52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bal0924 #32290 VÉGRE nem fogyaszt mikor csak gurul a kamion! :D
És VÉGRE látom a fogyasztási átlagot! :) -
Fasza lett! :) -
Csabi2007 #32288 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy olvastam hogy a TSM 4.x el megy az 1.6 patch. Valóban elindult bár még nem próbáltam mert a térképnél lenullázódott felfedezett utak. Van valami módszer, hogy visszahozzam?? Vagy másnál is nullázódott?? -
vajo #32287
Végleges verzió. :D -
kisfüsi #32286 Az iveco még csak teszt gép :) -

-
fs9pilot #32284
-
Apocalipto #32283 Ez az adaptive automatic transmission mi akar lenni? -
vajo #32282
Köszi. Még kezdetleges.
-
Köszönöm!
És gyönyörű az új géped! 
-
vajo #32280 Letisztult szépség.
-
Bal0924 #32279 Sziasztok!
Nektek is csinálják azt a kocsik hogy minden méternél más-más rendszáma van?:D
A pirosnál vettem észre. -
siplace2 #32278 http://restacar.hu/xen/index.php?resources/l%C3%A9gnyom%C3%A1sm%C3%A9r%C5%91-scania-hoz.9/ -
zorba3333 #32277 Többen kérdeztétek már, hogy működik-e a TSM map a most kiadott 1.6 frissítéssel.
Nos, most vagyok túl egy közel kétórás teszten, és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.
1.6.0 + TSM 4.X + JPM_TSM_4_X
Ez a konfiguráció alapesetben (más módosítások nélkül) látszólag akadás mentesen fut.
A log fájl több esetben is felhívja a figyelmet az öreg textúraformátumokra, valamint kompatibilitási gond van a DAF, illetve a Scania egyes típusainak 2. számú fülkevariánsának megjelenítésével is, az öregnek ítélt formátum miatt.
Hibát két esetben jelzett, de emiatt sem fagy, vagy lép ki a játék, vagyis elmondható, hogy igen, az újonan megjelent 1.6.0 alatt fut a TSM 4.x
1.6.0 + TSM 4.1.0 + JPM
Nos, itt már más a helyzet, pedig ez a frissebb TSM kiadás.
Maga a térkép tökéletesen működik, de ha a csomaghoz járó JPM kiegészítő be van kapcsolva, akkor az összes MAN vontatónak élénk piros lesz a textúrája, valamint a félpótokat csak random módon jeleníti meg, ekkor viszont 1-2 másodpercre beszaggat a játék.
Én azt az átmeneti megoldást választottam, hogy kikapcsoltam a JPM csomagot, és helyette a Traffic módot használom.
Így megszűnt a gond, és zavartalanul játszható a térkép.
A log fájl itt is folyamatosan írja az öreg formátumokra való figyelmeztetést, de hibaüzenetet egyetlen traffic signal esetében írt csak.
Vagyis tökéletesen működik ez is az új frissítéssel.
DLC...
Ebben a kérdésben nem tudok nyilatkozni, mert Én nem használom ezt a kiegészítőt.
Tesztkörülmények:
- Eredeti, magyar nyelvű dobozos játék
- Mind a két térkép, és a hozzájuk tartozó kiegészítők külön mod mappában
- Külön profil mindkét maphoz
- Memória hozzárendelés alkalmazása mellett
- 1900x1200-as felbontás -
orixon #32276 Az konkretan melyik mod?:) -
siplace2 #32275 Az 1.6.0-ás patch nem komálja a Scania levegő termelési módját,ha bent van a mód,nincs board computer -
Bohusek #32274 Ja, és általában ilyen eljárással lehet a progikat javítani, fejleszteni, patch-elni, stb., ha nincs külön instrukció, mint mondjuk a mod-oknál. Remélem, ezek alaján a jövőben már más esetekben is menni fog és ezzel tanultál valami újat. -
Bohusek #32273 Bocs, egy két helyen elbillentyűztem, de ennyi szövegnél ekkora hibaszázalék még elmegy :) -
Bohusek #32272 Jót mosolyogtam és helyeslően bólogattam a reagálásodra tett hozzászólásokon.
Kicsit olybá tűnik, mintha azt várnád, hogy a sültgalamb berepüljön a szádba vagy hogy az ételt megrágva kéred. Ha így van, tényleg van még hová fejlődni. Persze nem zárom ki, hogy tapasztalatlanság szülte hozzá nem értés van a háttérben és tényleg halvány bugyilila fogalmad sincs, mi a teendő. És hogy lásd, nem vagyok szőrös szívű:
1. Ezen a linken (http://adf.ly/WHMzV) találsz egy letöltölthető fájlt, ami a 3DMGAME-Euro.Truck.Simulator.2.Crack.Only-3DM.rar nevet viseli.
