52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
tomi0113 #5887 Hol van róla a szemöldök?xDDDDD -
Sóschips #5886 Ez nekem valahogy krva viccesnek tünt:D..mármint főleg ez:
"Én sem ma kezdtem, szerintem nem is vagyok amatőr, de nekem is nehéz. Akkor ezek szerint balfasz vagyok."
Tudom,csak nekem vicces,de azért jót mosolyogtam rajta.:$
-
tomi0113 #5885 Semmi gond, én is bocsánatot kérek, hogy így fejtettem ki a gondolataimat!;)
Gumikacsa:
2-ra válaszolnék, De nekem nem az a fő bajom, hanem az, hogy ilyet megkérdez, hogy miért nehéz megcsinálni a feladatot, mert ha többször próbálta volna akkor lehet sikerült volna fél percen belül is...
Szerintem ezzel mindenre válaszoltam....
'Remélem!' -
Én pedig neked válaszolok:
1. Ebben igazad van.
2. Sajnos pont az ovodások és a kisiskolások a fő célközönség, legalábbis a fejlesztők ezzel szoktak takarózni.
3. Én sem ma kezdtem, szerintem nem is vagyok amatőr, de nekem is nehéz. Akkor ezek szerint balfasz vagyok.
4. Ezt nem nagyon értettem, de van hogy én sem tudom betolni szintidőn, pedig nem ma kezdtem (tegnapelőtt) -
Bocsánat hogy eltúloztam... 
Azért jó játék. -
igen mind1. nem érdekel az idő, inkább már az óvatosság számítson... -
WinStar #5881 teljesen mind1 hogy aranyra csinálod-e meg vagy sem,engem se az érdekelt a játékba. -
tomi0113 #5880 'Bocs de ezt nem hagyhatom ki!'
1. Mi a kurva faszért kell 726381 db hangulatjelet használni?
2. Ilyen hülyeséget minek kell kérdezni, hogy miért nehéz, gondolom nem óvodásoknak csinálták a játékot.
3. Ha ennyire fenn vagy akadva akkor igen az idő miatt 'nehéz' már akinek 'nehéz', de ha balfasz vagy akkor minek gémelsz vele?
4. Nem a valóságra alapozták, szóval ki nem hugyozza 8x körbe,hogy fél perc alatt kell betolatni, ha tudnád kezelni akkor talán 29mp alatt is be tudnál tolatni...
'Ennyit szerettem volna mondani, remélem nem probléma, hogy így fejtettem ki a mondani valómat, csak az ilyenek fel csesznek agyilag...' -

Elmondaná valaki hogy a feladatok miért rohadt nehezek a könnyű szinten is (az idő miatt)?!?!?!
A valóságban azért nem kell fél perc alatt leparkolni! -
petike2003 #5878 jobb lene ha egy megbízható konszernet gyártanának, de hát a mostanság már nem olyan a világ mint régen, mert az emberek nem szeretik egmást nem élnek békében. Ebbe a rendszerbe nagy infláció folyik így össze kell tartanunk hogy a közösség racionális ingerküszöbét ne lépjük át.
egy mindenkiért mindenki egyért -
Jaja. A nagy holtjáték miatt élvezetlen és irányítatlan. 
-
JohnBart #5876 Egymagam nyilván nem, de ha összeáll 8-10 elhivatottabb emberke, akik együtt egy "virtuális spedíciós" céget üzemeltetnének saját flottával meg skinekkel, már jobban megoszlana a költség. ;)
wollnerd: Kormánnyal sajna nem tudtam kipróbálni, de azt mondják, nagy a holtjáték. -
Sziasztok! Én most telepítem a T&T játékot. Azt szeretném kérdezni hogy a T&T (és majd az Euro Truck Simulator 2) mennyire támogatja a G27-est? Gondolom nem úgy mint a dirt 3. mégis mennyire jól lehet vele irányítani? :) -
Sóschips #5874 De Te fizetnél azért,hogy legyen egy saját szervered?..Cod2zők,most léptem be egy klánba,saját szerót akarnak csinálni,egy évre 10800.-
Én legszívesebben lófügyit sem fizetnék azért,hogy most multiba játszak,de nem vagyok görény,én is beadok amennyi kell,persze normál keretek között.
