52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Itt meg mi a pina van...
Vajo,... együtt érzek veled. Na lehet takarítani...
-
fs9pilot #28311 Csíp a pisi vagy mi van? :D
"Persze nem is vártam értelmes válaszokat egy olyan társaságtól akik mindenféle képeket tesznek be amolyan " megálltam hugyozni " vagy " útban X felé " szöveggel."
Jaj de kemény gyerek valaki. :D Látod, erre mondom, hogy mindig jön valaki aki játsza az agyát, fikázza a fórumot, oltja a társaságot, és nem utolsó sorban jön a fantasztikus intelligenciájával. Hiszen egy aberrált állat, aki rak ki képet a kamionjáról, és ír hozzá egy címet. Gratulálok. Ismét egy okos embert köszönthetünk köreinkben. -
vajo #28310 -
hGabeee #28309 Scania-hoz van egy ilyen, amiről látod, hogy hogy is állsz.
http://ets2.lt/en/air-pressure-bar-on-in-scania-display-v2/ -
hGabeee #28308 Ez a légfék jelzője. Azt jelzi, hogy egyre kevesebb a levegő. Egy idő után meg is fog állni a kamion, amikor szinte teljesen elfogy. Állj meg és várj, amíg visszatöltődik. -
Kicsimokus #28307 Van mikor elindul mikor jelzi, nyomd sokáig van hogy fél 1 perc után tűnik csak el. -
balazsgigi #28306 Esetleg még azt megkérdezném.
Láttam,hogy voltak próbálkozások facetrack-kel.
Freetrack-kel működik a játék?Elég lenne szerintem az egy ledes megoldás is. -
Hát nem az, mert elindul simán a kamion. Ha üresben nyomom a gázt, akkor se tűnik el. -
vajo #28304 Vagy hagyd alapon, ahogy eddig volt. És írd át a data fájlt, hogy ne sctorokat töltsön hanem a mapot (.mbd). És úgy talán jó. :D -
gyury1983 #28303 1.3.1-re nem is próbáltad,próbálod megcsinálni? -
1.4.8 nem béta patch! Ha már legújabb patch akkor csak nem lesz szarabb tőle a játék mint előtte volt!
-
Kicsimokus #28301 Szia, a légfék ikonja lesz szerintem, elvileg nem is indul el a kamion ha megjelenik ez az ikon.
Üresbe nyomd a gázt hogy termeljen levegőt néhány mp és utána eltűnik az ikon. -
Hello!
Egy kis segítség! Az mi lehet amit a képen bekarikáztma pirossal? Minek a jele? (1.4.1.es újítás, mert azelőtt nem volt ott.) Nem a kézifék, mert az a másik oldalt mutatja.
-
snakegab #28299 A leghosszabb ugye Pozsony-Aberdeen lehet, vagy fordítva, egyszer már láttam is ilyet, de nem tudtam felvenni éppen akkor. És még mindig lehet kerülni egy jó nagyot :D -
kamionos26 #28298 Ja! Komppal együtt.
-
kamionos26 #28297 A leghosszabb amivel én találkoztam, az azt hiszem kb. 32h volt (Bratislava-Liverpool) -
avus #28296 A játékban milyen hosszú a leghosszabb fuvar? -
kukubenko66 #28295 Le lehet tiltani Steamen, hogy automatikusan frissítse a játékot ? Hadd döntsem már el én, hogy melyik verzióval szeretnék játszani. Az 1.4.1-ből 1.4.8 lett, de nekem béta patch nem kell ! Profilváltásnál ki is lépett a játék, amit 1.4.1 alatt nem csinált. Rakhatom újra az egészet. Pffff -
peti178 #28294 Én érdekes módon már 25 szinten vagyok de eddig egy szavam se panaszom sincs se a játékra se az irányításra pedig még nem is kormánnyal vezetek hanem billentyűn nyomom, full eredeti és érdekes hogy nekem semmi bajom vele sőt élvezem minden egyes percét a játéknak, én is először hackelt játékkal próbáltam de rájöttem, hogy érdemesebb megvenni és akkor nincs kód probléma meg hol találok neki kódot.... Szóval érdemesebb megvenni mint törttel játszani. ( Vélemény nem szidás ) -
snakegab #28293 Még anynit hogy:
1. Nem olvastam a fórum szabályokat, de ha nincs warez egy adott fórumon - márpedig itt többen kérik, az admin is, hogy ne legyen - akkor miért nem lehet megérteni azt, hogy ilyenekről itt nem beszélgetünk...?
