépen mindet vagy egyet se nekem valahogy fura úhy hogy pl. Man meg DAF és akkor többi kitalált nevû.

The Truck Is My Life

luspaydavid
Elkéstem :D

The Truck Is My Life

szabii98
neee :o)
álva lesz*pom magam :OO még 1 merci képet valami ilyesmit és elégedett vok :P

I met God. She's black

luspaydavid
Két kép
Kép
Kép2

The Truck Is My Life

Ez igen!!! Ha ilyen lesz benne a Scania, akkor király!!! <#eljen>

Brutáljó..:O

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szobi30
egy új kép...

sztem fasza...

am meg bocs a képméretért, de úgy gondoltam h ezt nem méretezem át... ;)

Igaza van.

Savanyú cukorba haraptál?

Atikah
Amúgy ki kérdezte h milyen gépetek van? <#fejvakaras>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szobi30
gondolom nemvolt olcsóság...:D

szabii98
azjó :)

I met God. She's black

Nekem 1GB 9800GTS - GIGABYTE van.
Tavalyi széria, és nfs hp, moh 2010 meg minden elmegy rajta maxon. :D

szabii98
GTSel hogy állsz?:D

I met God. She's black

Szobi30
jaja...sztem is :D
õszintén szólva a procim-tól és a memóriámtól nem félek, csak a vidikaitól.
a procim amint már leírtam egy Core 2 Duo E 8600 (3.33 Ghz)
ehhez van 4 giga memóriám...
ideje lenne beújítani vmi komolyabb vidikarira is...:D

am meg bocs az off-ért.

Hát..a 8400már el fog vérezni. :D

szabii98
,,Mercire és Scaniara kapják meg a liszenszt, azt eldugulok"
+1 :)

I met God. She's black

Szobi30
a vidikarim nem a legjobb...gigabyte 8400 GS 512 mb...
de remélem h fog menni azon is, ha nem akkor veszek jobbat :D

MO-val ne szomorodjatok el. :D Hiszen még itt vagyok. :D
Graf: Ha valakinek volt olyan kacatja otthon, hogy esetleg az NFS HP ment maxon, akkor ets2-vel nem lesz probléma!

Hírek: Happy vagyok :D:D:D:D:D:D:D
Mercire és Scaniara kapják meg a liszenszt, azt eldugulok.

szabii98
Magyarok...hát nemgond...viszont újra írott motor :P jólesz

I met God. She's black

Szobi30
fasza...nagyon jó hírek...:D
gépigényrõl annyit, hogy remélem, hogy az Intel Core 2 Duo E 8600 bírni fogja... :D
de, igaz ez még nem mostanában lesz, de kíváncsian várom a képeket már az új grafikai motorral készülteket :)

v43 001
<#eljen><#taps>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

"És hogy hogy fog mindez kinézni? Nos, a tuning mellett a technikai front is jelentõs újításokat tartogat, a fejlesztõk ugyanis alaposan nekifeküdtek az immár 14. évét (!!!) taposó Prism3D motornak, és szinte alapjaiban írták újra azt."

Talán ennek örülök a legjobban...
VÉGRE!!!

gumikacsa
Bár az alkalmi játékos fuvarozók minden bizonnyal jól ellesznek pár órán keresztül az ET2-vel, mi magunk igazából az elõreláthatólag 2011 második felében érkezõ Euro Truck Simulator 2-re voltunk kíváncsiak, a fejlesztõk pedig -- bár eléggé szûkszavúnak bizonyultak a játék több aspektusát érintõen is -- több, igen kellemesnek ígérkezõ fejlesztésrõl is lerántották a leplet.

Ott van elõször is maga a térkép: az ETS2-vel érkezõ Európa amellett, hogy jóval kidolgozottabb és változatosabb lesz elõdjénél, egyúttal méretében is jelentõsen megnõ; a fejlesztõk a German Truck Simulator méretarányával dolgoznak, szóval Németország és az Egyesült Királyság pont akkora lesz, mint a GTS-ben és a UK Truck Simulatorben volt (kisebb módosításokkal egyébként egy az egyben fel is használják a két pálya úthálózatát). A bejárható terület tehát igen nagynak ígérkezik, örömünk azonban nem felhõtlen, mivel Pavel elmondása szerint Magyarország (meg amúgy az egész közép-kelet-európai régió) valószínûleg ezúttal sem kerül be az alapverzióba; újabb területeket valószínûleg az idõszakosan érkezõ tartalomfrissítésekkel pakolnak majd be, de reméljük, hogy ez -- az ETS-sel szemben -- nem merül majd ki egyetlen csenevész országban és két fõútvonalban...

