52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    A legjobb kamion az Actros
  • Krisztiam #16207
    nekem most egy 420 lóerős Scániám van, de a bányából felfelé a lejtőn megállt :D
    alig bírtam felmenni :D
  • cbzotyoka
    amúgy a Renault magnumnál nem nagyon lehet látni a digitális kijelzön a számokat pl.: hogy mennyi km-re elég az üzemanyag.Ezt nem lehet valahogy javítani?
  • Tikal #16205
    xbox 360 controller
  • nico79
    C:\Documents and Settings\Felhasználonév\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\save

Ott megtalálod a mentésedet és kimásolod.Mikor vissza telepíted akkor oda vissza másolod.
  • Krisztiam #16203
    jaja én is a Volvo-ra tippelek az 750 lovas :)
  • Szabi84
    sok típust nem probaltam de nekem a volvo nagyon jól irányíthatónak tűnik, és erős is, asszem a legerősebb.

Játszik valaki gamepaddal?
  • Krisztiam #16201
    szerintetek melyik a legjobb kamion a játékban? volvo? scania? daf? man?
  • hertzui
    Honnan lehet letölteni? Linkeld be légyszíves. Köszi:)
  • rambóóxd
    Sziasztok!! Gond van a kamionom festésével, és javasoltátok hogy telepitsem újra.. de a mentéseimet nem szeretném elveszíteni... hogy csináljam h ne vesszen el??? Köszönöm
  • Tikal #16198
    Kulturált országokban ezt így viszik, nem? :)
    Ez gondolom a magyarországi térképhez készül, mert ilyet nyugaton nem sok helyen látsz :)
  • gumikacsa
    A jobb oldali telefon kábel.
  • azember
    Sziasztok! Gondoltam en is hozza jarulok a forum szinvonalahoz 1 keppel. Irany Metz!

• gumikacsa
    Hát őőőő. Köszi ezt a kis szösszenetet, de ha kimondottan nekem szántad, akkor feleslegesen gépeltél ennyit.

Azt hiszem, eléggé ismerem az Scs játékait. a Hardt Truck 18 wheels of steel óta játszom, és már azt is modoltam, igaz abban még csak skinezni lehetett. Az igazi moddolás a pttm-el kezdődött, ahol már modelleket is lehetett bepakolni. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy az első igazán EU-s pótkocsi tőlem jelent meg a játékhoz, és az első Magnum is (ami európai kamionok közt is az elsők között volt, igaz, ennek csak a konvertálását végeztem én).
    Az ets-be is raktam pár pótot, csak ezek egy része már meg sem jelent a neten, a galériámban akad 1-2 kép.
    Térkép módot, és tereptárgyat is készítettem több játékhoz is.

Így azt hiszem, elég jól ismerem a játékot, és a moddolhatóságát.

Ja, és ha nem is sokat, de kamionoztam én is.

Béke!

• zoliii
    Hogy lehet megcsinálni, hogy a Class FM szóljon, játék közben?
  • Krisztiam #16193
    én dolgozok és saját magam veszem meg a játékot, senki nem ad rá pénzt.. és meggondolom, hogy mit veszek meg, 10 ezreket nem fogok játékra költeni csak ami olyan, pl AC3 :D
  • SimaSuna #16192
    egy kicsivel többet :)
    de 3-4 havonta van lehetőség a spórolt pénzből picit költeni.
    pl tavaly egész évben a WTCC-re gyűjtöttem. meg is érte, mert M.Norbival közöskép összejött.
    idén szintén arra :)
    de ne offloljunk :)

a smoke mod nekem még mindig hiányzik :)
  • Tikal #16191
    mindkét oldalon? ne mááá :)
  • retoucher
    Folytatódik a villamosítás! (W.I.P.)

• Linux01
    Biztos vagyok benne, hogy nem havi 70-et keresel.
  • SimaSuna #16188
    sajnálom személyedet, hogy megpróbálsz a Warez mellett kiállni.
    26vagyok, 4éve dolgozom...családi házat tartok fent EGYEDÜL.
    ha nem rögtön, de igyekeztem minden olyan dolgot megvásárolni ami kellhet.
    Race07, iRacing, GTR2, BF sorozat...

továbbá, hogy a moddolás és a warez NEM UGYAN AZ! :)
    ezt jegyezd meg :)
  • Batmanci
    Ne ijesztgesd 'má szegényeket! :)
    A modok között csak nagyon kevés "rossz" van.
    Nyilván, ha fel teszel két gumi modot, akkor azok ütni fogják egymást, de ilyen esetben berakja az eredetit.
    A térkép modok, amiből igencsak kevés van, egyik sem működik, ill. működik, csak egy idő után nem lesz fuvarod, Mivel a modba nem kerülnek bele a navigációs információk.
    A lényeg; tudd, hogy melyik mod micsoda és mit művel. Egyszer már felraktam egy mod-csomagot, ami kipróbált, tökéletesen működő kiegészítőket tartalmazott - ne kérd, hogy tegyem fel újra, mert már töröltem -. Jelenleg, 35 moddal fut a játék tökéletesen, hiba nélkül, + az FXAA. Nekem nem lépked ki, nincs olyan, hogy nem indul. Viszont, elképesztően gyönyörű.
    Csak néhány példa: Valós sebességű AI a kiskocsikra, (ettől ahol lehet, mint a mérgezett egér, meg meg normálisan előznek, de kimehetsz eléjük index-szel, mert figyel rád és satut is nyom, ha túl gyorsan váltasz ki) A limitet nem törölném ki, mert a kamillák úgy vannak beszerkesztve, hogy a javát simán megelőzöm, amelyiket nem azt meg csak 100-al tudom csak. (Ők is rongyolnak néha). A szkg-t csak akkor előzheted, ha megy a géped 150-et. Ilyen modom is van, de én nem vágom haza a realitás élményt egy száguldozás reményében. (Arra ott az F1). Ráadásul a borulások, ütközések ebből adódóan ugrás szerűen megsokasodnak.:)
    Amikor aktív voltam, azokat a kollégákat, akiknek nem volt elég az alap pilács,, meg két szúró, mi lámpabuziknak hívtuk. Nem elég, hogy elcsúfítja a gyönyörű verdák "pofiját", még túl nagy haszna sincs, mert a szúrókkal Clevelandig elvilágítok, alappal, meg profin látok ameddig kell - nem 220 felett -.
    Nem vagyok egy képfelrakosgató (Milyen géppel mész, az hagyján, de most megálltam huggyozni, vagy megyek begába... Mindannyian ezt tesszük), de ha lesz gépem esetleg megmutatom.
    Természetesen, mindenki azt teszi, és úgy vágja haza a játékát, ahogy akarja. (Vannak már szint és lóvé csítek... Amit akarsz) Nem kívánok, beleszólni hogy ki mit tegyen fel, hogyan játsszon és milyen csalásokkal. Ez csak a saját véleményem. Megfogadod, jó, ha nem... Nem velem szúrsz ki, hanem azzal, aki a tükörből bambul rád. :)
    Eksön, Laci.
  • gordon 24
    Részvétem!:)))

