52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Augusztus 17-21. Hogy pontosan melyik nap lesz kiállítva a játék (már ha ki lesz, de mondom, a Rondomediánál csak nem írtak baromságokat) nem tudom, nem írják sehol.
  • Sóschips
    #5553,apád sem volt látszerész.
  • Stig95
    nejátszál már az alregeidddel!!!
  • Szentis fiu
    sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mior fogják a piacra dobni a játékot?
  • Sóschips
    De most ne legyünk szemetek,mondjuk meg az igazat,hogy augusztus 20-án pesten a mit tudom én melyik parkban,pár kenyérbe sütnek bele..ilyen zsákbafaszommacska..szóval mindenki menjen,s vegyen kenyeret.
  • DIESEL DOG #5558
    :DDDDD
  • kazai21
    Itt az utcába ingyen osztogatják:)
  • TruckerDave
    A Games Comot mikor írtátok mikor lesz ? (Bocs de nem találom :) )
  • SnyperD
    Orvosnál nyalóka helyett most ezt adnak. Azt mondták vmi iskolakezdési akció :D
  • TruckerDave
    Zöldségesnél, fodrásznál Világbajnok ár
  • Sóschips
    A környéken én csak ezeken a helyeken tudom:D..de majd ma megnézem a patikában,meg a postán,hátha ott olcsóbban adják:):D
  • JohnBart
    Hogy te miféle helyeken meg nem fordulsz...

@szabii98: Innen szedtem az infót, azért a német kiadó csak nem állítana légből kapott baromságokat. :)
  • DIESEL DOG #5551
    Hmm érdekes én egy parfümériában láttam...
  • Sóschips
    Tegnap óta lehet kapni a madarasteszkóban,meg az obiban,meg azt hiszem a praktikerben is.
    Csak figyeld azt a szájpíííííbaszpíííííkrvpííííí futocsíkot
  • kawasaki kx
    sziasztok valaki tudja hogy mikor jon ki az EURO TRUCK SIMULATOR 2,en nem tudok rola hogy kijott volna meg! :)
  • szabii98
    Amennyire titokban tartják...ráadásul én ezen a topicon kívül nemhallottam hogy lesz a GamesCom-n...:/
  • TruckerDave
    Remélem az első ok miatt. :)
  • vajo
    Ha lesz is Gamescom, kivi vok mivel rukkolnak elő.
  • JohnBart
    Azért bízok benne, hogy megy ez kulturáltan is... ;)

Egyébként meg az utolsó 20 komment közül csak az enyémet törölték ma, gondolom mert emlegettem a Gamescom-os bemutatót... Na most ez vagy azért volt, mert tényleg valamit be fognak mutatni, vagy azért mert épphogy semmit, én meg dezinformálom a népeket. :D
  • SnyperD
    Leszarom hogy kétszer írok teljesen őszintén ,mégha lebannoltok is :) úgysem fogtok :) Nah mindegy de a lényeg hogy látszik hogy ez a 12 éves vérpistike friss angol tudással meg intertnettel leül trollkodni a gép elé leírja a mondatát hogy ADDIG NEM HAGYOM ABBA A SPAM AT AMMEDIIG NEM VÁLASZOLTOK 3 or leírja és akkor még ő van kiakadva hogy szólsz nekik hogy 12 éve u.a. a szart adják ki, de emellett ott vannak az építő ötleteid is meg leírja hogy utálod a csapatot ( Ez honnan jött a kis pötsnek és vagy puncikának ). De olvasd el majd kommentem blog on :D
  • SnyperD
    Amúgy meg nemtom hogy én v vki de beindult egy folyamat hogy miért nem válaszoltok a válaszokra, basszátok meg magatokat, rohadjatok meg scs nem veszem meg a játékotokat de erre se reagálnak semmit :)
    Mondjuk egyszer énis anonymban írtam neki szó szerint hogy basszátok meg mivel nem hogy szűkebb lenne az úttest de még rá is adnak 2 métert -.- . Az még az első szerpentines bejegyzésnél volt pár hónapja, de akkor bezzeg egyből törölték :D

