52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Meg még az is jó lenne ha lennének "évszakok" (hó,eső..) meg ha koszolódna a gép :D valahogy élethűbb lenne, és még ha mozogna a fülke meg lehetne érezni hogy póttal vagy vagy anélkül. De azért mindent nem lehet :) -
Nem nem tűnt fel az a pár sas -
DANIELTRUCKER #1827 Az 1. képen! -
DANIELTRUCKER #1826 Ti észrevettétek a madarakat!
-
ezek még csak az első képek...vagyis ha igaz, még át fog alakulni (remélem, hogy ez tartalmazza azt is, hogy teljesen új modellek lesznek benne)
de mindenesetre, most még csak a meglévő játékban (GTS) tesztelik a már kész dolgokat, mint pl az új modellek, a 6X2 ill a 6X4 kerékelrendezést, a dinamikus árnyékot, és nemtom hirtelen h mi van még :D
de a lényeg, hogy ha igaz, sokkal másabb lesz mint az eddigi játékok...bár nekem már a GTS is tetszett, csak az árnyékok hiányoztak belőle... -
toxidavid #1824 Császtok kolegák! nekem semmibajom a játékkal nagyon csipázom :D am csak az a baj hogy tiszta GTS de nekem nem baj mert birom a ETS,GTS, is szówal csak arra wárunk itt sokan hogy kijönnön a játék a fényezőből:DDDDDDDD -
DANIELTRUCKER #1823 Nem úgy értettem, hanem úgy hogy már játszottam olyan játékkal amiben az árnyékok zavaróak voltak.
-
uristen most köpöm ki a fogamat scs softwares játékban árnyék és a belsönézetben is árnék -
Blum #1821 Miért,ha a való életben mész egy kocsival,vagy csak sétálgatsz,akkor is zavarnak a villódzó árnyékok?
-
nem kell 150-el menni...
a másik pedig, hogy ha a fizikát jól megcsinálnák, akkor 90-el ha mész, nem fog gyorsan "villódzni" és nem fog zavarni... ha megcsinálnák közel valósághűre, nem hinném h sok embert zavarna...
engem speciel tuti, hogy nem fog...már aztse tudom mióta vártam egy ilyen kamion szimulátort :)
vagyis a mostani képek alapján, úgytűnik, hogy idén megérkezik az a szimulátor amit már évek óta várok :) -
DANIELTRUCKER #1819 Mert ha gyorsan mész, akkor gyorsan villódzik és ez zavaró lehet.
-
Blum #1818 Miért lenne zavaró? -
DANIELTRUCKER #1817 Szerintem épp akkor húzták be(a kéziféket) és még lassult.
-
Petya306 #1816 Cső Srácok! Nem tudom figyeltétek-e,de a Scania fülkében a KM/h 20-at mutat,de a kézifék be van húzva,ez csak egy észrevétel nem kötekedés. Nagyon király lesz a játék így első ránézésre bár remélem mire kijön addigra már egy igazi kamion kormányát fogom tekergetni. 
Még annyit hozzátennék,hogy az sem lenne hülyeség,ha a fülkemozgást megcsinálnák,a Hard Truck 2-ben meg volt csinálva. -
DANIELTRUCKER #1815 Szerintetek az árnyékok menet közben nem lesznek zavaróak?
-
nenus #1814 Király! Működő külső tükrök
-

-
vajo #1812 Akkor üdv :D -
DANIELTRUCKER #1811 Egyébként új vagyok (a fórumon), de szeptember óta olvasom a fórumot csak nem tudtam regisztrálni. A Haulin-tól kezdve az összes rész megvan, de a kedvencem az UKTS. Eddig mindenkivel teljesen egyet tudok érteni mindennel a játékkal kapcsolatban. -
vajo #1810 Ez már modern kamion! Az ablak párologtatja a vizet, így ha felhőszakadás van, eltűnik a vízcsepp mindig az ablakról. :D Amúgy már régebben én is írtam, hogy nincs ablaktörlő, de majd tuti lesz :D -
DANIELTRUCKER #1809 Észrevettétek, hogy kintről ezen sincs ablaktörlő???!!!
-
Valaki említette, hogy jó lenne külső nézetben is látni valamit a tükrökben, és ha jól látom a harmadik képen akkor azt is megoldották, de ennyiből még nem vagyok benne biztos hogy nem csak a króm csillogása. Reméljük az is jó lesz. Nem az a legfontosabb , sőt nekem eddig se volt vele bajom, de pl az is fejlődés lenne grafika terén. -
Tetszik a belsőtér! És kívülről se csúnya! Jó kis GAME lesz -
#1803, #1802: akkor valószínű h nézek majd valami másikat...úgyis az ATS elketyeg a mostanin is, mire kijön az ETS2 meg majd veszek vmi komolyabbat :D -
Na ezt nem is tudtam de nem rossz végre nem 10 perc egy út. :)
Magyar meg remélem még belefér :) -
DIESEL DOG #1804 Egyre jobban kezdem azt hinni hogy most tényleg valami igényeset fogunk kapni. :) -
Blum #1803 5450 Felejtős..Játékra.
