52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Blum #2274 Azt hülyeségnek találnám,merthogy a való életben is van határidő. (Asszem'..:D) -
#2273 Ha több szabadság érzetet akarnak adni, akkor remélhetőleg nem kerül majd bele az időhöz kötött fuvarok se mint a gts-be (: -
a megjelenésig már lesz munkám(remélhetőleg), eddig nem tehettem meg hogy vegyek akármilyen pc-s játékot...de erre félreteszem a pénzt!!!
#2269 (gumikacsa) : semmi értelme szerintem...nem olyan szokványos hogy benne legyen, de érdekesség képpen bekerülhetne mint pl egy sonderfahrt -
vajo #2271 Ilyenen én is kiakadok, de majd én is írom hogy:
HUNGARY
HUNGARY
HUNGARY
HUNGARY
PLEASE
SCS...
I LOVE YOURS.. :D xd -
ÁÁá hülyék azok én is mindig olvasom hogy DOUBLE TRAILER, DOUBLE TRAILER 
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem nem hiányzik az. -
csak ne úgy, mint egyes emberek, hogy 1 topikba töbszörr beleírják:
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
PLEASE SCS!
Ezek annyira idegesítőek -
Én már írtam nekik hogy esetleg hogy ha talán még is csak akkor ja :D -
vajo #2267 Ha minél többen írjuk le, akkor talán beteszik. :D -
tetszik, ha így folytatódik elég komoly játékot fogunk kapni! 
-
aztakurva:| 

ez a pihenőhely nekem nagyon bejön. :D -
Nagyon baró játék lesz:) -
Wááá
Jól néz ki nagyon ! :)
Am
"A második kép egy egyszerű pihenőhely az út mentén. Megint a cél ugyanakkor a játékosnak több realizmus és több szabadság, neked akarunk adni egy esélyt, hogy parkoljanak és bárhol pihenjenek, ahol ez valóságban volna törvényes, nem igazságos néhány ikonfoltnál ahogy az elmúlt játékokban."
Jól hangzik amit írnak csak így tovább !
Amúgy bele könyöröghetnénk Magyarországot is. :) -
DANIELTRUCKER #2262 Jól van na Csak megjegyeztem! -
Nagyon jó lesz végre a játék! :)
Sajnos nem tudok angolul, németeül se nagyon, ezért ha valaki megtenné nekem hogy elküldi nekik amit írok annak nagyon megköszönném. (webfordítókba nem bízok, elég szutyok munkát végeznek)
Tehát az autópályákon lehetne gyorsító és lassító sáv mint a valós életben. Lehetne több fajta útkereszteződés, pl. ilyen kanyarodó sávokkal. Több fajta KRESZ tábla is mehetne a játékba. Akkor még lenne egy olyan dolog amit szerintem mindenkit zavar, vagyis a lámpaváltás. Az előző részekben ez össze vissza volt, szinte minden lámpánál meg kellett állni. Meg lehetne csinálni hogy legyenek ilyen "zöld hullámok" a nagyobb utakon. Persze a kis utcákból nem kell hogy fél órán át zöld legyen.
Vannak ilyen apróságok amik persze nem halálosan fontosak, de feldobják a játékot. -
Most én is kötözködnék, de azért ne vegyétek túl komolyan, mert előfordulnak kivételek, de 3 tengelyes pótokat leginkább tűsarkú húzók után szoktak kötni. :P
Viszont a képek alapján kinézetre nagyon brutális lesz a játék.
DANIELTRUCKER: Mivel a kamion pihenőben áll, így elég valószínű, hogy a sofőr sz@rni ment. Vagy egy ribit heggeszt az ágyon... -
Sóschips #2259 Áhh de fasza 
DANIELTRUCKER: nehogy már most az a bajod legyen,hogy hol van a sofőr-.-"
-
DANIELTRUCKER #2258 Wohooo! Nagyon király! Tetszik! Az opciókkal meg még jobb lesz! Örülök, hogy végre ott pihensz ahol akarsz, persze álló helyzetbe! Már csak a reális vezetési idő betartását kéne beletenni!
