52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #5082 Ezer bocsánat a dupláért...
Trucks and Trailers versenyt rendeznek majd az opolei kamionostalálkozón. Az eseményt a játék lengyel kiadója, a fejlesztők, és a Scania lengyel leányvállalata rendezi a Scania helyi bemutatójának részeként.
A versenyzők 50 collos kijelzőkön (és gondolom a megfelelő kormányok segítségével) mérhetik össze tudásukat, üres kézzel pedig nem távoznak, a legjobb pontokat elérők a fejlesztők autogramjával és speckós Scania / CD Projekt nyereményekkel gazdagodnak.
Az esemény most hétvégén lesz, ki megy innen? :D -
JohnBart #5081 Vajo tényleg nem tudom hol van, bannolnia kéne párszor ezt a szarkupacot, aztán megunná. Vagy modijogot osztogathatna még 1-2 értelmes arcnak. Ti meg tényleg ne válaszoljatok neki, erre hajt.
oder hano: Az 5051-es vidi már régi, remélhetőleg azóta tényleg sikerült javítaniuk valamit a forgalmon. :) -
Azt hittem jöttek új képek, erre bejövök és ez fogad :( Miért kell az ilyen vérpistikéknek megtalálni ezeket a topikokat? -
Csak ,hogyha az "elbaszott életű kamionosok" nem lennének nem lenne hol élned és mit enned,és nem lenne se géped se semmid csak egy picit jobban gondolj bele.
-
tomi0113 #5078 Meg anyád is!
Legalább nem leszünk olyan homokládák mint te!;)
'Bocsi de nem hagyhattam ki...:/' -
oder hano #5077 neked már ehhez nem kell semmit csinálnod mert te már eleve el vagy b@szva..
( elnézést kérek de ez egy szerencsétlen) -
oder hano #5076 hát akkor jól le vagyok valóba. de se baj.... -
oder hano #5075 mi van bazd+ nem volt gyerekszobád? tiltsák már ki örökre.... -
Egy jó ideje nem láttam, pedig szükség lenne rá. -
hg nyaral? -
Már ittis ittvagy?... -
DANIELTRUCKER #5071 ? -
DANIELTRUCKER #5069 Magán ügy hogy te mit csinálsz, csak ne rondízsd szét a topikot! -
Pitbull1111 #5068 hogy ti is szegyétek le -
DANIELTRUCKER #5067 Na jó!
Most tök komolyan ezt mi a F@SZNAK kellett ide beírnod? -
Pitbull1111 #5066 www.torrentsupreme.hu
www.torrentsupreme.se
-----...........---.uk -
Pitbull1111 #5065 fb on is megosztom a torrentet 1500 tagom van már a weboldalam is 5000r en nézik külföldön is
szétszorom a torrentjeimet -
Pitbull1111 #5064 remélem csődbe megy a cég mert én torrentről leszedem ezt a szart az tuti -
Pitbull1111 #5063 jó elbaszott életűek lesztek mint a kamionosok -
SnyperD #5062 Bezony :) -
DANIELTRUCKER #5061 Nos igen ezt már mindet elég rég óta tudom, illetve tudjuk!!!
-
oder hano #5060 és??? jó akkor gondolom azt is tudod hogy "Célunk az, hogy a vasúti átkelőhelyek teljesen működő képesek legyenek az Euro Truck Simulator 2-ben, villogó fényekkel, és működő sorompókkal. " "egyszerű pihenőhely az út mellett. Ismét a cél az, hogy élethűbb és szabadabb játékot biztosítsunk. Ugyanakkor szeretnénk esélyt adni arra, hogy bárhol parkolhassatok, vagy pihenhessetek, ahol a valóságban legális lenne. (Nem csak néhány helyen, mint a régebbi játékokban.)" -
DANIELTRUCKER #5059 
Szerintem az utolsó még az igazinál is jobb! -
Nagyon komoly szintű modellt rak össze Alex, annyi szent.
A DAF XF-el már megcsinálta ugyanezt, bár ott felhasználta alapnak az SCS-es játékbeli DAF-okat. -
Szép-szép, csak nem egy a típus, vagy az nem számít?
Másrészt valószínű, sokszor annyi polygonból áll, mint az scs modellje. Szerintem az scs modelljével sincs baj, csak egy kicsit púpos, az meg a vezetőfülkéből úgy sem látszik :P:P -
Whuááo, azt hittem jobb oldali az igazi. Nagyon tud a srác. -
*eredeti akart lenni
-
Kis off:
itt van egy kis újabb összehasonlítás (SCS - eretedi - modellező) között...
Nem gyengén nyomja Fastalex a dolgot!
-
DANIELTRUCKER #5053 OH!
Kicsit se vagy lemaradva! -
oder hano #5052 remélem már nem fognak olyan hülyén az ember elé vágni... tegnap úgy bevágott elém az egyik mikor 120-al repesztettem hogy felállt a kamionom
-
oder hano #5051 ez qurva jó lesz
-
-
-
Sóschips #5048 Az meg túl kicsi!
-
Robi546 #5047 jaja, +1! :D xDDD -
Kár, hogy alatta is ki van írva 2 sorral :D -
Sóschips #5045 Színtévesztők,ennek köszönhetően nem bírják elolvasni,ráadásul krva gyorsan megy:@:DxDD -
Nem tudom,hogy nem tűnik fel egyeseknek a nagy kék futócsík de mindegy. -
Nem zavarja,hogy kilóméteres betűkkel van kiírva.. -
Szabad lelőnöm a poént? Vagy csak lemaradtam valamiről? :D Nem ati Augusztusra-szeptemberre vagy még későbbre várható a megjelenés de egyébként minden infót megtalálsz a bannerben.