Játékmenetében a folytatás leginkább a Euro Truck és a German Truck keverékének tûnik: karrierünket az új részben is egy logisztikai cég sofõrjeként kezdjük, majd saját kamionunk megvásárlását követõen szabadúszóként folytatjuk, az idõlimitre teljesített megbízatásokból befolyó pénzbõl pedig új kamiont vehetünk, ADR-jogosítványt szerezhetünk, hozzáférést kaphatunk a többi országhoz, saját vállalkozásba kezdhetünk, illetve -- új elemként -- kamionunkat is teljesen testre szabhatjuk. Ez utóbbi tûnik egyébként jelenleg az ETS2 egyik legnagyobb attrakciójának; a fejlesztõk ígérete szerint mindegyik típus egy rakás egyedi tuningopcióval fog érkezni, a járgányok teljesítménye mellett pedig azok megjelenését is igen alaposan átszabhatjuk: plusz fényszórókat, megkülönböztetõ jelzést ("villogót"), matricákat, kürtöket, visszapillantó tükröket, vagy épp gallytörõ rácsot rakhatunk kamionunkra.

Apropó, kamionok: a fejlesztõk elmondása szerint jelenleg igen nagy esély van rá, hogy több gyártó licencét is megszerezzék, így valószínû, hogy a fiktív típusok helyett végre a megvehetõ gépszörnyek legtöbbje (vagy mindegyike) valódi márkajelzést kap. A készítõk emellett pár új kamiont is terveznek, a Renault oldalán pl. a Magnum mellett a Premium megjelenésére is számíthatunk.

És hogy hogy fog mindez kinézni? Nos, a tuning mellett a technikai front is jelentõs újításokat tartogat, a fejlesztõk ugyanis alaposan nekifeküdtek az immár 14. évét (!!!) taposó Prism3D motornak, és szinte alapjaiban írták újra azt. Az új részben ennek megfelelõen a kamionok és a tereptárgyak jóval kidolgozottabbak lesznek, a textúrák szintén ugranak egy szintet a minõségi skálán, a fény- és árnyékeffektek sokat javulnak, nem érheti panasz a víz tükrözõdését sem, emellett a memóriakezelést is optimizálják (szóval az új pályarész betöltésével járó kis szaggatásokat lassan elfelejthetjük). Alapjaiban írják újra emellett az MI-t is (szóval remélhetõleg hamarosan búcsút inthetünk az idióta kocavezetõknek), a motor pedig immár egy külön, a fizikai számításokat végzõ réteget is kap -- reméljük, ez majd a vezetési modellen is érzõdik. Mindez persze azt jelenti, hogy a játék éhsége jelentõsen megnõ: az már biztos, hogy az élvezetes játék egy kétmagos procit fog majd igényelni -- a gépigényrõl jelenleg azonban többet nem tudni.

Az tehát már biztos, hogy 2011-ben sem maradunk kamionos játékok nélkül, a készülõ ETS2 pedig a cég eddigi legjobbjának ígérkezik -- a kérdés persze csak az, hogy valóban hozza-e az új rész mindazt, amit az elõzetes infók és képek alapján elvárunk tõle, és hogy képesek lesznek-e így megfelelni a kamionbarátok egyre növekvõ elvárásainak. Jövõre kiderül...

Forrás: pcguru.hu

Renault magnum http://kamionszim.hu

Forumozás netikettjét eléggé sérted azzal, hogy 5 hsz-t nem bírsz visszaolvasni...

Gell97 kolega
Nagyon jó!

djano
mivel nem olvastam vissza ezért nem tudtam.bocsi

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Az elõbb írtuk le,hogy render..<#zavart2>