52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Lolluki
    De jónak igérkezik!
  • Lolluki
    Remélem nem lesz elbacva:D
  • norbee46
    Reméljük így lesz!
  • RS
  • JohnBart
    Az SCS pedig írta is egy korábbi bejegyzésében, hogy a rendszert flexibilisnek tervezik, hogy felismerje a modderek alkatrészeit is... már ha jól bekonfigurálják persze... :)
  • Gell97 kolega
  • Lolluki
    Mekkora flash:D Várom már
  • norbee46
    Nagyon tetszetős! De már jó lenne hallani az autók hangját is (remélem ezen a téren is lesz akkora fejlődés mint az autók testreszabásában.)
  • Robi546
    WoW, tetszik! o.O
  • tuzfal3
    bocs a dupláért...

Lehet hogy visszatérünk a telepítős kiegészítőkhöz mint ahogy (azt hiszem) pttm-ben is volt.
  • tuzfal3
    Ütős kis videó!

Elhangzott egy mondat, "Minek ide ZMOD?" Szvsz lesz olyan aki zmoddal tuningol, de nem kamionok lesznek gyártva a játékhoz hanem alkatrészek. Szerintem ki lesznek adva ilyen alkatrész csomagok. pl. kürtök,napellenzők,spoilerek...
  • TruckerDave
    Már a dinamikus árnyékok is nagy dolog, azért minden apró részletet nem tudnak megcsinálni. Ha légy száll a gépedre azt se fogod látni.
  • Triantafillo
    Az árnyékokról "tud" valaki valamit? Konkrétan arra gondolok, hogy az utakon ott a fák árnyéka, de mikor a kamion megy el alatta, azon nincs.
  • fuszhi
    :))) )))) De állat csak most néztem :) na végre azért ez most nem semmi.
    Remek csak a sok extrázás közepedte, ne hogy valami amatőr hibával elrontsák. Én bízom bennük . Óriási lett. Gratulálnék innen is nekik. Fú nagyon jó!
  • Stig95
    Régi. Én az újról nem láttam képet az scs-től.
  • Dupi30
    Szerintetek ets2-ben még a régi actros lesz vagy már az új?
  • Sóschips
    Annyira nem voltam bunkó szerintem..:D
  • Krisztiam #6780
    uhh nagyon komoly, ha ilyen lesz tuti meg fogom venni.. :)
  • kutizsolt
    nekem még lenne egy ötletem a játék feldobásával kapcsolatosan ... lehet hogy hülyeség.
    az lenne hogy mp3 formátum-ban beraknánk zenéket és a kamionban a cd lejátszó kiírná a zene címét :DD
    lehet hogy bolondság de ha valakinek tetszik írja meg az scs-nek:DD
  • hungaro
    Nagyon ütős lesz!
  • luspaydavid
  • Triantafillo
    A video alapján azt mondom, le a kalappal az SCS előtt, csak nehogy elkiabáljam....
    Persze már most látszik, hogy van akinek ez is kevés.Szerintem az "ez kéne..." , "az kéne..." helyett inkább arra kellene gondolni, hogy EDDIG MÉG EZ SEM VOLT! Ne legyünk telhetetlenek.
  • TruckerDave
    Meg az a jó hogy egyeltel gépel is rengeteg variációt lehet csinálni. :D
  • Mark98
    Ez most felcsigázott! :D Én már csak a forgólámpára meg a fényhídra vagyok kíváncsi. Tehát most már azt is tudjuk hogy hosszas Zmod-olás nélkül is csinálhatunk karácsonyfát a gépből.
  • kutizsolt
    pff nagyon zsír !!
    én is alig várom.... rengeteg faja gépet öszelehet majd tákolni :)
  • Penge88
    Nagyon király! Ha mindegyik kamionra ilyen részletesen kidolgozzák ezt a részt, megcsinálják rendesen a kuplung+H-váltó kombót, akkor már fasza is volna :)
  • VERESS 96
    :) Nagyon jó! Már nagyon várom! :D
  • szabii98
    Minek ide ZMOD?
  • TruckerDave
    Nagyon durva! Megnéztem volna a kilincsnél mit lehet csinálni. Meg a fellépőnél. De már ez nagyon állat! Főleg a kipufogók jönnek be!
  • V43 1105
  • gumikacsa
  • cbzotyoka
    igen
  • cbzotyoka
    igen
  • Haulin
    ez most komoly?
  • cbzotyoka
    Eltűnt autót keresünk!!!! Annyi biztos, hogy kedden kilépett Passaunál, a lerakója D-56203 Höhr-Grenzhausen lett volna, de oda már nem érkezett meg! A rendszáma FLK-551 / FZE-245, egy fehér Volvo fehér ponyvával, a ponyván Szajkovics Trans felirat látható! Ha megtennétek, hogy szóltok a sofőröknek, akik ezen az útvonalon haladnak, hogy nézzenek be a pálya melletti parkolókba, nagyon hálásak lennénk! Farkas Judit VoLeiSped 30/277-03-95. Légy szíves ha valaki arra jár vagy ismerőse,apja,családtagja az hívja fel a telefon számot vagy értesítsen engem .Apám egyik kollégájáról lenne szó.
  • Lolluki
    De igen! csak így kell érteni:D
  • fuszhi
    ha le esik a kamionról akkor csak egy két karc lesz rajta? :)
  • Atikah
    Éreztem, hogy valaki kommentálja a hülyeségét :) inkább nem is írtam semmit :D
  • Robi546
    Nem mindenki olyan mint te. xD
  • Lolluki
    De hát Robika nyomorék:D Hagyd rá!