52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Tik nem tudjátok a rendszer követelményeit? :) Esetleg. Tik Tak ez az én taktikám :)) -
Nem lehet tudni a rendszer követelményeit, System requirements ? -
Mi ez gyerekek egy vita fórum? ájhhhá ma minden hol ez van látom :))))) -
Soha nem hallottam még ezt a szót.
De ez jó, tetszik:D
Tik:D -
Hát ez majd úgy karácsony előttre lesz majd egy jó kis ajándék. -
SnyperD #5639 Azért valami bemutatót tarthattak volna :) Hogy lássák mit szponzorálnak :D -
Neked. Nekem igen -
SnyperD #5637 De ez nekünk nem hír :D -
Miért? 4-5 naponta szoktak mostanában hírt adni magukról. Most pedig adtak, 19.én -
vajo #5635 Nagyon kussol az SCS :DDD -
Az OFF topicra kattintva Not Found!-ot adja ki mert hibás az URL! -
Robi546 #5633 még nem adták ki és ott az off topic. :) -
Kössz a jó tanácsot! 
UI: Szerintem a feladatok többségében ez kivitelezhetetlen! -
DIESEL DOG #5631 Legyél szíves és fent a banner (fent látható kép) alatt futó szöveget olvasd végig, és értelmezd. -
nem hiszem, hogy lebírod ... több, mint 200 kiló. -
kawasaki kx #5629 sziasztok adna nekem valaki egy linket ahonnan lebirom tolteni az EURO TRUCK SIMULATOR 2 ?? -
Több szót? : ) -
DANIELTRUCKER #5627 Állj be 1.-re szépen és akkor nincs ilyen probléma! -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem T&T-vel kapcsolatban. Hogy lehetne azt megoldani hogy a feladatnak csak akkor legyen vége ha megnyomok a bill-en egy gombot,mert nagyon idegesítő hogy a szerelvény "kiflibe áll" a parkolási zónába és befejezettnek veszi a feladatot. -
SnyperD #5625 Szerintem értette :D Csak ez is baszogatás :( -
Ti, parasztosan. Bár nem tudom mi értelme van, mert több szót kell kiejteni. :D -
úgy látszik hogy véletlenül megnyomtam a "válasz erre" gombot! :D -
Ha megnyitom az OFF topickot, "Not Found!"-ot adja ki!
Urlja így néz ki: http://www.sg.hu/%3C/a%3E.%3C/center%3E%3Cbr%3E%3Cbr%3E%3Ca%20href=
Javítsatok ki! -
Régen a csirkét felénk... "Menek a tikoknak ennyi annyi" -
SnyperD #5620 amúgy miért mindig nekem címzed? :D Én meg amúgy hülyeségre reagálok hülyeséggel szóval nézz körül
-
Tik? 
Az mit jelent? -
Robi546 #5618 Mint hogyha tik nem szoktatok volna néha hülyeségeket írni. -.- -
SnyperD #5617 Én elhiszem csak az már nem vicces amikor értelmes kérdező is hülye választ kap :) -
Robi546 #5616 Jó. Én meg csak hülyéskedek. -.- Egyébként új képek a blogon. -
A 3.-ik képből legalább több lenne.
-
vajo #5614 Király
-
Sóschips #5613 Meg helyes író bajnok:D..magyar ország?!WTF?QQQQ
Ráadásul ez krva nagy hülyeség volt,hogy egész világ benne lesz...józan traktoros ésszel is tudja az ember,ha Euro Truck Simulator,akkor nagy valószínűséggel nem a japánoknál fogunk lenni,hanem az EU-ban.
De meglehet,hogy én is tévedek.
Off vége. -
JohnBart #5612 Na, megoldódott a GamesComos rejtély...
"Az elmúlt pár napot a kölni GamesCom-on, Európa legnagyobb gaming kiállításán töltöttük. Na nem a kiállítók között: a kamionos játékok egyszerűen nem kelendőek annyira, hogy megérné bemutatóstandot foglalni. Ehelyett üzleti ügyben érkeztünk a rendezvényre, a játékok mellett ugyanis több kiadó is saját standdal várta a lehetséges partnereket a kiállítás földszintjén. Itt töltöttük el az idő nagy részét: a játékaink terjesztését ugyanis már nem mi végezzük, a kiadók nélkül a programok sokszorosítása és boltokba kerülése nem történhetne meg. A megfelelő partner megtalálása így ezen téren legalább olyan fontos, mint jól megcsinálni a játékot - gondolom érthető hát, miért fektetünk bele olyan sok időt.
Természetesen nem csak a kiadókkal tárgyaltunk, hanem a játékkiállítást is szemügyre vettük, a publikus részek pedig pont olyanok, mint elképzeltük: átkozottul hangosak, és tömve voltak játékosokkal, javarészt fiatal srácokkal - ennek okát a mellékelt képek remekül megmagyarázzák..."
Akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy ki a franc írja a Rondomedia sajtónyilatkozatait? Neki is érik egy seggberúgás... :) -
"menő":DDD -
sosevót az -
azt közbe mégse -
Mert ő már tud egy pár dolgot ETS2-ről és már menő. -
SnyperD #5607 *megintt sorry -
SnyperD #5606 Amúgy ja ! Faszé kell megin vitát kelteni -.- Írta gyerek hogy új itt,és ezért kérdezett!!! -
JohnBart #5605 Vagy ha a T&T-hez hasonlóan ezúttal is a közösséggel fordítatják le a játékot.
@Robi546: Nagyon jó arc vagy. Meg az se zavarjon, hogy ketten már lentebb értelmesen megválaszoltuk a kérdéseit.
@vajo: Szerintem ideje lenne beírni a fejlécbe azt is, hogy "Nem, nem lesz Magyarország a játékban." ;D