Meg az sem 100% szvsz,hogy oda sem jutnának be férgek.
De mivel nincs multi,emiatt ne fájjon a fejünk!
-
:) -
Vagy például ennyi. -
JohnBart #5871 A megoldás nyilván az lenne, hogy meghívásos alapon működő privát szervereket indítanak azok, akik komolyan gondolják a játékot. -
Igazad van úr , szerintem is rossz ötlet mert amíg te dolgoznál addig meg más amortizálná a munkádat. Ha lemaradsz tőle , akkor meg az idő hiánya miatt szenvednél el levonásokat. A legjobb hagyni úgy ahogy volt az kész. -
Sóschips #5869 Talán úgy,de akkor sem lenne jó,mert egy csomó low fasz jönne,s direkt beléd jönne..főleg,hogy ilyen kis csíra kecyk is játszanak vele,azok meg tudod milyen lowok.:D
-
vajo #5868 Oké. Meglesz. -
Nekem is nyomhatnál RÁBA fan-t :D -
:DDD -
JohnBart #5865 Bocs, nem tudtam, hogy ilyen fos a rendszer. ;)
Akkor marad a fordítás a hozzászólásomban. :) -
DIESEL DOG #5864 Hmm, nájszos! :) -
Békákok! Imageshack-ről nem linkelünk! :D -
JohnBart #5862 Fejléc. -
mikor jön ki? -
JohnBart #5860 Ha-ha-ha. Bocs, itt a link akkor:
-
JohnBart #5859 Jó lenne, de nem hiszem, hogy lesznek havas utak.
Mai top oltás a blogon:
Szabadfordításban:
"Valaki lelopta a kerekeket." (mármint a Route 66 Magnumét)
"Ja. Úgy néz ki, mégis lesz Románia a játékban."
XD -
És az éghajlatváltozást?
Úgy értem hogy a magas-hegyekben (lesznek?) havasak lesznek az utak? Jó lenne... -
Értem ,köszi -
JohnBart #5856 Évszakváltás szerintem elfelejthetjük, időjárásváltozás biztosan lesz. ;) -
Végülis Lengyelországba is szokott hó lenni tökmindeggy csak rakhatnának bele váltakozó útviszonyokat és időjárást! -
JohnBart #5854 Jóvanna, a Scaniás plecsnidből sejtettem... :DDD
Nálam is Scania + Volvo + MAN adja majd a flotta nagyját ennek ellenére. -
vajo #5853 Én akkor se :))) -
JohnBart #5852 Ha a skandináv országokra gondolsz, még az sem valószínű, hogy benne lesznek a játékban... ;)
Ez a Route 66 Magnum meg nagyon állat. Nem tetszik különösebben a típus, de ha megszerzik a licencet, ilyet biztos fogok venni a játékban. -
Arról lehet e tudni vaamit,hogy az északi országoknál lesz e havas út?Az eddig megjelent képekből nem úgy látszik! -
zsíros:D -
-
JohnBart #5848 Igazad van, aki mer az nyer, de az SCS jelenleg is ezt az utat követi, mivel már rég túllépték (multi nélkül is) az ETS2 elfogadható költségvetését (gondolom részint ezért is emelik az árat, mivel mindenképp legalább nullszaldósra akarják kihozni)...
És igen, egyetértek veled, egy 7 ezres címnél adná magát a multi, de
1. kivételek itt is vannak, OMSI pl. szintén ennyibe fáj, de nincs benne multi, mégis kajálják a népek (mondjuk annak a fizikája meg vezetési modellje oda-visszaver minden SCS játékot)
2. Egy multis CD-kulcs sem jelent 100%-os védelmet sajna. Lefogadom, hogy multi esetén gombamód megjelennének a tört szerverek is, vagy rosszabb esetben egy jól működő multis krekk.