52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
DANIELTRUCKER #6637 És akkor én meg berakom:
-
Hali fiúk! Vannak új képek!!! -
Robi546 #6635 jaj tényleg, az is igaz. :D -
Sóschips #6634 Meg a Volvo-ba rakják bele a rádiót is,mert azt kihagyták 
Viktorino: Na igen:D..de csak egy példa képpen mondtam:D..de hát még sok idő van a megjelenésig:) -
Persze hogy világít, csak nem akkor mikor felkapcsolod a lámpát és nem színesen... -
Robi546 #6632 igen ez nagyon jó lenne de például a Night Driving képeknél világított ezek szerint ezek fognak világítani. :) -
Azért az se lenne rossz ha lámpa felkapcsoláskor a kapcsolók "ikonjai" is világítsanak, mert ez így hülyeség hogy fehéren virít közbe meg pl.: Mercedes-be zöld, MAN-ba piros stb... -
Meg az ülés fűtés
-
Robi546 #6629 Jaj, hát igen, az fontos. :) :DD ;D -
Sóschips #6628 Jó,de ez annyira szerintem ez annyira nem lényeges:D..van ennél fontosabb dolog is..mint pl a külön billentyűn lévő refi kapcsoló..:D -
Robi546 #6627 na igen én értem de. Avval is be tudtad indítani a motort hogyha megnyomtad a gáz pedált meg az E betűvel is. És ezt kellene megcsinálni hogyha megnyomod a gáz pedált akkor ne induljon be a motor csak az E betűvel. :) -
Sóschips #6626 De értem:)..de ETS-be is ugyan van,mint már az előbb írtam,hogy az E betűvel be is indíthatod,s le is állíthatod a motort;D -
Triantafillo #6625 Ez mondjuk jobb lett volna úgy, hogy automatánál, mondjuk irányváltóként működne a gear up/gear down.De ez van. Köszönöm a választ. -
Az előző részekben úgy volt, hogy ha automatára volt állítva a váltó akkor a hátramenetnél a fékpedált kellett nyomni, ha manuálisra volt állítva akkor először hátramenetbe kellett kapcsolni, majd a gázpedált kellett nyomni. :) -
Robi546 #6623 Látom nem nagyon érted mire gondolok. :) Úgy megcsinálhatnák az ETS 2-be hogy: az E betűvel kelljen be indítani/le állítani a motort és ne úgy mint az ETS 1-be hogy meg nyomod a gáz pedált és be indul a motor. :) -
Triantafillo #6622 Ha már ez előjött, kérdezem:
Eddig gamepaddal toltam, és bár semmi bajom nem volt vele, sőt elég "kényelmes" volt, de elgondolkodtam egy kormány-pedál vételen. A kérdés, hogy -nyilván automatára állítva a váltót - az előre/hátra menet ugyanaz, mint a gáz/fék - na most, ugyanez van a pedáloknál, is? Úgy értem, ha tolatni akarok, akkor a fékpedált nyomom? Mielőtt még az "okosok" lehurrognának engem is, még nem volt, nem próbáltam, ezért a kérdés. -
Sóschips #6621 ETS-be E betűvel beindíthatod/leállíthatod a motort...De azért vicces,hogy Neked csak az ETS2 jár a fejedbe:DDD -
Robi546 #6620 jól van na akkor "be indul" így már jó ? :) :D -
hát reméljük itt már nem "gyul be a motor" -
Robi546 #6618 Máma reggel megint eszembe jutott egy ötlet, nem tudom hogy jó-e de én szerintem jó. Még pedig: ugye az ETS 1-be úgy volt hogy ha meg nyomtad az előre nyilat azaz a gázt akkor el indította, begyújtotta a motort. És ezt úgy megcsinálhatnák hogy ha megnyomod a gázt akkor ne gyúljon be a motor hanem az E betűvel kelljen be indítani mert csak le állításra volt az ETS 1-ben így elég felesleges volt szerintem. :) -
1. Ez jó kérdés, remélhetőleg lesz, bár én meglennék nélküle.
2. Na igen, az AI hülye, és valószínűleg az is marad, bár ígérték, hogy javul, de tökéletes úgy sem lesz. (mellesleg hülyék a valós életben is vannak)
3. Szerintem erre már elég sok bizonyítékot láttunk, hogy nem lesz unalmas a táj. -
Triantafillo #6616 Ez mind szép és jó, de azért lenne egy-két dolog:
1 - a játékban is lesz 360 fokos nézet, vagy ez megint csak egy "ügyes" fogás, hogy tovább csigázzák a várakozást?
