52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Motorfékkel úgy megállsz mint ha satuznál. -
De azok is úgy lassítják mintha a féket nyomnád.[Játékba...] -
JohnBart #6515 Remélem ez csak a korábbi német városok hibája, és a nem GTS-es városok jobban néznek majd ki. A lengyel meg belga képeken azért változatosabbnak tűntek az épületek. -
Lolluki #6514 Jó lesz majd lefelé jönni a szerpentinen:D (Motorfék, Retarder):) -
Robi546 #6513 hát az azért igaz. -
A hegyi utakon nem tzúl reális az a hatalmas forgalom. -
Robi546 #6511 Jah értem. :) -
Egy videóból vágta ki a képet. -
Robi546 #6509 szép, még egy kérdés. Honnan szedted ezt a képet ? Mivel a blogon nincs fent. :D Amúgy meg ez tetszik nekem: be van vezetve az a szabály hogy nappal is kell világítani a villanyoknak, mert ETS 1-be nappal nem kellet vilagítani. És ahogy látom még azt is jól megcsinálták hogy ha nappal világít akkor az úton nem látszik, nem mint az ETS 1-be hogy be világította az egész utat. :DD :)) Jóó lesz ez!! ;) :) -
Teljesen igazad van.
A másik meg hogy minden város egyforma, a járda, az épületek, stb... semmi érdekesség nincs benne. :/ -
akkor csak jól emlékeztem...
én úgy gondolom egyébként, hogy inkább jőjjön a játék jövőre, és kapjunk egy jobb játékot, minthogy most 1 hónap múlva, és össze legyen csapva az egész... -
JohnBart #6506 Rá lehet tenni, mert 2012-ben jön a játék. A német kiadó dobálózott a novemberi megjelenéssel, de ezt a fejlesztők a blogjukon cáfolták, 3-4 oldallal visszább el is olvashatod itt a lefordított anyagot. -
már adtak ki egy hivatalos közleményt, miszerint a játék nem fog megjelenni 2011-ben, csak 2012-ben... :)
bár a nyakamat nem tenném rá, de én nekem így rémlik... -
Lolluki #6504 Scania -
Lolluki #6503 Scani a legjobb kamion:) -
Lolluki #6502 Hát ezek vannak:D Mindenesetre én már nagyon várom a játékot! Én hallottam egy megjelenés dátumot is:) Ami nem más mint 2011.11.28. Elgondolkoztam rajta mert múltkor fészbukon kérdezte az egyik srác novemberben vége felé jelenik meg a játék és a fészbukos ets2 scs pali csak egy ilyet dobott ":P" Szóval én arra tudok utalni, hogy mivel már írták a hivatalos forumon, hogy elméletileg 2011.11.28.-án jelenik meg az Euro Truck Simulator 2 játék! VÁROM VÁROM VÁROM -
Ez mind szép és jó, csak olyan szinten vannak ellentmondások a játékban, h az ember a végén inkább csalódott mintsem elégedett a játékkal kapcsolatban.
Nem szándékozom fikázni direktbe a játékot, mert elismerem az SCS munkáját és igyekezetét, de a kommunikációjuk arról szólt mindig, h próbálják minél élethűbbre megcsinálni a játékot, h tényleg szimulátor legyen. Persze nem lesz sose hardcore sim, de törekednének rá. És akkor erre itt van ez a videó, amibe vannak olyan képrészek amire simán rámondanám, h ez GTS 1.0, és tudom, h azért mert arra épül a játék, és itt jön ki a csalódottság, h nem is akartak ezen egy kicsit se változtatni. Itt konkrétan az arányokra gondolok, és tudom, h már rég ki lett ez a téma tárgyalva, de nem tudok elmenni mellette, és itt jön ki az ellentmondás, h élethűt akarnak csinálni, de olyan elbaszott arányokkal, h az ember csak elmorzsol egy bazdmeget a szája szélén, h miért kell ezt ilyenre megcsinálni, és miért nem lehet ilyen szempontból is törekedni arra, h valóságos legyen.
Pl. hol a rákba van olyan széles járda egy út mellett, mint ami szinte olyan széles mint maga az út?! Ez olyan szintű csalódás, h csak na...
Lehet, h csak engem zavar ez, de komolyan rossz nézni, h ennyire nem foglalkoznak ilyenekkel!

Erről beszélek... -
JohnBart #6500 SCS blogról. Az egyik srác fogta a térképes képet és kihuzigálta az útvonalakat. -
cbzotyoka #6499 nagyon szép a táj a kormányzás no comment
-
...Ha nem haragudtok meg érte. Legyen egy kép, mégis fent mert tetszik hogy van ilyen szakasz is.
-
Pedig tuti láttam már :D Lehet álmomban 
-
vajo #6496 Ma töltötték fel youtube-ra, és ott találtam véletlen. :D Majd este felteszik blogra xD -
Robi546 #6495 tényleg. Nincs ott semmi olyan hogy valami kanyar hogy vissza vezet az út csak egyeneset és annyi. Ezek szerint még benne lesz MO lehet. :)) -
Solt #6494 Szánalmasnak tartom, de ők tudják... -
F1 2011-ben is elején csak bill.-el vezetgettek, de aztán kormányra váltottak.
