52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    a PTTM-ben voltak évszakok mert 4éve (valami ilyensmi) sokat játszottam azt
  • tokike97
    az igaz jó lenne
  • TruckerDave
    Meg benzinkútra kocsik és kamionok is bejönnének.
  • Robi546
    hát, az jó lenne ha lennének kamionok is + pótkocsik. :)
  • Bálint16
    még egyenlőre arra lennék kíváncsi hogy a depókba lesznek kamionok is vagy csak a pótkocsik meg én egyedül? mert szerintem az is nagyon bejönne mindenkinek!
  • Robi546
    Szerintem nem lesz, max olyan lesz hogy esik az eső,süt a nap meg esetleg még hó. De szerintem olyan évszakokra mint például a The Sims 2-ben van olyanra szerintem ne számíts. (Bár én is örülnék ha lennének évszakok. :D)
  • RS
    Nem valószínű.
  • Bálint16
    AZ ETS2-be lesznek évszakok??? mert szerintem az nagyon jó lenne!!!
  • biliard10
    XDXD
  • WinStar
    facebook -.-
    Az egy windows ablak,mögötte meg egy kék háttér.
  • Robi546
    Nekem valahogy a Facebook-ra hasonlít az a jobb oldala képen. :D
    Talán, de nem hiszem.
  • luspaydavid
    Azti
  • Robi546
    Lol. XD
    Tényleg. :O
  • DANIELTRUCKER
    A kép szélét figyeljétek a jobb oldalon!
  • WinStar
    azt én nemtudom :D xD
    Én csak talátlam a cikket,mindenesetre a full verzióból minden kiderül majd.
  • vajo
    Engem ezzel kapcsolatban csak az izgat, hogy ha megvan a licence, de eddig nem írtam és lehet később ráfog kerülni, de hol van a Scaniaról a logó??? :)))))
  • WinStar
    ajánlom figyelmetekbe:
    EZT OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bálint16
    bocsi vissza szívom az 1 hsz nem vettem észre a betonfalat!
  • Bálint16
    amúgy nagyon jó lesz alakul!
  • Bálint16
    nem szeretnék kötekedni :D de a képen a pótkocsinak a vége elmaradt. a túlsó oldalon viszont megvan mind a 3 kerék!
  • akos25
    Hát igen.... Az ilyenre csak annyit tudnék mondani, hogy túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen...

Sftomee: Nyugi, majd a modderek megoldják, ha már egyszer az SCS nem "tudta" vagyis, javítom ki magam, nem akarta...
  • Truck Driver001
    Ott a válasz! Az alvás/kényelem rovására ugyan, de ott fent valószínűleg egy MTX JackHammer audió berendezés pihen, éljen az utakon bömbölő Du Hast! - Alvás meg minek 22.000 Watt mellé!? :D
  • sftomee
    Annyira tudtam, hogy ez lesz. Sőt, lesznek még ilyenebb dolgok is szerintem. :|
  • Tsaba01
    A belselye kisebb még a Highline fülkésnél is.
  • bullseye9
    Jó kép.

