52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Inkább nem kellene az scs-t basztatni mindenféle hülyeséggel. Pár hozzászólással ezelőtt láthattuk, mi az eredménye, ha a hülyegyerekek elkezdenek irkálni............ -
Blum #3879 Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én már kezdem unni,hogy hogyha belépek SG-re,látom,hogy ETS2 topikban van X számú ój hozzászólás,de egyiksem lényeges.
Jók ezek a kívánságok,meg lehet álmodozni,de maradjunk már ésszerű határokon belül. Előzgető személyautók,meg kamionmosás...Vicc. Másrészt meg fel lehet venni az SCS-el a kapcsolatot,aztán lehet sírni-ríni ott. -
tpbence0323 #3878 Meg lehetne meg olyan hogy belü is lehetne disziteni a fülket
de persze ami belül latszik az kivül is
-
vajo #3877 A játékban bárhol lehet majd aludni, így lesz megcsinálva. Így valószínű, hogy bárhol lehet majd aludni. -
Azt tudom de a mi helyünk mindig szabad volt, és arra gondoltam, hogy ha még az is foglalt lenne az is adna egy kis érdekességet a játéknak. -
tpbence0323 #3875 Szerintem meg az is jo lenne amikor felveszed a trailert es hozza kapcsolodik a vezetek a trailerhez -
Már ETS/GTS-ben is megfigyelhető volt, hogy az esti órákban már alig volt hely a parkolókban. -
Bálint16 #3873 AZ is jó lenne ha bárhol tudnák aludni mert mondjuk menet közbe aludnom kell akkor megállok az út szélén és alszok. nem kell fáradtan vezetnem a következő benzinkútig!
meg az is jó lenne ha az autók előznének minket menet közbe! :)nem pedig tötyögnek mögöttünk és inkább mi előzzük őket! nem?
-
Robi546 #3872 Ez az ötlet is tetszik örülnék ha beletenné a csapat. :)
Várom már a hétvégét mivel azt vettem észre hogy: a Blog-ra képeket jobban szombat,vasárnap rakják fel gondolom akkor van annyi idejük hogy felrakjanak a blogra egypár képet. :) -
Nekem az jutott eszembe lehetne olyan hogy parkolóban este fele nincs hely. Mer GTS-ben is benzinkútnál (kisebbiknél) 2 hely van valamikor az egyik foglalt néha mindkettő szabad. És akkor mivel már akárhol lehet aludni parkolóban vagy szűkösen kéne állni vagy tovább állni ;) Nagy benzinkútnál is mindig szabadon van saját helyünk és ott még jobb lenne a tömeg :D -
Szerintem felesleges. Akkor inkább azt kéne normálisan megcsinálni, hogy a kamion fogyasztásában látszódjon meg az, hogy 10-ben tiltón mész 90-el, vagy 14-ben 1300-as fordulaton. -
Robi546 #3869 értem. nekem is nagyon tetszik az ötlet. :) -
tpbence0323 #3868 Ugy gondoltam hogy a benzinkut mellet akkor lehetne mosas programot pl:öblites vagy sima viz
szerintem jo ötlet lenne hogy ha koszos a kamionod akkor le tud mosni -
Robi546 #3867 Aha,értem. :) -
Amin rajta volt, azokon azért, mert azok a T&T kamionjai voltak. Az ETS2-ben valószínűleg meg lesz csinálva minden kamion normálisan. -
Robi546 #3865 nekem tetszik az ötlet, és bár ahhoz már kellene csinálniuk egy autó/kamion mosót vagy hogy képzeled el ?? Hogy bemész a szerviz-be, megjavítod a kamiont és le tisztítja vagy hogy??
De ez úgy se lesz benne. -
tpbence0323 #3864 sziasztok szerintem lehetne olyan is hogy piszkosodna a kamion mondjuk ha esik az esö vagy földes az ut
ezt csak igy eszembe jutott -

-
Blum #3862 Akkor a többi kamionon miért van rajta?
Egyáltalán nem azért,amit mondasz,hanem azért,mert egyszerűen nincs idejük/kedvük/erejük megcsinálni. Ennyi.
Steam-nek pedig marhára semmi köze a multihoz. -
Robi546 #3861 Ja értem, csak onnan gondoltam hogy multiplayer mert Steam-on lehet vásárolni. :D
És ez a Renault Premimum nagyon tetszik és nincs rajta a hátulján az a takaró tudjátok az a Vas/Fém szerintem akkor azért rakták rá azt mert még nem volt kész a hátulja a kamionnak (itt gondolok a levegő tartályra,üzemanyag tartály,stb...) és addig rá tették hogy ne üresen legyen most pedig le vettek azt a Fém Fedőt vagy mi az a hátulján mert már kész van. :) De ez csak az én véleményem. -
Hmm, erről én lemaradtam valahogy, valóban nem csúnya, hátha hasonlóan igényes lesz az alváza, mint a Premium-nak.
#3858: szerintem ez a legújabb Magnum.
#3859: 66°% kedvezménnyel vásárolhatod meg Steam-en a játékot, szó nincs multiplayer-ről.
-
Robi546 #3859 (bocsi a dupla post-ért)
Csak azt akarom mondani hogy új hír illetve kép is van a Blogon még hozzá:
American Long Haul featured on Steam!
ez, ezek szerint lehet multiplayer vagy csak normálisan megveszed a game-t steamon és játszod a Single -t ?? -
Robi546 #3858 Ha jól tudom ez még az öregebb fajta magnum de nekem nagyon tetszik ez is. :) -
A magnumról volt talán legelősször kép: KÉP
Itt sem csúnya, és valószínűleg ennél már csak szebb lesz. -
Robi546 #3856 Oké,köszönöm, meg lesem az Off Topicot. :D -
No ez igen.
Reménykedem benne, hogy a Magnum-ot is szépen megcsinálják, főleg az interior miatt. -
Vissza térve a vastag utakra, csinálhatnának egy junior változatot vastag utakkal lassú kamionokkal hogy be tudják venni a vastag utakon is a kanyart, meg csinálnának egy gyors kamiont hogy az "okos" gyerek száguldozhassanak, ha már nem ismerik az NFS-t. Nekünk meg csinálhatnának egy nem lebutított verziót.
-
A második felére én is ezt akartam írni nagyjából
!
-
vajo #3852 Minek menjen? Majd ha kijön, javítom a linket, de ha ennyire gond akkor itt eléred.
Renault: Utálom, mert fos, de ez marha szép. A kereszteződés pedig kecsegtető.. :))) -
Robi546 #3851 Fain! :) -
Fasza lesz -
Nyilakra gondolok pontosan :) -
Blum #3848 "ilyen sáv" eddig is volt :) -
De jó és lesz ilyen sáv vagy mi de jó :D -
Blum #3846 Texture packkal meg lehet oldani. Amúgy a háttérben a kereszteződés nem tűnik rossznak :) -
Az vasúti kavicságy vagy aszfalt? 
-
Sóschips #3844 Sírsz,hogy mi nem jó,mi nem tetszik a játékban,aztán meg benyögöd a torrentet-.-"...akkor most miről beszélünk?:/ -
#3843 Kurva jó 

-
Blum #3842
-
Robi546 #3841 (Bocs a dupla post-ért)
Csak aki nem tudná azoknak mondom hogy új képek a blogon. :)