A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Az egymásra köpködőknek!
Higgyétek el, mindannyiótoknak ugyan olyan ízű a szara. Kóstoljátok csak meg. Rá fogtok jönni.
Nem kéne inkább segíteni a másiknak, ahelyett, hogy élből lehülyézed, mert fingja sincs az Általános Relativitás Elméletről.
Ez egy nagyon randa magyar szokás; jót nem tudok, elküldöm az anyjába. Nem úgy akar a nyüves játszani, ahogy én, elküldöm az anyjába, ...stb.
Át kéne gondolni, kinek mi köze ahhoz, a másik mivel, mikor és hogyan játszik. Aki azt képzeli, hogy majd durván beszól a varezosnak, akkor majd elmúlik a varez, mint a depresszió, ha nyersz két milliárdot. Most szólok, nem fog.
Nem okoskodni akarok, csak amikor Luxemburgban dolgoztam, 8 magyar még csak megvolt, de mikor bővült a létszám, már mindenki a másikra mutogatott, ahelyett, hogy a munkájával törődött volna. De álltam az út szélén, meg nem kérdezte volna: "gond van, kocsog?".
Haza is vágták a fizetésünket.
Példa; képes volt eladni a kúton 100 lityi nyálat 80 makiért, mikor keresett egy hónapban 4000-ret - ráadásul átfolyásmérő volt a Szkánokban -, reszkírozva ezzel az állását. Vagy; elszámolták a telókártyákat. Simán, mindenki haza tudott ugatni heti kétszer a családnak, 10 percben, a cég költségére. Erre az egyik barom a fülkék körül összeszedte az üres kártyákat, és leadta elszámolásra, háromszázban. (Volt olyan amelyiken még kerék nyom is volt) A köv hónaptól 80 maki lett az általány. Ettől kezdve többször meggondoltad, mikor beszélj a csajoddal. Persze, saját zsebből. Sorolhatnám még, de félek untatnálak benneteket. (Ha már nem azt teszem)
Tehát, inkább képzeljétek el, hogy a másik nem látott még kamiont, de kívánja. Ne segíts neki, ha nem tudsz, de ne is lámázd le, mert a mamiból kormánykerékkel a kezedben jöttél ki. (Megjegyzem, nehéz szülés lehetett)
'Sztem, sokkal hangulatosabb egy normális mederben csordogáló polémia, mint leugatni másokat.
Akinek persze nem inge...
Ismét kiemelném, nem kioktatásnak szántam, nem érzem semmivel különbnek magam másoknál, de nyílván szeretném azt gondolni magamról, hogy szorult belém annyi intelligencia - mint még rajtam kívül sok másba is -, hogy nem tépem a szám olyanokon, amihez semmi közöm.
Szép napot, Urak!