52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
ntex #49244 Feltettem ezt a Promods mapot a Rusmappal, hát Berlinnél olyan fps dropom van hogy ihaj XD Felraktam még ezt a trailers modot is ami a Promod-hoz van, de nálam azzal valahogy nem akar működni a pontos pótra állás, akárhogy próbáltam aláállni nem dobta fel a trailer csatlakoztatást. Másnál is ez van? -
cxaxoxc #49243 Tud valaki olyan modot ajánlani, ami lehetőleg teljesen lecseréli a gyári félpótkocsikat tandemre, hogy ne kelljen annyit kínlódni mire fuvart találok? Jelenleg egy Mercedes Antos-t használok, de csak 1.23 alá sikerült találnom olyan tandem-modot, ami elég jó hatásfokkal képes lecserélni a gyáriakat, és szeretnék már frissíteni... (Mielőtt jönne a kérdés: megpróbáltam ugyanezt használni 1.24-es patch alatt is, de nagyon kevés pótot cserélt csak le.) Előre is köszönöm, ha valaki tud nekem ebben segíteni!
-
Bukephalos #49242 Köszönöm! -
DIESEL DOG #49241 Szép estét viszont neked is rég nem látott barátom! Még egy öreg róka a csapatban! Jó újra itt látni téged is!
-
Szép estét mindenkinek 
-
Szia, a ProMods map nagyon jó. és szintén megy a rus mappal.
Dog át fogok menni.
Ákos, hát igen, ma már ezeket nem űzöm.
Pár kép.
-
ntex #49238 Térképet melyiket érdemes mostanság használni? TSM + RusMap hallottam h kompatibilis egymással. Ezeken kívül van még ami megy együtt? -
PetiM44 #49237 Várni kell kicsit, hogy a fuvarok "kicserélődjenek" úgymond. Egyébként ne számíts olyan hatalmas mennyiségű fuvarra, a DLC-s fuvarok sem lesznek gyakoribbak, mint a játékban alapból benne lévők. -
Arra nem lehet nem emlékezni... :-) Amikor még ets-hez meg gts-hez készítettünk skineket, meg a jó öreg zmodeler-es munkáink... :-) Mennyit babráltunk velük... :-D Régi szép idők... :-)
Gumikacsa: Arra én is kíváncsi lennék, bár PTTM topikba nagyon ritkán írtam, viszont figyelemmel kísértem az eseményeket... Vajon hová lett mindenki azóta? :-) -
DIESEL DOG #49235 Kicsit vissza a Renault volánja mögé... :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.06.25. 10:11:09 -
Bukephalos #49234 Sziasztok!
Mi a tapasztalat a High Power Cargo-val kapcsolatban? Tegnap aktiváltam, de alig akar onnan származó fuvarokat adni, szinte csak az alap trailer-eket ajánlja. Más Trailer pack mod nincs használatban! -
Én a 10 évvel ezelőtti emberkékre lennék kíváncsi, akikkel még a pttm topikban kezdtünk írogatni, modolgatni.
Néhány hete rákerestem pár emberkére, akinek emlékeztem a nevére, de a legtöbbjüknek több évvel ezelőtti az utolsó hozzászólása. -
DIESEL DOG #49232 Zoli! Az én saját topikom még mindig meg van. Ha gondolod átmehetünk oda hogy ne itt offoljunk. ;) -
Hát igen volna mit de nem szeretném szétrombolni a topicot. :)
Sokan nem tudják, hogy mi kik is voltunk itt, miket csináltunk. Te emlékszel rá ebbe biztos vagyok. :) -
Scania V8 -
Jelenleg 216 órám van a játékba, ebből az utolsó 30-ban csak Skandináviában voltam :D
Egyedül quickjob' miatt jöttem csak ki onnan. Szóval igen. Megéri :D
Na meg ott végre egyedi városok vannak, nem a 4 fajta sablon. Szebb tájak, modellek. :D
Jójaz!
Utoljára szerkesztette: papi08, 2016.06.24. 12:50:42 -
PetiM44 #49228 Ha egyébként szereted a játékot, és sokat játszol, akkor 5 eurót szerintem mindenképpen megér. :) -
ntex #49227 Elgondolkodtam h megveszem most leárazva a Scandinavia DLC-t, de nem tudom megéri-e. 5€-t össze tudtam kuporgatni a walletemre, de lenne más játék is amit meg akarnék venni és most döntenem kell XD -
valaki tudna nekem linkelni egy működő és jó V8 hangot ami megy RJL Scaniaval is? 1.24hez.
előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.06.24. 11:32:48 -
Köszi szépen! :-) Akár csak én téged... :-) Ami azt illeti, nem sűrűn írok a topikba, viszont majdnem napi szinten követem az eseményeket és jó látni, hogy még vannak szép számban a régi csapatból... :-) Örülök, hogy visszatértél. :-) Gondolom volna mit mesélnünk egymásnak.
-
Mostantól a Summer Sale keretein belül július négyig 5,99 euró az ETS2 Steamen!
A Scandinavia DLC 18 helyett 5,40 euró;
A Going East DLC 10 helyett 2,99 euró;
A High power cargo DLC 4,5 helyett 1,34 euró,
A Cabin Accesories DLC 4 helyett 2,7 euró.
A festéspakkok mind 1 euró helyett 0,50-re lettek leértékelve! -
Tsaba01 #49223
-
-
Szia Ákos, rég láttalak. Szép szerelvény.
-
-
Egy rég nem látott ismerős... :-) Üdv újra a csapatban... :-) -
Örülök hogy tudok rólad valamit. :)
Velem minden rendben, de javarészt a családnak élek, minden más a háttérbe szorult. Soroval telefonos kapcsolatban vagyok, meloryval is tartom a kapcsolatot, akela gartnerezik, balu meg hidat épít. :)
A lényeg hogy egészségilek rendbe jöttél. -
DIESEL DOG #49217 Ugyan miért dobnának ki... ez egy jó közösség. ;)
Bizony elég rég nem hallottam felőled jóformán semmit sem. Az én házam táján így az elmúlt pár évben rengeteg minden történt, több melóhely váltás, kisebb-nagyobb egészségügyi gond is akadt de megoldódott lekopogom, jövőhónap elejétől pedig végre nemzetközi vizekre evezek immár sárga és kék színekben, így elég ritkán fogok erre járni.
Remélem veled is minden rendben van, örülök hogy benéztél, jó látni régi arcokat! :) -
Szia TopGun, de örülök neked is, tegnap felnéztem ide, évek óta nem jártam erre, meg örültem hogy meg láttam dogot, régi barátomat, és erre ma te is itt vagy. :)
Mi van veletek? Remélem nem dobnak ki innen mert érdeklődök. :)
-
DIESEL DOG #49215 Jó újra látni barátom! 
-
Hello! En emlekszem... -
Diesel dog, vajo üdv régi cimborák. Az újaknak is pacsi. Nem tudom ki emlékszik még rám. :) -
Új vasam:
-
G2A Weakly Sale-ben 77%-osan leárazva a ETS2!
-
Úton szlovákiába
-
Szokás címet adni a képnek, szóval: tesztvezetésen jártunk. És meggyőzött :D
-
cxaxoxc #49208 Van bizony! 
-
Bukephalos #49207 Jelen!
Ha már írok: alaptérkép, semmilyen más map modot nem használok. Normális az, hogy benzinkúton és szervízben lévő, pihenőhelyként jelzett parkolóban nem tudok "aludni" csak hotelben vagy tisztán pihenőhelyen? -
Van itt más is tandem fétissel? 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.17. 22:34:04 -
Stefan28 #49205 EU2 szerver XD