52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gyuri35
    Inkább a zombie driver-t
  • WinStar
    LOL xD xD
    Az ilyeneknek lehet ajánlani a GTA-t,az biztos...de ne vegye meg az ETS-t az ilyen :) Legalábbis sztem :D
  • komiki
    Igazad van .De jó lenne ha olyan lenne.Meg 200-al repeszteni az autópályán rakott szerelvénnyel,meg kivasalni a kerákpárost meg gyalogostmeg minden ami jó. VIGYÁZATT trollok!!
  • WinStar
    de ez nem GTA IV lesz :) Hanem ETS 2.Üdv az ETS 2 Világába!!!
  • Hungarykum
    Olyannak kéne lennie mint a GTA IV-ben. Élethűbb lenne.
  • allock #12439
    animált modell lesz a háttérben, semmi több
  • ikarus44
    remélem 1 normális ember programozta őket, mert nem lesz kedvem a hülyeségeik miatt szívni.
  • kem001
    Mondjuk ha úton mennének, AI-k képesek lennének megelőzni őket? Bicikliúton fognak menni, tudom..
  • mani13
    Még egy hét. Szerintem nem csak díszek lesznek biciklisek.
  • allock #12435
    egyik videóban voltak már, ott szépen tekertek, igaz nem az úton
  • Hungarykum
    Pedig párat kivasaltam volna
  • Boxer HUN
    forgalomban még egyel sem találkoztam...
  • kem001
    Biciklizők ugye nem csak díszek lesznek?
  • AudiQuattro
    Ez a 0.nap patch fincsi meglepetés lesz.

Daf tuning
  • AudiQuattro

• SimaSuna #12429
    egy kis SDTS...

Volvo FH16-al már lehet menni, meg van francia map is hozzá....
    itt.

sorry az offért :)

ja a volvo lemaradt.
    volvo fh16.
  • Garth22
  • fuszhi
    Tehát akkor, van a komp és a vasút. A komp látványosabb mikor az ember kihajt. Legalább is látványra.
  • endy papp
    Addig nálam kamatozik az ára.
    Így aztán ha meggondolom magam (mivel személyes átvételt választottam)előrendelésnél, akkor a boltban marad egy ideig,de ettől még nálam a Föld forog tovább,és az élet sem áll meg ,nem fogom tragédiaként megélni az eseményt.

Boxer: Mellesleg megjegyezném ,ha 19-én jelenik meg egy adott játék azt már 18-án a boltban van,vidéki boltban nem ,de a budapestiekben igen,így 19-én átvehető személyesen.
    De vidéki boltokba is kiszállítják 19-én.
    Ha meg nem így lesz az csak megint a Készítők töketlenkedését mutatja ,jellemzi,hogy még az előre kiírt megjelenést sem tudták betartani.
    Nyilván ha futár vagy postás hozza akkor más a tészta.
    Csak egy példa:
    Tegnap rendeltem elő egy játékot ami ma jelenik meg ,de már a boltokban tegnap ott volt ,még a honlapjukon is feltüntették,meg is kérdeztem telón ,hogy akkor mikor szállítják ki hozzám vidékre,azt mondták ma megkapom.
    Persze nem lehet általánosítani boltja válogatja.
    Ja és ennél a boltnál minden,előrendelt új terméket ingyen házhoz szállítanak az ország területén.
    Az is igaz az ETS2-t nem itt rendeltem meg.(mivel náluk ,még nem előrendelhető)
    De volt már olyan játék vásárlásom is amikor 2-3 nappal előbb megtudtam venni a megjelenés előtt,igaz aktiválni nem tudtam csak a megjelenés napján de akkor igen,és már toltam is neki.
    Úgy hogy lényeg a lényeg "csak nyugtával a napot"
    1 hét múlva lehull a lepel,mire is vártunk ennyi ideig.XD
  • Garth22
    hihetőbb
  • fuszhi
    Még 7 nap.
  • fuszhi
    Így azért már más. Szépen átlubickol a komp és kigurul a kamion. Ez sokkal tetszetősebb megoldás.
  • AudiQuattro
  • ikarus44
    ok, és elnézést. nem tudtam hogy nem lehet ilyen kérdést feltenni.
  • kem001
    A Demo-t.. Azt tedd hozzá..
  • Blackmill1216
    Ez az! addigra mar meglessz javítva a gépém.
  • vajo
    Majd letöltjük :D xDDDD
  • Boxer HUN
    És még ha időben is meg tudja jelentetni, 19.-én átadja a futárnak, az már csak 24.-én szállítja ki a hosszú hétvége miatt. Postai úton dettó.
  • gumikacsa
    Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem az előrendelés ellenére sem fogjátok megkapni 19.én. Itthon sosem szokott időben a boltokban lenni.
  • jawol
    Tuningoláskor ha raksz fel kürtöt,akkor a hang is változik
  • KiruHoshino
    Sajnos egyesek a Truck and trainers-t ETS2 néven dobták fel még annakidején a netre. Valószinűleg ezért mondta.
  • ntex
    Valóban volt fent egy fake torrent... Amúgy meg úgy tudom warez mentes a topic szóval ikarus44 az ilyen kérdéseket meg mondatokat mellőzd szerintem ha továbbra is szeretnél a topicba járni, bár felőlem azt csinálsz amit akarsz :)
  • Luspy
    Meg se jelent, hogy lehetne már fent?
  • ikarus44
    szerintetek az interneten mikor lesz fenn? (am már ingyen letölthető pl:NCore)
  • Tikal #12410
    Lehet, hogy a boltot kéne kérdezgetned inkább? :)
  • Euro Truck
    Köszönöm. Jelodke90. Persze!!
  • jelodke90
    Sziasztok, a játék megvétele után több gépre is fel lehet tenni?
  • kem001
    Rendeld elő, ha biztosan megakarod kapni megrendelés napján.. Bár szabii98 ahogy írta, ezt nem lehet tényleg előre tudni, hogy mennyien fogják megvenni..
  • Euro Truck
    Lehet úgy,hogy megrendelem és ott a helyszínen kifizetem?
  • szabii98
    lásd CoD mw2, volt aki 3 napot várt rá