+ Írták uccsó posztba hogy óvatosan vezessetek a szerpentinen. PFFF még egy anyahajóval is bevállalnám ott az előzést kanyarba :D
  • JohnBart
    Bocs a dupláért: Abban meg nagyobb összegben merek fogadni, hogy a következő hozzászólásában azt írja, Anonymousként valójában én fikáztam. ;D
  • JohnBart
    Direkte nem válaszoltam neki, hülyével nincs értelme vitatkozni, főleg az interneten - de kösz, hogy vetted a fáradtságot. ;)
  • SnyperD
    Azt az Andrey nevű faszt anonymba elküldtem a pitsába. Aztmondja egész nap a gép előtt ülsz. AZ lehet, de Te értelmes dolgot írsz nem hülyeséget. Egyébként meg u.a. csinálja :D
  • Robi546
    Valaki megírhatná az SCS csapatnak hogy javíthatnának azon hogy: Belső nézetben az Információs panel vagy mi az ahol mutatja hogy hány km-re elég az üzemanyag hány fokos a víz, hány km-t mentél le stb... a műszerfalon hogy ne legyen annyira fényes mivel a T&T-ben úgy volt és írtak is ide hogy az egy kicsit rossz volt. Tehát angolul ezt meg írhatod, én nem akarok nekik írni és nem is tudom hogy hova írjak. Így rátok bízom. :) Előre is köszi.
  • TruckerDave
    Hamarabb írnak, mint utána olvasnának.
  • gumikacsa
    Akkor ebben kb. egyet is értünk. Egyébként meg nem is tudom, mit csodálkoznak, hisz meg is mondták, hogy Angliát, és Németországot egy az egyben átemelik az előző játékokból, csak kicsit felturbózzák.
  • JohnBart
    Rondomedia weboldalán azt írják igen. Stream szerintem nem lesz (kicsi csapat, kicsi játék), de remélem valami írásos összefoglaló lesz majd a látottakról.

@llacee: Nyilván gyártanak, csak egy szerződés kell hozzá, persze. X-(
    Késleltetőre meg nem azt mondtam hogy nem kell, hanem hogy attól hogy valami balfasz 300-szor beírja a blogra hogy retarder, még nem kerül be a játékba, ellenben rohadt idegesítő. ;)
  • szabii98
    Kinnlesznek a GamesComon? :o
    Stream lesz? Időpont valami? :D
  • llacee
    hű bocsi tényleg bekatintva maradt véletlen mert msotanába az egerem is szarakodik
  • Gerypapa 95
    caps lockot kapcsold ki mert tarkón fognak érte rugni ;)
  • llacee
    JÓ MONJUK ABA IGAZAD VAN H RETARDER NEM MUSZÁJ MERT CSAK EGY JÁTÉK ÚGYIS MOTORFÉKEL FOGJUK LASITANI HOGY A KERÉKFÉKSZERKEZETET MEGKÍMÉLJÜK AK ÁROSODÁSTÓL.
  • llacee
    GYÁRTANI FOGNAK HOZÁ EUROTRAK2 ES KORMÁNYT AMIHEZ 18 SEBESÉGES SZEKVENIALIS VÁLTÓMŰ TARTOZIK LS KÉZIFÉKKAR IS HOGY ÉLETHŰ LEGYEN CSAK SZERZŐDÉST KÉNE KÖTNIÜK.
  • roxor24

Igen lesz olyan oldal ahol az ETS2-höz lesznek módok, mapok stb..
  • roli02
    Sziasztok az ennek is lesz olyan oldala mint a gts-nek?? ahonnan lehet letölteni kiegészitöket.
  • SnyperD
  • JohnBart
    Nem kaptam kérdéseket, és arra kérem az itteni szervezőket, hogy annak megfelelően állítsuk össze a listát, ami a GamesCom-on kiderül majd a játékról. Tehát ne kérdezzünk rá olyan dolgokra, amik ott elhangzanak. :)

Egyébként jót röhögtem most a blogon, egyrészt a 300 "Retarder!!!"-t tartalmazó hozzászóláson (komolyan, ezeket biztos ugyanaz az idióta írja, akkora pálcát nyomnék fel a seggébe amekkora területet át kell scrolloznom a hozzászólásai miatt), másrészt azokon a marhákon, akik az utolsó képcsokorból elkönyvelték, hogy az ETS2 csak egy feltuningolt GTS pályából fog állni.
  • SnyperD
    Amúgy interjú ra készülnek a kérdések vagy már megkapta Johnbart a kérdéseket?
  • Stig95
    nem
  • SnyperD
    Ti nem szoktatok aludni? ( Én egy kérdésre várok azért vagyok :) )