52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Igen. A gumik között is van különbség. Kevésbé csúszik meg.
  • basicscale
  • jocking
    Tess:
    V3DD-M3G4-J4T3-K0TT-3F45Z
  • hzsolt1990
    Remélem többet nem lesz ilyen.
  • Luspy
    Vedd meg a játékot és nincs ilyen gond!!!!
  • Hippo0315
    Már ne haragudj, de igazán megérthetnéd, hogy itt senki nem fog serial-t adni.
    Vagy Te elvárod bárkitől is aki megvette a játékot, hogy odaadja és ezzel letiltassa a sajátját serial-ját?

Bocsi, nem kioktatásnak szántam.
  • Hippo0315
    Én is jártam már így, enyhe kanyarban egyszer csak full alászedte és borultam mint a liszteszsák.
    Mondjuk Én billentyűzetről játszom és valszeg hosszan nyomhattam a gombot. :)
  • Luspy

• hzsolt1990
    befolyásol vmit?
  • Boxer HUN
    Majd amikor a GoodYear gumikat ráteszed...
  • hzsolt1990
    Navin látszik,hogy nem volt valami nagy kanyar még is felbillent 113Km/H-nál
  • Hunter of Deer
    Nektek minden nap levonja a kölcsönt? én már levezettem vagy 3ezer km-t es meg csak 2 részletet vont le.
    alkalmazottat hogy tudok felvenni? kell vennem egy másik garázst és abba venni egy új kamiont neki? vagy lehet fejleszteni a mostanit valahogy? jah és még annyit hogy statisztika nincs a játékban mint régen? hogy mikor mire vont le péznt illetve hogy mennyit kerestem a fuvarokkal stb.
    thx
  • Boxer HUN
    Ha publikussá válik, akkor a RestaCar-on fent lesz.
  • Szabi84
    Na én most vettem 190000 Volvot hitel nélkül, jó sokáig tartott. Most asszem felveszek egy kis pénzt.

Egyébként a engem sem előznek kamionok, ezt módosíthatnák.
  • Hippo0315
    Igazán egyéni parkolási stílus. :D
  • V43 1105
    Azzal nem lesz gond
  • TheSosy
    Na senki?
  • Boxer HUN
    A részletességért felel... Átlagos 150%, ez fölött, csak ha bírja a vasad.
  • V43 1105
    Ez a rendering 100-400%-ig mi a pöcsöm ? :D
  • Boxer HUN
    Nem tudom, hogy mi a baj az AMD-vel...

CPU: AMD A6-3670 | MOBO: Gigabyte GA-A75M-UD2H | VGA: Gigabyte Radeon HD6850 | RAM: 8GB DDR3 GEIL 1600Mhz | TÁP: Gigabyte GE-P610A-C2 Superb | SCR: SAMSUNG SA350H | SSD: 120GB OCZ Agility3 SATA3 | INPUT: Logitech MOMO Racing

Semmi bajom vele.
  • Batmanci
    Most gurulok egy kicsit, így bocsi, ha véletlenül kérdés érintene, és nem reflektálnék rá.
  • Batmanci
    'Sztem, kihozták belőle, amit elsőre ki lehet.
    Nálam tökéletesen fut minden maxon, full HD, teljes anti, Intel proci. Árnyékkal, esővel, döglött macskával az úton. Igaz csak egy monyitoron, viszont TrackIR-el. (Ne kérdezzétek, keressetek rá mi az.)
    Nem gondolom, hogy egy jobb gépen, fullon ne lenne képes tökéletesen működni.
    Jó estét, jó szurkolást, jó utat! (Knézi után, szabadon)
  • hzsolt1990
    Letöltöttem a ets2_speed_limit_120_valera_t nevű fájlt...
  • gumikacsa
    Üdv!

Nekem nem szaggatott, minden maxon van, kivéve a tükör távolság (vagy mi) az minimumon, és az élesség csak125. Próbáltam a 400-at beállítani, de akkor már iszonyatosan szaggatott.
    Viszont úgy kifagyott, néha pár perc játék után, hogy csak a restart segített. Én levettem a gép oldalát, azóta nem csinálta. Gondolom, túlmelegedett a Videókari, de nem értek hozzá.
    A teljesítményen sokat javított, hogy feltettem az XP helyett a Win7-et.
  • endy papp
    Szia Laci.

Te is tolod a játékkal?,nem lepődnék meg ,ha kipróbáltad volna.
    Mi a véleményed úgy összességében, milyen lett.
    Vissza térve az eredeti problémára amit írtál" Megértelek, hogy bosszús vagy, mert nálad nem azt nyújtja, amit vártál, de nem lehetséges, hogy "a hiba az Ön készülékében van?" valós lehet ,mert nálam azért ennyire nem játszhatatlan a játék,mint azt Tessitore22 írta.

