52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
gyuri35 #12444 Inkább a zombie driver-t
-
WinStar #12443 LOL xD xD
Az ilyeneknek lehet ajánlani a GTA-t,az biztos...de ne vegye meg az ETS-t az ilyen :) Legalábbis sztem :D -
komiki #12442 Igazad van .De jó lenne ha olyan lenne.Meg 200-al repeszteni az autópályán rakott szerelvénnyel,meg kivasalni a kerákpárost meg gyalogostmeg minden ami jó. VIGYÁZATT trollok!!
-
WinStar #12441 de ez nem GTA IV lesz :) Hanem ETS 2.Üdv az ETS 2 Világába!!! -
Hungarykum #12440 Olyannak kéne lennie mint a GTA IV-ben. Élethűbb lenne. -
animált modell lesz a háttérben, semmi több -
ikarus44 #12438 remélem 1 normális ember programozta őket, mert nem lesz kedvem a hülyeségeik miatt szívni. -
Mondjuk ha úton mennének, AI-k képesek lennének megelőzni őket? Bicikliúton fognak menni, tudom.. -
Még egy hét. Szerintem nem csak díszek lesznek biciklisek.
-
egyik videóban voltak már, ott szépen tekertek, igaz nem az úton -
Hungarykum #12434 Pedig párat kivasaltam volna
-
forgalomban még egyel sem találkoztam... -
Biciklizők ugye nem csak díszek lesznek? -
Ez a 0.nap patch fincsi meglepetés lesz. 
Daf tuning
-
-
egy kis SDTS...
Volvo FH16-al már lehet menni, meg van francia map is hozzá....
itt.
sorry az offért :)
ja a volvo lemaradt.
volvo fh16. -
-
Tehát akkor, van a komp és a vasút. A komp látványosabb mikor az ember kihajt. Legalább is látványra. -
endy papp #12426 Addig nálam kamatozik az ára. 
Így aztán ha meggondolom magam (mivel személyes átvételt választottam)előrendelésnél, akkor a boltban marad egy ideig,de ettől még nálam a Föld forog tovább,és az élet sem áll meg ,nem fogom tragédiaként megélni az eseményt.

Boxer: Mellesleg megjegyezném ,ha 19-én jelenik meg egy adott játék azt már 18-án a boltban van,vidéki boltban nem ,de a budapestiekben igen,így 19-én átvehető személyesen.
De vidéki boltokba is kiszállítják 19-én.
Ha meg nem így lesz az csak megint a Készítők töketlenkedését mutatja ,jellemzi,hogy még az előre kiírt megjelenést sem tudták betartani.
Nyilván ha futár vagy postás hozza akkor más a tészta.
Csak egy példa:
Tegnap rendeltem elő egy játékot ami ma jelenik meg ,de már a boltokban tegnap ott volt ,még a honlapjukon is feltüntették,meg is kérdeztem telón ,hogy akkor mikor szállítják ki hozzám vidékre,azt mondták ma megkapom.
Persze nem lehet általánosítani boltja válogatja.
Ja és ennél a boltnál minden,előrendelt új terméket ingyen házhoz szállítanak az ország területén.
Az is igaz az ETS2-t nem itt rendeltem meg.(mivel náluk ,még nem előrendelhető)
De volt már olyan játék vásárlásom is amikor 2-3 nappal előbb megtudtam venni a megjelenés előtt,igaz aktiválni nem tudtam csak a megjelenés napján de akkor igen,és már toltam is neki.
Úgy hogy lényeg a lényeg "csak nyugtával a napot"
1 hét múlva lehull a lepel,mire is vártunk ennyi ideig.XD -
hihetőbb -
Még 7 nap. -
Így azért már más. Szépen átlubickol a komp és kigurul a kamion. Ez sokkal tetszetősebb megoldás. -
-
ikarus44 #12421 ok, és elnézést. nem tudtam hogy nem lehet ilyen kérdést feltenni. -
A Demo-t.. Azt tedd hozzá..
-
Blackmill1216 #12419 Ez az! addigra mar meglessz javítva a gépém.
-
vajo #12418 Majd letöltjük :D xDDDD -
És még ha időben is meg tudja jelentetni, 19.-én átadja a futárnak, az már csak 24.-én szállítja ki a hosszú hétvége miatt. Postai úton dettó.
-
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem az előrendelés ellenére sem fogjátok megkapni 19.én. Itthon sosem szokott időben a boltokban lenni. -
jawol #12415 Tuningoláskor ha raksz fel kürtöt,akkor a hang is változik -
Sajnos egyesek a Truck and trainers-t ETS2 néven dobták fel még annakidején a netre. Valószinűleg ezért mondta. -
ntex #12413 Valóban volt fent egy fake torrent... Amúgy meg úgy tudom warez mentes a topic szóval ikarus44 az ilyen kérdéseket meg mondatokat mellőzd szerintem ha továbbra is szeretnél a topicba járni, bár felőlem azt csinálsz amit akarsz :) -
Meg se jelent, hogy lehetne már fent? -
ikarus44 #12411 szerintetek az interneten mikor lesz fenn? (am már ingyen letölthető pl:NCore) -
Lehet, hogy a boltot kéne kérdezgetned inkább? :) -
Euro Truck #12409 Köszönöm. Jelodke90. Persze!! -
jelodke90 #12408 Sziasztok, a játék megvétele után több gépre is fel lehet tenni? -
Rendeld elő, ha biztosan megakarod kapni megrendelés napján.. Bár szabii98 ahogy írta, ezt nem lehet tényleg előre tudni, hogy mennyien fogják megvenni.. -
Euro Truck #12406 Lehet úgy,hogy megrendelem és ott a helyszínen kifizetem? -
lásd CoD mw2, volt aki 3 napot várt rá