52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Fotópapírra...
  • ukipapa
    Valakinek van itt ATI HD6670-vid kártyája? Hogy megy vele a játék?
  • Skypack
    Szolid gépem :D

• gera995
    Sziasztok! A Real Logokat hova kell másolni? :)
  • Boxer HUN
    Ne kérdezd,... próbáld. Ez idő alatt már ki is próbálhattad volna. Vagy ÍRJAM LE SZÁJBARÁGÓSABBAN???
  • Boxer HUN
    A garázsodat fejleszteni kell. Máskülönben nem lesz benne elég hely a többi kamionnak.
    A sofőrök önállóan fejlődnek, esetleg abba tudsz belenyúlni, hogy konkrétan mire erősödjenek elsődlegesen.
  • nmagyar
    eredeti?
  • macleody
    Próbálta már valaki a real physics modot?
  • luff92
    Alakul a kicsike.

• halasgabor99
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni?
    Tegnap kaptam meg a játékot, aktiváltam és most kiírta hogy aktiváljam és nem fogadja el a kódomat.
  • szabii98
    Azért az idő haladtával gondolom jobb sofőröket tudsz majd felvenni, és ők is hoznak 5000 körülieket, vagy nagyobbakat
  • nmagyar
    Én feleslegen vettem fel a 400-as hitelt, mert csak egy sima garázs van egy sofőrrel és legalapabb kamionnal, plusz nekem egy majdnem alap volvo és sok távolsági fuvart viszek, ADR-re és távolságira érdemes a pontokat rakni szvsz.
  • Boxer HUN
    Baleset... Épp az imént kellett előretolnom az AI-t, hogy ki tudjunk fordulni. Ha lassan csorogsz rá, és lassan tolod magad előtt, akkor semmi balesetet nem érzékel.
  • gumikacsa
    Igazából nagyon bénának kell lenni, hogy valaki bebukja a hitelt a játékban. Én 400-at vettem fel, a napi törlesztő 5000-6000 között van, és egy nap elviszek két 10000 körüli fuvart. És csak azért ennyit, mert nagyon az elején vagyok még.

A felvett sofőröm pedig kemény 500-at keresett egy nap alatt... Az durva, hogy 40 sofőr kell majd, hogy annyit keressenek, mint én. :P (persze ez remélhetőleg nem lesz tényleg így.

Balesetek: Elég idegesítő, hogy minden ütközés miatt a játékost bünteti.

És tök jó, hogy nem időkorlátos a demó, addig lehet játszani, amíg az ember akar.

• Boxer HUN
    Aki 90-től többel gurul, az értse meg.hogy ott lejtő van. Minden gépen 90-es limit van!!!
  • kisvory
    Hello, eléggé szaggat a játék vkinek valami ötlete állítgattam de sehogy-se lett jó , gépem: 8gb ram , 1gb videókártya, 2.6ghz processzor, windows 7
  • Kvitta
    honann tudtok annyi pénzt össze szedni a játékba?
  • nmagyar
    Köszönöm a -440ojrót, Kedves AI....
  • Tikal #13816
    Másnak van tiltás? Én is nyomtam már 100-al Scania-val, a legkisebbel :D
  • endy papp
    Nos ilyen a nagy garázsom,még saját üzemanyag töltő állomás is van hozzá.
    Nagy garázs

Ilyen belűről.
    Garázs belűről
  • zozyk
    Az mitől lehet,hogy nekem nincs tiltás a kamionban?
    Simán megy 95-100 km/h-val egyenes úton is...

Nincs valami jóidő errefelé... :D

• szabo861011
    Valaki elkezdte már hozzá gyártani hogy Magyarban is lehessen fuvarozni?
  • nmagyar
    +1 én is valahogy így gondolkozom. mindig kevesebbet, de azt ésszel.
  • nmagyar
    Alap volvo-t 700Le-s motorral mire éri meg lecserélni? Ha egyáltalán megéri
  • endy papp
    Azért nem mindenkinél.
    Mondok én erre valamit.
    Az eddigi életemben,soha nem volt semmilyen hitelem,nem ma kezdtem.
    Így alakult.

