52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • norman001
    Bocsi ha ez se sikerül
  • norman001
    hoppá nem lett jó valamiért bocsi :S
  • norman001
    az autó fényét megcsináltam meg az útszélén azt jelzőt is pirosra.Az autó fénye nem lett a legjobb de jobb mint az eredeti szerintem :D
  • Lolluki
    Az:D
  • gumikacsa
    off
    ovoda....
    on

A képek tetszősek. Nahát, nincs tükör? Lehet hogy játék még W.I.P.???
  • TruckerDave
    De nem írta hogy lentről kéne néznünk.:D
  • Robi546
    értem,kösz. :)) ;)
  • Lolluki
    Te hülye vagy:)Az a második kép lentről nem?:D
  • Kistódi
    Akkor miért a 2.-at írja....
  • wollnerd #6548
  • LeWyTy
    Ti mind3an hülyék vagyok.
    #6543-harmadik!!
    #6544-rosz kép!
    #6543-ÚRISTEN

Ez a kép amiről szó van!! a HARMADIK
  • TruckerDave
    Alakul a sötét :)

@Robi546: 12:50-kor lesz.
  • Lolluki
    Második! Te nem a 3.:)
  • Kistódi
    Ott van az csak jobban rá kell nézni
  • Osi20
    Sziasztok
    Látátok a második képet a kamionon nincs viszapillantó tükör csak szemet szúrt.
  • 94mike
    kurvajóó : DD leszámítva a szembe jövő autó fényét..:S az nagyon gyetra:/
  • Robi546
    na ja meg nem Microsoft Game Studio aki az FSX-et csinálta. :D
  • Lolluki
    Hát nálam a truck and trailers is ezt csinálta még egy cracket lenem szedtem hozzá:D
  • LeWyTy
  • szabii98
    ez nem rockstar games
  • Lolluki
    Én félek attól, hogy szarul lesz optimalizálva és hiába van meg a vas hozzá akadozni fog mert fosul csinálják meg! De ámen ne úgy legyen, csak én félek ettől!
  • LeWyTy
    Ezé remélem tudom majd maxon futtatni
  • Sóschips
    Talán azért hívják fényvisszaverő izébizének?...nekem meg pont az tetszik,hogy nem csak odavan baszva egy oszlop..
  • luspaydavid
    Végreee az éjjel sötét ! :D Pont tegnap este voltam egy kanyarba éjjel és gondoltam rá milyen jó lenne ha a többi jármű fénye vakítana egy kicsit, élethűbb lenne.
    De ez a műszerfal világítása nagyon nem tetszik meg a útszélén a jelző tábla az a fehér az is úgy világít mint... nagyon.
  • lorci
    Lehetne az autóknak erősebb is a fényszorója, nem a láthatóság miatt hanem hogy jobban süssön szembe.
  • vajo
    Éjszaka a város eskü, hogy nagyobbnak tűnik így a fények miatt. :)
    Am meg nagyon jó. A szokásos problémák megvannak, de azokat az SCS sose fogja javítani, és azoktól eltekintve überfasza. :D
  • Robi546
    (bocs a 2x posztért)
    Mondjuk az 1. Képen az út mellet van az a "fény vissza verő" táblák vagy minek is mondjam, és ahogy látom nem fordították még meg és azért elégge fénylik körülötte és azért ezt még kijavíthatnák de biztos vagyok benne hogy ki javítsák. :)
  • Robi546
    Nem lenne rossz amúgy meg NAGYON Jó!!! o.O :)))
  • fuszhi
    Egyébként tetszik amit most már látok, simán elfogadnám ahogyan most van akár úgy is.
  • DIESEL DOG #6528
    Jó lesz ez, alakul!
  • fuszhi
    Azért lehetne egy belső kapcsoló hogy mondjuk ha épp rámolnál vagy valamit megnéznél, akkor ne sötétben kelljen matatni. Szóval ha valaki mondjuk fény áradatot szeretne belül, akkor lenne egy fülkelámpa. :))) Én díjaznám.
  • kutizsolt
    szép , alakul az éjszaka :D
  • JohnBart
    Éjszakai vezetés...

"Az ETS2-ben az éjszakát minden eddiginél sötétebbre szeretnénk megcsinálni. A korábbi játékainkban sajnos kompromisszumot kellett kötnünk a sötétség és a játszhatóság mellett, így a környezeti fényeknek éjszaka is elég erősnek kellett lenniük. Az új motor mellett ugyanakkor szerencsére az éjszakai fények emulálása sokkal valósághűbb - ráadásul a játszhatóságnak sem megy rovására az új megoldás!"

Visszább vettek a műszerfal fényerejéből is, pöpecül néz ki szerintem. :)

• Robi546
    Az Ice Road Truckers ?? :OO Mivel én le töltöttem netről és a gépen néztem. :) Hánytól szok menni Szombaton, RTLen az Ice Road Trcukers ? :)
  • Lolluki
    Hát igen lehetne ezt a kettőt is javítani:)
  • TruckerDave
    Én még annak idején Cool tv-n néztem, de előző szombattól már megy az RTL-en is.
  • Robi546
    hát igen, aki nézte az Ice Road Truckers sorozatot az tudja milyen a retarder. Ezt is kijavíthatnák. :S
  • Apocalipto
    Nem is értem arra minek van külön billentyű...?
  • TruckerDave
    Tudom, azért említettem, hogy ilyen szinten szar.
  • MANos Viktor
    Igen de a valóságba ez nem így van... :)