2. 54-es szinten vagyok, nem változott még szintenként a kamionom viselkedése, igaz nincs is átmaszekolva a program...
3. Egyetlen egy szimulátor sem lesz egyenlő a valósággal, soha az életben, amit még a leginkább szimulátornak neveznék az az Il-2 Sturmovik, 2001 óta folyamatosan fejlesztik a mai napig, még most sem tökéletes, de egyelőre jobbat még senki sem tett le az asztalra. És annak is több verzióját meg kell vásárolni. Ha így vesszük az ETS2-nél ETS-től indulhatunk ki, a GTS-en át, a fejlődés a GTS óta is fényévekben mérhető.
4. Ennek játéknak az "üzleti" modellje nem a ténylegesen vett szimulációnak a része, ha ilyen dolgokkal szeretnél játszani, akkor valami menedzselős, városépítős programot is kereshetsz magadnak, vagy küldj javaslatot a fejlesztőnek, vagy maszekold meg, de utóbbi nem fog érdekelni senkit. -
frank007 #28292 Azóta is próbálom átrakni 1.4 alá, de egyszerűen feketére vált a képernyő miután kiválasztottam a kezdővárost és kilép!
Már minden lehetséges def fájlt átírtam, úgy, ahogy kell és a térképet is sikerült átkonvertálnom 1.4 alá! Lehet, hogy megvárom a tsm mapot és ott lecsekkolom, ők hogy csinálták!
-
Kudawudashuda #28291 Ha olyan lazán meg lehet oldani, akkor hajrá. Lehet játékot csinálni, ki lehet adni. Lehet jobbat csinálni.
Furcsaság? 11-es szinten nem vágod oda 12-esen meg igen? Ne röhögtess :) -
Ha veszel egy autót,vagy pc-ét és tele van gyerek hibákkal,gyártási problémákkal akkor inkább lopatsz egyet? -
rozsola79 #28289 Pattogás ? Jó vicc.
Nem bíztattam senkit sem a warezolásra. Én is megvettem a játékot , csalódtam.
Csupán azt annyit mondtam , hogy mindenki eldöntheti azt , hogy miként szerzi be a programot. Sajnos nagyon sok kifogás van az ETS 2 -vel kapcsolatban amit akár egy-egy ügyesebb programozó lazán megold.
Persze nem is vártam értelmes válaszokat egy olyan társaságtól akik mindenféle képeket tesznek be amolyan " megálltam hugyozni " vagy " útban X felé " szöveggel. Mi ebben a " nagy dolog " ?
Tetszik vagy nem , több országban is téma az ETS 2 körüli furcsaság. Ha az SCS komoly cég lenne , akkor gondolt volna a további fejlesztéseket illetően a felhasználók véleményére is.
Nem akarok " forradalmat ". Talán nagy bűn , ha azt szeretném , hogy egyre többen írjanak az SCS-nek ötleteikről amelyek felmerülnek. Talán ezzel mi ( játékosok ) is nyerhetnénk. -
balazsgigi #28288 Akinek G25,G27 kormánya van,hogy lőtte be az ffb értékeket?
Csak ugye az újonnan berakott állítások végett kérdezem. -
fs9pilot #28287 1. Ha fikázod minek játszol vele? Köteleztek rá?
2. Stabilabb a crackelt? Miről beszélsz? Nem egy modot használok, és láss csodát, semmi gondom a programmal.
3. A vezetésről meg inkább ne beszéljünk. Korlátnak csapódik? Hogy? Nem értem, hogy nálam akkor miért nem csapódik korlátnak, borul fel, csúszik ki? Velem kivételezett az SCS és IP alapján Engineer Sample -t adott ki nekem?
4. Szerintem inkább ne hangoztasd a warez dolgaidat. Örülünk neki hogy nem vetted meg, inkább hackeltél rajta.
5. A szimulátor az a vezetésre van értve többnyire. Ahol nem tudsz 500-al kanyart bevenni, szimulálva van (most már) a légfék, visszagurul a kamion emelkedőn, szimulálva van a tehetetlenség, a nyomaték, a váltás. Még ha néhol kicsit butuska is.
