52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
#5927 T&T-ről van szó... :) -
Milyen modot akarsz, mikor még játék sincs?
-
http://www.mediafire.com/?j9bmul5dl3eh329 -
mert puding vagy -
Hogyhogy mivel? Mondom hogy a Google nem adott találatokat a modokkal kapcsolatban. Épp ezért nehéz elhinnem hogy vannak map (vagy bármilyen) modok hozzá... -
Akkor mivel vagy? -
És hol lehet letölteni az ilyen modokat?
Google-val nem lettem vmi sikeres... -
JohnBart #5920 Ha széjjelmodolják a pályákat, simán. :D -
Ebben a játékban el lehet menni ilyen tájak közzé??? -
miért nem rakta be? na mindegy mégegyszer
-
Trucks & Trailers képek csak úgy 
-
WinStar #5916 jah mekkora poén,főleg hogy oda van írva hogy dowloands demo version xD -
MauroN #5915 Csak erősen izgalmi állapotban voltam, amikor megláttam, és egyből a downloads-ra nyomtam. Mondom minek olvasgassak, amikor mindjárt kiderül minden. Azóta olvasok.
-
JohnBart #5914 "TruckSaver is a 3D animated screensaver with a trucking theme."
Pedig a leírás első mondatában tisztázzák a dolgot, szóval nem értem a meglepődést... ;) -
MauroN #5913 Az képernyőkímélő. Én is azthittem, hogy játék, de amikor leszedtem, néztem egyet.
-
WinStar #5912 Srácok,az SCS Software-nek van egy olyan játéka hogy Truck Saver,az milyen? -
Nekem a 0:24 tetszik. Tehettek volna még ilyen avaros témát ahogyan megfesti a még ződ tájat az "aranybarnasárga" levelek ;) Elviselem ha muszáj simán a szép tájat. -
vótmá -
landwir #5909 Sziasztok ezt most találtam ETS 2 -
max mozgatja :DD -
Ami szép az szép kellemes szellő fujdogál még a vizet is mozgassa ahogy látom meg a füvet.
-

-
Remélem lesznek majd gyalogosok az ETS 2-ben is mint a T&T-ben. :) -
JohnBart #5904 A tópart egyszerűen gyönyörű, de hiányoltam a hegyvidékeket és a mediterrán déli területeket a videóból. Erdő, fenyves, mező, erdő, fenyves, mező - ebből állt a videó. Jól néz ki, az tény, de remélem tényleg komolyan veszik Pavelék amit a posztban írnak, és valóban minél élőbbé, változatosabbá akarják tenni a tájat. -
-
Jól néz ki csak ne legyen olyan kihalt mint az elődje. Nem bánnám ha néhány dolgot átvennénk a Rig n Roll-ból..... -
0:49-nél nagyon jól néz ki.
-
Helyes , helyes remek lenne akkor már ha november volna, mert szülinapomra ez kértem és ezt kapom. Az se érdekelt hogy még 2 hónapra rá kapom meg , fő hogy ne legyenek vele problémák. -
vajo #5899
Kosárba. :))
-
-
Most találtam -
DANIELTRUCKER #5896 Marha jó! Eszerint az oldal szerint az ETS2 már most megkapja a "3 csillagos" minősítést! Amit csak azért furcsállok, mert a R'n'R is ennyit kapott és szerintem az fele olyan jó, mint mint az SCS kreálmánya! Szvsz a kiadása után még többet is kaphat! -
-
Ez nem OMSI, bár a fizikáját megirígyelhetnék az SCS-esek. -
Sóschips #5893 Például egy Lada,Trabant,Wartburg..Ezek azért szerintem felesleges dolgok:) -
Ja! Máris meglenne a legújabb Need for Speed.....
-
Remek ötlet hogy mondjuk kijönne egy olyan komplett menü pont ahol egyedi festéseket tudna az ember készíteni. És nem előre beállítottakból lehetne csak válogatni. Ez jó ötlet díjazom. Vagy az is jó ötlet ha a pótkocsikat is meglehetne festeni, persze a logót nem lehetne átrakni máshova. felniket tudnál rápakolni több félét. Az is jó ötlet. Vagy egy újabb kamion típussal ajándékozna meg minket. A forgalmi utakon Maserati és egyéb más luxus autók jelennének meg. Esetleg régi a 80 as évekbeli kocsik is megjelenhetnének. -
JohnBart #5890 Általában ezüstig jutok, de ja, kicsit csalódás, hogy semmi tétje nincs, milyet érmet szerzel. Az SCS helyében valahogy jutalmaztam volna a jó teljesítményt, ETS2-es concept artokkal, képmentésekkel, kioldható és menüből választható kamionfestésekkel, mittudomén. :) -
Szerintem nagyon sok ez a felesleges ha,talán,miért! Addig várjatok amíg kijön mert könnyen megeshet hogy oltári nagy pofáraesés lesz a vége. Az ötleteket rögtön a fejlesztőnek postázzátok! (ugyanis csak arra jó hogy végigveszekedjétek a topicot) -
Üdv ! Szerintem a kormányokat eleve szimulátorokhoz találták ki , és nem olyan "kormány gyilkos" játékokhoz ahol a holt játék miatt amúgy is irányíthatatlan és élvezhetetlen a játék. Kormánnyal igazán hálás játék az Euro Truck első része, és biztos vagyok a második része is az lesz. Meglátod meghálálja. Ez tényleg olyan amit csakis kizárólag kötelező jelleggel azzal lehet. Iszonyat jó kormánnyal. :)