4850-nél lejjebb ne add,de inkább 5770 vagy valami komolyabb. -
HDx4xx széria sose volt erős -
térképről azt írták még a múltkor, hogy mindegyik ország kb akkora lesz mint a GTS-ben németország, és mindegyik országból kb annyi város lesz...
szóval ebbe már egy varsó-Lisszabon nem 20 perc lesz :D
Magyarország nem hiszem h bennelesz...de majd elválik :D -
az u"lesen es a muszerfalon nezzetek meg ott is van arnyekolas :D
-
Jól néz ki, de kíváncsi vagyok a videóra is :D
Meg még a térképre leszek kíváncsi mekkora meg merre meg (lesz-e magyaro.) és a fizika. -
jó volna ha a videóban benne lenne már a Prémium...most az az új, arra leszek kíváncsi :D
egyébként azt énis észrevettem, hogy a napelenző belülről nincs meg :(
viszont az árnyékolás kárpótol érte...főleg, hogy a fülkében bent is lehet látni az árnyékolást... :D :D
+ a rámaptükrök is kurvajók szerintem...és még a holttértükör is :D
bár az első rámpatükrön még állíthatnának...de legalább már lehet benne valamit látni, nem úgy mint GTS-ben :D
mert azt akarok venni...gondoltam hátha valakinek az van :D
egyébként pedig jóvolna, ha nagyobb városok is lennének, nem csak 4 utcából állók...
na majd elválik :D
mindenesetre, én már várom a videót ;)
más, mi a véleményetek egy Radeon HD 5450-ről? -
vajo #1797 Engem majd az Editor menü fog...sőt, már érdekel is, hogy milyen lesz :D
Egyébként régen valaki panaszkodott arra, hogy nagyobb legyen a látótávolság ugye? Mindegy. Ugyanis én közben rájöttem az ATS-t kutatva, hogy az editorban lehet állítani. És még egy, hogy már az ET2-ben is más az editor, és asszem teljes képernyőn is működik.
A Scania szerintem csuda jó lett. :D Nekem tetszik, és az árnyékolás az baromi jó. De viszont ami kívül van, az már megint nem látszik a belsőből! Ezt most a napellenzőre értem. Kívül van, de belülről nem látszik. Ha javítják jó, de amúgy szerintem egy lényegtelen dolog ez most.
Első képen, ha jobban megnézitek a víznek gyönyörű szép a tükröződése, és úgy látom új textúrát, és effektet kapott. Viszont azt nem értem, hogy minek építgetnek folyton új helyeket, ugyanis ilyenek az ATS-ben sehol sincsenek. De ez is egy elhanyagolható tényező. :)
A videóra pedig nagyon kíváncsi vagyok és remélem látunk benne más márkát is. :) -
Nem is kell majd belerakni saját kamiont,jók lesznek az alapok... 
-
remélem azért élsimítás lesz a játékban, ettől eltekintve egész jó!
-
hát igen...gondolom a modolás nem annyibúl fog állni, hogy átírjuk a def-et és kész...de őszintén szólva, az eddigi képek alapján engem nem is annyira fog érdekelni a modolás :)
csak még tegyenek bele egy pár értelmes pótot, és nekem megfelel úgy a játék ahogy van :) :) -
Vagyis ilyen lesz a játék az új grafikus motorral?
Az árnyékolásra egész jól ráfeküdtek hála az égnek, amint az az első képen is látszik ill. írták is, h a fény/árnyék a fülkén belül is érezhető lesz, ill minden tereptárgynál! Ehh, érdemes volt annyit mutogatni nekik a TML Studios játékait! Kíváncsi leszek a videóra!
Hát a módolás lehet, h megszűnik majd, vagy jóval bonyolultabb lesz, így, h ennyire változtatható lesz alapba a kamion játékon belül (4x2/6x2, szúrók, skinek, stb). Majd meglátjuk úgy is jó pár hónap múlva! -
Blum #1792 Remélem,hogy a videóban már legalább lesz AA...:/
Amúgy nagyon fasza eddig! Nagyon várom! -
Kezd nagyon jól alakulni a játék.
Ha jól értem, jövő héten videót is kapunk. -
Nagyon szép és ez a reflective skin... gyönyörű