OFF: //alakul ez a Scania-fülke, de még mindig nem az igazi (mondjuk könnyen beszélek kb. 1%-os modellezési tudományommal), ilyen téren változatlanul a DAF vezeti a toplistámat az SCS-nél.
  • sftomee
    Ahhahaha! :D És tényleg! Nyertél egy piros hangszórót! :D
  • Truck Driver001
    Szép-szép, mint a rózsa, de csak nekem szembetűnő hogy Topline hálófülke, normál R szériás belmagassággal? :D
  • luspaydavid
  • gumikacsa
    Bearanyozódott a T&T
  • TruckerDave
    "ne sajnáljon már pár ezret egy alap kormányra." Az a baj, hogy alap kormány általában 270 fokot tud, ami nem túl jó ehhez a játékhoz. Régi kormányommal próbálkoztam GTS-ben de semmivel nem volt jobb. Ezért vettem csak az ETS 2 miatt DFGT-t, de minden másban is használom és tényleg más világ. Nekem nagyon megérte.
  • DANIELTRUCKER
  • sftomee
    OFF Csak az a baj,hogy kormány nélkül az összes dolog amit beleépítettek, ami kicsit is realisztikussá tesz egy ilyen játékot, ősszedől, ha a júzer nem tesz érte semmit. Szerintem. :) Én nem azt mondtam hogy azzal ne lehessen valamennyire kezelni, hanem hogy ha baromi könnyűre csinálják az irányítást, akkor abból következhet az, hogy kormánnyal nem lesz élvezetes. Mert akkor nem lehet semmi visszahatás kanyarodás közben vagy ha rámész valamire, stb. Akkor olyan lesz vezetni mintha need for speed-el játszanál... Ami nem ehhez a stílushoz való. Akkor csináljanak egy olyan módot, mint régen a GP2-ben volt talán először. Kövesse az autó az utat, csak a gázt kelljen adagolni nagyjából, meg a féket. És maradjon egy olyan mód, amikor rendesen vezetni kell az autót.
    És én azt mondom, aki az ilyen szimulátoros játékot szereti, az ne sajnáljon már pár ezret egy alap kormányra.
    És ezt most nem azért mondom, de először én is 1 játék miatt vettem (konkrétan TDU1), és utána kisütött a nap! Mintha egy másik világ lett volna. Az idegesítő, hajtépő, unalmas játékból, lett egy baromi hosszú időre lekötő játék. Azóta viszont bármilyen autós cuccot ki tudok próbálni. Bocs ha valaki lelkébe tapostam. :P ON
  • Rettenthető
    "Egyrészt remélem, hogy bill-el kurva nehéz lesz, mert akkor valószínűleg kormánnyal lesz a tuti."

Tök jó, hogy ilyeneket remélsz... :-)
    Én meg azt remélem, hogy a bill + egér kombó azért marad (az ETS2-ben). Azért nem veszek kormányt, mert ez az egyetlen ilyen játék, amivel játszom majd, és csak ezért az egyért meg túlzásnak érezném (akkora fanatik nem vagyok).
  • sftomee
    Egyedül az övében nem lesznek pedálok. Joystickkal kell majd terelni a vasdarabokat. :)
    OFFDe milyen beszólások jönnek majd a hozzá hasonlóktól, hogy billentyűvel tiszta szar játszani. :D Egyrészt remélem, hogy bill-el kurva nehéz lesz, mert akkor valószínűleg kormánnyal lesz a tuti. Mert aki csak ilyen játékokkal tolja, az nem igaz hogy nem tud venni valami teszkós cuccot legalább. Tökre bírom a YT-os videókat, amiben minden féle történeteket találnak ki a videóhoz, hogy reálisnak látszódjon, de mikor elindulnak a kamionnal olyan szögletesen közlekednek mintha minimum egy hordó sör legurult volna a torkukon. :DON
  • Sóschips
    Na mert hogy ha nem lesznek akkor mi lesz?Semmi.
    Ugyan úgy tudsz játszani,de megsúgom,szerintem biztos van benne.
  • Kis Csendes
    -.-
  • Robi546
    Jól van,felesleges? A játékban aztán meg nem lesznek pedálok. :D
    De én már meg se szólalok. :/
  • Sóschips
    Relaxálj már:/..tényleg olyan felesleges dolgokat írsz néha,hogy csak na:S
  • Robi546
    (bocsi a dupla posztért ez most komolyan nem szándékosan van.)
    Ezen a Mercedes Trust-on jól látom hogy nincsenek pedálok ?? o.O
    Még nincs kész vagy csak nem látni a sötét-be ?? :D
  • Robi546
    Tudod fiam az a Km/h óra dísznek lesz ott és semmit se fog mutatni. :) :D xDDDD