#fuszhi: Na végre sikerült nekik. Még mindig nem mert ez ha jól tudom már elég régi videó. Mintha már láttam volna, de most utána kerestem nem találtam.
#JohnBart: A keleti osztrák várostól menő kék utacska vajon merre tart tovább :) Az eredeti képen nincs ott út. Milyen blogról van a kép ? -
Solt #6492 Nem akarok kukacoskodni, de legalább kormánnyal tolnák neki... kiakasztó ez a billentyűzetes szerencsétlenkedés. TrackIr-t már meg sem említem... alap dolog lenne, legalább a fejlesztőknek! -
A kormányzásról nem tudom mit mondjak...
billel vezet. így ez jónak tűnik azért az irányítás szerintetek? -
Jók ezek a felszopó videók és egyre jobbak lesznek. Mire kijőn a game addigra alig várja már mindenki nyálat csurgatva habozó szájjal hogy kipróbálhassa :) -
Lássuk be hogy a remekül megkomponált zene odapakol neki. Szép a videó. Na végre sikerült nekik. Remélem nem fájt. :))))))) -
ez igen 
elég jónak tűnik... :) -
is good:P -
vajo #6486
-
Rakd már magad takarékra. -
JohnBart #6484 Ez tán még jobb, blogról van:
-
tpbence0323 #6483 nezzetek most megint nemetorszagon van a hangsuly en megertem hogy ha több a varos több az ut is de inkabb legyen sok ut es varos es meg talaljunk ki vmit hogy az uton sok megprobaltatas legyen
-
Ahogy már írtuk ez nem végleges! Ausztria déli felével látszik még nem is foglalkoztak. -
WinStar #6481 ahaaa,nah így már mindjárt más,bár Ausztriába és Svájcba tehettek volna egy kettővel több utat :) -
-
Delko91 #6479 Ha megnézitek egy nagyon apró rész mégis csak lesz Magyarországból ott Ausztria-Szlovákia viszonylatában. Egy kis részen átjön az út Ausztriából és megy tovább Szlovákia felé. -
JohnBart #6478 Jó kis gondolatébresztőt írtak a eurotrucksimulator2.pl-en a térképről, gondoltam olvassátok el Ti is:
"A legjobb... vagy legrosszabb hír?
Itt az ideje bemutatni, amire mindannyian vártunk - a bejárható terepet mutató Notebook képernyőt. Hogy e hír jó-e vagy rossz, csak tőletek függ, mi mindenesetre megpróbálunk pártatlanok maradni annak bemutatásánál - a terep az eddigi képek és infók alapján ugyanis éppúgy lehet lehetőségekkel, mint csalódással teli.
Bármit is mondtok, az biztos, hogy a térkép nem sokkoló - hónapokkal korábban már írtuk, hogy a bejárható terep a GTS-es és UKTS-es méretarányon alapul majd, és e két országot egy az egyben (de lényeges módosításokkal és bővítésekkel karöltve) be is emelik az ETS2-be.
Ami viszont csak a térképről derül ki, hogy Németországot és Franciaországot [saját vélemény: no meg Nagy-Britanniát] leszámítva majdnem minden országban csak 2-3 városunk van... Szlovákiában és Luxemburgban egy, Svájcban kettő, Lengyelországban már három, csakúgy mint Olaszországban. Az úthálózatról magáról mondjuk sokat még nem tudni [látszik, hogy nem nézték meg alaposabban a térképet :D], no meg Nagy-Britannia helyzetéről sem, azaz hogy miként változott az úthálózata és kapott-e újabb városokat. A látottak tehát sok kérdést vetnek fel, de a csalódottak még várjanak a hangadással: a térkép még nem a végleges állapotokat tükrözi.
Felvetődhet azért ennek ellenére is a kérdés: ennyit dobtatok össze ennyi idő alatt? OK, ez a németcentrikusság tükrében érthető, de ne feledjétek: a pálya így is nagy lesz, és felettébb részletes, ráadásul még mindig bővítik - ott van pl. Magyarország, amely kijelölt terület, de Budapestet nem jelzik rajta; ki tudja, hátha még épp azon dolgoznak, hogy elvigyék odáig az utat. Hasonlót remélünk Szlovákia, Olaszország és Franciaország esetén is, de ne várjatok Spanyolországot vagy Portugáliát - ezek az országok ilyen részletesség mellett tényleg messze esnek Európa gerincétől - no meg ne feledjük, kiadás után hamar a modderek kezébe kerül a játék...
Végezetül egyetlen apróság. Hasonlítsátok össze az ETS1 térképét az ETS2 terepével, különös tekintettel a városok számára. Az ETS1 térképét 1,5 évnyi munkaórából hozta össze egy marék ember. A mostanit cirka hatszor annyi energiából."
...Ha nem haragudtok meg érte. Legyen egy kép, mégis fent mert tetszik hogy van ilyen szakasz is.