52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ubi52 #11641
    Hát elég csúnya...
  • AudiQuattro
    Bemutatták az új daf xf-et
  • Axtros
    Azért a földutas kipörgésnek is van trükkje, megoldható az, hogy pótkocsival felmész az emelkedőn. Ennek a szimulációja nagyon is jól meg van oldva a programban, ugyanis első körben ezt vizsgáltam meg. Az úgy jó, ahogy van. Persze azért ehhez nem árt némi tapasztalat. Az első az, hogy megtanulsz a sima manuális váltóval dolgozni, és elfelejted az automatát. (Egyébként a valóságban is csak nagyon kis százalékban van kamionban automata váltós konfiguráció.) Én speciál még egyetlenegy truck szimulátorban sem használtam automata váltót.
    A második pedig az, hogy kicsit neki kell futni, hármasban kell hagyni, magas fordulatszámon és simán fel fog menni a földutas lejtőn, még ez a "gyenge" Scania is.
    Egyébként a kocsi erejével sincs semmi baj, a valódi Scania sem gyorsul jobban, mint a programban. Még a 400LE és a fölöttiek sem.
  • WinStar
    ez nem need for speed,meg Drag kocsi....meg egyéb....
  • AudiQuattro
    Magnum :)

• Triantafillo
    Azért ebbe az új patch-ba beletehettek volna egy erősebb kamiont, mert a mostanival sokszor kínszenvedés menni. Ebben a formában inkább lejáratják a Scania-t. Különösen, ha van egy kis emelkedő.
    Azt már nem is említem (de mégis), hogy földúton szinte "meg is hal", ha pedig emelkedő+földút van, akkor lehet temetni.

Kérdés : az SCS-nek az mániája, hogy a kamionoknak MUSZÁLY csúszkálnia? Miért erőltetik bele minden játékba ezt? (GTS-ben MINDENHOL csúszkált, itt meg földúton viselkedik úgy, mintha jégen menne)
    Földúton sem csúszkál jobban mint aszfalton, de ennyire semmiképpen sem.
  • Gis80s
    Jó hajnalt mindenkinek!

1.05 patch közvetlen letöltés: KLIKK

STDS Update oldal: KLIKK
  • Boxer HUN
    Csak beágyazva lehet megosztani...
  • AudiQuattro
    Egyébként ezt a videot nem tudja valaki,hogy lehet beszúrni ide?:S
  • AudiQuattro
    STDS 1.05 Tölthető,bejegyzés a blogon :)

• milos620
    :D

• AudiQuattro
    ÚJ VIDEÓ! Köszönjük Dirt Devilnek :D
  • Kistódi
    Nem Super Shop Kártya ez hogy be lehet váltani...
  • milos620
    Sziasztok!

Ne haragudjatok az offért csak annyit szeretnék kérdetni, hogy az Stds-ben szerzett pontokat hol és mire tudnám beváltani illetve van-e dlc vagy hasonló amivel a térképet bővíteni lehetne?

• mrtcsapat
    az oké oké , de a kutakkal hogy állnak ?
    mert anno volt a blog on hogy eredeti kutak
    itt a hír : gas stations again
  • Lolluki
    Értem köszönöm!!!
    Azt elfelejtettem: nyilvánosságra nem az SCS hozta hanem a tesztelők. Javítsatok ha nincs igazam ebbe a 2 HSZ-be. Sry a dupláért.
    Őő de azt asszem az SCS, mert itt írták hogy az SCS megerősítette a dátumot.
  • Lolluki
    de akkor ezt nem is az scs hozta nyílvánosságra ezt a dátumot?
    Iet jó hallani. A megjelenés előtt még úgy is kapunk híreket, hogy mint is lesz.
  • TruckerDave
    Hát már fordításokat intéznek stb. úgyhogy van remény :D
    Nagyon sokat látom ezt az október 19.-ei megjelenési dátumot. Eddig ez a dátum hangzott el (írásban) a legtöbbet, remélem ez a dátum lesz a végleges. Reménykedjünk benne. :DD
  • Lolluki
    Értem köszönöm szépen!!!
  • TruckerDave
    Az a teljes játék. A béta az zárt körű és zajlik egy ideje.
  • Lolluki
    Amúgy köszönöm szépen a gyors és segítőkész válaszokat... Jól estek :)
  • Lolluki
    de akkor ez az október 19.-e ez a full game vagy a béta megjelenési dátuma???
  • TruckerDave
    Van egy olyan érzésem rossznak ment az üzenet ;)
  • Boxer HUN
    Itt nézz szét... Ide kerülnek fel azok az információk, amiket megosztunk a bétával kapcsolatban...