No és azért azt is hozzá tenném hogy szerintem rajtam kívül kevesen tolják olyan-akkor felbontásban mint én (ez nem dicsekvés akart lenni) ,3x27"-os moncsi 5800x1080p felbontás.
    Így azért nem is csodálkozom ha néha be be lassul és akad ,de mint korábban írtam is az STDs-nél nagyságrendekkel simábban fut max grafon,amikor meg jön az akadozás ,"picit piszkálgatom és magához tér"
    Tartok egy pihenőt,újra indítom a gépet azt GO.
  • Gab920926
    Köszi :)
  • Batmanci
    Több esetben volt róla szó.
    Mod van hozzá, de ne kérd tőlem a linket, mert csak azt tudnám tenni, amit Te is tudsz; keresni a háeszek között. De hátha valaki belinkeli neked.
    Kakaós-csokis kormány, Laci.
  • Gab920926
    és hogy tudtad kikapcsolni a 90 es limitet?
  • basicscale
    Van egy pár modding oldal ahonnan letölthető, keress rá nyugodtan
  • hzsolt1990
    Az én Man-om 120 at megy,meg is lett az eredménye!

• TaRka0107
    Irány Düsseldorf! Aztán Rotterdam Mercedest venni!:)

• Gab920926
    hali!
    a 90 es korlátozást nem lehet valahogy át állítani vagy kiütni konfigba ?
  • Batmanci
    Ugyan nekem nem csak játékra kell, de AMD-t - a vidkari kivételével - akkor sem tennék a gépembe, ha fegyverrel fenyegetnének - mással nehéz lenne :) -.
    Lakókörnyezetemben mintegy 50 gépet építettem, mindbe Intel került (nem szopnak érte), de még egyet sem hoztak vissza (negyediken lakom, és nincs lift) :), és mind kiválóan teljesít a korlátain belül. Értem ez alatt, hogy ne várj egy P4-től P8-as teljesítményt.
    Eksz, Laci.
  • Luspy
    Ezt köszönöm is
  • basicscale
    Music FM pedig: stream_data[]: "http://79.172.241.238:8000/musicfm.mp3|Music FM"
  • endy papp
    Mert?
    A többi játéknál nincs gond csak a SCS játékainál,akkor a proci a rossz mi?
    Ugyan már.
    Kikapcsolom az árnyékot és semmi gond akadás.
    Azt elképzelhetőnek tartom hogy az intelt nem szereti a SCS játékai,de ezzel nincs mit tenni,ez ilyen.
  • Batmanci
    Az egymásra köpködőknek!
    Higgyétek el, mindannyiótoknak ugyan olyan ízű a szara. Kóstoljátok csak meg. Rá fogtok jönni.
    Nem kéne inkább segíteni a másiknak, ahelyett, hogy élből lehülyézed, mert fingja sincs az Általános Relativitás Elméletről.
    Ez egy nagyon randa magyar szokás; jót nem tudok, elküldöm az anyjába. Nem úgy akar a nyüves játszani, ahogy én, elküldöm az anyjába, ...stb.
    Át kéne gondolni, kinek mi köze ahhoz, a másik mivel, mikor és hogyan játszik. Aki azt képzeli, hogy majd durván beszól a varezosnak, akkor majd elmúlik a varez, mint a depresszió, ha nyersz két milliárdot. Most szólok, nem fog.
    Nem okoskodni akarok, csak amikor Luxemburgban dolgoztam, 8 magyar még csak megvolt, de mikor bővült a létszám, már mindenki a másikra mutogatott, ahelyett, hogy a munkájával törődött volna. De álltam az út szélén, meg nem kérdezte volna: "gond van, kocsog?".
    Haza is vágták a fizetésünket.
    Példa; képes volt eladni a kúton 100 lityi nyálat 80 makiért, mikor keresett egy hónapban 4000-ret - ráadásul átfolyásmérő volt a Szkánokban -, reszkírozva ezzel az állását. Vagy; elszámolták a telókártyákat. Simán, mindenki haza tudott ugatni heti kétszer a családnak, 10 percben, a cég költségére. Erre az egyik barom a fülkék körül összeszedte az üres kártyákat, és leadta elszámolásra, háromszázban. (Volt olyan amelyiken még kerék nyom is volt) A köv hónaptól 80 maki lett az általány. Ettől kezdve többször meggondoltad, mikor beszélj a csajoddal. Persze, saját zsebből. Sorolhatnám még, de félek untatnálak benneteket. (Ha már nem azt teszem)
    Tehát, inkább képzeljétek el, hogy a másik nem látott még kamiont, de kívánja. Ne segíts neki, ha nem tudsz, de ne is lámázd le, mert a mamiból kormánykerékkel a kezedben jöttél ki. (Megjegyzem, nehéz szülés lehetett)
    'Sztem, sokkal hangulatosabb egy normális mederben csordogáló polémia, mint leugatni másokat.
    Akinek persze nem inge...
    Ismét kiemelném, nem kioktatásnak szántam, nem érzem semmivel különbnek magam másoknál, de nyílván szeretném azt gondolni magamról, hogy szorult belém annyi intelligencia - mint még rajtam kívül sok másba is -, hogy nem tépem a szám olyanokon, amihez semmi közöm.
    Szép napot, Urak!
  • basicscale
    Szia, nekem is bent van: stream_data[1]: "http://egom.kekduna.hu:8010|Kék Duna Rádió"
  • luff92
    Ha FPS laggod van, akkor az a processzor és a videókártya nem összhangban működéséért lehet. Nekem is volt annó a régebbi gépemben minden játékban FPS laggom és csak úgy lehetett orvosolni hogy egy erősebb processzort tettünk a gépembe. Mert a videókártyát nem tudta kihajtani.
  • gumikacsa18
    vlaki valamit tudna segiteni ???