52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SnyperD #5443 Írtam nekik blogon, hogy francé nem tudnak válaszolni a kérdésekre, pedig direkt azért írták hogy a kommunikáció végett kreálták a blogot. -
DIESEL DOG #5442 Szép, tetszik! 
Csak egy valami böki a szemem, mégpedig az aszfalt, ami olyan mintha zúzott bazalt, vagy sóder ágy lenne. De ez legyen a legkisebb baj, semmiből sem tart kicserélni az aszfalt dds-eit ha úgy adódik... :) -
roxor24 #5441 Igen. Mert Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban ezekben az országokban kapuk vannak ahol fizetni kell egy bizonyos összeget az autópálya használatáért. Egyébként biztos, hogy lesz mert láttam egy képet róla, hogy az egyik autópálya lejárónál ki volt irva, hogy merre van a kamionoknak meg a személygépkocsiknak a helyük. Ha nem láttál még kaput akkor mutatok róla videót ha kérsz. -
JohnBart #5440 Kösz a képeket! :)
Mint a fejlesztők írják: "Eme képek alapján választ kaphattok arra a kérdésre, hogy előznek-e majd a kocsik a kétsávos utakon..." -
-
Remélem egyet se hagytam ki. -
WinStar #5437 fizetni?Európai unióban? xD -
roxor24 #5436 remelem a kapukná l fizetni kell majd -
vajo #5435 Biztos lesz patch, ha megveszi mindenki. -
roxor24 #5434 Ha a közeljövőben nem mutatnak képet kelet-Európáról csak: Belgium, Lengyel, Szlovákia, Olasz, Francia akkor szerintem elég ETS térkép alapja fog maradni. Az lenne a jó ha későbbi patchek kiegészitőkkel bekerülnének egyéb dolgok és ezt is külön kiegészitőként adhatnák ki. -
SnyperD #5433 Én fedeztem fel :P Ctrl. v Alt és a numerikus gombok :D -
JohnBart #5432 Rejtve a T&T-ben is benne volt (gondolom nem tudták/akarták rendesen befejezni, ezért nem szerepelt a menüben), szóval szerintem az ETS2-ben benne lesz... Mármint remélem. ;)
Egyébként úgy néz ki, hamarosan több infót is kapunk majd az ETS2-ről. A Rondomedia a weboldalukra fellőtt egy sajtónyilatkozatot, eszerint pedig az SCS és a kiadó egy nagyobb lélegzetvételű ETS2 bemutatóval készül az idei GamesCom-ra (ami augusztus 18-21 között lesz esedékes). Kíváncsian várom, mit mutatnak majd a játékból, mert ennél jobb alkalmuk nem lesz a vevőcsalogatásra. -
A tükrök állíthatóságát is visszatehetnék, mert anno PttM-be bent volt. -
Nem nehéz,csak akkor be kell vezetni egy olyan ki-be kapcsolható opciót, hogy a gomb lenyomása után sebességben maradjon. Billentyűzet esetén fontos, mivel ha ez nem lenne, normális esetben folyamatosan nyomni kéne a gombot a sebességben tartásért és ha elengedné az ember, akkor kidobná üresbe. G25 usereknek meg pont az az ideális, ha kiveszi az ember sebességből, akkor ne maradjon a játékban sebbességben a váltó.
Asszem a king of the road-ban volt a billentyűzetes verzióra példa, ott , ha 10+1-es kamionnal mentem, akkor sorozatosan 4-esből indultam :D
Ha egy lassan 10 éves játéknál meg tudták oldani, akkor itt sem lehetetlen -
JohnBart #5429 Vazze, pedig erre akartam már válaszolni... Mindig elfelejtettem, bocs. Gumikacsának szerintem igaza van, nem hiszem, hogy különösebben sok energiát feccölnének több vezérlő egyidejű kezelésébe (főleg ha sokszor egyet is nehéz jól bekalibrálni), a T&T-ben bevezetett váltófokozatok viszont simán mehetnének gombokra, szerintem nem nehéz implementálni.
Adjátok hozzá a képzeletbeli kérdéslistához, technikai fejlesztések témájában mellékesen simán fel tudom hozni. ;) -
SnyperD #5428 Amit én írok nem hülyeség és a kiszállás meg ötlet volt szal ne a 5424 hez rendeld a válasz errét. -
WinStar #5427 elolvasnád JohnBart #5369 hsz-ét? :D -
Igen, ez annak az átka, hogy nagyon sok a "birka" hozzászólás, és gyanítom, hogy eléggé unhatják.
2 játékvezérlőre nem sok esélyt látok, bár soha nem lehet tudni. A másik viszont nem rossz ötlet, a váltó gombok billentyűzetre való kiosztása járhatóbb útnak hangzik.
