A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ez az e-mail érdekesen lett megfogalmazva, nekem nagyon tetszett ezért gondoltam, közzé teszem. Az egyik munkásomtól jött, azóta elegett tettem munkaadói kötelességemnek, bár későbbre terveztem az új Magnum vásárlását, ennek köszönhetően új hitel felvétellel előrébb hoztam a kamion vásárlást. Készülnek a skinek közben a cégemhez, a mód tartalmaz valós cégeket az enyém mellett.
Az e-mail szövege:
Téma: Kéne egy kamion!
Üenet: Üdv főnök!
Nem tudom, hogy fel tűnt-e, de itt ülök Manchester városában már 3 nap óta, és még mindíg nem kaptam szabad nyergest. Félreértés ne essék, remek móka a garázs közepén lógatni a lábam, de a számláim csak gyűlnek, és nem tudom őket befizetni, ha nincs kilátásban meló. Szóval kéne egy kamion, legkésőbb 2 nap múlva - ha addig nem lesz változás, asszem érzékeny búcsút kell vennem a cégtől.
Katie
Ebből az üzenetből nekem a második mondat első fele tetszett nagyon: Félreértés ne essék, remek móka a garázs közepén lógatni a lábam
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.