52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Sóschips #5283 Az oldal spoilernek elég lenne a fele is:D..vagy kb addig érne mint a hátsó sárvédő.
De amúgy egész pofás:D -
JohnBart #5282 Semmi gond, majd én... :)
"A Euro Truck Simulator 2-ben a kamionok átfestését jelentősen egyszerűsítettük: a korábbi játékainkkal szemben a játékosoknak immár nem kell a nulláról újratextúrázniuk az egész járgányt ha egyedibb megjelenést szeretnének kölcsönözni járgányuknak. A játék előre elkészített, RGBA-csatornákba kódolt sablonokkal fog érkezni, a játékosnak pedig lehetősége lesz mindegyik festésmintázathoz tetszőleges színt hozzárendelni.
A játékos így viszonylag egyszerűen rendkívül sok, változatos színkombinációval láthatja el kamionflottáját, anélkül, hogy külön modokat telepítene a programhoz.
A csatolt képek erre adnak egy jó példát: a képeken ugyanaz a Volvo látható, ugyanazzal a sablonnal - egyedül az egyes mintázatokhoz rendelt színeket cseréltük ki. -
kobi14 #5281 Ez má valami
-
vajo #5280
-
Robi546 #5279 majd máskor. :D
Egyébként új képek blogon, azt akartam írni. :D -
SnyperD #5278 Nincs időm lefordítani és berakni. Bocsi :( -
Robi546 #5277 azt a játék csinálja hogy ugrál ?? vagy a kormány ?? -
Biztos hivatalos fórumon ezt nem hagyják szó nélkül és javításra kerül a dolog ETS2-ben. Vagyis reméljük :) -
Pontosan ez a baj, hogy nem szépen fordul, hanem ugrálva. Ez ezért lehet, mert valami miatt nem fokozat mentesen fordul a kerék, ha tekerjük a kormányt. Külső nézetben látszik, amikor kormányzunk, bizonyos fordulatonként ugrik egyet a kerék. Sőt, középső állásból majdnem egy negyed fordulatot kell tekerni a kormányt, mire el kezd fordulni a kerék. Pedig a holtjáték 0-ra van állítva. (G25) -
vajo #5274 Havernál próbáltam ki a T&T-t g27-el, és nem voltam tőle lenyűgözve...ugrál a kamion, nem szépen fordul, hanem ugrálva és durva nagyon a fülke mozgás, vagy a kamera nem követi szépen a mozgást. Passz, de nem a legjobb. :D -
Robi546 #5273 hát én láttam G27-et 270€-ért és G25-öt meg 220€-ért, újonta, nem használtan. Úgy hogy szerintem nem nagy a különbség. És én a G25-el is meg lennék elégedve, csak sajna nem engedhetem meg magamnak. :( -
több mint 50ért 80ért meg van G27 ami jobb -
Bearmanboy #5271 De lehet rendelni több webshop-ban is kapható... -
SnyperD #5270 Én g25 öt rendeltem volna de már nem lehet venni :( -
Bearmanboy #5269 A g25 is bőven jó szerintem g27-et azért nem mindenki engedheti meg magának... -
vajo #5268 szerintem a g27 az eléggé jó. -
Robi546 #5267 lehet. de nem biztos :D -
DANIELTRUCKER #5266 Itt szerintem a kormány fajtáján is múlik, hogy milyen az irányítás! -
Robi546 #5265 Én nekem a T&T-ben kormánnyal 10-ből a 4. -
vajo #5264 Hát T&T-ben naggyon fos a fizika, gamepaddal, bill-el, és kormánnyal is. Mindhármat próbáltam, siralmas, de talán kormánnyal egy kicsit jó. 10 ből 6.
