52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
BUÉK..
-
kecsa kamionos #21518 én iszok de sztemnem azt mit te -
Ritt2000 #21517 igyatok testvéreim! -
kecsa kamionos #21516
-
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Egy kép az év utso napjára!
-
Hozok 2 képet csak ugy mert jók a szinek naplemente....
-
Ritt2000 #21513 piálunk jól berugunk -
kecsa kamionos #21512 Mi van hogy ilyen üres a fóru mindenki ünnepel 
-
Linispower #21511 milyen URL-t kell beirni ahhoz hogy működjön a City rádió? -
szirc #21510 Nagyon boldog új esztendőt kívánok a fórum résztvevőinek . BUÉK -
fagy53 #21509 "Egyelőre ennyi! Megpróbálom visszaadni a magyar táj hangulatát, amennyire a szerkesztő keretei engedik. "
Ez annyira sikerült, hogy azt hittem ott járok!
Remélem, hogy Neked és a többi segítő szándékú fórumtársnak a következő esztendőben sem törik meg a lendülete és mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Újesztendőt kívánok! -
kecsa kamionos #21508 Nyomd meg az F4-et és ott kel belítani(elülső segéd, tetőkiegészitök) ezeket pipáld ki
-
krisz0928 #21507 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy amiket fel lehet szerelni kamionra lámpákat az ilyen reflektor szerűeket azokat mivel lehet felkapocsolni? előre is köszönöm.
-
Ritt2000 #21506 nekem megvan a magyar táblák betűtípusa. Van ismerősőm a táblagyártóknál és odaadta -
Ritt2000 #21505 Figyelj vajo. Te miért szólsz bele az én dolgomba? te csinálod a mapot vagy én? Az hogy én milyen mapot csinálok neked ahhoz semmi közöd. Foglalkozz a saját dolgoddal. -
sewy21 #21504 minden kedves és kedvetlen "kollégának" kilométerekben gazdag jövő esztendőt kivánok az alábbi kis jókívánsággal!... 
http://24.media.tumblr.com/46d148a33983f24da5676e90c4aadce9/tumblr_mfudwlNLFP1r09l2vo1_500.gif
ezt az évet én Olaszban zárom...
...viszlát jövőre...:
-
rarma #21503 Minden kamion sofőrnek , aki még ma a topic-ba látogat .
Sikerekben gazdag , Boldog új évet kívánok ! ! -
rarma #21502 Hali orixon !
A DAF kamiont helyetesíti . Én legalábbis egy új profilal probáltam. -
kecsa kamionos #21501 Boldog új évet és sikeregben gazdag fuvarokat kívánok -
orixon #21500 En is betettem de nem jelent meg sehol....hol kellene keresnem? -
kecsa kamionos #21499 mindenkinek köszönöm a sok linket
-
kecsa kamionos #21498 oksa köcce -
rarma #21497 Hali kecsa kamionos !
Írtam neked privát üzenetett .
szabii98 -tól elnézést kérek, sorry , mert neki válaszoltam , de annyira közel van egymáshoz a két írás .
-
rarma #21496 Itt néz körül hátha találsz magadnak tetsző Mercedes interior-t .
LINK
LINK
LINK
-
rarma #21495 Na kiprobáltam ezt a MAN TGA -t .
Hát jónak jó, de még sokat kellene rajta javítani belsőleg és külsőleg egyaránt.
De úgy látszik , aki készítette az csak összedobta , és tovább nem foglalkozik vele .
-
itt keresgélj ! :) -
kecsa kamionos #21493 Ki tud merci interiort?
-
Hali!
Az alap mercinek 4 .dds fájlja van, ugye? (6X2, 6X4, 4X2 és color) -
sewy21 #21491 a magyar "vér" az oka...:D...én akárhova átraktam, akkor se volt egy tapottat se menni...:D -
Hungarykum #21490 Nálam is volt ilyen.
Próbáld átrakni más garázsba, vagy ugyanabban a garázsban másik helyre tenni.
Esetleg egy másik meglévő sofőrrel cseréld fel.
