52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Baromi nagy hülyeséget szúrtál be, semmi értelme nem volt. Ne reagálj, nem érdekel, zárd le a témát.
  • atiho
    persze
  • tuzfal3
    Köszi a hozzá nem értő kommentet...Majd ha vezettél már igazi kamiont akkor nyilatkozz. Téma lezárva.
  • atiho
    magad nevében beszélj fisherceg.
    Ez a kamionos semmit setett le az asztalra, ha egy utcába se tud befordulni.
    Úgyhogy ne beszélj baromságokat.
    nem lennék arra büszke hogy 30+ évet lehúztam egy ugyanolyan kamionos vállaltnál :)
  • Kistódi
    És ismét bölcs dolgot mondtál Krissz! x) Am meg nem 50.000 ont hanem 115.000 font
  • tuzfal3
    Szerintem ez a sofőr a 47 életévével ezerszer több dolgot letett az asztalra mint amennyit te valaha is fogsz...szóval szerintem inkább füled farkad húzd be és maradj csöndbe..akkor legalább nem beszélsz butaságokat!
  • atiho
    hallottátok a hírt?
    Valami ETS-en nevelkedett gyökér kamionos 50 ezer fontos kárt okozott Angliában...
    5 méter széles utcába aakrt bekanyarodni derékszögben..
  • gumikacsa
    én már láttam.. volt, mikor 6-7 évig húzták...
  • fuszhi
    oké szerintem már nem nagyon fogják elhúzni a dolgot, őket se ejtették a fejükre. Több mint egy teljes éven át közöljenek képeket meg videókat. Reklám fogásnak elég hosszú idő egy évet végig közölni képekkel meg videókkal legalább is én még ilyet nem láttam. Ha megteszik jó nagy marhák.
  • vajo
    Nincsen hivatalos dátum, ezért csak következtetünk az előző szériák megjelenési dátumaiból, amik év elején január és április között jöttek ki, amik pedig később azok augusztus vagy szeptember. Am február max 29 napos lehet 4 évente szal a 30.-a elég Xtreme.
  • Falkon
    Ajánlom figyelmedbe a naptárt. Lesd meg hány napos a február! ;)
  • Lolluki
    Az egy kicsit korán van nem?:D Én úgy tudom, hogy pont egy év múlva. Azaz 2012.decembere, hogy karácsonyig kiadják:)
  • varsanyi92
    Február 30. mi?! HAHA jóvicc :D
  • Lolluki
    Hasadra ütöttél?:D
  • Héeder
    Köszi
  • Sóschips
    Sacperkábé olyan 2012 február 30.-ka körül azt hiszem!A bannerban,s azon belül is a fútó szövegből biztosabbat tudsz meg!:)
  • Rolandos
    sziasztok mikro jelenik meg a játék?
  • Lolluki
    Volt de np:)
  • gomze
    Igazad van sftomee, jól meg mondtad neki! Vegye csak meg!
  • Sóschips
  • fuszhi
    Nem tudom hogy volt-e már, de ha igen akkor "sorry"
  • vajo
    Jasper Forks - River flows
  • Penge88
    Parancsolj, ITT találsz :)
  • Héeder
    Mi a szám címe?
  • sftomee
    Neked inkább valaki bogyó kellene drágaságom, ami javítja a koncentráló képességed!

Ezt a sok fogyatékost, édesapám...
  • WinStar
    amúgy két új civil jármű is lesz,az eggyik a Range Rover,a másik meg egy Honda Civic :)
  • sipi80
    valaki unlock kododt a 2 höz?
  • Lolluki
    Karaj
  • Robi546
    Elképesztő az összes kép, nem tudok mit mondani! :OO Nagyon tetszik a vizes szélvédő,eső meg minden!! :)))
  • vajo
    Összedobtam egy videóba a képeket.

• szabii98
    sztorit nemírsz már?:(
  • tuzfal3
    alreg...
  • sftomee
    És te ki a here vagy?
  • tomi0113
    2010. jún. 16. nílt ez a topik!;)
  • wollnerd #7051
    A több mint 7000 HSZ után nem hiszem hogy lenne :D
  • vladimir00000
    Voltam zárás előtt

már van ilyen topik.
  • tomi0113
    Jó lesz!:)
    Remélem az esőbe koszosodni is fognak a szekerek.:)
    Meg még az is jó volna hogy ha kielőz egy másik kamion az autópályán akkor be menne eléd nem úgy mint ETS-be és GTS-be, hogy mennek vagy 130-al abba a sávba amelyikbe előzött.
  • fuszhi
    Most láttam hogy más is felrakta a képeket, de most már azért is felrakom ha már feltöltöttem tetszik a cucc úgy hogy már jöhetne ezerrel felénk irányba és had toljam kétezerrel mert már igazán türelmetlen vagyok. Vettem egy DFGT kormányt csak ö felségének az ETS 2 nek úgyhogy már nagyon már értitek :))))
  • DIESEL DOG #7047
    Hmm... tetszetős...
  • Gell97 kolega