52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SnyperD #3355 Meg több lehetne az erdős szakasz esetleg ugráló vadállatok előtted :D
-
Pontosan! -
SnyperD #3353 Zavaró és monoton ! -
Jaja. Meg nemlehet elmenni 2-3km-ert úgy hogy ne legyen kanyar, vagy ez csak nekem eléggé zavaró? :) -
SnyperD #3351 Nem tudom de a gts be szörnyűek voltak a benzinkút utáni 75° os kanyarok -
Bocsi a duplázásért. :)
Szerintetek ebbe is olyan rohadt kanyargósak lesznek az autópályák? :/ -
Jó ötlet, és akkor már tehetnének oda több épületet is. :) -
Támogatom! -
SnyperD #3347 Köcce !
-
Most még egyszer teljesen végignyomtam a szavazást. Olvastam kommenteket. -
SnyperD #3345 Banner ! -
Sóschips #3344 Istenem 

-
furka1994 #3343 Helló mikor várható a játék? -
SnyperD #3342 Írtam blogbejegyzést remélem elolvassák !
Szerintem sokkal kevésbé lenne monoton a játék ha a két út között lennének fák mint az alsó képen nem? -
Ha nem írnak azt jelenti elfoglaltak, vagyis a mi kis játékunkat csinálják 24H-ban :D -
SnyperD #3340 Miért nem írt ma az SCS ? :( -
Sóschips #3339 Ohh hát ha kell 2óráig is csinálom:D..legalább ha már fordítani nem tudtam segíteni,akkor ebben megpróbálok
-
Jah, okéka :D
-
SnyperD #3337 Nembaj egy minőségi fordítás érdekében dolgoztok :) -
Sóschips #3336 én valahogy negyed körül kezdtem el,de nem igazán akar vége lennixD -
SnyperD #3335 Te butus nézd mit írsz !
Tegnap leírtam és ebben is utaltam arra hogy köszönjük a Te munkádat is!
Csak a srác nem ismer téged azért nem írta a neved :) -
Én tegnap 40 percig nyomtam :D -
Sóschips #3333 Az normális,hogy már vagy fél órája zöld kezezek?:D..meg remélem jóra kattintok
-
Nem annyira izgat, mert szívesen tettem de én nem számítok bele ??:) Igaz nem túl sokat fordítottam, csak kb. 50 mondatot. -
vajo #3331 1 személyes csapat, ami kamu munkákat készít. retardált szegény :)!! -
SnyperD #3330 Mivan? -
Akkor ismered az egész Team-et... A gyerek stikkes, de nem tehet róla. -
Robi546 #3328 Oké értem. :D
Kis off:
léptem nézni a Barátok Köztöt holnap leszek.
Csá all,jó éjt mindenkinek. :) -
SnyperD #3327 De ki(k) ezek? Mert egy anyai pofont megérdemelnének :) -
Ne is mondd! :DD -
Blum #3325 Ne is emlegesd ezt az MRT Team-et,mert elkap a röhögőgörcs :D -
Robi546 #3324 én az MRT Team csapatnak ismerem egyik tagját de csak így távolból, msn-en. :) -
SnyperD #3323 Lehet regisztrálnotok kell !
és a lista elejétől kezdjétek és fontos hogy menjetek végig mert minden megynyitásnál változik a sorrend. -
SnyperD #3322 itt remélem jó a link !
mrtteam fordításaira mégcsak véletlenből se kattintsatok !
Ahol comment van azt olvassátok el ! -
hol lehet szavazni? 
-
Robi546 #3320 Néztem a képeket ( interior ) és nagyon de nagyon bejönnek. :) -
DANIELTRUCKER #3319 Brutálisan hasonlít! -
SnyperD #3318 Jah és megkért hogy mindenki aki teheti és ideje engedi menjen fel az oldalra és szavazza végig, de úgy hogy a kommenteket is elolvassa mivel néhol abban van az indok hogy miért pont arra szavazzon amire !
Légyszíves segítsetek egy jó fordítás érdekében :) -
SnyperD #3317 Barta János <[email protected]> to [email protected], [email protected], [email protected]
Üdv népek!
Átnéztem az összes sztringet az oldalon, olyan jó háromnegyedükbe beleszerkesztettem, korrektúráztam, és kommenteltem. Légyszi amint tudjátok, nézzétek majd át, és kezdjünk voteolni mindre, hogy melyik kerüljön a játékba.
Remek munkát végeztetek, volt pár bejegyzés ahol totál átírtam a szöveget, hogy érthető legyen, de zömében fasza munka volt alapból, amit leraktatok az asztalra (leszámítva a stilisztikai és helyesírási hibákat :D). Arra kérnék mindenkit, hogy a kommenteket majd olvassátok el, és annak megfelelően szavazzatok a javított verziókra.
Zsír fordítás lesz ez, köszönöm még egyszer a munkát! :)
U.i.: SnyperD, ha tudsz olyan emberről, akit nem címeztem be, de keményen fordított, juttasd el ezt az üzit neki. ;)
Ez a Főkorrektorunk E-mailje ! Aki részt vett a munkában és szépen dolgozott azokhoz szól ! -
#3316 Azt ne mond h minden cégnél van, mert ez nem egy nagy cég de annyit már sajnál költeni a góré, hogy 1 nyamvadt állóklímát tetessen bele...
Gumikon meg a kamion hozzátartozóin spóról, eredménye= múlthét pénteken dúrdefekt Tatabányánál...