Ismételten a türelmeteket kérjük, lesz videó készítve.
  • TruckerDave
    Béta régebb óta fut, de folyamatosan dolgoznak rajta és mindent próbálnak átnézni. JohnBart megkapta a bétát, majd valamikor mostanában fog videót is csinálni belőle. Nem tudom még mi érdekelhet róla :D
  • Lolluki
    Amúgy valóban fostos az index hang az viszont nagyon tetszik, hogy az al előzget és néha napján áttér a szembelévő sávba (bobiskolás,gyorshajtás stb) Nagyon karaj lesz úgy érzem de akkor a béta?
  • Lolluki
    Már régóta követem az oldalt és most látom,hogy megjelenési dátum október 19.! A bétáról is hallottam de arról sem tudok semmit! Valaki ide vagy priviben a dátumokról felvilágosítani? Tudom tudom és jogosan mondjátok majd, hogy olvassak vissza csak melóban vagyok és annyira érdekel a dolog de nem bírok folyamatosan olvasni mert a főnökeim itt mászkálnak mögöttem és így a mozillát fel le nyitogatom :) Előre is köszönöm a választ további szép estét nektek és baleset mentes gurit! Leendő kamionos :P
  • kamionos26
    Nem tudom ki kérdezte, hogy ki kérdezte "mikor jön az STDS-hez az 1.5 patch?". Én most találtam meg az STDS hivatalos honlapján.
  • R420
    Kicsit irreális ez az indexhang és a motorhang..:/
    Nekem személy szerint úgy tűnik,hogy ehhez sem vettek fel hangot hanem talán a Scania-ét mintha kicsit torzították volna. Az index ,hát GTS/ATS vonalon jó volt,ilyen az eredetié is,de ezt itt nagyon elszúrták.
  • TruckerDave
    Folyamatosak az újítások. Itt már a cég elején lévő ikon is másképp néz ki, és a "célhely" is legutóbb még a piros magas zóna volt, ami most már kicsi és szürke :D De az az index halál idegesítő :S :D
  • Axtros
    "Tükörből árnyék még nem látszik."

És szerintem nem is fog. Magam is játékfejlesztő vagyok, és tudvalevő, hogy egy 2D-s/3D-s grafikai engine esetében a fény-árnyék hatások minél részletesebb és életszerűbb megjelenítése viszi el a hardveres erőforrások 60-70%-át. Ez hatványozottabban igaz akkor, ha ezt még egy tükröző algoritmus után kell le-renderelni.
    Ha valaki játszott a STDS-el, akkor ott is megfigyelhető, hogy a kamion normál visszapillantó tükrében csak egy butított kép látható, közel sem az, ami a "valóságban" a hátunk mögött aktuálisan megtalálható. Az abban található kép főleg a közlekedési objektumokat - kocsik, lámpák és utak - mutatja meg, a többi - háttér, felbontás, színek - csak elnagyoltan jelennek meg.
    A részletes és valódi visszapillantó kép, csak a külön behozott kis ablakokban jelenik meg. Azokban valódi renderelés történik. Észrevehető a teljesítményromlás játék közben akkor, ha valaki folyamatosan játszik a programmal úgy, hogy ezek a kis visszapillantó ablakok be vannak kapcsolva. (Kivéve akkor, ha eléggé nagy teljesítményű hardveres konfigurációval rendelkezik, főleg a processzor és a GPU esetében.) Ezért lettek úgy megvalósítva, hogy egy gomb segítségével játék közben bármikor ki/be lehessen kapcsolni ezeket. Mivel főleg csak szűk helyeken történő tolatás és fordulás esetében van rájuk szükség.
  • Axtros
    Mit erőltetik itt a jobb kormányos kocsikat?! Persze színt visz a játékban, de szerintem azért többen lesznek azok, akik "bal pártiak". :) Persze minden bizonnyal a britek is így még szívesen tolják és "veszik" meg majd a programot!

Az biztos, hogy ezt a 3D-s GPS-es hülyeséget nem fogom használni. Szerintem e nélkül is simán el lehet találni bárhová. Bár a valóságban hasznos, főleg egy városon belüli utca keresés esetében, de azért ebben a játékban nem lesznek az egyes városok olyan hatalmas metropolisok, ahol egy kamionnal eltévednék. Az autópályák pedig ki vannak táblázva, aki pedig ott nem ismeri ki magát azzal az életben is nagy baj van.
  • joceruza

Rohadt idegesítő.
  • cbzotyoka
    Hát nem tudom nekem valahogy nem tetszik ez az index kicsit erős a hangja . :(
  • fuszhi
    Ennyi. Előzgetnek ezek, meg általában a szemben lévő sávban haladunk ameddig csak tehetjük dolog életszerű. Nem lankadhat a figyelem :))) Tükörből árnyék még nem látszik. De nem rossz. Remélem a holdat korrigálják egy mérettel kisebbre bár lehet direkt ekkora a mérete hiszen lehet máshonnan nézve mondjuk egyenlítő környéke ott nagyobbnak hat. Északi sarkon meg kisebbnek és ezért egy köztes mérettel bolondították meg az ETS - t :)
  • AudiQuattro
    Újabb szép videó MADxMAXful jóvoltából :)

Tetszik az index hangja,belülről is látszódik a névtábla :)
    14:32 nél ai?:O