52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Elvileg játékot sem szabad feltörni mert azt törvény tiltja, de tényleg NE menjünk bele!
"a készítők pár dologban már így is erőn felül teljesítettek"- erre kérnék egy pár példát. Mindenki olajat hugyozik mert akkora durranás lesz (legyen így),csak nehogy belobbanjon! Kérnék pár okot miért lesz érdemes belenyúlni a pénztárcába! Eddig semmi olyat nem láttunk ami azt mutatja hogy "erőn felül teljesítettek".
-
A dinnyét nem szabad lékelni, ezt törvény tiltja, de ebbe tényleg ne menjünk bele.
Itt talán van még rajtam kívül pár ember, akik már 8 éve játszák az scs játékait, és tövirõl-hegyire ismerik ezeket. Ez a pár ember pontosan tudja, mit várhat a játéktól. Szvsz a készítők pár dologban már így is erőn felül teljesítettek. -
Ez nem teljesen igaz! Gondolj bele, ha tényleg olyan rossz anyagi helyzetben vannak, mint ahogy azt mondják, akkor nem fognak még fél évet egy "kész" játékon ülni, és hogy miért? Mivel egyik alkalommal írták, hogy már a vésztartalékaikat is felhasználták, szóval ha fél évet várnának a kiadással, akkor szerintem tényleg be is csukhatják a boltot. Az meg már megint egy más dolog, hogy számunkra tényleg megéri-e pénzt kiadni érte, de ezt meg mindenki döntse el maga... -
Kés nincs vagy olyan kemény a dinnye?
(hidd el hogy lékelt dinnyét veszek....
)Rengeteg olyan példa van hogy nem lehet,de aztán mégis. Erről tényleg nem nyitok vitát!
-
Most őszintén, Te gondolkozol, mielőtt írsz? Az igaz, hogy csodát nem kell várni, de ekkora baromságot írni, hogy a játék már kész, csak azért nem adják ki, mert ez jó reklám...
joceruza: A dinnyét jóideje nem lehet meglékelni... -
És ott az igazság! Teljes mértékben egyetértek!
-
Szerintem kész a dolog, csak remek reklám fogás ha beszélnek róla az emberek. Az igazság az hogy ha nem nagy "barmok", akkor a jól bevált dolgokhoz nem piszkálnak és raknak egy két jól le ellenőrzött újdonságot. Aztán piacra dobják. Ha nem akarnak bukni a dolgon. Épp eszű ember nem kísérletezik sok millió bankóval. A nézőpontokkal vitatkozni ész érvekkel azt lehet.;) Viszont nem muszáj. Szeretem az ETS -t ,de ne vakítson már senki, hogy most a lelküket is ki teszik értünk stb. Mert még ilyet nem láttam mióta a földön élek. Értem hogy kedves a számára valakinek a kiadó, de nem kell túlozni. Nem lesz itt semmilyen csoda. A pénzről szól pontosan tudják mit csinálnak stb stb. Úgy hogy maradjunk annyiba kapunk egy olyan dolgot ami számukra megéri az hogy számunkra hogyan éri meg, az már azon múlik hogyan érezzük mikor kipróbáltuk. Vajon meg kell erőltessük a fantáziánk, vagy kiegészíti azt, és tényleg jó lesz. -
Várjuk ki a végét... Szimplán csak találgatás ez a demo dolog, meg ez a "vajon GTS klón lesz jobb grafikával?" téma... Sok dolog van még, látszik, hogy a fejlesztők a mennyiségi dolgokat készítették az elmúlt hetekben hónapokban. Nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy a T&T-ben a szerencsétlen kormányzást megoldják. Valószínűleg azért fos még a kormányzás, mert az új cumókat a T&T-be teszik be. Szerintem nem marad így. -
1. Te még meg sem fogod venni a játékot és már 100000-en fogják nyomni és nem a feltört demoval. Ez tuti!Ezért nem időkorlátos demot kell kiadni....Dinnyét is úgy veszel hogy előtte meglékelteted.