2 - nem kell szakember ahhoz, hogy a közlekedési szabályokat megfelelően alkalmazzák. Konkrétan arra gondolok, hogy pl.a GTS-ben az AI megállt ott, ahol nem kellene(elzárva előled az utat, vagy feltartva a többit), de simán beléd ment ott, ahol meg kellett volna állnia(elsőbbség-adás tábla), ráadásul a játék szerint te okoztál balesetet.
3 - azon még egy szakember sem tud segíteni, hogy elég fantáziátlan az SCS csapata, legalábbis ami a tájak, városok, utak változatosságát illeti. -
[url=listazas_msg.php3?id=1276682501&no=6603]#6603[/url] :)
-
Ez tetszetős !
Link -
Robi546 #6613 Szerintem is, remélem. :) -
Számomra igazából az a hír volt a lényegeseb, hogy végre van köztük valaki, aki már látott kamiont belülről is. Remélhetőleg ennek hatására érezhetően javulni fog a kamionok kezelése, működése. -
Robi546 #6611 Már mint a 360 Fokos nézelődésre gondolsz az interiorban ? Azt mink már máma reggel tudtuk. :DD -
nézetek fel az a blogra nagyon jó lett az interrior -
JohnBart #6609 Én is, szeretem az ilyen panorámafotókat. :D -
Elnézelődtem benne én is egy darabig :D A kormány az nagyon tetszik.
JohnBart: Ok. Mivel működik remélem lesz több ilyen is. :) -
Hát ez tök jó ! :D -
Gyurma77 #6606 Igazad van. Egy jó ideje már a GTS-en nyomom. Amúgy, mint itt mindenki, én is nagyon várom az ETS 2-t. Nyilván minden igényt kielégítő játékot lehetetlen csinálni. Nekem annak idején már az is nagyszám volt, hogy ETS. Európai térkép európai kamionokkal. Ebből kiindulva mi baj lehet? :) -
JohnBart #6605 Gyurma77: A GTS arányai ilyen téren valamelyest javultak szerintem, ott eleve 7-8 in-game óra kell ahhoz, hogy Észak-Németországból lejuss az osztrák határig. :)
TruckerDave: Semmi érdekes szöveg nincs a bejegyzésben. Nem akarnak mindig képeket berakni, de ezúttal panorámaképpel kísérleteznek, azt tesztelték, hogy be lehet-e ágyazni a blog bejegyzéseibe ilyen flasht. :) -
Gyurma77 #6604 Hali!
Értem én. Az a baj, hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen. Én sem szeretnék napokig a gép előtt ülni egy fuvar miatt.:) ETS időaránya megfelelő volt számomra. Arra gondolok a reális vezetési idő alatt, hogy a pihenőidők, esetleg hétvégi tilalom betartása. (A valós életben nem vagyok oda ezért a rendszerért, de ez van.) Ha már minél valsághűbb játékmenetet szeretnénk. Az első részben egy hét alatt mentem annyit, amit a valóságban kb. három hét alatt nyomtam volna le.
Üdv. -
360 fokos fülke nézet. A szöveget reményeim szerint a helyi fordítónk majd lefordítja :)
Nekem nagyon tetszik :D -
üdv heló na figyú ha haza jövök melóból nem szeretnék órákat vezetni csak hogy elvigyek egy fuvart vagy menteni közbe hogy majd holnap folytassam oszt 3 napba telli majd mire elviszek egy kád főőődet érted. Szóval jók a kompromisszumok is szerintem. ;) -
Csodálatos! :D -
Robi546 #6600 Tetszetős! :D -
Remek!
-
Solt #6598 No, ez kiválóan hangzik!