Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Haza küldtek belföldezni és ez a látvány fogadót a magnum helyet!<#buck>#buck>
De nem tudtam sokáig gyönyörködni mert kellet rakodni!
Indulás!(Székesfehérvár-Pusztaszabolcs)<#hawaii>#hawaii>
Szép gépek/képek!
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.09.10. 14:30:02
Hangsúlyoznám hogy maga a mod nem az én kezem munkája, én csak áthoztam 1.19-es és 1.20-as verziójú játékok alá.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
A kabin tuningolásához meg annyit hogy ez eddig is megoldható volt legalábbis annak akinek van némi affinitása a blenderhez. Egyéb más nyitott pmd-s modellekből kilehet szedegetni az igényesebb 3D modelleket és azokat át lehet tenni bármelyik kabinba, maximum ha valakinek úgy tetszik az adott 3D modellt újra textúrázza. Esetemben csak annyi hogy én a valóságban sem szeretem a szélvédőt telepakolni mindenféle zászlóval meg más egyéb cuccal. 😄 Szélvédőn elég ha alul ott a navi meg egy-egy viatoll. Legfeljebb hátul az ágyon ott az ágynemű, a jobb 1 előtt meg két demizson tele vízzel vagy hűtőláda... 😄
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.09.09. 08:48:58
végre lesz a mercimbe is GPS, már megérte megvenni azt a sok gagyi festést 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Egy gyors 15 perces pihenő...

Jéééé, vajon hány ilyen levelet olvastak el, ahol ezeket kérjük? 😄
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
"Nulla tenaci invia est via"
Egy problémát viszont észrevettem. Az autópályára történő "új" le és felhajtóknál nem adják meg az elsőbbséget. Pl.: Pestről mész Pécs felé és keresztezed a felhajtót, és az autópályáról érkező kijön eléd. 3 alkalommal törtek így össze...erre majd figyeljetek. Remélem tudtam segíteni!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

A matricást még nem próbáltam, de szerintem az érzékenyebb az egyéb fényforrásokra. Bár ezt csak gondolom... És senki nem érdeklődik a matricás iránt, akkor meg minek erőlködjek vele. 😛 Ráadásul akkor a kamerába/köré építhetném a LED-eket ami sokkal macerásabb. 😊
Na mindegy a lényeg hogy nekem sikerült és atomstabilan működik, a gyári ár töredékéből megvan a rendszer.
Érdekes hogy az ETS-esek nem kaptak rá a témára, pedig tényleg nem drága. 😊
Itt (http://nibi.nanoweb.hu/) vannak még infók a fejkövetős TrackIR-ről, és csak érdeklődjetek bátran, mert szerintem az ETS-ben is állati élvezetes, és hasznos. 😊
Ezerszer jobb mint egérrel hadonászni kormányzás közben.. ami eléggé hangulatromboló dolog. 😄
Izlandon jártam:

Pécs melyik verzióban van benne? Sakandinávia?
De akkor gondolom ez a tuning mod csak erre a gépre vonatkozik, ugye? Tehát ha belepakolnám a mod-ot, attól még nem tudnám pl. a MAN-ra rápakolni a kis lámpákat, nem?
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
@bajusza: Köszi <#worship>#worship>
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Töltsd le ezt: http://ets2.lt/en/rus-map-v-1-5-2/
Ez kompatibilis az 1.20-as patch-el.
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Szép képek/gépek! <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ha ezt a Scania modot letöltöd, megtalálod benne tuningelemként azokat a felniket, amiket szeretnél... :-)
Scania
Ha valakit érdekel ez a fejkövetős TrackIR cucc, akkor privátban keressen. 😉
Két játékból van egyelőre videóim, az ETS ugyan nincs köztük (még), de ugyanígy működik abban is. 😊
War Thunder
Farming Simulator
Csak érdeklődjetek bátran, már sok repülős és autózós barátnak készítettem és azóta is nagyon boldogságosan használják. 😛
Még több infó itt.
http://kephost.com/image/S83Q
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.09.02. 15:59:47