52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Lolluki #6797 De jónak igérkezik! -
Lolluki #6796 Remélem nem lesz elbacva:D -
Reméljük így lesz! -
-
JohnBart #6793 Az SCS pedig írta is egy korábbi bejegyzésében, hogy a rendszert flexibilisnek tervezik, hogy felismerje a modderek alkatrészeit is... már ha jól bekonfigurálják persze... :) -

-
Lolluki #6791 Mekkora flash:D Várom már -
Nagyon tetszetős! De már jó lenne hallani az autók hangját is (remélem ezen a téren is lesz akkora fejlődés mint az autók testreszabásában.) -
Robi546 #6789 WoW, tetszik! o.O
-
bocs a dupláért...
Lehet hogy visszatérünk a telepítős kiegészítőkhöz mint ahogy (azt hiszem) pttm-ben is volt. -
Ütős kis videó!
Elhangzott egy mondat, "Minek ide ZMOD?" Szvsz lesz olyan aki zmoddal tuningol, de nem kamionok lesznek gyártva a játékhoz hanem alkatrészek. Szerintem ki lesznek adva ilyen alkatrész csomagok. pl. kürtök,napellenzők,spoilerek... -
Már a dinamikus árnyékok is nagy dolog, azért minden apró részletet nem tudnak megcsinálni. Ha légy száll a gépedre azt se fogod látni. -
Triantafillo #6785 Az árnyékokról "tud" valaki valamit? Konkrétan arra gondolok, hogy az utakon ott a fák árnyéka, de mikor a kamion megy el alatta, azon nincs. -
:))) )))) De állat csak most néztem :) na végre azért ez most nem semmi.
Remek csak a sok extrázás közepedte, ne hogy valami amatőr hibával elrontsák. Én bízom bennük . Óriási lett. Gratulálnék innen is nekik. Fú nagyon jó! -
Régi. Én az újról nem láttam képet az scs-től. -
Szerintetek ets2-ben még a régi actros lesz vagy már az új? -
Sóschips #6781 Annyira nem voltam bunkó szerintem..:D -
uhh nagyon komoly, ha ilyen lesz tuti meg fogom venni.. :) -
nekem még lenne egy ötletem a játék feldobásával kapcsolatosan ... lehet hogy hülyeség.
az lenne hogy mp3 formátum-ban beraknánk zenéket és a kamionban a cd lejátszó kiírná a zene címét :DD
lehet hogy bolondság de ha valakinek tetszik írja meg az scs-nek:DD -
Nagyon ütős lesz! 
-
-
Triantafillo #6776 A video alapján azt mondom, le a kalappal az SCS előtt, csak nehogy elkiabáljam....
Persze már most látszik, hogy van akinek ez is kevés.Szerintem az "ez kéne..." , "az kéne..." helyett inkább arra kellene gondolni, hogy EDDIG MÉG EZ SEM VOLT! Ne legyünk telhetetlenek. -
Meg az a jó hogy egyeltel gépel is rengeteg variációt lehet csinálni. :D -
Ez most felcsigázott! :D Én már csak a forgólámpára meg a fényhídra vagyok kíváncsi. Tehát most már azt is tudjuk hogy hosszas Zmod-olás nélkül is csinálhatunk karácsonyfát a gépből.
-
pff nagyon zsír !!
én is alig várom.... rengeteg faja gépet öszelehet majd tákolni :) -
Nagyon király! Ha mindegyik kamionra ilyen részletesen kidolgozzák ezt a részt, megcsinálják rendesen a kuplung+H-váltó kombót, akkor már fasza is volna :) -
:) Nagyon jó! Már nagyon várom! :D -
Minek ide ZMOD? -
Nagyon durva!
Megnéztem volna a kilincsnél mit lehet csinálni. Meg a fellépőnél. De már ez nagyon állat! Főleg a kipufogók jönnek be!
-
-
-
cbzotyoka #6766 igen -
cbzotyoka #6765 igen
-
Haulin #6764 ez most komoly? -
cbzotyoka #6763 Eltűnt autót keresünk!!!! Annyi biztos, hogy kedden kilépett Passaunál, a lerakója D-56203 Höhr-Grenzhausen lett volna, de oda már nem érkezett meg! A rendszáma FLK-551 / FZE-245, egy fehér Volvo fehér ponyvával, a ponyván Szajkovics Trans felirat látható! Ha megtennétek, hogy szóltok a sofőröknek, akik ezen az útvonalon haladnak, hogy nézzenek be a pálya melletti parkolókba, nagyon hálásak lennénk! Farkas Judit VoLeiSped 30/277-03-95. Légy szíves ha valaki arra jár vagy ismerőse,apja,családtagja az hívja fel a telefon számot vagy értesítsen engem .Apám egyik kollégájáról lenne szó. -
Lolluki #6762 De igen! csak így kell érteni:D -
ha le esik a kamionról akkor csak egy két karc lesz rajta? :) -
Éreztem, hogy valaki kommentálja a hülyeségét :) inkább nem is írtam semmit :D -
Robi546 #6759 Nem mindenki olyan mint te. xD -
Lolluki #6758 De hát Robika nyomorék:D Hagyd rá!