De hol van a sofőr?
A scania tetején ablak van vagy mi az a fény a tahográfnál? -
vajo #2257
Megveszem..:D Úgy érzem, nagyon jó mapokat lehet majd benne építeni :D Kezd realisztikus lenni a játék.
-
Azta k**rva egy gyönyörű!!!! 

-
Ha jól értelmeztem, amit a képekhez írtak, akkor a sorompó fényei világítani fognak, és le és fel fog ereszkedni a sorompó, ha jön vagy éppen elment a vonat.
A második képhez a pihenőhelyeket úgy alakítják ki, hogy akárhol pihenhess a pihenőhelyeken, ne csak az ikonoknál ahogy eddig.
csak pozitívumok! -
Blum #2254 Ráadásul a vasúti átjáró teljes értékűen működik is!
"Our ambition is to make railroad crossings fully functional in Euro Truck Simulator 2, with the lights flashing and the bar going down and up again after the train has passed." -
Blum #2253 Végre,vasúti átjáró! és még jó is!
Na ez igen kéremszépen,az SCS most úgy néz ki,hogy nagyon odarakja magát!
-
nagyon adják...
egyébként, a második képen úgy nézem, hogy valami új parkoló vagy hasonló van... -
ujj kepek nagyon jok ;)[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
-
ha olvastad volna az eddigi hozzászólásaimat, akkor tudnád h eddig nagyon jónak láttam a dolgokat, amikről képet kaptunk, és nem írtam hozzá baromságokat, ezért értem "nektek semmi sejóó" címzést miért én kaptam...de nembaj
#2247: ha nő, aki jól néz ki és nagy mellei vannak jöhet :D -
tomi0113 #2249 Fasza!
-
Szerinted ha tudnak modellezni mért használnák fel más modelljét?
Én is ha nem vagyok lusta kedvemben, inkább megcsinálom magamnak a cuccot, annál kevesebb lesz a készítők listája. -
vajo #2247 Masszőrgépet ne tegyenek már bele? xD
Am sztem lesz benne Svarci is... -
Jaaaaajjjj-.- örülj neki h van,2 perc rá tenni egy nyamvatt poroltót.nemigaz,h nektek semmi sejóó. -
ami tartja az ajtókat, és a zár hátul gondolom csak skin...egy porraloltó elférne rajta és a kamionokon is nem? -
Sóschips #2244 áhh ez de fasza 
Amúgy ilyenkor teljesen 0-ról csinálják meg a gépeket?Vagy használnak fel dolgokat?Értem azt,hogy pl amiket mi letölthetünk cuccokat,azokat ők használnak?Vagy semmit?Bocsi,meglehet,hogy elég otromba nagy hülye kérdés,de azért érdekel:D -
DANIELTRUCKER #2243 Engem az első részben sem zavartak a pótok, csak a skinek változatossága volt gagyi!
De azért tényleg szép!
Bár interior nézetből úgyse lehet sokat látni belőle! -
háát nem olyan ronda..
-
új képek az scs blogján... -
vajo #2240 A;D a svéd combo :DDD -
SnyperD #2239 Köszi :) -
Megtudhatod, hogy miért érdekelnek annyi embert a 25.25 méteres (dupla) szerelvények, ha elolvasod a SCANIA VILÁGA címü magazin 2008 februári számának a 12,13 és 14. oldalát.
Itt a link:
http://www.scania.hu/Images/pdf-%20SV%202008.2_108136.pdf -
SnyperD #2237 Mondjuk a spáros tényleg jó lenne :D -
nálam a 25,25 méteres szerelvények is dupla pótnak számítanak. Ilyet akár itthon is láthatsz, a spar-nak szállít ilyen szerelvény. Azt hiszem, Bicske környékén.
-
nézőpont kérdése...szerintem MÁR március van :)