• v43 001
    Helló!

Just in time fuvaroknál húzós a határidő vagy még normál tempóban éppen levihető? Mert nekem ott még nincs fejlesztés és ha száguldozni kellene miatta, akkor elöbb a többit fejleszteném maxra. Illetve olvastam, hogy ott 2 szint (az egyik a sürgős szállítmányok) is van, melyik milyen?
  • Ubi52 #16184
    Már ne is haragudj, de ez miért tartozik ránk? Én se tudnék most játszani a játékkal, mert az előző gépem nem bírta volna el. Elmentem dolgozni -nem a seggem alá tolták- és nini, itt van egy moooondhatni "fullos" gép.
    Kellett egy Logitech G25? Elmentem dolgozni. Tőlem bárki jöhet ide, akkor is csak azt mondom, hogy vedd meg.
  • Tikal #16183
    az összes mod mellett ott a keszito neve, ne izgulj.

a többire nem is reagálnék... elég egyszerűen látod a dolgokat..
  • gumikacsa
    De jó neked. :)

Én is albiban lakom, csak a főbérlő a bank, chf, havi 110,120, havi rezsi 70 télen-nyáron.
    Minden itthon fellelhető játékom eredeti. Igaz, nincs is sok, de kamionos, buszos, mind megvan.
  • zoltan1232
    Sziasztok!

Ez a kérdésem most nem a játékhoz kapcsolódik de remélem tudtok nekem benne segíteni :D Szoktam látni hogy videókban vagy képen a bal felső sarokban írja hogy videókártyából, prociból stb... hány százalékát használja játék közben. Melyik ez a program?
  • SimaSuna #16180
    milyen festésről beszélsz? :D
  • Plett
    magától fog
  • Zidan21
    Hali aki festés át tudja csinálni az nekem privátba legyen szives irja le vagy ide a topikba ..

Előre is köszöném!
  • Cujo HuN
    ezen már agyaltam én is de végül is jobbról jön,elintéztem magamban ennyivel :)
  • mkapas
    most vettem fel az első sofőrömet, hogy kell neki munkát adni?
    vagy magától fog fuvart vállalni, vinni?
  • Szabi84
    Én mióta megvan warezzal játszok. És lenne pénzem a játékra, de megszabtam magamnak 10 euros határt ez felett nem veszek játékot, ha steam-en lesz biztosan megveszem. De azzal egyetértek hogy ha engedélyezve lenne a warez , másról sem szolna a topik, mint egyes torrenteknél, hogy lehet elindítani mi a kód stb...
  • gumikacsa
    Csak engem zavar, hogy az ilyen lehajtóknál a lehajtókról érkezőnek van elsőbsége?

Itt az AI várt vagy fél percet, amikor nem jött semmi. Már éppen ki akartam kerülni, amikor jött a másik AI, ez meg nekiment...

• gordon 24
    Szerintem ebbe a ki engedheti meg ki nem, meg hogy kinek rakják a segge alá kinek nem ne menjünk bele.

Én jövőhéten leszek 30. Albiban lakom havi 70, ismerem a közüzemi számlákat havi 20 jön a tél lesz havi 40:)

Az 110. ÉS akkor még nem ettem. Dolgozom és megveszem.

Ennyi.

Ameddig meg csak demóztam, illetve warezzal toltam nem basztattam az embereket, hogy add már oda a kódod.. Egyáltalán hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Ha valakinek egy csöpp esze van tudja milyen baromságot kérdez.

Szóval ne csodálkozzon a flegma válaszokon..
  • Zsoca241
    még valami a WAREZ KÓDDAL pedig senki nem ér semmit mert úgy sem fogja engedni hogy játszhass tovább a játékkal valamit az SCS SOFT úgy is letiltja az összes ilyen kódot.

JÁTSZANI CSAK EREDETI KÓDDAL LEHETSÉGES!!!
  • Zsoca241
    jah és még sem háborgok hogy a franc és egyebek.....
  • Zsoca241
    igen ebben teljes mértékben igazad van én sem tudok tovább játszani mert nincsen kódom hozzá
  • Plett
    Ez mind oké amit írsz, de ha nem tudja megvenni akkor ne jöjjön már ide szórakozni hogy adjatok kódot meg a warez hibákra itt keres megoldást... Aki nem tudja megvenni, az szépen otthon játszik ha megfelelő a netes verziója és nem kezd el felháborodni ha nem megy.