2. A törömítményt kicsomagolod, amelyből két fájlt kapsz: 3DMGAME.ini és steam_api.dll
3. Ezt a két fájlt bemásolod a játék általad kiválasztott feltelepítési könyvtárába, azon belül is abba a könyvtárba, amelyikben a steam_api.dll már eleve benne van. Alkönyvtárba keresd, nálam a "bin" könyvtáson belül.
4. Ha van olyan mentésed, ahol még nincs elszineződött géperejű járóműved, betöltöd és játszol. Esélyes, hogy úgy a fényezésed marad és sikeres volt az operáció.
És bocs, de én sem vagyok tökéletes és valamit én is had örömködjek a segítségem fejében, így nem tudom kihagyni az orrod alá dörgölést, hogy a -val -vel v betűje legtöbbször hasonul. A kérdésed esetében a szótő+rag "ezvel", de ezt nem használjuk, tehát a z-re hasonulás után => "ezzel" lesz és nem "evvel".
De ezt ne vedd sértésnek... -
-
snakegab #32270 Nem kell egy oldalt sem visszalapoznod, hogy megtudd milyen fejlemények vannak ezzel kapcsolatban a patch tegnapi megjelenése óta... -
krisztian1329 #32269 1.6 patch-el működik a DLC+TSM 4.1? -
orixon #32268 Udv mindenkinek . Az nekem is igy van es nem tudom melyik mod zavarhat be..
Es egy masik problemam is lenne, amikor megakarom nezni a gyors fuvarokat vagy az alvallalkozoi fuvarokat( ahonnan lehet kivalasztani a fuvarokat) akkor kidob a jatek. Erre valakinek van valami otlete?
Koszonom szepen a segitseget elore is. -
Mandoki72 #32267 Hali mindenkinek! Még mindig a frank007 térképen.
Nem tudja valaki a MAN-omnak mért nincs rendszáma
a többi márkának meg igen?
-
írjál be még tíz kérdőjelet!!!!!! -
Olvasd el azt a 2 hozzászólást. -
zorba3333 #32264 Talán olvasd el a megadott sorszámú hozzászólásokat, és nézd meg a videót, aminek elérhetőségét a 32241. hozzászólásában tett közkincsé Bohusek!
-
szilveszter86 #32263 most evvel mit kezdjek ??????
-
kristóf497 #32262 krisztian1329 írta
-
zorba3333 #32261 Íme Bohusek fórumtársunk hozzászólása, amelyben részletesen kitér a hiba okára, és annak megoldására.
(Legközelebb azért legalább annyit tegyél meg, hogy minimum az oldal aljáig legörgetsz!
Mint ahogy látod is, nincs 20 hozzászólás a válasz, és a kérdésed között. Köszi) -
kristóf497 #32260 1.6 patch-el működik a DLC+TSM 4.1?
-
szilveszter86 #32259 valaki segítsen!!! az a problémám hogy játék közben az eredeti színű kamionom 100 km után átvált lilára ez mitől lehet??????????? -
Apocalipto #32258 És végre belekerült a fogyasztás mérés-kijelzés <3 -
snakegab #32257 A program hivatalos kiadásairól és javításairól, a telepítés sorrendjéről a játék honlapján és a fejlesztők blogján tudsz tájékozódni. Az említett "tenger alatti rész" egy külső fejlesztő által készített nem hivatalos kiegészítés (mod), a megfelelő verzió kiválasztásában és telepítésében a külső fejlesztő honlapja lesz segítségedre. Sok sikert! -
off topic fater ott mindenben segitenek........ -
Debilon #32255 vedd meg -
Hudini23 #32254 Valaki segítsen mert nem igazodok el! A játékot letölteném de úgy, hogy legyen benne Magyarország és Európa meg a tenger alatti rész is ilyen pl Törökország vagy Egyiptom meg amik még körülötte vannak! Szóval van valami Going East verzió fennt a torrenten de abba nincs az előbb említett rész! Mit csináljak melyik verziót töltsem le? Ja és, hogy a játék ne fagyjon ki amikor a világtérképet meg akarom nézni! Köszönöm! E-mail: [email protected] csak azért mert itt a fórumon nem biztos, hogy megtalálom ha valaki válaszolna! Köszi! -
-
vajo #32252 Az új gépem -
zorba3333 #32251 Örülök, hogy tudtam segíteni, és sikerült optimalizálnod a játékot az igényeidnek megfelelően.
A magam részéről annyit, hogy bárkinek szívesen segítek, mint ahogy sokan mások is ebben a közösségben, persze minden a szabadidő függvénye.