Mutass nekem, egyetlen olyan szimulátort, ami elsőre hibátlan, tökéletes, és húdef*sza lett, és jóval drágább mint az ETS. 7 éves korom óta foglalkozok szimulátorokkal, és biztosra mondhatom, hogy ilyet nem fogsz tudni mutatni. Játszál az átdolgozottal. Add ki ETS 3 -nak. Minden hónapban vannak akik jönnek pattogni? -
rozsola79 #28286 Ha jól látom nem én vagyok az aki nyavalyog.
Meglehet , hogy sértem mások " lelkivilágát " azzal ha leírom az igazságot. Állítólag voltak olyanok , akik megkeresték az SCS-t minenféle módosítással , a válasz elmaradt.
Játszom az ETS 2 átdolgozott verziójával. Teljesen más.
-
rozsola79 #28285 Lopás vagy nem lopás , az külön téma
Ha fizetek valamiért , müködjön jól. Mit szólnál hozzá ha pld új számítógép vásárlásakor azt mondaná az eladó : " minden félórában kapcsold ki 5 percre ". Ha nem akarsz ilyen kellemetlenséget , akkor fizess még x forintot.
Lehet engem szidni , kitiltani , nem éredekel
Vagyunk páran akik darabokra szedtük az ETS 2 vezérlőprogramját és a saját izlésünk szerint átírtuk. Sokal élethűbb és sokkal élevezetesebb lett. A vicc az , hogy a legtöbb időt a " kódtörés " vette el. Kb 1 hét alatt egy teljesen más játékot csináltunk.
Felteszem a kérdést : Mire vár az SCS ? Nem nagy dolog átdolgozni a játékot.
A dobozos játék általában a 4. szint elérése után érdekes jelenségeket produkál. Mindez eltörpül egy nagyon bosszantó jelenség mellett. Amint eléred a 12. szintet , a kamion furcsa dolgokat művel. Hasonlóan a GTS-hez egy 2 vagy 3 sávos autópályán egy enyhe kanyarvételnél a korláthoz csapódik. ( a GTS-ben általában felborult ). A vicc az , hogy nem megyek többel mint 50-60 KM/h és nem váloztattam semmit a kamionon. Mondja meg nekem valaki mi az oka annak , hogy ugyanazzal a kamionnal , ugyanolyan súly mellett a 11. szinten semmi gond , de a 12. szint elérése után szinte vezethetetlen a szerelvény -
Kudawudashuda #28284 Nem volt kötelező vakon megvenned. 10-ezer km-t lemehettél ingyen és bérmentve. Innenstől kezdve az egész nyavíkolásod felesleges. Ha nem tetszik akkor nem játszol vele és el lehet ballalgni.
Nem tökéletes játék, vannak hibái de attól még játszható + nem is drága.
TSM hétvégén kijön, szóval megoldható az új térképkezeléssel is. -
fagy53 #28283 Én az SCS-ről írtam, a TSM német munka akár frank007 magyar mapja. Nem várható el és nem kötelezhető a gyártó arra, hogy az utólag mások által készített módosítások hibátlanul fussanak az általuk elkészített játékokkal. A csehek ilyen szintű mélyreható javítása mint az utóbbi megengedett és a mod készítőnek kell hozzá alkalmazkodnia, ez így van rendjén. Az viszont elvárható lett volna, hogy a játék 2012 októberében minimum a mostani 1.41-48-as szintjén jelenjen meg, nem így történt.... -
lusti12 #28282 Hello!
Csehországban.
-
bake05 #28281 Azt kihagytad,hogy van 1.4 javítással müködő TSM MAP 3.0. Mert az is kacsa.A ruszkik próbálkoztak valami szarral ami ugyan meggyeget de igazából egy rakás búg halmaz. -
fagy53 #28280 A warezról nincs mit mondani, az úgy ahogy van lopás!
Nekem lefagyás nélkül működik a vásárolt dobozos verzíó a mai napig, akár egy csomó modal, akár anélkül, nálad valami más baj van.
