52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Mérne látta volna senki? -
tomi0113 #7167 Vagy mégis?:) -
De még nem látta senki xD -
LOL! Ezt a videót szeptemberben töltötték fel... XD
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mééég miiinddiiiig a biiillleeennttyűűűűzeeeeeeett.... -.-
-
De a "válasz" gombot engedi használni... Használd!
-
Sóschips #7162 A végén még tényleg lehet klímáznixD..hamár a kapcsolók hangját is felvették 
-
ok köszi nekem nem engedi mert új vagyok :S -
Beszúrom, jó? :)
-
a http: után raktam egy szóközt..az ki kell törölni és jó lesz a link. -
http: //www.youtube.com/watch?v=4EVy2JKBj0U&feature=related -
Lehet hogy a minimális gépigénye ez lesz az OS-sal kapcsolatban: Windows Vista/7
-
az ETS is fut a WIN7-en... mert azon játszok vele most is szóval biztos hogy menni fog rajta -
Natloz191 #7155 Üdv!
Talán egy 'buta' kérdés, dee mégis felteszem, az ETS 2 már futni fog Windows 7-en?? mert vissza kell raknom az xp-t ha nem :/ :))
Köszi! -
valószínű ha minden belső hangot felvesznek akkor mindent lehet majd állítani.. egy jó újítás lenne még hogy látod a kezed ahogy tekeri a kormányt..egyébként a truck and trailers nek nincs külön része hogy ne csak parkolós feladatokat lehessen csinálni? -
Jól hangzik !
-
Igen. Nem akarom elkiabálni, úgyhogy le is kopogom, de szerintem most a fizika is sokkal jobb lesz mint az első részben :) -
Jó látni, hogy mindent megtesznek a játék tökéletességéért. A végén nagyon sok belső effektet vettek fel, remélem azt mind megpróbálják beletenni :) Már csak az a fránya fizikát kéne eltalálni. De ott is van remény, hisz nem rég állapodtak meg a Scania tesztvezetőjével (ha jól emlékeszem) és most is írják, hogy a fizikát is megfigyelték, így hátha össze tudnak hozni valamit. -
+
-
Remélem nem b....k el a hangzást!Mert a látvány mellet dukálna egy olyan hang amitől felálna az ember hátán a szőr amikor beindítja a vasat! -
SnyperD #7148 Amúgy tényleg kurvára figyelnek ránk :)( Hamarosan mi is rombolhatunk 17. századi házakat :) ) -
SnyperD #7147 Ha észrevetted az ajtót is csapkodták... Reménykedjünk :) -
Erről beszéltem!
-
Jah :D -
Majd mindenki Scaniaval jár:D:D -
Jah és akkor a scanianak lesz élethű, a többinek meg az a fos szar ami volt... -
Robi546 #7142 ez T&T-ben is így volt amikor ki hajoltál az ablakon akkor más hangja volt vagyis jobban hallottad. :) -
szerintem majd az ablakot is lelehet húzni hogy annak a hangját is felvették, és szerintem be;ehet majd függönyözni is.:D -
tomi0113 #7140 Szerinte külön-külön hangja lesz mindegyik kamionnak!
Ugyanis már GTS-be is így volt... -
Bődület, hogy miket ki nem találnak :))))) mennyire rajta vannak, és ezt hogy mutatják :))))) Mosolyt csal az arcomra. Biztos hogy jó lesz. Mikor majd bedobják hogy 10-12 ezer forint, akkor lesek majd az állam. Szemem felakad pofám leszakad:))) Remélem nem kell neki az internet hozzáférés ha úgy döntök kicsit szimulátoroznék. Se a telepítéshez se regisztráláshoz se semmihez. Akkor valóban elfogom ismerni. :) -
Ez szinte biztos. Esetleg torzítanak rajta kicsit. -
vajo #7137 Scania hang lesz az MAN alatt, én, én megőrülök. xD -
"a Scania hangok felvételét mutatják be" -
És akkor most hogy a scania lesz főleg kidolgozva a játékba, minden más kamionnak scania hangja lesz meg stb...? 
-
A zenei aláfestést kihagyhatták volna! Remélem vérpezsdítő hangja lesz a sasnak!
-
JohnBart #7133 Felbőg a motor
A mai bejegyzésben egy, az eddigiektől eltérő témáról lesz szó - egy rövid videót szeretnénk bemutatni, amelyet a cseh Silent Noise készített - a cég segítségével az ETS2-höz használandó kamionhangok adatbázisát frissítjük.
A videón látható események nagyjából két hete történtek, és a Scania hangok felvételét mutatják be - a vontatót és a pótkocsit a cseh Scania csoport bocsájtotta rendelkezésünkre.
A felvételek a tlusticei repülőtéren, lakott területtől (és így nem kívánatos háttérzajoktól) távol készültek: ott töltöttük a nap nagy részét, a hangok felvétele mellett pedig a kamion fizikáját és mozgását is bevizsgáltuk. A munka kora hajnalig folyt, mivel meg kellett várni, amíg a közeli autópálya javarészt kiürül - így sikerült nagy sebesség mellett is rögzíteni a motor hangját, miközben a Lodenice közelében fekvő dombokra hajtottunk fel és le.
Rengeteg hangot vettünk fel aznap, sokkal többet mint amit a Euro Truck 2-ben jelenleg fel tudunk használni (itt gondolom főleg az ajtó kinyitására céloz Pavel) - reméljük, segítségetekkel a jövőben minél többet fel tudunk használni az újabb játékaink újabb funkcióihoz...
-
igen
olvass vissza és láthatod hogy még kérdezték ezt, és mindenkinek az volt vissza írva hogy (OLVASD EL A FENT FUTÓ SZÖVEGET)
-
koresz11 #7131 Tudnátok küldeni egy linket ahonnan letudnám tölteni 

-
Ott a pont én a videók alapján szerintem nem is fogom módolni. -
Csak úgy írtam, de kicsi az esély rá. Hisz GTS-hez már vannak MP4 modok.