52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Norby646
    Nem tudjátok mitől ilyen pirosas a kormány?

Utolsó képen raktam egy kis fényerőt rá meg bejelöltm hogy hol ilyen piros ha esetleg nem lenne épp elég feltűnő... :D
  • Ivanmaxx
    Köszi :-)
  • rarma
    Na. Nagyon jól sikerült a pótkocsi skin készitésed , gratula !
  • vajo
    Csekkolni :)
  • Norby646
    1000 köszönet! :)
  • mrtcsapat

itt a bug :)
  • mrtcsapat
    jó a román map :) én 1 bug ot
  • Tappancs83
    itt az történt, hogy kisssé elszámoltam a dolgot. Úgy terveztem, hogy felveszem a munkást, s 2 vagy 3 nap múlva kapja a kamiont is, de az anyagiak nem úgy jöttek össze, ahogy szerettem volna. Ez arra tanított meg ,hogy mielőtt új munkást veszek fel, szerezzek be egy új kamiont. Fordítva nemigen működik a dolog.
  • fs9pilot
    ... Az utóbbi két szmájlit hogy minek raktam oda, azt ne kérdezd. Mert én sem tudom.
  • fs9pilot
    Parancsolj: http://www.sendspace.com/file/7olcg2

:))

Csak dobd bele a mod mappába és kész!
  • Norby646
    #24622 Senki nem tud segíteni a kamera állítgatásban? :/
  • Feró Flex
    Román map!
  • Ördögpalanta62
    nekem meg ai forgalom növelő map kéne
  • Carmageddon
    Helló

Olyan kérdésem lenne ha XP ről váltok Win7 re, akkor ha a kimentett mentést visszarakom doksikba, akkor ugyanott folytatom ahol abbahagytam?
    Mert 31 szintet macerás újrakezdeni 1 garázs van még full.
    Amúgy a játékot nem kell újrarakni mert másik partición van.
    A választ előre is köszi :)
  • szgabe
    Valaki feltenné a román map-ot egy elérhető helyre és a belinkelné ide? Én lemaradtam róla, pedig szeretném kipróbálni. Előre is köszönöm
  • szgabe
    Hol????
  • Ivanmaxx

• unikey0828
    Kis különfuvar...

• Ricsike9214
    Megrendeltem a játékot! Hétvégén már nyomom énis a km-eket..:))
  • AXmen

• matusz09
    TSM
  • Skyliner555
    Üdv mindenki!
    Ajánlatok nekem egy jó mapot? Melyik a legnépszerűbb, legjobb?
    Előre is köszi!
  • AXmen
    Román map..
  • AXmen

• fs9pilot
    Nekem is volt egy ilyen mail. :D Még az elején.
  • szgabe
    Skacok! A Románia térképet az ets2.lt-ről nekem nem sikerül letölteni. Nektek honnan sikerült?
  • Tappancs83
    Ez az e-mail érdekesen lett megfogalmazva, nekem nagyon tetszett ezért gondoltam, közzé teszem. Az egyik munkásomtól jött, azóta elegett tettem munkaadói kötelességemnek, bár későbbre terveztem az új Magnum vásárlását, ennek köszönhetően új hitel felvétellel előrébb hoztam a kamion vásárlást. Készülnek a skinek közben a cégemhez, a mód tartalmaz valós cégeket az enyém mellett.
    Az e-mail szövege:
    Téma: Kéne egy kamion!

Üenet: Üdv főnök!

Nem tudom, hogy fel tűnt-e, de itt ülök Manchester városában már 3 nap óta, és még mindíg nem kaptam szabad nyergest. Félreértés ne essék, remek móka a garázs közepén lógatni a lábam, de a számláim csak gyűlnek, és nem tudom őket befizetni, ha nincs kilátásban meló. Szóval kéne egy kamion, legkésőbb 2 nap múlva - ha addig nem lesz változás, asszem érzékeny búcsút kell vennem a cégtől.