2.Nem akarom,de 80%-ig biztos vagyok benne hogy nagyon fogtok koppanni.
Szerintem -
JohnBart #6039 Az SCS-játékok demói azért demók, mert időkorlátosak (általában egy órát lehet tolni őket, utána deaktiválódnak), de tartalmazzák a teljes játékot. Tehát azok az idióta, beteg emberek tolnák, akik pl. lehúzzák hozzá az időlimites védelmet eltakarító krekket.
Abban igazad van, hogy a videók alapján van még mit javítani a játékon, az viszont nagyon zsír, hogy már most elkönyveled, hogy az ETS2 "ugyanolyan lesz, mint a korábbi részek", annak ellenére, hogy a kamiontuningot meg a cégmenedzsment beépítését leszámítva semmit sem tudunk még magáról a játékmenetről. -
A demo az miért is demo? Talán mert nem teljes. Jól gondolom? Tehát ki lenne az az idióta,beteg ember aki azzal tolná a teljes helyett?!? Különben meg kíváncsi leszek mennyiért osztogatják majd. Az eddigi videók alapján még nyugodtan áldozhatnának 2 évet rá. Ugyanaz lesz mint a korábbi csak ütősebb grafikával? Akkor nagyon sok ember nagyon nagyot fog csalódni! Tényleg kell egy demo a próba miatt. Aki viszont azzal fog játszani,annak úgy kell.... -
Robi546 #6037 Ez nagyon is igaz! :) -
2012-ben valamikor, mivel nem akarnak szart kiadni. -
dnbboyyy #6035 hi mikór adják ki pontosan mert már nagyon tükön üllök:DDD -
vajo #6034 Gondolj vissza a T&T-re. Kiadták, majd a honlapról le lehetett szedni a demo-t is. Mi történt? Mindenki leszedte és valaki kreált egy hackelt indító fájlt, onnantól mindenki crack, és tolta a demoval. -
JohnBart #6033 Eddig is mindig volt demó a megjelenéskor, ezúttal is lesz. -
Majdnem! Még ha egy normális demot is adnának ki,senki sem tolná azzal a végleges helyett. Kinek kell egy kamion és két város? Viszont tényleg nem lenne rossz egy a megjelenés előtt mert legalább mindenki eldönthetné hogy kell-e a végleges pár darab ezresért ami utána lehet hogy a kukában végezné. Eddig minden esély megvan rá..... (ez az én véleményem) -
JohnBart #6031 Kiadnák a mostani félkész verziót demóban, szerinted mi lenne a visszajelzés?
"Jajjezszar, jajjezhiányzik, jajjnemfutjól, jajjnemveszemmeg." Maguk alatt vágnák a fát. Egy félkész publikus verzió nagyon negatív reklám lenne, még ha a bolti kiadásban mindennel el is készülnek.
@joceruza: Gondolom arra gondolt, hogy nem raknának komoly védelmet egy előzetes demóra sem, ergó simán megtörnék és azt tolnák. -
Te játszanál a demoval az eredeti helyett?
-
vajo #6029 Persze, hogy aztán mindenki a demoval játsszon, az eredetit meg ne vegyék meg. Mondjál még hülyéket. :))) Az SCS nem csinál tuti biztos védelmet. Van a játék, és ennyi. Majd lesz demo, 1 órás. -
Azért egy demót, addig is simán kiadhatnának. Legalább kapnak vissza jelzést. -
Ok főnök!