Igaz viszont az, hogy a játék túlságosan korán lett kiadva, mindenkinek akadozik és ezen csak az utolsó patch javított valamicskét és igaz az is, hogy kevésbé életszerű, mint pl a GTS, annál jobbat kellett volna csinálni nem egy visszalépést pl a játékmenet szempontjából.
Ki sokat markol, keveset fog - ez a mondás igaz a cseh csapatra, kevesen vannak, több jétékot fejlesztenek egyszerre és az eredmény önmagáért beszél.... -
kukubenko66 #28279 Második videom, most Iveco Stralis Hi-Way.
-
bake05 #28278 Júúúúú héééééééééééj!! :) :)
-
kisfüsi #28277 Valaki nem tud valamit Frank 1.4.1-es hungary map verziójáról? :) -
rozsola79 #28276 A " warez " témával kapcsolatban vannak érdekességek.
Bár az ittlévők többsége warez-ellenes , kiváncsi vagyok , hogy mit szólnak az alábbiakhoz :
1. Az alapjáték ára X euro. Megveszed , telepíted és szomorúan tapasztalod , hogy állandóan lefagy vagy bosszantó hibákkal van tele. Megértem a kiadók tévedéseit , viszont érdekes , hogy alig telt el fél év a megjelenés óta , egy rakás javítás jelent meg, Érdekes , hogy a sok javítás ellenére a problémák megmaradtak.
2. Gondok vannak a módok készítésével. Aki megpróbált pályát készíteni , szomorúan csalódott. ( PLd Frank is ). Ha elkezdesz egy pályát , mire befejezed kiadják az 1.4 javítást ami teljesen átdolgozza a pálya felhasználását. Frank sokat dolgozott a pályán , hiába.
3. Ez a játék annyira szimulátor mint mondjuk Diablo féle szerepjáték. Az a vicc , miszerint pld Berlinben végzek egy fuvarral és a következőt pld Londonban kezdem meg , agyrém
4. Sehol sincs a világon olyan , hogy cserélgetik a pótokat. Talán jobb lett volna ha a GTS-hez hasonlóan alkalmazottként kezdenél egy cégnél , egy kamionnal , egy póttal és a cég adna munkát. pld : Befejezem a fuvart Prágában , üresen elmegyek Brno-ba , felpakolok és újraútrakelek. A kamion és a pót ugyanaz marad. Hasonló megoldás lenne jó a saját tulajdonú szerelvény esetében is.
5. Alig van lehetőség igazi " kamionos életet " élni. Lehetne például olyasmit beépíteni , ami sokkal életszerűbb ( hétvégi kamionstop , kötelező müszaki vizsga stb)
6. Az eredeti TSM pályák ugyanazokat a problémákat produkálja mint az eredeti . Kiadták a TSM 3.0. ami 1.31 javítással müködik. Időkozben kijött az 1.4 javítás ami nem kezeli a TSM pályát. Érdekes , hogy a készítők még nem " konvertálták " át.
Lehet virtuálisan " akasztani ". Mégis :
1. pénzt adsz egy olyan játékért , ami tele van hibákkal amelyek az egymásután kiadott javítások után is megmarad
2. nem nehéz kitalálni , hogy ez a sok hiba szándékos. A lényeg , hogy minnél több pénzt csaljanak ki. Pld : Kelet-Európai DLC amiért fizetni kell. De ha te akarsz saját pályát készíteni , kudarcra vagy itélve.
Ostoba kérdéseket tesztek fel.
Van crack és van 1.4 javítással müködő TSM MAP 3.0
Ráadásul az átdolgozott és crack-elt verzió sokkal stabilabb. Sem az alappálya , sem a TSM nem fagy ki. + a különböző módokkal is sokkal toleránsabb.
Szeretem a kamionos játékokat , szívesen fizetek is érte , de a semmi kedvem pénzlehúzóknak fizetni. Majd ha számos probléma megoldódik és igazi szimulátor kapok , szívesen fizetek akár többet is. -
http://store.steampowered.com/app/227300/ -
kristóf497 #28274 http://bc.vc/c8DHVR -
erik320 #28273 Jólvan nemvagyok nagyon jártas az ilyan topikban,még 1x bocsánat