52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Tik nem tudjátok a rendszer követelményeit? :) Esetleg. Tik Tak ez az én taktikám :))
  • fuszhi
    Nem lehet tudni a rendszer követelményeit, System requirements ?
  • fuszhi
    Mi ez gyerekek egy vita fórum? ájhhhá ma minden hol ez van látom :)))))
  • daf xf
    Soha nem hallottam még ezt a szót.
    De ez jó, tetszik:D
    Tik:D
  • fuszhi
    Hát ez majd úgy karácsony előttre lesz majd egy jó kis ajándék.
  • SnyperD
    Azért valami bemutatót tarthattak volna :) Hogy lássák mit szponzorálnak :D
  • gumikacsa
    Neked. Nekem igen
  • SnyperD
    De ez nekünk nem hír :D
  • gumikacsa
    Miért? 4-5 naponta szoktak mostanában hírt adni magukról. Most pedig adtak, 19.én
  • vajo
    Nagyon kussol az SCS :DDD
  • wollnerd #5634
    Az OFF topicra kattintva Not Found!-ot adja ki mert hibás az URL!
  • Robi546
    még nem adták ki és ott az off topic. :)
  • norbee46
    Kössz a jó tanácsot!

UI: Szerintem a feladatok többségében ez kivitelezhetetlen!
  • DIESEL DOG #5631
    Legyél szíves és fent a banner (fent látható kép) alatt futó szöveget olvasd végig, és értelmezd.
  • aerolive
    nem hiszem, hogy lebírod ... több, mint 200 kiló.
  • kawasaki kx
    sziasztok adna nekem valaki egy linket ahonnan lebirom tolteni az EURO TRUCK SIMULATOR 2 ??
  • Magnumrolcsi
    Több szót? : )
  • DANIELTRUCKER
    Állj be 1.-re szépen és akkor nincs ilyen probléma!
  • norbee46
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem T&T-vel kapcsolatban. Hogy lehetne azt megoldani hogy a feladatnak csak akkor legyen vége ha megnyomok a bill-en egy gombot,mert nagyon idegesítő hogy a szerelvény "kiflibe áll" a parkolási zónába és befejezettnek veszi a feladatot.
  • SnyperD
    Szerintem értette :D Csak ez is baszogatás :(
  • aerolive
    Ti, parasztosan. Bár nem tudom mi értelme van, mert több szót kell kiejteni. :D
  • wollnerd #5623
    úgy látszik hogy véletlenül megnyomtam a "válasz erre" gombot! :D
  • wollnerd #5622
    Ha megnyitom az OFF topickot, "Not Found!"-ot adja ki!
    Urlja így néz ki: http://www.sg.hu/%3C/a%3E.%3C/center%3E%3Cbr%3E%3Cbr%3E%3Ca%20href=
    Javítsatok ki!
  • gumikacsa
    Régen a csirkét felénk... "Menek a tikoknak ennyi annyi"
  • SnyperD
    amúgy miért mindig nekem címzed? :D Én meg amúgy hülyeségre reagálok hülyeséggel szóval nézz körül
  • daf xf
    Tik?
    Az mit jelent?
  • Robi546
    Mint hogyha tik nem szoktatok volna néha hülyeségeket írni. -.-
  • SnyperD
    Én elhiszem csak az már nem vicces amikor értelmes kérdező is hülye választ kap :)
  • Robi546
    Jó. Én meg csak hülyéskedek. -.- Egyébként új képek a blogon.
  • TruckerDave
    A 3.-ik képből legalább több lenne.
  • vajo
    Király
  • Sóschips
    Meg helyes író bajnok:D..magyar ország?!WTF?QQQQ
    Ráadásul ez krva nagy hülyeség volt,hogy egész világ benne lesz...józan traktoros ésszel is tudja az ember,ha Euro Truck Simulator,akkor nagy valószínűséggel nem a japánoknál fogunk lenni,hanem az EU-ban.
    De meglehet,hogy én is tévedek.
    Off vége.
  • JohnBart
    Na, megoldódott a GamesComos rejtély...

"Az elmúlt pár napot a kölni GamesCom-on, Európa legnagyobb gaming kiállításán töltöttük. Na nem a kiállítók között: a kamionos játékok egyszerűen nem kelendőek annyira, hogy megérné bemutatóstandot foglalni. Ehelyett üzleti ügyben érkeztünk a rendezvényre, a játékok mellett ugyanis több kiadó is saját standdal várta a lehetséges partnereket a kiállítás földszintjén. Itt töltöttük el az idő nagy részét: a játékaink terjesztését ugyanis már nem mi végezzük, a kiadók nélkül a programok sokszorosítása és boltokba kerülése nem történhetne meg. A megfelelő partner megtalálása így ezen téren legalább olyan fontos, mint jól megcsinálni a játékot - gondolom érthető hát, miért fektetünk bele olyan sok időt.

Természetesen nem csak a kiadókkal tárgyaltunk, hanem a játékkiállítást is szemügyre vettük, a publikus részek pedig pont olyanok, mint elképzeltük: átkozottul hangosak, és tömve voltak játékosokkal, javarészt fiatal srácokkal - ennek okát a mellékelt képek remekül megmagyarázzák..."

Akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy ki a franc írja a Rondomedia sajtónyilatkozatait? Neki is érik egy seggberúgás... :)
  • kazai21
    "menő":DDD
  • szabii98
    sosevót az
  • leho94
    azt közbe mégse
  • kazai21
    Mert ő már tud egy pár dolgot ETS2-ről és már menő.
  • SnyperD
    *megintt sorry
  • SnyperD
    Amúgy ja ! Faszé kell megin vitát kelteni -.- Írta gyerek hogy új itt,és ezért kérdezett!!!
  • JohnBart
    Vagy ha a T&T-hez hasonlóan ezúttal is a közösséggel fordítatják le a játékot.

@Robi546: Nagyon jó arc vagy. Meg az se zavarjon, hogy ketten már lentebb értelmesen megválaszoltuk a kérdéseit.

@vajo: Szerintem ideje lenne beírni a fejlécbe azt is, hogy "Nem, nem lesz Magyarország a játékban." ;D