-
vajo #6026 Hajaj...Nincs kedvem törölni a hsz-eket, szóval joceruza és fuszhi. Ha a jövőben bármiféle panasz van rátok, ceruzára kötekedés, fuszhira meg trollkodás gyanánt, akkor igyatok egy red bull-t, hogy le is tudjatok szállni a repülés utána a banamákon!! -
Ne haragudjatok! -
tpbence0323 #6024
csak szerintem azert mert keveset irok :D
-
tomi0113 #6023 Téged még nem is láttalak itt, de am oké.:D
-
tpbence0323 #6022 Ha ram gondolsz akkor en csak azert irok ekezet nelkül mert NEMET a gepem
-
WinStar #6021 befejeznétek végre a vitát?Szánalmas hogy a topikon keresztül vitáztok....vitázzatok privibe -.-
Bejön az ember fórumra és láám van egy csomó új üzi,biztos van új infó...és mit kell olvasni?A hülye gyerekes viselkedéseteket!!!! -
tomi0113 #6020 Majd akkor fekszem le ha kedvem tartja, amúgy ha már itt tartunk akkor te meg nézelődj munkahely után, mert ahogy látom nagyon ráérsz... -
Feladom! De időben feküdj ám le, mert holnap iskola!
-
tomi0113 #6018 Attól az agyi szinted 10-12 éves korodnál maradt... -
Anyukád soha nem mondta hogy ne szemtelenkedj a felnőttekkel? ISTENSRÁC
-
tomi0113 #6016 Nagyon nagy arcnak hiszed magad, hány éves vagy, 10-12?:/
Amúgy Fuszhi nem azért, hogy basztassalak de te mondod, hogy nem vita fórum, nos erre csak annyit, hogy ha tegnap te se linkelted be volna azt a videót akkor nem kötöttek volna beléd, nem lenne vita fórum...;) -
Francba! Pedig az előbb kértem bocsánatot!
Rólad:
-
tomi0113 #6014 Hát megmondom őszintén, azt hittem, hogy te is olyan balfasz vagy mint egyesek, hogy az 'e' és az 'é' betű közt nem tud különbséget tenni, de szerintem nem is tévedtem sokat, fogadni merek 20 percedbe telt ezt a pár mondatot leírni, hogy 1 hiba se legyen benne... Amúgy attól, hogy nem vagyok hg, attól még el mondhatom azt amit akarok, szóval ha nem tetszik, hogy ha el mondom neked a véleményem akkor ne olvasd el...;) -
Szeretnék az összes többi fórumozótól bocsánatot kérni! Ennek tényleg nem a vitáról kell szólni!
-
Drága,kedves jóbarim!
Annyival több vagy mint én hogy a "sertés" az már nem is magyar szó!
Hihetetlen,de tudom mit írok. Az "oszt"-ba miért nem kötsz bele?
Lehet az ilyen tökéletes embereknek mint TE, olyan billentyűzetetek van hogy ábc sorrendben vannak a betűk.... Nézd már meg hogy mekkora táv van az "e" és az "é" betű közt! Lehet hogy nem elírás amit írtam!
Amíg nem TE vagy a HG,addig nekem TE NE!
-
Nem emlékszek rá ez egy vita fórum? Vagy Euro Truck Simulator 2 foróm ? Szerintem nem tesz jót senkinek ha valaki itt olyanokra gondol hogy a másik nagyképű stb játsza az eszét stb stb inkább értelmesen beszéljétek meg és indokoljatok, de a szimulátorral kapcsolatban. Vagy talán rosszul gondolkozok? Értelmesen is lehet válaszolni a másiknak még ha azt gondolod az idegi állapotodban hogy mekkora gyökér mert lehet ha nem volnál feldúlt akkor másként értelmeznéd a leírtakat. Nem pedig úgy hogy : " Muszáj neked itt játszanod az eszed?" :) komolyak vagytok jó páran :))))))) Tisztelet a kivételnek. -
WinStar #6010 Akit érdekel,van eladó eredeti Truck & Trailers játékom,olcsón :) -
tomi0113 #6009 Pedig igazán jó lenne 1 hozzászólásba leírni a mondani valód, és hát nem pont úgy van ahogy te gondolod, hogy annyi hozzászólásba írod le a mondani valód amennyibe szeretnéd, ugyanis szerintem a hg se nézi jó szemmel, hogy ilyen balfaszságokat 54 db hozzászólásba küldik, igen nem én vagyok itt a fórum esze, de szerintem több vagyok itt mint te...;)
+ nem volna hátrányos dolog ha magyarul le tudnád írni a 'sértés' szót...:)