Engem ami még baromira zavar, hogy a refit nem tudják külön gombra tenni a tompítottól. A többi világítás típust már nem is mondom, egyelőre az is nagy szám lenne, ha ezek külön lennének. -
WinStar #5425 áá köszi a pontosítást,az excaliburra pontosan emlékeztem akkor :) Bár az UK Truck Sim.-jük nem volt a legjobb. -
SnyperD #5424 Elolvasnád az #5399 es hozzászólásomat? és esetleg valahogy megírnád nekik? ( De hogy ne tekerj röviden annyi lenne hogy be lehessen állítani 2 játékvezérlőt, vagy esetleg a h váltó minden funkcióját billentyű gombokra be lehessen állítani. Mert a blog hozzászólásokat szerintem le se szarják mer sokszor van értelmes kérdés de ba*nak válaszolni. -
vajo #5423 A híd amit az SCS mutatott be az egy Prágai híd, és erre íra a gyerek, hogy ez a magyar Tisza-híd, majd linkelt egy képet ami csak hasonlít rá, és alatta pedig leírja, hogy nem is a Tisza-híd, hanem hasonlít rá. Ez a poén. Meg a szánalom. xDD -
azt vágom :) de gondolom azért linkelte a képet mellé hogy az a Tisza híd :) nem ? -
JohnBart #5421 Rosszul tudod, az SCS több helyi kiadóval dolgozik - az Excalibur csak az egyik ezek közül. A többi kiadótól annyiban "több", hogy javarészt ők pénzelték az angol piacra szánt UK Truck Simulatort, némi plusz fontköteg reményében. ;-)
A terjesztők közül talán a Rondomedia-nak lehet beleszólása a fejlesztésbe, miután ők dobják piacra a játékot a legnyereségesebb piacon (azaz a német nyelvterületeken), és a GTS óta állandó szerződésben állnak a csapattal - ezzel szemben minden más országban játékonként köt szerződést a helyi kiadókkal az SCS, így a hazai Seven M-mel is. Emlékezzetek vissza az Extreme Trucker 2-es és a T&T-s blogbejegyzésekre, külön posztban írták meg, ha sikerült egy országban megállapodni egy kiadóval. ;-)
SnyperD: Egyetlen, a visszapillantókkal és kameranézetekkel is megoldható manőver miatt implementálni egy teljes gyalogos rendszert? Nem éri meg, max egy T&T2-ben, ahol tényleg kicsi a bejárható terep, és tényleg izzasztó egy tolatás...
Gerypapa95: Nekem pl. ott, hogy először azt mondja, ez a Tisza-híd, egy sorral lentebb meg, hogy hasonlít rá, de nem az.
A blogot egyébként eléggé ellepték az utóbbi pár napban a kishazánkra vágyó gémerek. :) Félreértés ne essék, nagyon örülnék egy Budapest-Debrecen távnak az ETS2-ben, de ha egyszer minden jel arra mutat, hogy Kelet-Európa Szlovákiát meg Lengyelországot kivéve kimarad, akkor ne kérjünk már Szegedes-Sopronos-Nyíregyházás Magyarországot, mint egyesek teszik a blogon... -
hol itt a poén ? -
WinStar #5419 igen ők csinálták,de úgy tudom hogy az ETS-t magánként csinálják,míg az összes többi játékukat az Excalibur segítségével,tehát elv. az excalibur dirigál,vagy valahogy így van...de bárki olvassa ezt a hsz-t az javítson ki ha rosszul tudom :D -
WinStar #5418 rendben,igyekszem :) -
" This is Tisza Hid " 
Ez jó volt !
-
SnyperD #5416 Csak egy kérdés. A hunting unlimited et is ők csinálták? Mert akkor simán meg lehetne csinálni a kamionból való kiszállást. Ami nem csak azért lenne jó hogy elmész wcre és itt a forumon mutatsz róla képet hanem végrehajthatnád az amerikában G.O.A.L nevű mutatványt ami igen sokat segítene néha. :) -
DIESEL DOG #5415 Szép! Az SCS grafika téren kitesz magáért... -
//OFF: Ha esetleg megtalálod, Haulin topicba linkeld már be légy szíves.
-
vajo #5413 LOOOOOOL. :))))
"Anonymous said...
This is Tisza Hid (Szeged Hungary)
http://nepszava.com/files/2011/03/Mora_F_61-qpr.jpg
It isn't the same... quite similar but not the same...."
August 7, 2011 8:05 PM
Ez tetszik...vicces. Jó poén így korán reggel.. xD -
WinStar #5412 köszönöm mindkettőtöktől a gyors segítséget,megkeresem ha élek halok akkor is :) -
open source map, nem tudom hogy fent van-e még valahol -
vajo #5410 Gondolom Open Source Map akar lenni. -
WinStar #5409 ez tök jó,ez melyik mapp a haulinba?
Tudsz pm-be dobni egy letöltő linket? -
ez igaz, kurva sokból tartana egy ilyet megcsinálni például :
-
Robi546 #5407 ja akkor bocs. Eddig ezek az országok biztos hogy benne lesznek: Hollandia,Francia,Német,Osztrák,Szlovákia,Lengyelország,Belgium és még talán Svájc és olasz ország. -
WinStar #5406 az biztos,pl. leírtam az elöbb pár kérdést hogy miket lehet írni az SCS-nek...de senki nem mondott róla véleményt,míg másnak általába mondanak. -
vajo #5405 Egy pöppet :))) -
Sóschips #5404 Az.Elég rendesen.