-
Szerintem ezt a témát nem is érdemes tovább taglalni, mondom még egyszer: felejtős. Az scs nem azért fejlesztgeti a grafikus motorját, hogy kibassza a kukába, és megvegyen egy horror árú másik motort. Ehhez a játékhoz bőven elég ez a grafika, sajnos még mindig nem a grafika a játék gyenge pontja. A fizika, és az irányítás még a T&T-ben is kritikán aluli. -
Elég lenne az F1 '10 motorja is... -
Nem azért, de Crysis 2-be a járművek fizikája elég ótvar volt :) akkor inkább RAGE :) -
scottryder #5260 Cryengine 3 az lenne maga a tökély. magyarul aki játszott a crysis 2 vel elmegy neki akinek nem ment az, az nem játszana! Lenne mihez viszonyitani -
JohnBart #5259 Advanced Rendering nélkül valóban nem kér többet, de az új effektek mellett elkél a két mag, ezt maguk a fejlesztők mondták... -
cryengine 3 kellene alá :D :D -
scottryder #5257 Pár ezer?? :D Jó pár tíz ezer vagy még több! :D
De ha emiatt késne az esetleges ets3 akkor megérné 3 pár évet várni! -
vajo #5256 Kivéve ha megveszik pár ezer euróért. :))))xDD -
Hehe, felejtős. Mivel ez a grafikus motor a cég saját fejlesztése, egy másik motor esélye egyenlő a nullával. -
scottryder #5254 Az lenne a jó, ha megcsinálnák a gamet ugy, hogy normálisan legyen optimalizálva. Legyen szép grafo meg minden, de fusson el olyan embernek is akinek gyengébb a vasa. Ehhez a játékhoz nem kell Paks! Bár az ets3 ban egy codemasters által fabrikált engine jobban örülnék, meg multiplayer -
WinStar #5253 vicces ahogy sírtok a gépigényen miközben a TT is megy egy 3.0-s procin,méghozzá egy magon :) Szóval öröm röhögni rajtatok.És a PRISM3D motor nem is fog többet kérni,nekem legalábbis ez a véleményem. -
Bearmanboy #5252 Igen sry, Mark98-nak szántam ... -
JohnBart #5251 Ezt gondolom nem nekem szántad... :D
@Mark98: Ne kapcsold majd be a fejlettebb renderelést, és akkor el kell futnia. HDR, fejlettebb árnyékok, meg az egyéb új cuccok nélkül a gépigény elvileg nem sokkal magasabb a Euro Truck 1-nél, ahhoz meg nem kellett erőmű... Pavelék különben is azt mondták, gondolnak a régi vassal rendelkezőkre is, szóval várhatsz nyugodtan tovább... ;) -
ha ilyen,szép lessz a játék én veszek,egy új gépet!:D -
tpbence0323 #5249 Ez nem semmi profi
-
Bearmanboy #5248 Hát valóban nem egy mai darab a géped lenne mit fejleszteni rajta de szerintem egy alap grafikán biztosan elfog futni! -
Az alapján,hogy mit mondtatok nekem van okom félni. :D Hideg vizet ihatok a Pentium Dual-Core T3200 (2.0GHz, 533MHz FSB, 64bit, 1MB L2 Cache) - NVIDIA GeForce 8200M G- - 3GB(2GB+1GB) DDRII667 - 160GB HDD(SATA 5400rpm) konfigurációval és nincs láthatáron fejlesztési lehetőség. Úgyhogy úgy tűnik hiába várom a játékot. :S -
JohnBart #5246 Ha nincs benyomva a HDR+dinamikus árnyékok, valóban dettó ETS/GTS a grafikai színvonal (tán a textúrák és a kamionok részletesebbek kicsit, legalábbis nekem annak tűnnek).
Advanced rendering + felhúzott renderelési felbontás (pl. full hd környéke) esetén viszont szerintem már igen jól néz ki a játék, más kérdés hogy nálam 1920x1080-as rendereléssel akadozik a T&T egy olyan vason, ami röhögve viszi a GTA4-et max beállítások mellett...
A grafót meg szerintem jobban nem fogják feljebb tornászni (legalábbis ETS2-ig biztos nem), mondjuk én nem is igénylem, az optimalizálást azonban annál inkább. -
scottryder #5245 Bevalom a T&T grafikájától nem dobtam hátast, fullra huzva se jobb mint az ETS1, szal nem ártana ha egy kicsit feljebb tornásznák a grafót! -
Daf-ból ahogy látom nem csak ssc lesz, hanem sc is!!! ígéretes képek