52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    "Többi viszont "szép GTS"" Na aezen a dumánn még mindig ki tudok akadni (attól függetlenül is, hogy ez így van). :D

Mivel a játék alapja, motorja ugyan az, sőt a térképet egy az egyben abból mentették, és minden modellt nem fognak lecserélni, így nem csoda, ha a gts köszön vissza itt-ott. Nincs ezzel semmi baj.
  • TruckerDave
    Tényleg azt én is írni akartam, csak elfelejtettem
  • luspaydavid
    Az a fa nagyon, ott van szépen mozog, jól néz ki !
    Többi viszont "szép GTS" Az az ég még mindig olyan világos :(
  • TruckerDave
    Nem rossz! Csak mehetne több kamion, de nem úgy mint GTS-ben, hogy pót nélkül mászkált csomó. 0:07-nél meg a gép lökhárítója átvált fehérre. :D
  • thomson002
    Egy nap leforgása :
  • luspaydavid
    Na már van némi fogalma miért rágjuk a fülét az SCS-nek :D
  • JohnBart
    Jaja, nem fogadunk el kifogásokat. :D

Mindesetre a videót látva egyre valószínűbb, hogy a T&T után az ETS2-ben is lesz Scania.
  • TruckerDave
    És már nem mondhatja, hogy még nem vezetett kamiont ezért nem pontosan tudja milyen a fizika :D (Nem is mondott ilyet szerencsére)
  • JohnBart
    Remélem, hogy ezután jobban a körmére néz a fizikáért és az irányításért felelős programozóknak... :D
  • TruckerDave
    Elején kicsit idegesnek tűnik, de érthető. Viszont tök jól ment neki, meg gondolom nagyon élvezte.
  • JohnBart
    Jaja. Södertalje itt van most tőlem 30 kilométerre. Ideje lesz már megnézni a Scania múzeumot, mielőtt hazamegyek... :D

"A gyártókkal való tárgyalásaink néha igen érdekes fordulatot vehetnek - így történt ez most a Scaniával, a cég ugyanis nemrég meghívta csapatunk vezetőjét, Pavel Sebort a vállalat södertäljei központjába, hogy egy tesztkör keretében kipróbálja egy nyergesvontatójukat a Scania DemoCenteren, a cég saját tesztpályáján.

Miután Pavel életében először vezetett kamiont, érthető, hogy kicsit ideges a videón, de ugyanakkor izgatott is - egy V8-as, 730 lovas nyergest volt szerencséje kipróbálni, amely egy (a skandináv országokra jellemző) hatvan tonnás, 24 méter hosszú vontatmánnyal kellett, hogy megbirkózzon. Kezdő létére egész jó kört ment - lehet, hogy a kamionszimulátoros múlt mégis jelent valamit?"

• gumikacsa
    Jól látom, hogy végre beültek igazi kamionba?
  • joceruza
    Na vazze! Tényleg csecse! Szépnek szép,de szerezzetek már a lényegről is infót! A sötétebb éjszakát már pipálhatom is a listámon.
  • JohnBart
    Ott, ahol az amerikai filmek. ;D
  • DIESEL DOG #6126
    Hmm... tetszetős...
  • Atikah
    Pedig ez már kurva régi, sőt ahogy látom, SCS blogjáról linkelted be.. ahol dátum is van szerintem.
  • aerolive
    ez milyen bolygón játszódik, hogy ekkora a hold?
  • cbzotyoka
    Nagyon szépek. Már alig várom hogy ki jöjjön. :)
  • JohnBart
    Ja, a Humber-híd. Már volt.
  • Gell97 kolega
  • JohnBart
    Mondjuk remélem, hogy az új renderer nappal sem okoz csalódást, tehát ha délben felkapcsolom a fényszórót, nem fog mindent úgy bevilágítani a lámpa, mintha éjszaka lenne. :D
  • JohnBart
    Aztamindenit, na ez haladás! Végre az este tíz tényleg este tíznek néz ki! A fények szintén nagyon szépek, a Hold különösen tetszik.
  • TruckerDave
    A tükröt nem is figyeltem :) Meg mintha a műszerek is jobban világítanának, vagy nem tudom mi van de szép :)
  • LeWyTy
    nem semmi ah minden így fog világítani a sötétben
  • vajo
    Király, végre sötét az éjszaka. A tükörbe meg semmit se látni. xD
  • TruckerDave
  • TruckerDave
    +1 meg ezer :D
  • akos25
    Aham.... Egyébkén milyen jó hangulatról beszélsz? Nem vettem észre, hogy itt bárki is olyan jót szórakozott volna ez ilyen féle beírásokon rajtad kívül. Már bocs, nem sértésnek szántam, de ez az igazság....

#6081: Nagyon jók az új képek, ígéretesnek tűnik!
  • JohnBart
    Ja, ebben a hónapban mindjárt kettőt nyomtak ki a blogra. Ne beszélj már hülyeségeket.
  • joceruza
    Jó volna tudni valami lényeges dolgot is mert a grafika nem minden. Nem tudom spóroljak-e rá vagy ne.
  • JohnBart
    Elvileg még ebben a hónapban szót ejtenek arról is. Remélem tényleg így lesz.
  • joceruza
    Nélkülem megy a vita? Ejnye!
    Viszont! A képek remekek! Nem tud senki sem infót szerezni a részletekről? Már láttunk csodaszép kamionokat,tájat és újra kamionokat majd megint festőien szép tájat,de magáról a játékmenetről semmi. A lényeg hiányzik. Hamar itt lesz a 2012. Kémet az SCS-hez!
  • TruckerDave
    Ilyen Scania fanos valamit én is kapolhatok ?
  • luspaydavid
  • vajo
    QVajo!!!
  • JohnBart
    Mi? Hol? Hogyan? Senki nem támad le, ha írsz egy kritikusabb hozzászólást, (látnod kéne a házigarázda Vajot, ha belendül :D), akkor támadnak le, ha baromságokat beszélsz.

Kormányról meg gőzöm sincs, nekem GTS-hez meg Bus Driverhez jó volt az ócsó Logitech Formula Force EX is, gondolom ennek is OK lesz, ha kijavítják az akadozó kanyarodást. ;)
  • Sóschips
    Ne problémázz azon,hogy most írtam Neked először,ráadásképp nem olyan stílusban,ahogy Te!
    Semmi baj,tenni nem tehetsz róla,csak mások.
    30 feletti koroddal igen lejárattad magad.:/
  • luspaydavid
    Tisztelt fórumozó társ !
    Én bevallom képek és új hírek miatt nézel főként a topicot, de azt már láttam párszor hogy felesleges hozzászólások miatt írtak neked és igen sokszor látom hogy az új hozzászólás a tiéd. Ez nem zavar(na)ha értelmesen fogalmaznád a mondani valódat, és ha valaki neked nem tetsző stílusba beszél nem kellene egyből le hordani őt szvsz.
    "Okos enged szamár szenved" tartja a közmondás, döntsd el te hova sorolod magad.
  • v43 001
    Olvasd helyett Olvassd :) Neked is lenne mit tanulnod! Sóschipsnek igaza van!
    "negatív kritikára csak dühvel tud válaszolni"
    Te csináltad most ezt...
  • Sóschips
    Értelem felső fok.
    Nem imádni kell,de nem is minden kis apróságba belekötni,amit Te csinálsz.
    Azt sem tudod hány éves vagyok,ez alapján "pisás"?Gratula.
    A következőkben inkább privátot írj,minthogy ilyen alja féreg stílusban a topikba!
    Köszönöm!:)