52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
hencsei #35824 Szia a pótkocsi privát? -
-
Szép estét :)
Rég tettem képet.
Mega szerelvény :)
[IMG]Szép estét :) Rég tettem képet. Mega szerelvény :) Szép gépek/képek - [/IMG]
Szép gépek/képek -
Bocsi a 2 hsz-ért. -
Szép estét :)
Rég tettem képet.
Mega szerelvény :)
Szép gépek/képek -
-
Szarom össze magam :) 

-
Gábor55 #35819
Jó képek!
-
Pont ezt mondtam :D -
http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/scania-r500-topline-king-off-the-road-manuel-retarder-ravenstein/187863733.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=3&scopeId=STT&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22200&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=SemiTrailerTruck&segment=Truck&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false
gondolom nem a kiállításra járásból lett benne 700-ezer :DD -
kisfüsi #35816 Estét! Jó hétvégét és kellemes pihenést! :) -
Így van kolléga
-
CsiziTrucker #35814 Erre akartam kilyukadni, hogy általában minden kamion végez munkát, mert ha áll akkor csak minuszt termel! -
Ezeket mindenki ismeri ;)
A Vaex-esekre visszatérve,nem áll az összes kamion,mert az nem érné meg a cégnek,én a jórégenében láttam a 41-es főúton és az M3-ason is egy párat holland rendszámmal :) -
CsiziTrucker #35812 -
CsiziTrucker #35811 Ez is egy nagy cég ebből a csörösből csak egy van nekik a többi FH16-os 100nál is több!
A csörös hollandba jár állandó fuvart csinál, hétfő reggel 6körül indul Bugyiról! Már rövidebb pótot huz mert sok volt a büntetés a hosszúsága miatt
-
CsiziTrucker #35810
A Svéd acél!
-
CsiziTrucker #35809 Vaex Group BV.
Ez egy ismert nagy cég, kb. 70-80 ilyen kamionja van! Te eltudod képzelni, hogy egész évben a telephelyen áll az összes és csak kiállitásokra járnak!?
-
Bazsio #35808 De a Hovotrans-sok azok igen, és azok is jól megvannak rakva cuccal.
Itthon vagyunk
De már megyünk Ösnabrück-be de közbe építés van

Hegymászás
Pihenés
-
De ez alapból kiállítási kamion,nem hiszem,hogy ezzel mennek fuvarba is :I -
def map,-game data:
Ezt a két sort írd át ilyenre
truck_damage_coef: 0.0000 // truck damage coef per hit, impact speed squared modified by weights
trailer_damage_coef: 0.0000 -
Bazsio #35805 
-
-
corsac78 #35803 Sziasztok az a gondom hogy nem müködik a no damage-nincs sérülés.
Többet is kipróbáltam de nem megy 1.8.2.5 frissítés van fent talán ez? -
hasznalj opera minit, vedd le akar kep minoseget is, maris meguszod par szasz kb-bol... -
CsiziTrucker #35801 A csörös scániának semmi köze amerikához ezt jól tudod! Gyakran huznak tartályokat mert azok csak 12m hosszuak és igy beleférnek a 16,5 méterbe! Nem hinném, hogy ADR-es(veszélyes áru) rakományhoz tervezték, mert ott minnél könnyebnek kell lenni a vontatonak, hogy minnél több sulyt tudjon vinni!
Ha További információra van szükséged ne itt hanem privátba!!!
TÉMÁT EZZEL ZÁRNÁM !! A FÓRUM AZ ETS2-RŐL SZÓL!!!!!! -
CsiziTrucker #35800 "Még mindig nem tudtok fogni egy kib***ott kép szerkesztőt"
Elnézést a kifejezésért! Csak nem tudtátok leirni azt, hogy miért probléma! De szerencsére a házigazda úr privát üzenetbe szépen leirta, hogy mit és hogyan 2 sorban!!!! -
Axtros #35799 "Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta."
Akkor most ez mégis hogy van? "Nagy divat" de még sincs "olyan sok"?! Akkor hogy lehet "divat"? Érted Főnök mi a gond?! Ha valami divat, akkor abból sok van, ha valami napi 2-3, akkor az ritka vagy egyéni.
Ha pedig a videóidból indulsz ki, ahol egy előre leszervezett bemutatón csiri-viri kamionok vonulnak fel, az még nem azt jelenti, hogy a közutakon is ezek mászkálnak ezrével. A csőrös Scania pedig egyáltalán nem számít amerikai konfigurációnak, mivel eredetileg veszélyes anyagok és tartályok szállítására építették őket Európában, mivel biztonságosabb a meleg, járó motort távolabb elhelyezni a robbanás veszélyes rakománytól. Az már egy más dolog, hogy ma már más területen is alkalmazzák őket, de ott meg a pótkocsi hossza a rövidebb, mivel a mérethatárokat be kell tartani.
"Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!"
Ez statisztika, és bizonyára így lehet, de ez meg nem volt tárgya a dekorációs témánknak. De nagyon király vagy!
-
Axtros #35798 Már szóltam neki, és tanulja is a szakmát, bizonyítva az igazát mint egy óvodás, de legalább nem poszter méretű képekkel. Ez is valami. -
Szevasz kamionos.
Sajnos néha rákényszerülök, hogy mobilnettel netezzek, és mikor Te, meg még egy két értetlenebb teleszórja png képekkel a topikot, és az oldal betöltése 30-40mb-ot igényel az igen csak megviseli a 200mb-os kvótámat.
De hiába is tépem itt a szám, hisz leszarod, mert neked így jó...
A buszos... (ezt honnan vetted le, attól mert Ikarusos a Nick képem) -
CsiziTrucker #35796 -
CsiziTrucker #35795 http://kephost.adatbazis.eu/images/86535818652411512325.jpg -
CsiziTrucker #35794 Itt a Hovotrans amit emlitettél:)
-
CsiziTrucker #35793 Köszönöm a fejtágitást!
Akkor már én is megosztok egy két informáciot!
Kicsicsázott kamionokat már nem egyet láttam, főként Skandináv, és benelux területen nap szinten 40-50et biztos lehet látni.
Főként scániát, volvo és dafot szeretik! Scániákon nagy részén tuning kipufogó van, igy nem teljesitik az euro 5ös normát csak a 3ast de ott nem szólnak érte!
Németországba ez 1000-2000euros büntetés aztán lehet menni a servizbe!
Franciáknál nagy divat az amerikai kamion abból olyan sok nincs, de 2-3 biztos jön szembe naponta.
Magyarországon mi nem látunk ilyeneket, mert nyugati kamionok nem jönnek errefelé csak egy két állatszállitos holland!
Angliában 95%-ba nyerges 6×2 bogis vontatók vannak, mig a Svédeknél a nyerges kamion a ritka ott 80%-ban 25,25m gigalinerek vannak 60t a megengedett!
Kilátással kapcsolatban igazad van semmit nem lehet kitenni a szélvédőre a legtöbb nyugati országba!
De a napellenző méretére, és hogy az oldalsó függöny mennyire takarja a kilátást arra nincs szabály.
És, hogy kinek mi a csicsás azt ne firtassuk szerintem. Minenkinek megvan a saját stilusa! -
CsiziTrucker #35792 Jó néz ki!! Egyik kedvencem nekem is! -
-
hencsei #35790 Szia kisfüsi tudnád eszt a wabis potot linkelni? Nagyon megköszönèm -
Rám esteledett.
Egy hosszú pihenő.
-
Koszonom CsiziTrucker az oreg kis Scania 143-ast -
Axtros #35787 "Hol van itt megadva, hogy mekkora lehet egy kép?"
Sajnos sehol, de logikusan gondolva, azért kell a mérethatárokat betartani, mert sokan mobilról illetve keskeny sávszéleleségű internetről olvassák a fórumot.
"Nem jobb a nagyobb felbontású?"
Általában igen, de egy weboldal esetében - ahol nem elérendő cél a képek 100%-os minősége - nem.
"A karácsonyfáról meg annyit, hogy minenkinek más az izlése a valóságban én sem ilyennel járok!!! Egyébként Hollandoknál, Svédeknél divat az ilyen stilus. "
Persze, azért mert láttál valahol egy holland vagy svéd kamiont, ami ennyire ki volt csicsázva, az még nem azt jelenti, hogy ez divat lenne náluk. Ráadásul ha annyira nagy sofőr vagy, akkor tudhatnád, hogy a német rendőr leveteti azokat a dekorációkat, amelyek a szabad kilátást korlátozzák. És ez mind vonatkozik úgy általában az EU-s országokra.
"Inkább vissza megyek a szlovák forumra ott legalább igazi kamionosok vannak akik értenek is a dolgokhoz és tudják mi az a kamionos élet!"
Csak nyugodtan menj! Itt viszont még informatikusok is vannak, akik pedig neked magyarázzák azt, hogy miért nem célszerű nagyméretű képeket feltenni egy közösségi fórumra.
-
BhityHD #35786 Budapest- Besztercebánya:
Szép gépek!
-
Legfontosabb egy hosszú hétvégére a folyékony kenyér :D