Ezekkel lehet próbálkozni. -
minden kedves ismerősömnek Örömökben,Egészségben gazdag Boldog Új Évet Kívánok
-
k roy96 #21488 Sziasztok!
Felvettem egy sofőrt, adtam neki kamiont is, de nem indul el magától! Mi lehet a gond?
Előre is köszi és B.Ú.É.K.! -
nyitraip #21487 Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!! -
Így van, szürke. A hó fehér, ha pedig süt a nap, mint a képen is, egyenesen vakít. -
retoucher #21485 frank007[b/]: először is minden elismerésem, tényleg jól néz ki, érződik a "magyar hangulat" a képeken már most!
Azt a 320 várost kicsit sokkalom, de lehet, h csak elírás volt?!
Mindenesetre én inkább arra ösztönöznélek, h inkább kevesebb, de szépen kidolgozott rész legyen benne, mert az unalmas. mindenhol ugyanazt látott dolognál nincs rosszabb dolog, h bár merre mész mindig ua. látod és nem is ismerhető fel, h épp merre jársz.
Ha javasolhatom és fent vagy Restacar-on én a helyedben nyitnék neki egy külön topikot ahol egy helyen mindig nyomon lehetne követni a fejlesztést, és ott lehetne észrevételeket tenni a munkádról, amit sztem sokan segítenének kisebb-nagyobb ötletekkel, persze csak az ésszerűség határain belül és nem lehetetlen, piszlicsáré kérésekkel bombázni téged!
Ill. ott írhatnál technikai infókat is a térképedről, h épp hol tartasz benne, mik a jövőbeni tervek, épp melyik részt építed, stb. Sztem sokan szívesen követnék ennek az alakulását!
Én szívesen nyomon követném, h épp hol tartasz benne!
Amit Vajo mondott fontot azt sztem is cserél le a táblákon, a DIN a jó font hozzá!
[b]zsömi12: amit mondasz az egy jó ötlet és sztem is sokkal hasznosabb lenne és gyorsabb is, de sztem ez kivitelezhetetlen több okból is. Nem véletlen, h eddig se készült csapatmunkába nagyobb horderejű
térkép projekt. De az lenne a legjobb ha ezt vki megcáfolná és sorba jönnének ki a különféle "csapatmunkák"!
Vajo: persze, van különbség a 2 map között, ezt én is elismerem, de sztem akkor is értékelni kell mindenféle próbálkozást, főleg ha az a közösségnek szól és a saját szabadidejét áldozza ilyenekre!
Szal full respect mind2 készítőnek, meg a többinek is akik a közösség érdekében csinálják ezt az egészet!
Még1x grt frank007, és gondolkozz el a Restacaros topikon, sztem érdemes ezt egy helyen publikálni, h később is vissza lehessen nézni ill. értekezni róla!
-
gepesz89 #21484 sziasztok srások frank nagyon jol nézki a map! és kb menyi idö mulva lehet ki pobálni én nagyon várom már? és minden kedves kamionos társamnak KM gazdag uj évet kivánok B.Ú.É.K -
Szentis fiu #21483 Gratula a készítőknek a magyar maphoz. Csak így tovább.
Minden kedves kamionos társamnak Boldog Új Esztendőt Kívánok. -
tomi0113 #21482 [center] 
-
sewy21 #21481 ez eszméletlen jók néz ki!...gratulálok
...csak így tovább...:)...nem fikázni akarom a dolgokat, de a két magyar map között óriási a különbség, sztem...:)...de mondom nem leszólni szeretném a munkáját a srácoknak, mivel én hülye vagyok ehhez a rendezgetéshez...:)...remélem nem fogy el a lendület majd...:)
-
Pelsodriver #21480 Frank, eszméletlenül tetszik, már az ETS első verziónál is egy normális magyar mapra vágytam, hiába.
Ez viszont eddig a legjobbnak tűnik. Megvan a magyaros hangulata, a domborzat, az objektumok nagyon el vannak találva. Abba ne hagyd, mindent bele!!! Ez nagyon ütős lesz!