Itt a játékban természetesen vettem fel nem is keveset,indulásnak 500 ezret.
    Mégsem volt fizetési problémám,eddig és nem is lesz ha így folytatom ahogy eddig.
    Mert okosan csinálom.
    A kamionon az átfestésen és a motor fejlesztésen kívül semmi extra,így arra nem fogyott.
    Inkább vettem kamionokat fejlesztettem a garázs.
    Ja igen ,hogy érdekesebb legyen most hitelt vettem fel megint 100 ezret hogy az előző maradék 65 vissza fizessem,és így is maradt 105 ezer kp.
    A 400 ból is már csak 300 van hátra ,de van elég idő törleszteni .
    Az új hitellel megint előröl kezdődnek a futam idő napjai,így azzal csak.jobban jártam.
    Lehet ezt csinálni csak ésszel és akkor semmi gond.
    Az enyémen kívül 2 kamion dolgozik és most tervezem megvenni a 3.-at,így akkor már összesen 4 hozza a hasznot.
    A sofőrök is szépen gyarapodnak,lépkedik a szinteket és egyre több hasznot hoznak,volt hogy 3-4 ezret is,nem sok de alakul.
    Én a 12.szinten vagyok ,a térképnek idáig 30%-át bejártam,jól fizető munkák vannak,és ha lehet keveset költök egyéb kiadásra,bünti karambol,stb,
    Nagyon élvezem a játékot nekem nagyon bejön ,minden téren.
  • thomson002
    Szép hely volt.
  • Tikal #13808
    Jaja, de tudjuk hogy a plazma TV meg 17 colos felni fontosabb mint a törlesztő :D
  • aerolive
    Nem kamiont kell feljeszteni a hitelből, hanem egy garázst és munkaerőt. Láttam szépen lehet tologatni a kamionra az összeget, pár lámpa, magasított tető meg kerék és máris ugrott 50-60 ezer euró. (mondjuk elég gáz, hogy 730 euróba kerül 1db lámpa, forintba helytállna esetleg :D)

Akkor talán ki is lenne termelve a törlesztő.
  • Tikal #13806
    Teljesen igaz. Csak még igy se megy egyeseknek hogy pluszban maradjanak :D
  • Tikal #13805
    Az igaz, te nem kocka vagy, hanem hülye, de egyébként sem kell kockának lenni ahhoz hogy tud mi a warez, csak legalább 14 évesnek lenni

Mi a warez?

Ha nem menne angolul, akkor itt van magyarul

• aerolive
    A hitel az egy teljesen jó funkciót tölt be a játékba, manapság enélkül szinte lehetetlen vállalkozást indítani, főleg fuvarozócéget. Csak ésszel kell felvenni az összeget, szerencsére itt a játékban nem szorít a nadrágszíj, kényelmesen lehet törleszteni és még haszon is marad.

Én 8700-at törlesztek naponta, de még így is marad kenyérre való.
  • jawol
    Tényleg nem tudom miaz a warezz,mert én nem vagyok olyan kocka mint te:D
  • Tikal #13802
    látom azt sem tuddd mi az a warez :DD
  • mk452001
    Srácok...aki még nem járt Innsbruck környékén, illetve Svájc felé sürgősen tegye meg, kva jó...alagutak tömkelege, meg egy fizetőkapu is van :D

Illetve...van a vontatók között olyan, ami kiemelkedően jobb a többinél, vagy kb. ugyanarra képesek?
  • Sóschips
    +1
    Épp facebookon írtam,hogy az elején felvehető 100ezer euró hitel bőven elég..simán fel lehet rajta kapaszkodni,nem gyorsan de legalább élvezed a játékot.Így is már csak 80ezret kell csak visszafizetni belőle:DDDD
  • szabii98
    Nekem nem írja ki..
    TI rontottátok el.
    Fáradjatok át az off topikba!
  • razor1997
    Mivel hogy a tegnap esti kérdésemre úgy láttam nem kaptam választ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=13505]#13505[/URL] ezért megkérdezem mégegyszer:
    Valakinek nincs vagy nem-e volt olyan problémája,hogy nem jelenítette meg neki az ékezetes betűket és nem is írta ki??
    Jó lenne kideríteni mert kicsit zavaró.Talán majd ma még megpróbálom úgy ha újrarakom,de addigis várom a tippeket.
  • balukah
    Na igen.. Làtom akinek a jàték tört annak mindíg kiírja hogy aktivàld,de màr aktivàltad... Nekem is ez van. Nos nézegettem a beàllítàsokat és làttqm hogy küldjön e híreket vagy sem. Na ezt nem pipàltam ki(mivelddig ki volt) és ezutàn nem írta ki... Nem tudom ma este meglàtom Amúgy van valami ts szoba ahol beszélgethetünk ets2 rol?Mivel egyedül uncsi:) Aki benne van az jöjjön ts re,vag irjon. Mert többen jobb:)
  • jawol
    Warezzal?
  • Tikal #13795
    azért mert nem eredeti, warezzal meg el lehet innen menni