52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ati1
    De miért nem?:(
  • Solt
    Törölték, nem adják ki sajnos... :(
  • ati1
    Jó estét!!

Kezdő vagyok még ebbe a játékba de eléggé tetszik! És azt szeretném kérdezni hogy ki adták-e már a játékot és ha nem mikor fogják?
  • tpbence0323
    Szerintem a Trucks & Trailers azert csinaltak hogy csilapitsanak mert gondol hogy meg ugy amit egyesek irogatnak pl rendör van a varosba meg ilyenek aszt szerintem megvalositjak vagy is hat probaljak ugy hogy lehet hogy kicsit elhuzodik az ETS2 kiadasa
  • aerolive
    Igaz, de nem sok értelmet látok benne ... inkább egy kis vidéki túra kéne, bár az irányítást ahogy elnézem nem sokat javult. Mindegy, ejtem ezt most, talán ets2. :)
  • TruckerDave
    Bocs, lemaradt #5033
  • TruckerDave
    "sok értelmetlen feladatot"
    Erről szól a játék
  • aerolive
    na látom már, hogy küldetést cserél ... van valakinek mentése?
  • aerolive
    térképet hogy lehet betölteni? előbb meg kell csinálni a sok értelmetlen feladatot?
  • DANIELTRUCKER
    Nem megvalósíthatatlan! Nem ezt mondtam! Csak az a baj hogy ha megcsinálnák akkor netes frissítések folyamatosan kellenének mert ha mindig ugyanott van a baleset meg a dugó akkor az hamar unalmas lesz!
  • Sóschips
    Bagoly mondja verébnek,hogy köcsög fejű.:D....Te is ugyan ezt írtad/írod amit Ő,szóval..Másrészt szerintem ez a baleset dolog nem rossz,meg szerint nem is olyan nagy kunszt megcsinálni...
  • kisvory
    Én azt remélem bár mostmég laggol rendesen a demója de most viszem egy kis fejlesztésre a gépet ugyhogy csak reménykedem:D ÉN nem kritizálásnak teszem fel ezt az egy hozzá fűzni valómat de én nekem az nagyon tetszene ha a rádiót meg a feddélzetit lehetne kapcsolni ha a rádiót benyomod akkor ott a kabinban is kijelzi meg ilyenek az sztem jó lenne :D
  • Magnumrolcsi
    Több mint száz új hozzászólás, majdnem mind off. :SS
    Házigazda?
  • DANIELTRUCKER
    Ez igen! Szinte csak marhaságokat mondtál! Ha egy kicsit többször néznéd meg a topikot akkor mondjuk úgy is tudnád, de akkor valószínűleg nem írtad volna le ezt a hozzászólást!
  • oder hano
    az lenne a jó ha lenne nagyobb forgalom, balesetek, útlezárások terelőúttal szállítmány súly mérés és ha túl súlyos a szállítmányod akkor fizetned kell hogy továbbmehess :) akkor vehessél fel új embereket akik extra pénzt hoznak viszont te fizeted a dolgaikat. kamion tuningolás, több szállítmány több telephely több kamion. remélem ebbe is benne lesz az editor. na meg a térképen az összes európai ország szerepeljen :) de ne 1-2 várossal mi csak 1-2 utcából áll. a legelső kamionos játékba eszép nagy városok voltak. a rendőrök is legyenek a forgalomba :)
  • tpbence0323
    Na fiuk szerintem nagyon jo lesz az ETS2 netan ha van kormanyod meg pedal meg ami meg hozza tartozik akkor igazan elethü lesz szerintem akinek nincs annak megeri megvenni ja es aki ketelkedne ebbe a kamionos markanevbe szerintem meg lesznek
  • Robi546
    Ez nekem is tetszene ha lenne ez a forgalom szabályzó. :)
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem azért nincs a magnumnak kereke, mert ez az új magnum és még nincs egészen készen!

Amúgy a forgalomszabályozással egyet értek! A Rig'n'Roll-ban is egész hasznos ez a beállítás!
  • Robi546
    Szép! :)
  • TruckerDave
    Főleg Németbe :D
  • Cosmo1999
    Jah az lenne jó hogy a forgalmon lehessen állítani.
    Meg ha néha dugók is lennének, :D
  • gumikacsa
    nem hinném, hogy mostanában változtatnának komolyabban a grafikai motoron megint. Az american truck simulator sanszos, hogy ugyan ezzel fog kijönni.
  • AudiQuattro
    Ez az ets 2020 repülő kamion az 1. képen.:D
    Amugy brutális lesz a játék.A következő komolyabb játékuk ahol a fizikán állitanak nagyon oda fog tuti vágni.Főleg ha új grafikai motort tesznek megint alá:))
  • v43 001
    Jó nagy a forgalom :D Remélem lehet majd állítgatni, meg nagy forgalomra állítani :)
    Amúgy zsír :)
  • luspaydavid
    Hehe első képen a Magnumnak hova lett a kereke ? :D
    De leszámítva szép !
    sftomee, valószínű hogy azért kaptad amit kaptál mert olyan csöndbe voltál és nem írtál semmit.
  • sftomee
    Vicces egy ország ez..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a hulladék kezdte és én kapok büntetést. Hehh.. Erre nincs mit mondani. Remélem az történik az adminokkal amire gondolok...
  • yokel
    A másik is gyalogos híd, csak az a cseheknél van a D8-as felett...
  • yokel
    Az első az a De Ring, Drachten, Nederland

Kicsit nagyobb és vastagabb lett, hisz ez csak egy gyalogos- és biciklis híd, de ettől függetlenül jó lett...
  • RS
  • DANIELTRUCKER
    Szép!
  • TruckerDave
  • TruckerDave
    Még nem. Majd biztos kapunk híreket ha már lehet.
  • thomson002
    A7 & D8

• fiveteen
    és valahol nem lehet előrendelni?
  • TruckerDave
    Még nem jelent meg! Augusztus-szeptember környékén jelenik meg, de elehetnek csúszások. De amúgy bannerba is le van írva.
  • fiveteen
    sziasztok ha kérdezzem meg hogy honnan tudom megrendelni az ETS2-t?valaki tud nekem linket küldeni naon megköszönném sziasztok!
  • Robertoo21
    Gumikacsának teljesen igaza van..mond el mindennek, de ne írd le! Általában csak olvasni szoktam a topikokat, de ilyen esetben írok sajnos... reméljük nem lesz sokáig itt :)

#4926: Nagyon eltalálták! Mennyi az esélye, hogy a játékban is így fog kinézni?
  • Robi546
    +1
  • luspaydavid
    Úgy van nem ért a szóból akkor csöndbe kéne maradni majd abba hagyja.
  • Unikey
    Ez valami komoly ember? Biztos valami boxer lehet, akihez most kötötték be a netet :)

Gumikacsa, tisztelet! Lesznek majd modelljeid az ETS2-höz?