Katie

Ebből az üzenetből nekem a második mondat első fele tetszett nagyon: Félreértés ne essék, remek móka a garázs közepén lógatni a lábam Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
  • rarma
    URAL kerék teszt .

• AudiQuattro
    Várok az új vasra

Új vas :)

• Norby646
    Feltöltöttem ide így egyszerűbb:

• Norby646
    Nincs valakinek egy ilyen kamera beállítása a man-hoz? Link

Vagy kb milyen értékeket kell ehhez beállítani?
  • gordon 24
    Szerintem ha nem játszotok egyszerre nem lehet belőle gond.
  • mzsolti21
    Hát most hogy beléptem az editorba és megnéztem hogyan kell mapot csinálni/szerkeszteni így már én is megbecsülöm mások munkáját :D
    Minden elismerésem a térkép készítőknek!
  • fagy53
    Én ugyan térképet már nem készítenék, de nagyon meg tudom becsülni mások munkáját, az egyik a tied.
    Ennél magyarabb képeket aligha látok máshol, egyedül frank007 készülő magyar mapja idéz fel hasonló érzéseket. Kettőtök munkája remekül kiegészítené egymást!
  • Bence2006
    olyan kérdéssel fordulok hozzátok h megvetem a játékot és feltetem játszok is jo minden de azonban bátyám is feltete magának és ugyan azzal a cd kulcsal játszik letiltják a cd kulcsot v mi lesz a vége ennek?
  • mzsolti21
    Köszönöm, ennél érthetőbb nem is lehetett volna a leírásod.
  • retoucher
    Itt van egy rögtönzött mini tutorial a map editorhoz, ami esetleg többeknek jól jön, ha épp kedvük támad térképet építeni!

1. A c:\Users\NEVED\Documents\Euro Truck Simulator 2\ mappában lévő config.cfg fájlba a következő két sorba át kell írni a "0"-t, "1"-re.
    Így:
    uset g_developer "1"
    uset g_console "1"

2. A játék telepített mappájába a base.scs-t ki kell csomagolni az scs_extractor-ral. Ebbe van minden fájl, ill. a def.scs-be.

3. Kicsomagolás után a base\map mappában lesz az europe.mbd file amit a szerkesztő mindig felülír amikor rámentesz az editorba, majd szerkesztés után ezt az europe.mbd-t kell becsomagolnod egy zip fájlba (raktározással, h ne tömörítsen rajta semmit, csak csomagolja be), de fontos, h a map folderrel együtt kell becsomagolni, nem csak simán az europe.mbd-t!

4. Ezt a map\europe.mbd becsomagolt zip file-t (pl. terkep.zip) bemásolod a c:\Users\NEVED\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod mappába és elindítás után a profilodnál a Szerkesztésbe kipipálod a terkep.zip-et, h töltse be azt a mod-ot is.

Egyébként, ha megvan az 1. pont akkor játék indítás után az ESC alatt lévő 0-ás gombbal jön elő a konzol, és oda kell beírni, h edit europe és enter, majd 10-30 mp feketeség után betölti a térképet és lehet is szerkeszteni.
    Az editoron belül az F1 a help menü, ott le van írva minden, ill. az "A" betűvel lehet a google térképet betölteni, ami alapján lehet építeni az úthálózatot!

Remélem minden érthető volt!

És egyúttal hoztam pár képet is, épp teszteltem az objektumaim, h beszaggat-e a játékba, de nem tette!

• mzsolti21
    Illetve csak annyi lenne a kérdésem, hogy az europe.mbd fájlt le lehet tölteni valahonnan? Mert steam-es játékom van és nem találom, hogy betölthessem. Így meg a nagy semmiség van csak :D
  • mzsolti21
    Szia. Steam-os ETS 2-nél is ugyanez a helyzet?
  • beatrix0425
    Nagyon szép képek lettek.